- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.321
Tebrikler canım harikasınGeçen cuma 60.0 kg
Bugün 58.0 kg
Fark -2 kg
Cherry Mom M monarosaa @muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2837902
Olsun canım sıkma canını büyük ihtimalle regl yüzünden şişkinliğin vardır inşallah bir an önce olursunBenim ancak -100 olabildi bu hafta. Halbuki pazartesi bile -400düm. Bu nasıl üzücü bi şeydir ya...Hala regl de olamdım. 31. Gün...
Geçen cuma: 68.2
Güncel: 68.1
Fark: 0.1
Tebrikler canım
Üzülme tabiki ne güzel canım ilaçsız oldunAy ya ben de vücuduma anlam veremiyordum dün büyük bi artı gördüm sebebini anlamadım regl olmuşum bugün ondan şişmişimilaçsız regl olduğuma sevineyim mi yoksa cumaya denk geldi diye üzülryim mi bilemedim
Canım harikasın bu hafta bireysel 1.gelir büyük ihtimalleGeçen cuma 60.0 kg
Bugün 58.0 kg
Fark -2 kg
Eki Görüntüle 2837902
Olsun canım ekside sin yaa ne güzelBenim ancak -100 olabildi bu hafta. Halbuki pazartesi bile -400düm. Bu nasıl üzücü bi şeydir ya...Hala regl de olamdım. 31. Gün...
Tebrik ederim canım
Gecen cuma 66.400
Simdi elimde telefon ile net 65.000
Kilo verdiğim için çok mutluyum bütün kilom karnimdaymis aniden sarktı resmen kremler ve sporla çabuk toparlarım umarım
Cherry Mom yarimuhendis Mehfam
Umarım doğru yerde paylasmisimdir..
Günaydın herkese
Geçen hafta: 90,7
Güncel: 89,7
Fark:1
Yüzde:1,10
Hedef:88,9
Cherry Mom @muhursuzpusula @Cagrihilal1
ucundan bile olsa 8li rakamlara geçiş yaptım şükür
Sen yeterki gelde alt listede olsanda olurTekrar listeye girermiyim bilmiyorm kuzm alt listeden devam edeblirm
Selamlaarr :)
Geçen hafta: 82,1
Bu hafta: 80,6
Fark: 1,5
Yüzde: %1,827
Haftaya hedefim: 80
Eki Görüntüle 2837875
Geçen cuma 60.0 kg
Bugün 58.0 kg
Fark -2 kg
Eki Görüntüle 2837902
Benim ancak -100 olabildi bu hafta. Halbuki pazartesi bile -400düm. Bu nasıl üzücü bi şeydir ya...Hala regl de olamdım. 31. Gün...
Herkezi tebrik ediyorum canlarımmmm
Ayy inşallah benimde bu sebeptendirBi eksi bir artı cıkmak bundanmış meğersemmoral bozmak yok yola devam
Bak hemşehrim ben regl oldum belki sen de etkilenir olursun bu işler hep öyle oluyor birisinin olduğunu duyduğunda geliverir hemen☺☺Benim ancak -100 olabildi bu hafta. Halbuki pazartesi bile -400düm. Bu nasıl üzücü bi şeydir ya...Hala regl de olamdım. 31. Gün...
Tebrik ederim canım
Kızlar tartım geldiiian itibariyle Eki Görüntüle 2838011
Güle güle kullan canımKızlar tartım geldiiian itibariyle Eki Görüntüle 2838011
Buna ben de inanıyorum ya.Bak hemşehrim ben regl oldum belki sen de etkilenir olursun bu işler hep öyle oluyor birisinin olduğunu duyduğunda geliverir hemen☺☺
Tebrik ederim canım
Hadi hayırlısı bakalım bekleyelimBuna ben de inanıyorum ya.Yan yana uzun süre olunca da oluyor aynı şekilde. Biraz belim ağrıyor ama görücez hemşehrim.
Hayırlı olsun canım bol bol eksiler gör inşallahKızlar tartım geldiiian itibariyle Eki Görüntüle 2838011
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım bol bol eksiler gör inşallah
Hosgeldin 🖐Selam tekrardan hanımlar, ben geldimGüncel kilom 58.5. Hedefim 52 kilo. 6.5 kilo fazlam var, geçen yıl 1.5 ay gibi kısa sürede vermiştim bakalım bu sefer beni neler bekliyor. Eskilerden tanıdık çok göremedim bir tek S Suskunhanim ‘ i gördüm ne güzel 52 kiloda kalmış o.
Bir de menü paylaşımı en son saat kaçta yapılıyor acaba?Cherry Mom Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?