Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim menün güzel sporun şahane daha ne olsun. Yarın tartıda istediğini göreceksin inşallah

Yapmaz ortim bu kadar kasmaYarın geldin - ler

Ya ancak fırsat buldum. BEbişi uyuttum büyüğünün saçını okşuyorum uyudu uyuyacak bir elimde telefon

İki çocuklu hayat çok zor Mathildablue
Kac yasında senin minikler:)
Ortim menün güzel sporun şahane daha ne olsun. Yarın tartıda istediğini göreceksin inşallah
Teşekkür ederim ortimm insallah haftaici hedefimi gördün gectim bile insallah kötü bi sürpriz yapmaz tartı :) sende durumlar nasıl?

Harika canım yarın gelsin eksiler o zaman bugün spor da yapılmış

Günaydın herkeseee Nasıl gidiyor diyetler? Nasıl gittiğini bugün anlayacağız hepimiz. Umarım hepimiz en birinci oluruz ceza almayız kelebekler. Ben günün ilk cuma sonucunu yazıp kahvaltı ardından derse gideceğim. Ara ara uğrarım. Gözüm hepinizin sonuçlarında olacak.

Günaydın kızlarr

Bugün o kadar zor kalktım ki anlatamam. Resmi olarak diyete bugün başlıyorum ama dün uzun bir aradan sonra 5bin adım attım yürüyüşte, akşam da salata yedim. Sabah dayak yemiş gibi çoook zor kalktım. Hala kendime sayılmam

Oruçlu değilim. Sabah aç karna tartıldım 59 kilo çıktım. Bu durumda hedefimi 54 kilo olarak belirliyorum. Önümüzdeki haftaya kadar hedefim 700-800 gram vermek. Geç kahvaltı + akşam yemeği + 5000 adım + 1.5 litre su planlıyorum. Öğünler belli olunca detaylı yazarım size.

Eklentiler

• kilo_070521.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 17
Hoşgeldin canım :) dün girdim ama yazamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…