Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım gün içinde su içememem dışında yediklerim fena sayılmaz öğle yemeği olarak 3 kaşık yoğurt 2,5 dilim kepekli ekmek yedim değiişik bir yemek oldu ama olsun o kadar akşama müsli ve nesfitle yoğurt yiyeceğim inşallah ...

Haftada 1 gün yapıyorum işte canım mesela dün dürüm yedim ketçap mayonez kola falan:)Ama sonraki günler toparlamaya çalışıyorum..
Ufak kaçamaklar yapıyorum mesela eşimin çikolatasından bir kere ısırmak ya da sandviçlerinden bir kere ısırmak limonatalarından bir yudum almak gibi
Onlar bile etkiliyor..Haftada 1 kilo vermek varken 700 gram verebiliyorum maksimum...

Bugün sabah yine meşhur sürme peynirli kayısı reçelli 1 dilim ekmeğim
1 çay bardağı süt

Öğle:2 köfte
2 kaşık yoğurt
soğanla kavrulmuş domates biber salata niyetine:)
1 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 gün kurusu
2 erik

Akşamda çoban salata ile 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yoğurt yerim hiç sebze yapıcak halim yok çok uyuşuğum bugün

selam kızlar sporumu yaptm geldm,mtluyum
yanlz yimek yimedm ben akşm yemeği,ackmadm çnkü,ama bir saate kdr acıkrm heralde müsli veya kavun yemeyi planlıorm

cok ıyı canım masallah bende artık dıkkat etmeye calısıyorum

cok ıyı canım menun

bırı tatıl mı dedı bende gıtmek ıstıyorum yaaaa denızı osledım ama ne yazıkkı denıze gıtmıyorum bu yaz

ıyısallah verırız canım hadı bakalım haftaya bende aldıgım 1" kıloyu vermek ıstyorum bu cumaya bu hafta ıçı 1 kılo almısım pıknıge gıtmıstık yaradı bana:))neyse haftaya eksıyı gorurum ıyısallah
cok guzel canım tatlı yorgunluklar

gecmıs olsun canım anne yemeklerıne dıkkattttttt kılo aldırır annem ne zaman eve gelse kılo alıyorum ben o yuzden ayrı oturuyorum sımdılık rejım yaparken onları gonderıyorum cıftlıge
nazar boncugu fıkrıde cok hosuma gıttı baban dusuncelıymıs

Ya arkadaslar su yunanıstan ve ıtalya gezım ıçın vıze evraklarını hazırlıyrum ne zormus yaaa yesıl pasaport ıstıyorummmmm sankı yunanıstanın tapusunu alacagım bır suru belge ıstedıler tapu araba ruhsatı varsa ve bankada 3000 euro bu kısmını duyunca neeeeee demısım uc bın euroyu nerden bulayım ada felan satın almayacagım ben dedım

neyse valla hala kosusturuyorum evrakları tamamlayamadım

günaydın takımcığım nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok güzel bir güne uyandım hava yine güneşli kahvaltı olarak 2 dilim çavdar ekmeğine sürme peynir ve acı sos sürdüm lezzetli bir şekilde yedim , öğle için yine yanımda kepek ekmeği ve yoğurt var akşamada nesfit yerim . Dün akşam nesfit müsli ve yoğurt karışımı yedim fakat otururken çayın yanında biraz mısır patlattık diyetimi ilk günden bozduğum için üzgünüm ama artık daha dikkatli davranıcam bu akşam çay vesudan başka bişey yiyip içmeyeceğim inşallah . Biraz geçmişe bakayım gün içinde yine yazarım görüşmek üzere ...

canım benim maşallah geziyorsun ne güzel vize evrakları zordur evet Allah kolaylık versin . Kiloyu vermek için uzun zaman böyle sürümcemede kalınca adapte olmakta zorlanıyorum sende benim gibii değilsindir inşallah inşallah veririz bu kiloları artık çok kaldım bu kiloda söz vermiştim haziran snunda 95 olucam diye tutamadım sözümüde neyse olur inşallah başladım ya gerisi gelir hayırlısıyla artık kolay gelsin canım sana görüşmek üzere ...

günaydın canım
çok kararlı gördüm bugün seni
begüm dün mesaj attı istiharat almış 2 gün
ondan yazamıyo takıma
ben de sabah kahvaltımı 1 tane poğaçayla yaptım
canım sabah kalktığımda acayip poğaça çekiyodu

dün akşam ki menüm
zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğdağ ekmeği
yatana kadar su içtim
bütün gün az içtiğim suyun acısını çıkardım

günaydın elifcim kararlıyım artık valla kararlı olmam gerekiyor yoksa alıp başımı gidiyorum canım bir dur demeliyim bu gidişe , begüm raahatsızmıymış hay Allah geçmiş olsun inşallah Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşir ve gelir inşallah .

