- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.181
Ay ben de uyumuş kalmışım hiç farkında bile değilim yazmadığımın ve ben de bugün artıda gibiyim delirmemek elde değil benim içinYa dün uyuyakalmışım çok özür dilerim kaptanımm.Zaten tekrar cuma kilosuna dönmüş görünüyorum. Çok moralim bozuk. Nasıl oldu anlamıyorum. Hiç bozmadım, hiç.... Yarına görücez artık ne olucaksa...
Bu dolunay ciddili etkiliyor mu ya?! Deliricem ben de akdkskdkskdAy ben de uyumuş kalmışım hiç farkında bile değilim yazmadığımın ve ben de bugün artıda gibiyim delirmemek elde değil benim için
Etkilendik demekBu dolunay ciddili etkiliyor mu ya?! Deliricem ben de akdkskdkskd
Ay benim bu sefer tam regl öncesi bi de... 29. Günüm. Kim bilir ne zaman gelecek akdkskkddk pcos var o yüzden zamanını kestiremiyorum. Ama şişim o kesin. Bu haftayı atlatmak dışında hiçbir şey istemiyorum şu an.Etkilendik demekama valla tam oluyor diyoeum sonu hüsran hep cumaya denk geliyor bi de
Bak senin sebebin var benim sebep yokken oluyor hepAy benim bu sefer tam regl öncesi bi de... 29. Günüm. Kim bilir ne zaman gelecek akdkskkddk pcos var o yüzden zamanını kestiremiyorum. Ama şişim o kesin. Bu haftayı atlatmak dışında hiçbir şey istemiyorum şu an.
Bebiş orası öyle de insan yine de üzülüyor.Bak senin sebebin var benim sebep yokken oluyor hep
Canım ben 57 kiloyum şimdi tekrar o kiloua düşmek için çabalıyorum ama olmuyor bu seferBebiş orası öyle de insan yine de üzülüyor.Keşke 53 kilo olup durduk yere şiş olsam. Benim hayalim senin hayatın gibi bi şey.
olur öyle bazı zamanlar okuyorsun herhalde sınav haftası zaten çok yorucu ve stresli bir dönem bir de bebekle bu dönemin üstesinden gelmek hiç kolay değil sana tavsiyem yalnız kalabildiğinde 10 dklık da olsa kendine zaman yarat sevdiğin bi şarkıyı aç sevdiğin bir şeyi yap iyi gelecektirHerkese günaydın. Ya bi insanın işi hiç mi rast gitmez bu ne biçim hafta böyle yaCherry Mom tartımda gelmedi yarın da gelmez yoğunluk varmış. Ne kapanmaymış arkadaş. Sınavlar da berbat. Bebiş aksi gibi uyumaz. Yorgunluktan ölüyorummm.Ağlamak istiyorum ya
Çok uzak sayılmaz mış gidiyor musunuz şimdi canım7 saat sürüyor kuzm
Çıkacaz yarım saate inşaAllah kuzmÇok uzak sayılmaz mış gidiyor musunuz şimdi canım
Ay ne güzel sürpriz olucak kazasız gidin canımÇıkacaz yarım saate inşaAllah kuzm
57 de işimi görür hahahahaha Şaka bir yana hangi kiloda olursak olalım önemli olan o kiloda mutlu olmak. İnşallah bu haftadan sonra tekrar verebiliriz canım hemşehrim.Canım ben 57 kiloyum şimdi tekrar o kiloua düşmek için çabalıyorum ama olmuyor bu sefer
Ay inşallah inşallah vereceğiz57 de işimi görür hahahahaha Şaka bir yana hangi kiloda olursak olalım önemli olan o kiloda mutlu olmak. İnşallah bu haftadan sonra tekrar verebiliriz canım hemşehrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?