- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.141
Biraz geç paylaşıyorum amaYavrum ben o anlamda demedim ki ne ilgisi var kaptan yardımcısı ve piyasada yok ondan bahsettim senle ilgili bir mevzu değil aşkolsunyoksa Allah raZı olsun sendn liste işini aldın ama ben ondan hiç bahsetmedim
Hadi güzel haberler inşallahAmin canım Allah razı olsun
Sağol canımbakalım net değil henüz akşam eşim gelince konşcz netleştrcez,
Giderken sıkıntı olmaz inşaAllah ama dönüşte eşime izin gereblr onu araştrcz
İnşaAllah inşaAllah canımHadi güzel haberler inşallah
Evet yaa hele ki şu pandemi de sağolsun yavrular da evde okul olunca Bi yer kalmıyorBende öyle günde 1 oda temizliyorum ince ayrıntılı sonra ilk oda batmış oluyor
İnşallah canım regli oldum onun etkisi de vardır diye düşünüyorumHadi ya+1 çokmuş ortim inşaAllah iner
Ben aynı ya hala - 400üm
Ayy inşallah canımAy masallah bu sporlari yaparsan helal sana. Adetken normal canim ama cumaya inmis olabilir sen gonlunu ferah tut
İyi yapmışsın canım sana da spor olmuş40 dk normal tempo yürüyüş yaptm çocuklarla markete gittim şimdi parka geldik
Kızlar yarın memlekete gidebilirimeşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm
Yaa ne güzel canım sağlıcakla gidinAnnemlerde baskul var ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum kaptanım
Yarın erken çıkarız büyük ihtimalle ödemli olablr im yinede tartılıp ataym mı?
Bugün den kabul olmaz mışuan - 900üm
Geldim free takilma sartiylaYaaniNikinik kuşun yeri dolmaz tabi ama elimden geldiğince bişeyler şettiriyodum
Geldin mi sahiden
Ayneen gitmek yok
Kız listeden çıkart dedin coştun mu sonra karar ver
Aaa tuh yaa ben geldimsen gidiyorsun olmadi boyleUnutur muyum kuzuama ben de koptum biraz burdan. İngilizce kursuna başladım iyice yoğunlaştım. Bu cuma izne ayrılıyorum. Azıcık hafifleteyim işleri geri döneceğim.
Sen ne yapıyorsun bakim. Belli oldu mu sonuçlar
Tamam kaptanim yaaa geldim soz birakmak yok takimi. Sana degil kuzum taslar banaYavrum ben o anlamda demedim ki ne ilgisi var kaptan yardımcısı ve piyasada yok ondan bahsettim senle ilgili bir mevzu değil aşkolsunyoksa Allah raZı olsun sendn liste işini aldın ama ben ondan hiç bahsetmedim
İnşaAllah canım sağolEvet yaa hele ki şu pandemi de sağolsun yavrular da evde okul olunca Bi yer kalmıyor
İnşallah canım regli oldum onun etkisi de vardır diye düşünüyorum
- 400 olsam cumaya öpüp başıma koyacağım
Ayy inşallah canım
bu ara gümledim biraz ama toparlıycam inşallah
İyi yapmışsın canım sana da spor olmuş
Yaa ne güzel canım sağlıcakla gidin
Bu arada -900 harikasın ortim
Yaaaa çok sevindimmmKızlar yarın memlekete gidebilirimeşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm
hoşgeldin bebeğimmmmGeldim free takilma sartiylakilo bildirimi yapmayacagim ama burdayım
Aaa tuh yaa ben geldimsen gidiyorsun olmadi boyle
Yok canim ya bekliyorum hala stresli beklemek ara ara mideme sancilar bile giriyor dusundukce
Tamam kaptanim yaaa geldim soz birakmak yok takimi. Sana degil kuzum taslar banaHedef60kgolmak
Aynen şok olucak inşaAllah,Yaaaa çok sevindimmmannene de iyi olur şaşıracak kızzzz☺sen nerde annen nerde yaşıyor kuzum merak ettim
