Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mutlaka hekesin kendine göre geçerli sebepleri vardır tabii ama sıkıcı oluyo böle olunca

Selam kızlar..
Bugün oğlumla havuzdaydık bu saate kadar yeni geldikk bol bol yüzdüm rahatladım:=)
Sabah hafif kahvaltı yapıp çıkmıştım orda acımdan bayıldım valla sadece hamburger ve patates var onlarda vıcık vıcık yağlı zor attım kendimi eve hemen ton balığı yanında yağsız salata birde yaptım koca bardak ayranı 1 dilim ekmekle yedim hemen gelip iki satır yazayım dedim..
Hasta olmam lazım bugün yarın inanılmaz canım tatlı istiyor dünyaları yesem doymucam sanki..
Yalnız şu gün kurusu kayısı çok tatlı çikolata gibi çok güzel bastırıyor tatlı isteğini 2 3 tane yiyorum üstünede 2 bardak soğuk su içince kendime geliyorum
Öğlen yemeği kayınca akşam gibi oldu bu öğün bu saatten sonra birde meyve yerim günü kapatırım artık

merhaba takımcığım nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum yoğun bir gün gelemedim o yüzden yazıp çıkıcam zaten işlerime dönmem lazım yediklerim için bişey diyemiyorum hep karbonhidratla besleniyorum akşam için mönüde taze fasulye varmış yanında cacık olur herhalde şimdiik bu kadar hepinizi öpüyorum tekrar gelmeye çalışırım görüşmek üzere ...

ohhh sefan olsun.hem yüzüp hem hafif yemen çok iyi olmuş tatlım.tebrikler

kolay gelsin sanada tatlım
benimde karnım açıktı şuan epey
eve gidince barbunya yapıcam bende

ohhh sefan olsun.hem yüzüp hem hafif yemen çok iyi olmuş tatlım.tebrikler

benimde karnım açıktı şuan epey
eve gidince barbunya yapıcam bende

sağol canım iyi oldu evet inşallah akşam çok acıkmam daha pazara gidicem çünkü bu yorgunluğun üstüne
Barbunyaya bayılırım bende alıcam bugün afiyet olsun şimdiden

bende biraz önce yarım muz yedim büyük muzlardan olduğu için..
Bugünü kapattım bende çıkıyorum zaten kimselerde yok...
İyi akşamlar

Valla benim sayfam hep açık yarım saatte bir bakıyom hala kendi yazdıklarım duruyuo daha bişey yazmıyom valla

öyle oluyo cnm ya ben bu hafta giremedm die üzülüodm bi baktm zaten 3-5 sayfack bişi ilerlemişşşş((
motivasyonlarımızı da etkiledini düşünüorm ben bu durumun..

oh ohh sefan olsn cnm maşallah iradene yaaa,acıksan da eve gelene dek beklemişsn,ben dayanamıorum acıkınca,buldumu yiyorum
o gn kurusu kayısı benm de byk kurtarıcm bi ara çantamda bile taşıodm

biz de bgn oğlumu druna kontrole götrdk ek gıdaya başlamıcakmşz daha süt yettği sürece 6. aya kadar başlatmıckmış.
bu arada öğlen:
1 kumru 1fincn çay

akşam:
10 adet küçük sarma yedm

arada da bir küçk hobby yedm.

yarn silkinip kendme geliorm kararlıyım bu sefer

günaydın kızlar yaz geldi takım boşaldı neyse geneldede öyle olur zaten olsun napalım düzeliriz elbet ben yediklerimi yazayım . bu sabah 1 simit yanında 1 fincan çay içtim öğle için yanımda taze fasulye getirdim bir parça ekmekle yerim diye düşnüüyorum sonra acıkırsam erik var yanımda ondan atıştırırım akşama bakıcaz artık öpüyorum herkezi görüşmek üzere ...

Günaydın kızlar diycem amam kimsecikler yok ya
nerdesiniz yahu?
Akşam arkadaşlara gittik yemekten sonra
yemekte az kuru pilav ve cacık yemiştim
arkadaş çekirdek çıkardı dondurma çıkardı süp çıkarttı
hepsinden azar azar ytedimçayla birlikte
tüm gün yalan oldu öle akşam onları yiyince ama napalım gezmeye gidince öle oluyo işte

inş bugün daha çok kişi burda olur.herkese iyi günler

günaydın kızlar
epeydir yaz dönemi yüzünden dağıldık
bi toplaşalım artık
sabah klasik kahvaltımı yaptım
2 dilim kepek ekmeği ile
çok uykum var
geceleri uyuyamıyorum sıcaklardan
pofff eve gidesim var
çalışmak istemiyorum
masamda bi yığın dosya var
tepeme kadar görünmüyorum masada
kim yepcek bunları ya

hemde fena dağıldık vallla
işi olan yazsa en azından biliriz ama böle olmuyo valla
3,4 kişi yokuz valla

selamm kızlar.... ben cok ama cooook yogunum.. fenaa iş kitlediler bana, tatile cıkmadan önce maksimum faydayı mı sağlamaya çalışıyolar üstümden nedir çözemedim
son 2 günüüüümm soraaa offff offff ceren cumburlooop to the sea felaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…