Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım çok doyurucu bir menü olmuş sporunu da ne güzel yapmışsın artık yarın sonucunu alacaksın

O zaman yarını iple çekiyoruz ve sabah ki kilonu çek dursun belki kahvaltı yaptıktan sonra daha altını görürsün öyle bildirim yaparsın
Öyle yapacağım canım zaten artık yarın her ders arasında gider tartılırım bir de yatıp kalkınca yine tartılırım hangisi daha azsa onu paylaşırım

Anladım canım oruç tutmasam aramam ama sahurda özellikle yemek istiyorum.
Bende şimdi yeşil çay içtim uzuuum zamandır içmiyorum. Yarına inşallah iner şişim çok değil ama 1 mil leslie yaptım şimdide suyumu tamamlamaya çalışıyorum

Yinemi artıdasın canım oruç sana yaramadı diyette

Diyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyorkoklayıp koklayıp geri dönüyorum
Heyecanlı bekleyis
Benim aklımdaki dondurma büyük ihtimal bu kriterlere uymuyordur uygun bir şey bulmaya çalışacağım
Magnumdur eminim ben daha bu senenin acmadım dondurma sezonunu. Olursa evde saglıklı olandan yapmak istiyorum üşenmezsem

Çayın yanında bişey yememeliyim

Ey ahali tutun beni
Şt şt çek ellerini o şeylerin üzerindem yarın tartıda of dememek için ortamdan uzaklaş hemen derhal şimdi

Heyecanlı bekleyis

Magnumdur eminim ben daha bu senenin acmadım dondurma sezonunu. Olursa evde saglıklı olandan yapmak istiyorum üşenmezsem
Aynen yaa magnum bademli evde yapmaya şu an üşeniyorum ama en güzeli o

Ey ahali tutun beni
Yemeeeeee bu akşam da tut kendini yarın tartıyı atlat akşam yersin

Yaa dün - 600 düm bugün sabitim canım aslında bu hafta benim için iyi gidiyordu dün çok az uyudum o da ödem yaptı diye düşünüyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya bu uyku mahvetti bu hafta beni her gün farklı bir durumla karşılaşıyorum bir gün artı bir gün eksi yarın neyle karşılaşacağım Allah bilir inşallah eksiyi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…