Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biyomedikal bölümleri şu ara baya ön planda meslek liselerinin biyomedikal bölümlerinde talep ediliyor
Zaten meslek lisesinden biyomedikal çıkışlı olup mühendisliğe gelenler baya bizden önde başlıyorlar çünkü temelleri atılıyor 4 sene boyunca ben anadolu lisesi mezunu olduğum için teorik kısmında zorlanmıştım gerçi okulumuzda da teorik adına hiçbir eğitim vermiyorlardı 1 ay sonra mezunum hiçbir şey beklemeden işi öğrenecek bir yerlere girip kendimi geliştirmem lazım

Sagol ortim :d dondurmayı bizzat kendim yaptım şöyle köfteyi annem yapıp buzluğa atıyor öyle kolay oluyor her defasında yapmıyoruz biz :) bence alabilirsin tabi kalori hesabı yapıyosan yoksa hic gerek yok. Ben yaptığım için tartıyorum mecbur. Kiraz saplı poşet cay canımm

Allaah seenii yaaaa, senin yüzünden bu saatte kalkıp o hareketleri bulup yaptım meraktan Ama son hareket yogada da var diye hatırlıyorum. Hatta denemek falan istersen Login • Instagram bu sayfaya bak her gün sabahtan akşama kadar farklı farklı dersleri var zoom üzerinden yapıyorlar ücretsiz. Bir ara giriyodum derslerine hakikaten Hedef60kgolmak burcunun dediği gibi bakınca oo çok basit bu ne bee diyo insan ama yaparken hiç öyle değil vücudumun bilmediğim yerlerinde kasların varlığını öğrenmiştim Bide kilo ile alakası yok hoca bile yaptırırken diyoki aynı yapamayabilirsiniz yapabildiğiniz kadarıyla devam edin zorlamayın. Yani illa ki yapılıyo ben bile yapmaya çalıştığıma göre bu kiloyla sen hayli hayli yaparsın :)))
Ne demek, rica ederimm. Ben de yogaya başlamak istiyorum ama biraz korkuyorum yapamam diye. Hareketleri baya zor. Biraz daha kilo verip denemeye başlayacağım.
Bu yazdığına üstte cevap verdim sırf o yüzden alıntılamıştım hahahahah
Canım bu konuda aynıyız, yine çıkıyorum yürümeye ben gerçi ama evde spor yapamayanlardanım bende pek. Yapıyorum yine ama ittire kaktıra yani. Ve o makaronu kulağıma söyle
pacman ne okuyorsun? Valla arada özlemiyor değilim öğrenciliği ama dön desen dönmem heralde o günlere sınavlar felan zor işler
Ben yeni yüksek lisansa başladım özlememek gerekiyormuş onu anladım :)))) 2 ödevim kaldı hala bitirmeye uğraşıyorum çünkü ödev süresinin yarısı hocanın verdiği ödevi anlamakla geçiyo Anlasam yapıcam ama anlama kısmı zor. Zaten ödevler bitince finaller var :))

Pide de olsa bence iyi menün canım ama spor olsaydı daha iyi olurdu, belki ertesi gün yapmışsındır
Demiştim kiiii bugünde yokmuş spor :) yazmamışsın ama bence evin içinde zaten koşuşturman vs oluyordur illaki hareketsiz değilsin zaten bence o da sayılırsa sıkıntı yok

Ortim dün hiç giremedim benim ödevler sınavlar vs derken birde evden çalışıyoruz hiç olmadığım kadarı yoğunum bu aralar ne olur kusura bakma

Hedefim 700 gram vermek bu hafta, ilk hafta çok yüksek hedef koyup mahçup olmayayım muhursuzpusula yarimuhendis
Hoşgeldin canım ben bu aralar fazla aktif olamıyorum o yüzden yeni katılanları görmedim. yada hoşgeldin dediysemde hatırlamıyorum ama olsun yine de hoşgeldin sen ve kollontai :)

kollontai canım senin bu cuma hedefin nedir ? Ben takımın hedef sonuç tablosunu tutuyorum (birde zamanında yapsam ne güzel olcak ) Cuma günleri bildirim yaparken bir sonraki cuma için bir hedef belirlemeniz gerekiyor ve ona beni de etiketlerseniz süper olur

30 NİSAN – 7 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58​
57.5​
80.6​
80​
69.9​
69.5​
72.7​
???​
57.5​
???​
86.2​
85.6​
70.9​
70​
57.6​
56.9​
71.1​
70.5​
74.85​
???​
89.7​
88.9​
58​
57​
68.2​
67.5​
76.5​
73​

Şeytanlıları piste davet ediyorum

pacman ne okuyorsun? Valla arada özlemiyor değilim öğrenciliği ama dön desen dönmem heralde o günlere sınavlar felan zor işler
Tıp okuyorum ben. 4. Sınıfım şu an. Zor tabii, sınavlar da stresli oluyor baya. Ama sorumluluk olmaması güzel.
Bakalım yazın nasıl olacak? Ama her koşulda daha rahat olurum sanırım. Sınavdan sonra cevap vericektim alıntılara. Ama aklımın köşesinde kaldı. Odaklanamadım. Hemen cevaplayım hepsini dedim hahahaha Ben de eksideyim. ) Diğer mesajda yazıcam kilomu. Seninkini de bekliyorum.
Çok güzel bir menü bebişş. Suyun biraz az geldi gözüme sadece. Su kilo vermeye bire bir. Biraz daha zorla kendini, yapabilirsin
Hahahahahaha bak ben sabah 6da kalkıp yaptım bile. İlk günden daha iyi yapıyorum. Ki daha 3. Günüm. O insta hesabına da bi göz atayım sınavdan sonra.

Ya evde spor gerçekten aşırı aşırısı sıkıcı. Kimseyi spor yapmamaya teşvik etmiyorum, aman ha! Spor çok güzeldir. Zaten insan yaptıkça yapmak istiyor. Ama başlaması ve alışkanlık kazanması sabır işi diyeyim.

Yahu önemli olan ödevin ilk paragrafını yazmak. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ve de teslim tarihine doğru açıklanamaz bir şekilde hayal gücün gelişiyor. Bir anda hepsini yapıyorsun. Tecrübeyle sabit.

Ahh canımcım senin de Allah yardımcın olsunn. Ama hepsini başarıyla atlatacağına eminim! Sana güveniyorum.
Hahahahaha yap yap. Yaptıkça insan zevk de alıyor.
Günaydın
Bugün çok başım ağrıyordu akşam erkenden yattım Menümü daha yeni yazdım
Çok geçmiş olsunn. Umarım şimdi daha iyisindir.

Süper eksi, tebrik ederim canım
Teşekkür ederiiim.
Vay vay! Mükemmel. Tabii birazı ödemdir ama tartıda bunu görmek bile mükemmel oluyor. Daha da verirsin cumaya merak etme. Bir de pazartesileri tartı fotosuna gerek yok, kendi aramızda paylaştığımız için. Boşuna yorulma ama cumaya da sakın unutma!

Aynen ödem olsa bile çok motive oldum İnşallah bol eksilerimiz olur cumaya kadar İlk tartım diye biraz özendim sanırım kurallara da tam hakim değilim garanti olsun dedim Cumayı unutur muyum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…