Şu poğaçalar benim son hafta 2 kilo almama sebep oldu canım aman dikkat et burçak demiştiki 1 adet poğaça 7 dilim ekmeğe eşit o yüzden çok dikkat etmek gerek bize yaramıyor malesef ama yediysende yaramadan afiyet olsun canım öpüyorum görüşmek üzere ...

ne 7 dilim ekmek mi
begüm sanırım rahatsız mesaj attım biraz evvel daha görmedi sanırım
olmadı öğleden sonra arıcam ciddi bişey yoktur inşallah

begümmm geçmiş olsun

günaydın kızlerr.bu haftayı hiç sevmedim ya kendimi peluş ayıcık gibi hissediyorum.neyseki karnımın şişliği indi.
dün akşam çok az yemek yedimm

Bu sabah da nesfit yedim.
Öğlen yine nesfit
akşam da yoğurtlu semizotu salatası (ben bundan 1 tabak yiyiyorum genelde o yüzden yemek yerine sayıyorum )

Aralar da yeşil çay ve meyve

afiyet olsn cnm ama cnm biraz k.hidrat fazla gbi geldi bana:26:

dün akşam ki menüm
zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğdağ ekmeği
yatana kadar su içtim
bütün gün az içtiğim suyun acısını çıkardım

çok güzel olmş cnm afiyet olsn,tam yaz menüsü,bayılırım
su önemli tabi ben de bu ara boşladım galiba biraz,gdm de 2 bardak içiim aklıma gelmişken

ayy cnm çok az diilmi ya benm btn gn karnm guruldardı heralde bu kadar yeseydm,bi de bende çok feci halszlik yapıo aç gezmek şapşallaşıorm

begümü çok geçmiş olsn rahatszmış heralde

ayy bi poğaçanın 7 dilim ekmeğe eş değer olması da dudaklarımı uçlattı walla
ziraaa ben bayılırım kendim yaş mayala yaparım,yapardm daha doğrusu asırlardır yapmıorum

selamlar bu arada lap die dalmışım..
hoş kimse yokmuş gerçi de

ben sbh kalktm klasik kahvaltmı yaptm yeşil çayla,abartmadım.
öğlen için bişi yemedm henz,zaten daha 2 saat oldu kahvaltı yapalı acıkmadım,bol su içerim ben acıkana kadr. snrada light kabak yemeğim var onu yerm,akşama da babamlarda yicez,ne yicez blmiorm ama abartmycm,akşm üzeri yine spora gdrm,hatta şimdide bi yürüyüş yapmayı düşünüyorum eve bi çeki düzen veriimde

merhaba sevgili takımcığım,

2 gündür dışarlardaydım, okudum yazılanları ama cevap yazamadım yine.

begüm hastaymış, geçmiş olsun cicimm..

cerencim babana da geçmiş olsun. anne babalar böyle işte. ben öğrenciyken babam çok ağır bir grip geçirmiş, 1 buçuk ay kadar yatmış, hatta hastanede yatıyor gözükmüş, serumları hastanede takıp eve çıkıyormuş. benim bunlardan hiç haberim olmamıştı.

karatay diyeti kitabının yarısını okudum. ekmek, tatlı, şeker, makarna, pilav vs vs bunlar yok ama genel anlamda serbest bir diyet öneriyor. insanın vücudunu daha iyi tanımasını sağlıyor bence kitap.

ara öğün alışkanlığım olmadığı için bana gayet makul geldi.

bu sabah

2 yumurtadan zeytinyağlı omlet
peynir zeytin
domates salata yedim. hala karnım tok diyebilirim.

kitaptan alıntılar yapıp yazıcam bir ara. özellikle şeker ve tatlı tüketiminin neden olduğu hastalıkları okuyunca gözlerim pörtledi. iki sayfa sıralamış hastalıkları.

bu saat oldu hala acıkmadım.

bir activia kahvaltı zamanı yedim şimdi.

yaşasın kahvaltıda 2 yumurtaaaaa

duygu ege tebrik ederim kilolar gitmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…