Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 adım 1 fırt

Ayy cuma 23.55de teslim edilecek 2 ödevim var birini yolladım ama diğeri hala ellerimden öper biraz tembelim galiba son güne bıraktım resmen İnşallah pazar günü son sınavım var, sonra 12 mayısta yine bir ödev. Son ödevde herhalde 30 mayıstı galiba yine yandı benim beyinler

Sen nasılsın ortim ? Yarına parti var mı

Ortim ayıpsın ya bugün attığım 8000 adımdan sana vereyim 3000de 10000 olsun

Selam kızlar
Arkadaşımın anne ve babası trafik kazasında vefat ettmiş 1 haftadır da konuşmamıştık arkadaşımla haberlerde görünce şok oldum MOBESE kamerası çekmiş direksiyonda uyumuş sanırım çok üzüldüm çok.. öbür covid amcamız hâlâ entübe yeni bir ilaç denenmişti o da işe yaramamış maalesef devamlı okuyoruz dua ediyoruz bu aralar hayat bana biraz ağır geliyor burasına bakacak sizleri motive edecek kafamı buraya verecek durumum yok. O yüzden seyrek giriyorum özür dilerim.

Başınız sağolsun çok zordur kesinlikle Amcanızda inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla atlatır

Sen dert etme kaptanım, her insanın hayatında böyle inişli çıkışlı dönemler olabiliyor. Yarın istersen bende elimden geldiğince yardımcı olurum takımla alakalı

Ölüm kendini hatırlatınca ne kadar zor geliyor insana amcanızı rabbim ailesine bağışlasın inşallah bir an önce iyileşir

Başınız sağ olsun kaptanım

Allah'tan ümit kesilmez inşaAllah Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin amcaya da inşaAllah

İnsan kötü haber alınca çöküş hissediyor, çabucak toparlarsn inşaAllah

Tam kapanıp yaparsın artık Allah kolaylık versin ortim ama sen halledersin hiç şüphem yok
Var var inşallah 52.2 idim bugün ama dün daha fazla eksik vardı, vücutta Gr su kalmamıştı çünkü
Ortim ayıpsın ya bugün attığım 8000 adımdan sana vereyim 3000de 10000 olsun
Orti ortinin adımına muhtaçtır
Menülerin çok çok iyi,güzel bı eksi gelecek gibi hissediyorum
Başınız sağ olsun canım, rabbim sabırlar versin arkadaşına da
Amcanızdan şifa haberleri alırsınız inşallahRabbim korktuklarinizdan emin eylesin

Dünde bana oldu eyvah cumartesi kilo bildirimi yapmadım diye uyandım

Allah rahmet eylesin ölüm çok zor özellikle geride kalanlar için ama her serde vardır bir hayır diyelim inşallah amcaniz Iglesir Allah sabir versin size

Başınız sağ olsun kaptanız çok zor gerçekten ne desek olmayacak amcanızdan da inşallah iyi haberler alırsınız

Allah rahmet eylesin kaptanım. Geride kalanları sabır versin. Çok zor olmalı. Diğer amcaya da acil şifalar dilerim. Bir an önce iyileşir umarım. Sen buraları hiç düşünme. Biz hallederiz.

Kaptanım başın sağolun. Rabbim kalanlara sabır versin. Arkadaşına hayırlı ömürler versin.
Amcanızada rabbim şifa versin... İnşallah tez zamanda atlatır.

23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi

balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
ohbb
@Chernoglazyy

Cherry Mom

Israrla menü yazmayan arkadaşlar hastalık vs durumları yok ise gün içinde dönerlerse sevinirim listeden çıkaralım mehfam boşa takip etmesin sizleri
Yani habersiz bir şekilde menü yazmıyorsunuz bu kız gözleri mi yoruldu vakti mi var yok mu hasta mı demeden 20 kişiye tek tek menü yazdı mı yazmadı mı takip ediyor kusura bakmayın ama bu haksızlık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…