- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.261
İnşallahSağol canıminşallah hep beraber verelim bir daha da geri almayalım
YaaaaaYarın tartı var sabır bacııımmmm(diyen kişi dayanamadı yedi o ayrı )
Çay degilde kahvenin yanına 30 kaloricik 1 tane mevlana sekeri yedimçay içme
İnşallah canımYarın büyük gün ortakçım, bakalım emeklerimizin sonuçlarını alabilecekmiyiz
Hoşgeldinizz aramıza
Yapmaz ortim bu kadar kasmaYaaaaa
Çay degilde kahvenin yanına 30 kaloricik 1 tane mevlana sekeri yedimmasum bir kacamak kalori acıgım coktu o kadarcık sey ödem yapmaz dimiii
Ya ancak fırsat buldum. BEbişi uyuttum büyüğünün saçını okşuyorum uyudu uyuyacak bir elimde telefon
Ortim menün güzel sporun şahane daha ne olsun. Yarın tartıda istediğini göreceksin inşallah6 mayıs
Sahur
1 muz , 1 h. Yumurta , 10 gr ceviz , maydonoz
İftar
60 gr dana köfte , 140 gr karnabahar yemegi, yeşillik salata , 100 gr bulgur çorbası
Su: 1.5 suan sahura kadar devam
Spor: 10 bin adım , 45 dk kardio
Annem köfte yanı patates kızartmıstı cok ta severimama ben ne yaptım yemedim hemen aklıma yarın tartılma günü oldugu geldi tuttum kendimii
Cherry Mom @Mehfam S seyrulsefer
Yapmaz ortim bu kadar kasmaYarın geldin - ler
Ya ancak fırsat buldum. BEbişi uyuttum büyüğünün saçını okşuyorum uyudu uyuyacak bir elimde telefon
Kac yasında senin minikler:)
Teşekkür ederim ortimmOrtim menün güzel sporun şahane daha ne olsun. Yarın tartıda istediğini göreceksin inşallah
Harika canım6 Mayıs
Sahur 1 küçük muz 1 kase yoğurt 1 avuç tuzsuz fıstık 2 günkurusu
İftar 2 kepçe yayla çorbası 2 kepçeden biraz fazla nohut yemeği 1 kase salata 1 kase cacık
Ara 3 hurma 2 avuç kuru dut 3 adet susamlı çubuk kraker
2,5 lt su 30 dk Leslie 2 mile
Cherry Mom @Mehfam Mathildablue @hedef54kg
Hoşbuldum, inşallah
Ooo erkenciyiz çalışkan pacman :)
Harikaasıınn canım, tebrikler
Hoşgeldin canım :) dün girdim ama yazamamıştımGünaydın kızlarr
Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam
Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.
Tebrik ederim kuzm çok güzel eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?