Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim uyku problemim vardı zaten ama ramazanda çok kötü oldum. Sabah 7ye kadar uyuyamıyorum bugün yine kızımın ilk dersini kaçırdım çok üzüldüm. Onu kaldırıp geri yattım uyu uyanan derken saat 11 olmuş. Bu durum hiç hoş değil ben sabah kalkıp geri yatarsam mutlaka hasta olurum

Şt şt çek ellerini o şeylerin üzerindem yarın tartıda of dememek için ortamdan uzaklaş hemen derhal şimdi
Tamam kosarak uzaklastımm
Aynen yaa magnum bademli evde yapmaya şu an üşeniyorum ama en güzeli o

Yemeeeeee bu akşam da tut kendini yarın tartıyı atlat akşam yersin
Beninde en sevdigim bademlii magnum tarifi de vardı galiba saglıklısından denersen söylerim tadı nasıl bi yerde görmüştüm. Yemedim yemedim merak etme yersem yarın şeytanı alırım cunku

Yarın büyük gün ortakçım, bakalım emeklerimizin sonuçlarını alabilecekmiyiz
Hoşgeldinizz aramıza

Neyse az kaldı ramazanın bitmesine canım sonra biraz daha düzelir ben temmuza okullar bitene kadar uykuyla boğuşmaya devam edeceğim erken kalkmaya hiç alışamadım hep gün için uyuyorum sahurda bugün karbonhidrat tarzı ağır bir şey yememeye çalış canım inşallah yarını eksiyle karşılarsın
Ben yarın şeytanı alacağım zaten sizler almayın magnum tarifine bir bakayım aslı gibi olmaz ama yine de işimi görür
Ben de çok iştahlıyım dediğin gibi yol uzun kontrollü olmak lazım, bende ipin ucu bir kaçınca bir daha tutamıyorum
Sizin yollar uzun benim yolu düşünün bir de daha yarısını verebildim ama kesinlikle ipin ucu bir kaçıyor pir kaçıyor o yüzden dikkatli olmak lazım

Maşallah, çok çok güzel bir kilo kaybı Bu azimle kalanlar da hallolur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…