- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.221
Ay yarın şu 88i göreyim ya şöyle bir tatlı ziyafeti vereyim kendimesayılır tabiben altına güllaç koyardım
2 top dondurma da yeter bana 1.5 aydır tatlı yemedim gibi bir şeyYani 2 top dondurma kaçamaktan sayılmaz bence kaçamak istiyorsan tabi daha farklı olur
Sanki sevgilimden ayrılmışım gibi di mi
oo süper o zaman
oyyy o çoklu noktalar ne kadar hüzün barındırıyor
kız sütlü tatlı kokuyor mu
sayılır tabiben altına güllaç koyardım
aynen ayrıldık ama zaten anlaşamıyoduk onu mutlu edemiyodum gibi olmuuuşSanki sevgilimden ayrılmışım gibi di mi
Toksik bi ilişkiydi, kabullendim.aynen ayrıldık ama zaten anlaşamıyoduk onu mutlu edemiyodum gibi olmuuuş
O zaman yarını iple çekiyoruz ve sabah ki kilonu çek dursun belki kahvaltı yaptıktan sonra daha altını görürsün öyle bildirim yaparsın2 top dondurma da yeter bana 1.5 aydır tatlı yemedim gibi bir şey
Afiyet olsun canım çok doyurucu bir menü olmuş sporunu da ne güzel yapmışsınBugün menüm
Kahvaltı acıbiberli soğanlı menemen, 2 dilim tb ekmeği, söğüş yeşillik 5 zeytin,şekersiz siyah çay
ara 1 yeşil elma,yeşil çay
öğlen 5 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara türk kahvesi 3 ceviz
akşam et ızgara,yeşil salata
10.000 adım ,30 dk cardio,30 dk pilates
@MehfamCherry Mom hzlsel
Öyle yapacağım canım zatenO zaman yarını iple çekiyoruz ve sabah ki kilonu çek dursun belki kahvaltı yaptıktan sonra daha altını görürsün öyle bildirim yaparsın
ama unutulmuyor insafsızToksik bi ilişkiydi, kabullendim.
inşallah canımAfiyet olsun canım çok doyurucu bir menü olmuş sporunu da ne güzel yapmışsınartık yarın sonucunu alacaksın
Evet canım spor yapamayacağımı tahmin ettim o yüzden biraz hafif tuttumama unutulmuyor insafsız
inşallah canımsenin de hafifti bugün
Bayramdn sonra tam gaz devam inşaAllahcanım renk kattın takımımıza iyi de güldürdün heeAllah da seni güldürsün cnm özletme tebrikler tekrardan.
Anladım canım oruç tutmasam aramam ama sahurda özellikle yemek istiyorum.Karbonhidrat ya ondan ne kadar kucuk olsada yine gr mi fazladir. Ben ac karina spor yapamiyorum dukan birasi yapmistim dun onu iciyorum simdi odeme calisacagim bugun yarin 6 lari gormek icen sahurda da yesil cay icerim. Bugun spor yapmayacagim ya nasil rahatım nasil rahatim anlatamamhergun dus almaktan biktim resmen
Yinemi artıdasın canım oruç sana yaramadı diyetteAnladım canım oruç tutmasam aramam ama sahurda özellikle yemek istiyorum.
Bende şimdi yeşil çay içtim uzuuum zamandır içmiyorum. Yarına inşallah iner şişim çok değil ama 1 mil leslie yaptım şimdide suyumu tamamlamaya çalışıyorum
Heyecanlı bekleyisDiyetisyenim haftafa 1 gün sütlü tatlı yeme hakkı vermişti ve o gün cuma günleei oluyorkoklayıp koklayıp geri dönüyorum
Magnumdur eminimBenim aklımdaki dondurma büyük ihtimal bu kriterlere uymuyorduruygun bir şey bulmaya çalışacağım
Şt şt çek ellerini o şeylerin üzerindem yarın tartıda of dememek için ortamdan uzaklaş hemen derhal şimdiÇayın yanında bişey yememeliyim
Çayın yanında bişey yememeliyim
Ey ahali tutun beni
Valla bekliyorum yahuHeyecanlı bekleyis
Magnumdur eminimben daha bu senenin acmadım dondurma sezonunu. Olursa evde saglıklı olandan yapmak istiyorum üşenmezsem
Yaa dün - 600 düm bugün sabitim canım aslında bu hafta benim için iyi gidiyordu dün çok az uyudum o da ödem yaptı diye düşünüyorumYinemi artıdasın canım oruç sana yaramadı diyette
Aynen yaaHeyecanlı bekleyis
Magnumdur eminimben daha bu senenin acmadım dondurma sezonunu. Olursa evde saglıklı olandan yapmak istiyorum üşenmezsem
YemeeeeeeÇayın yanında bişey yememeliyim
Ey ahali tutun beni
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya bu uyku mahvetti bu hafta beni her gün farklı bir durumla karşılaşıyorum bir gün artı bir gün eksi yarın neyle karşılaşacağım Allah bilir inşallah eksiyi görürüzYaa dün - 600 düm bugün sabitim canım aslında bu hafta benim için iyi gidiyordu dün çok az uyudum o da ödem yaptı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?