- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.081
oh ohhh sefan olsn cnm,tekrar mutlu yıllar:)
sn
haha cidden baya içiyomşsn cnm kahve,bana fena uykuszluk yapıo ya:S
AY bide maş. nerdeyse hç kaçamak yapmıosn cnm ya ne güzelll,oldkça disiplnli gdiosn,benm halim pek fena ya eğer gece 12den snra daha yatmamşsm kesn bişiler kaçırıyorum,ya da eşim baştan çıkarıyo bi bira yuvarlayıveriorm
o da kalori bombası tabi:26:
merhaba takımcığım gün içinde su içememem dışında yediklerim fena sayılmaz öğle yemeği olarak 3 kaşık yoğurt 2,5 dilim kepekli ekmek yedim değiişik bir yemek oldu ama olsun o kadar akşama müsli ve nesfitle yoğurt yiyeceğim inşallah ...
bugün sabah yine meşhur sürme peynirli kayısı reçelli 1 dilim ekmeğim
1 çay bardağı süt
öğle:2 köfte
2 kaşık yoğurt
soğanla kavrulmuş domates biber salata niyetine:)
1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 gün kurusu
2 erik
akşamda çoban salata ile 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yoğurt yerim hiç sebze yapıcak halim yok çok uyuşuğum bugün
günaydın kızlar. Nasılsınız? Benim hafta sonu misafirlerle geçti valla. Fazla bi kaçamak yapmadım. Sadece +100 gramdayım çok şükür. Eee napiim sadece 3günümüz kaldı tatile çıkmaya. Kısmetse perşembe sabah erkenden yollardayız. Göçebe hayatımız başlıyor. Dile kolay 2 ay eve pek dönemiyecez.
Cerenim babana çok geçmiş olsun canım. Anne ve babaların huyudur o ben de uzaklardayken benden de hep saklarlardı sağlık sorunları.
Kızlar aralarda girip yazmaya çalışacam artık. 3 günüm var. Beni bekleyen ev toparlama bavul toparlama olayı var. Sadece kendim olsa iyi. 3 kişilik bi bavul toplama olayı. Allah bana kolaylık versin.
günaydın takımcığım nasılsınız herkezler iyidir inşallah ben bu sabah itibariyle tekrar eski sıkı diyetime döndüm bozmamak ümidiyle 2 kiloya yakın kilo almışım yine cumaya kadar onları verirsem çok mutlu olucam bu sabah 1 dilim çavdar ekmeğine 1 karper peynir koydum yedim güzel gitti öğle için yoğurt salatalık vs almak istiyorum marketten bakalım böyle işte şimdilik hafif yiyip hafif kalmak hedefim başarırım inşallah geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...
günaydın kızlar
çok güzel bi haftasonu geçirdim e birazda kaçamaklı
önce cumartesi günü kızkardeşim ve arkadaşı misafirimdi sonra beraber sahile gittik eşimle
pazar günüyse doğum günümdü
gündüz kardeşim ve çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum
bol sohbet ve küçük bi kutlama yaptık
akşam da annemlerde pasta kestik
eşim de geldi bana süpriz yapmış çok şık bi künye almış
daha sonra dışarı çıktık romantik anlar falan
gece çok geçti eve geldik falan öyle işte
haftasonu baya yoruldum çok uykum var
bugün dinleneyim ben bari
selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. Günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
Zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :s bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :s
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... Allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
Bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
bugün cok güzel mamacıklar yedim :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)
her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo :d
Ya arkadaslar su yunanıstan ve ıtalya gezım ıçın vıze evraklarını hazırlıyrum ne zormus yaaa yesıl pasaport ıstıyorummmmm sankı yunanıstanın tapusunu alacagım bır suru belge ıstedıler tapu araba ruhsatı varsa ve bankada 3000 euro bu kısmını duyunca neeeeee demısım uc bın euroyu nerden bulayım ada felan satın almayacagım ben dedım
neyse valla hala kosusturuyorum evrakları tamamlayamadım
günaydın takımcığım nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok güzel bir güne uyandım hava yine güneşli kahvaltı olarak 2 dilim çavdar ekmeğine sürme peynir ve acı sos sürdüm lezzetli bir şekilde yedim , öğle için yine yanımda kepek ekmeği ve yoğurt var akşamada nesfit yerim . Dün akşam nesfit müsli ve yoğurt karışımı yedim fakat otururken çayın yanında biraz mısır patlattık diyetimi ilk günden bozduğum için üzgünüm ama artık daha dikkatli davranıcam bu akşam çay vesudan başka bişey yiyip içmeyeceğim inşallah . Biraz geçmişe bakayım gün içinde yine yazarım görüşmek üzere ...
günaydın canım
çok kararlı gördüm bugün seni
begüm dün mesaj attı istiharat almış 2 gün
ondan yazamıyo takıma
ben de sabah kahvaltımı 1 tane poğaçayla yaptım
canım sabah kalktığımda acayip poğaça çekiyodu
günaydın elifcim kararlıyım artık valla kararlı olmam gerekiyor yoksa alıp başımı gidiyorum canım bir dur demeliyim bu gidişe , begüm raahatsızmıymış hay Allah geçmiş olsun inşallah Allah acil şifalar versin bir an önce iyileşir ve gelir inşallah .
Şu poğaçalar benim son hafta 2 kilo almama sebep oldu canım aman dikkat et burçak demiştiki 1 adet poğaça 7 dilim ekmeğe eşit o yüzden çok dikkat etmek gerek bize yaramıyor malesef ama yediysende yaramadan afiyet olsun canım öpüyorum görüşmek üzere ...
günaydın takımcığım nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok güzel bir güne uyandım hava yine güneşli kahvaltı olarak 2 dilim çavdar ekmeğine sürme peynir ve acı sos sürdüm lezzetli bir şekilde yedim , öğle için yine yanımda kepek ekmeği ve yoğurt var akşamada nesfit yerim . Dün akşam nesfit müsli ve yoğurt karışımı yedim fakat otururken çayın yanında biraz mısır patlattık diyetimi ilk günden bozduğum için üzgünüm ama artık daha dikkatli davranıcam bu akşam çay vesudan başka bişey yiyip içmeyeceğim inşallah . Biraz geçmişe bakayım gün içinde yine yazarım görüşmek üzere ...
dün akşam ki menüm
zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğdağ ekmeği
yatana kadar su içtim
bütün gün az içtiğim suyun acısını çıkardım
begümmmgeçmiş olsun
günaydın kızlerr.bu haftayı hiç sevmedim ya kendimi peluş ayıcık gibi hissediyorum.neyseki karnımın şişliği indi.
dün akşam çok az yemek yedimm
Bu sabah da nesfit yedim.
Öğlen yine nesfit
akşam da yoğurtlu semizotu salatası (ben bundan 1 tabak yiyiyorum genelde o yüzden yemek yerine sayıyorum)
Aralar da yeşil çay ve meyve
Haftada 1 gün yapıyorum işte canım mesela dün dürüm yedim ketçap mayonez kola falan:)Ama sonraki günler toparlamaya çalışıyorum..
Ufak kaçamaklar yapıyorum mesela eşimin çikolatasından bir kere ısırmak ya da sandviçlerinden bir kere ısırmak limonatalarından bir yudum almak gibi
Onlar bile etkiliyor..Haftada 1 kilo vermek varken 700 gram verebiliyorum maksimum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?