Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim canım çok güzel ilerliyorsun
Çok sağ ol canım inşallah duraksama yaşamam bir müddet daha
Tebrik ederim ortim cok iyi
Teşekkür ederim ortim bugün biraz ödemliyim uykusuzluktan ama olsun bu yeter bana
Çok iyisin ortim maşallah maşallah

Bravo canım tebrik ederim çok iyi bi sonuç
Sağol canım sen de bu hafta inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Allah rahmet eylesin amcanızı da Allah tez vakitte şifa versin.ne boş şeyleri dert ediyorum kendime. Halbuki ölüm var. VE ölümden başka herşeye çare var

Duygulandım bi yanım buruk
Yaa bayram sonu bekliyoruz canım seni çok arayı açma
İnşallah canım şöyle 7lere kadar çarçabuk gitsinler

Hiç üzme canım kendini cumaya geldi diye bak ne güzel ilaçsız olmuşsun vücudun şöyle bir rahatlasın rahat rahat sevin

Ya resmen aynıyız biz galiba ne yaptın sen böyle allah aşkına karatay mı bu kadar işe yaradıve tebrik ederim vallaha çok çok hem de
Hiç üzme canım kendini cumaya geldi diye bak ne güzel ilaçsız olmuşsun vücudun şöyle bir rahatlasın rahat rahat sevin
Ay inşallah inşallah

Temizlik cok nankör gercekten ya
Aynen canım
İnşallah orticim
Napıyorsunuz bakalım ben kahvemi içiyorum
Ben bugün orucum canım ama bu mesajı önceden alıntılamışım
Kızlar yarın memlekete gidebilirim eşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm
Oooo sen vardın 1 gece bile geçti ama eski alıntılarımı cevaplıyorum
Ya seni yerim ben. Ama yarından sonra. Şimdi daha da kilo almayım akdkaksıaıs
Tamam canım benim

Hazirim ama bu hafta cok zor gecti gücüm bitti resmen hem cok halsizlik var hemde aclik insallah yarin sonuclarini aliriz
İnşallah canım
Benmi gittim takımmı gitti belli değil
Ben mezun olsamda kopmam inşaAllah burdan
Sakınn bir yere gitme canım sen hala gel buraya eeee anlat bakalım naptın dünden beri bende aslen kozanlıyım canım

Oo bendede oluyor unutmiyayım diye adımızı yazdığımız kağıdı bir gün önceden mutfakta masamın üzerine koyuyorum ki aklıma geldin diye

Kaptanım Allahtan sabırlar dilerim ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…