- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.301
Çok sağ olun kaptanım çok mutluyumDoğru canım tebriklergüzel eksi
Harikasın canımhelal sana 9 lardan kurtulduk şükür
Çok sağ ol canım inşallah duraksama yaşamam bir müddet dahaTebrik ederim canım çok güzel ilerliyorsun
Teşekkür ederim ortimTebrik ederim ortim cok iyi
Sağol canım sen de bu hafta inşallah güzel sonuçlar alacaksınÇok iyisin ortim maşallah maşallah
Bravo canım tebrik ederim çok iyi bi sonuç
Allah rahmet eylesinSelam kızlar
Arkadaşımın anne ve babası trafik kazasında vefat ettmiş 1 haftadır da konuşmamıştık arkadaşımla haberlerde görünce şok oldum MOBESE kamerası çekmiş direksiyonda uyumuş sanırım çok üzüldüm çok.. öbür covid amcamız hâlâ entübe yeni bir ilaç denenmişti o da işe yaramamış maalesefdevamlı okuyoruz dua ediyoruz bu aralar hayat bana biraz ağır geliyor burasına bakacak sizleri motive edecek kafamı buraya verecek durumum yok. O yüzden seyrek giriyorum özür dilerim.
Yaa bayram sonu bekliyoruz canım seni çok arayı açmaDuygulandımbi yanım buruk
İnşallah canım şöyle 7lere kadar çarçabuk gitsinlerÇok sağ ol canım inşallah duraksama yaşamam bir müddet daha
Teşekkür ederim ortimbugün biraz ödemliyim uykusuzluktan ama olsun bu yeter bana
Sağol canım sen de bu hafta inşallah güzel sonuçlar alacaksın
İnşaAllah kuzmYaa bayram sonu bekliyoruz canım seni çok arayı açma
İnşallah canım şöyle 7lere kadar çarçabuk gitsinler
Süpersin canım haftaya 7ler geliyoooorrrSelamlaarr :)
Geçen hafta: 82,1
Bu hafta: 80,6
Fark: 1,5
Yüzde: %1,827
Haftaya hedefim: 80
Eki Görüntüle 2837875
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederimSelamlaarr :)
Eki Görüntüle 2837875
Tebrük ederim canım çok iyi sonuçSelamlaarr :)
Eki Görüntüle 2837875
Hiç üzme canım kendini cumaya geldi diye bak ne güzel ilaçsız olmuşsun vücudun şöyle bir rahatlasın rahat rahat sevinAy ya ben de vücuduma anlam veremiyordum dün büyük bi artı gördüm sebebini anlamadım regl olmuşum bugün ondan şişmişimilaçsız regl olduğuma sevineyim mi yoksa cumaya denk geldi diye üzülryim mi bilemedim
Bu kilolarda haftada 2 kilo muhteşemsinGeçen cuma 60.0 kg
Bugün 58.0 kg
Fark -2 kg
Cherry Mom M monarosaa muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2837902
Süpersin canım haftaya 7ler geliyoooorrr
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim
Tebrük ederim canım çok iyi sonuç
Ya resmen aynıyız biz galibaGeçen cuma 60.0 kg
Bugün 58.0 kg
Fark -2 kg
Eki Görüntüle 2837902
Ay inşallah inşallahHiç üzme canım kendini cumaya geldi diye bak ne güzel ilaçsız olmuşsun vücudun şöyle bir rahatlasın rahat rahat sevin
Harikaasıınn canımGeçen cuma 60.0 kg
Bugün 58.0 kg
Fark -2 kg
Eki Görüntüle 2837902
Aynen canımTemizlik cok nankör gercekten ya
İnşallah orticimTabii canım 7/24 çalışmak imkansız zaten. Beyin mi kalır hahahahah Ben burayı boşlarsam biliyorum ki kendim de diyeti aksatacağım. Herkes ben gibi olsa da takım kalmaz, haklısın kaptancım. Ramazan rehavetine veriyorum. İnşallah toparlanırız.
Ben bugün orucum canım ama bu mesajı önceden alıntılamışımNapıyorsunuz bakalım ben kahvemi içiyorum
Oooo sen vardın 1 gece bile geçti ama eski alıntılarımı cevaplıyorumKızlar yarın memlekete gidebilirimeşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm
Tamam canım benimYa seni yerim ben. Ama yarından sonra. Şimdi daha da kilo almayım akdkaksıaıs
İnşallah canımHazirim ama bu hafta cok zor gecti gücüm bitti resmen hem cok halsizlik var hemde aclikinsallah yarin sonuclarini aliriz
Sakınn bir yere gitme canım sen hala gel buraya eeee anlat bakalım naptın dünden beri bende aslen kozanlıyım canımBenmi gittim takımmı gitti belli değil
Ben mezun olsamda kopmam inşaAllah burdan
Oo bendede oluyor unutmiyayım diye adımızı yazdığımız kağıdı bir gün önceden mutfakta masamın üzerine koyuyorum ki aklıma geldin diyeAyy bugün kalktım kahvaltı yaptım derken eyvaah bugün cumaydı diye telaşa girdim ama sonra hatırladım sakinledim. Akşamda yine eyvahlar olsun takıma kiloyu yazmadım off ne olacak şimdi dedim ama yine hatırladım cuma değil benim kafa da gitti
Kaptanım Allahtan sabırlar dilerim ailesineSelam kızlar
Arkadaşımın anne ve babası trafik kazasında vefat ettmiş 1 haftadır da konuşmamıştık arkadaşımla haberlerde görünce şok oldum MOBESE kamerası çekmiş direksiyonda uyumuş sanırım çok üzüldüm çok.. öbür covid amcamız hâlâ entübe yeni bir ilaç denenmişti o da işe yaramamış maalesefdevamlı okuyoruz dua ediyoruz bu aralar hayat bana biraz ağır geliyor burasına bakacak sizleri motive edecek kafamı buraya verecek durumum yok. O yüzden seyrek giriyorum özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?