Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım alıntı yapmadan geçemeyeceğim seni durdurabilene aşk olsun sporun şahane bu iftar yemeğiyle nasıl doydun ölürdüm açlıktan herhalde daha ne yapacaksın diyorum inşallah cuma gününe kadar tüm artılarından kurtulup eksiyi göreceksin

Ayy inşallah canım eksiye geçebilirim ağzın bal yesin.
İnan o kadar morolim bozuluyor ki 2 haftadır tartıyı düşündükçe stres oluyorum.
İnşallah cuma ben 6 ları sende 8 leri görürüz

Bence gorursun ortim bende 70 lere olabildigince yaklasmaya çalışıyorum
Evde iki tartım var bugün birisiyle gördüm ama asıl tartım henüz göstermedi sabahı bekliyorum
Bugun tatli gunu degildi aslinda evde olunca canim cekti bende iftardan kisip tatliyi yedim yemesemde olurdu agzima bulasti gecti ama olsun yetti
Sende görünce benim de canım çekti hemen gidip kalorisine baktım cuma akşamı 1. Ayımı dolduruyorum kendimi tatlıyla ödüllendireceğim

İnşallah canım ya moralini bozma ama bazen takılıyor sonra o eşiği geçince takır takır gidiyor inşallah senin de öyle olacak

Bende tarti günleri yiyorum tatli onada ihtiyacimiz var hem tartiyi cok etkilemiyor hemde telafi edecek vakit oluyor insallah sonuclara gore kutlama yaparız

Canim odem atici ic hatta bugunden dukan birasi hazirla yarin icersin odem atmada bi numara

İnşallah canım ya moralini bozma ama bazen takılıyor sonra o eşiği geçince takır takır gidiyor inşallah senin de öyle olacak
İnşallah canım olduğu kadar artık elimden geleni yapayım da
Canim odem atici ic hatta bugunden dukan birasi hazirla yarin icersin odem atmada bi numara
Canım o dukan birasını denemiştim ama tansiyonumu yükseltti o yüzden doktor Yeşilçay ve madensuyunun tansiyonu yükseltme etkisi var dedi kardiyoloji doktoru da şu dönemde bu tarz şeyler içme dedi korkuyorum ilacım da bitti. Yarın gidicem sorucam yine bakalım ne diyecek

O zaman icme canim. Yesilcay ic maydanoz suyu ic onlarda etki eder ne iyi gelirse

Ay insallah nasip olur guzel haberi vermek
Yok canim normalde 4 ayi buluyor mulakat sonuçları ama bakanin dediğine gore bizimkinin aciklanmasi eli kulaginda bugun yarin bekliyorum bakalim diken ustunde
Hadi inşallah canım hayırlı haberler :)
Uykusuz olduğun belli canım 8000 adım suyu nasıl içtin yürüdün

Afiyet olsun balım dün yani carsamba mezuniyet kilomu görür gibi oldum ama öyle bı yorulmusum ki anlatamamilk kez dilim damagim kurudusen nasılsın, çalışmaların nasıl gidiyor?

Hadi inşallah canım hayırlı haberler :)

Uykusuz olduğun belli canım 8000 adım suyu nasıl içtin yürüdün
Ramazan olmasa adım başı su içtim derdim

Tşkler canım dinlerim tabki kuzum yeşil çay iyi geldi gerçekten tavsiye için tşkler işe yaradı.. Daha iyi hissediyorum sayende tavsiyelerini bekliyorum canım inşallah güzel sonuç olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…