Ortim bugunde cok iyi gecmis son bir gunumuz kaldi onunda sorunsuz atlattik mi gelsin eksilerKahvaltı
Yulaftan kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta
Ara
Lifalif kuruyemişli yulaf bar, Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 tane biber dolması, 3 yk yoğurt, salata
2.5 LT su
5bin adım, 2 mil Leslie, 30 dk bölgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
Süpersin canım harika menü ve spor afiyet olsunBugün menüm
kahvaltı 3 haşlanmış yumurta,baharatlar ve söğüş
ara öğün züber bar,türk kahvesi
ikindi tarhana çorbası,yoğurt ve salata
10.000 adım, 2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam M monarosaa
Ne oluyorda motiven dusuyor ne yollar yurumussun 70 e kalmis 5 kilo cok olsa mayis sonunu bulur. Ucuna kadar gelmissin motivasyon kaybedecek degil gaza basacak yerdesin su an yapma boyle seyler bizi strese sokma vallaha sen birakirsan bende birakirimYorulduğumu hissediyorm ama diyeti boşlamakta istemiyorum
En az 70 görmem lazm koruma için
Ama yol çok uzun geliyor
Motivem düştü
Ben yoruldum hayat...
Tööööööbbbeeee estağfurullah sen niye bırakıyosunNe oluyorda motiven dusuyor ne yollar yurumussun 70 e kalmis 5 kilo cok olsa mayis sonunu bulur. Ucuna kadar gelmissin motivasyon kaybedecek degil gaza basacak yerdesin su an yapma boyle seyler bizi strese sokma vallaha sen birakirsan bende birakirim3 ay sonra .+10 ile geri geliriz
Iyi iyi sevindim. Stres işini dusunme sen ben butun takimi strese sokarim benTööööööbbbeeee estağfurullah sen niye bırakıyosun
Sanırm mezun olcm çünkü memlekete gideceğim inşaAllah yarın
AhahahhaIyi iyi sevindim. Stres işini dusunme sen ben butun takimi strese sokarim ben
Sağol cnmSüpersin canım harika menü ve spor afiyet olsun
Bugün tatlı yok bak dayanmışsın cnmSahur
1 günkurusu, 1 haşlanmış yumurta, 2 tk lor, az maydonoz, 2 çeri domates, 2 lokma pide, 1 küçücük dilim ananas
İftar
1 kase sebze çorbası, 1 küçük kabak dolması, 2 servis kaşığı enginar 1 kase yoğurt, 1 sade türk kahvesi 1 şekersiz çay 1 yeşil çay
1 litre su
Malesef spor yok..
Cherry Mom , @Mehfam, Hedef60kgolmak
Eyvaaaahhhh sen de başlarsın kiraz yedim +200 geldim ama karpuz yedim +500 geldim o zaman su içmemeliyimmmIyi iyi sevindim. Stres işini dusunme sen ben butun takimi strese sokarim ben
Sağol ortim çok yoruldum niyeyse bugün iyi uyuyamadım herhalde ondan cuma inşallah 8leri göreceğim göremezsem tartıyı parçalayabilirimOrtim bugunde cok iyi gecmis son bir gunumuz kaldi onunda sorunsuz atlattik mi gelsin eksiler
Bugün tatlı günüymüş ortimSahur
1 orta haslanmis patates
1 haslanmis yumurta
Yarim elma
Salatalik
2 yk yogurt
Iftar
1 kase etli yesil fasulye
Brokoli salatasi
4 tane lokma tatlisi
Su 2 lt olur
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam hzlsel Hedef60kgolmak
Bence gorursun ortim bende 70 lere olabildigince yaklasmaya çalışıyorumSağol ortim çok yoruldum niyeyse bugün iyi uyuyamadım herhalde ondan cuma inşallah 8leri göreceğim göremezsem tartıyı parçalayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?