- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.801
Ama ama benim hedefim tutmuştuEki Görüntüle 2845982 30 NİSAN – 7 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2845983
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 58 57.5 80.6 80 69.9 69.5 72.7 ??? 57.5 ??? 86.2 85.6 70.9 70 57.6 56.9 71.1 70.5 74.85 ??? 89.7 88.9 58 57 68.2 67.5 76.5 73
Şeytanlıları piste davet ediyorum
Vaaayyy çok iyi sonuç canım tebrik ederimCuma: 67.3
Güncel: 66.6
-700
İnş geçen haftaki gibi pazartesi vermiş olup cuma almam. Amin.Hedef daha da vermek!!
Hedef60kgolmak
Ortim sen ne yaptın böyle yaaa muhteşem muhteşemGünaydın kızlar, ilk haftam olduğu için ödem atıyorum sanırım, -1400 deyim.
Cuma: 59.0
Güncel: 57.6
-1400
Umarım cuma gününe kadar eksi miktarım azalmaz, tam tersi artar.
Eki Görüntüle 2846008
yarimuhendis ortim sende durumlar nasıl
Oooooo kuşum ne yaptın sen harikasınCuma: 67.3
-700
İnş geçen haftaki gibi pazartesi vermiş olup cuma almam. Amin.Hedef daha da vermek!!
Hedef60kgolmak
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2845982 30 NİSAN – 7 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2845983
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 58 57.5 80.6 80 69.9 69.5 72.7 ??? 57.5 ??? 86.2 85.6 70.9 70 57.6 56.9 71.1 70.5 74.85 ??? 89.7 88.9 58 57 68.2 67.5 76.5 73
Teşekkür ederiz burcummm3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 3 mayıs 5 mayıs 8 mayıs melita09 ------- ------- ------- yarimuhendis 5 5+6+7 1 Hedef60kgolmak 1+2 1+2 1+4+6 @olvidos ------- 6 ------ Deniz ve Kum 1+4 +6 1 1 M monarosaa 2 ------ ------- Mathildablue 1 6 6 ummhnisa 6 6+7 ------- C Cagrihilal1 4+6 4+6 4+6 hzlsel 2+4 2+4 2 S seyrulsefer 2 ------ ------- pacman ------- 4 4 muhursuzpusula 1 1 ----- Samara96 ------- ------ ------ redsonja87 ------ ------ ------
3 gün de spor yapanyarimuhendis Hedef60kgolmak Deniz ve Kum Mathildablue C Cagrihilal1 hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr
kollontai matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye hoşgeldiniz takımımıza
Teşekkür ederiz kuzum07- 14 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
Canım menün baya dolu olmuş afiyet olsun suyun da harika. Bugünden itibaren ikimizde spor eklemeliyiz artık9 Mayıs
Sahur 1 kaşarlı tost 3 kayısı 1 bardak yy tarçınlı süt
İftar
2 kepçe çorba 2 kepçe patlıcan oturtma 1 kase salata 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kuru dut
3 lt ye yakın su spor yok
Cherry Mom ummhnisa
Geçmiş olsun canımGünaydın
Bugün çok başım ağrıyordu akşam erkenden yattım Menümü daha yeni yazdım
Cuma: 67.3
-700
Hedef60kgolmak
Kızlar siz naptınız yaavvv bize de verilecek 3 5 bişeyler bıraksaydınızGünaydın kızlar, ilk haftam olduğu için ödem atıyorum sanırım, -1400 deyim.
Cuma: 59.0
Güncel: 57.6
-1400
Umarım cuma gününe kadar eksi miktarım azalmaz, tam tersi artar.
Eki Görüntüle 2846008
yarimuhendis ortim sende durumlar nasıl
Rica ederim kaptanımTeşekkür ederiz kuzum
Kendinin en iyi hali ol bekliyoruz tatlım menüleri
Samara96 Samara diye diye dilimde tüy bitti
İnşaAllah kaptanımBegonya2 cum dün kilonu gördüm tebrik ederim canım bayram da dikkat edersen harikasınnnnn
Nefis birşey olur biliyor musunİnşaAllah kaptanımhedef sabit dönebilmek
Hoşbuldum, benim hedef 700 gramHoşgeldin canımben bu aralar fazla aktif olamıyorum o yüzden yeni katılanları görmedim. yada hoşgeldin dediysemde hatırlamıyorum ama olsun yine de hoşgeldin sen ve kollontai :)
kollontai canım senin bu cuma hedefin nedir ? Ben takımın hedef sonuç tablosunu tutuyorum (birde zamanında yapsam ne güzel olcak ) Cuma günleri bildirim yaparken bir sonraki cuma için bir hedef belirlemeniz gerekiyor ve ona beni de etiketlerseniz süper olur
teşekkür ederimGünaydınnnn tebrik ederim şahanesinnn ödemleri atmakta birşey bu bir başlangıç harika
Menüleri takip ediyorum çoğunluk kuş kadar yiyip spor yapıyor. Güzel eksiler gelecek hepimizden benceCanım menün baya dolu olmuş afiyet olsun suyun da harika. Bugünden itibaren ikimizde spor eklemeliyiz artık
Geçmiş olsun canım
Kızlar siz naptınız yaavvv bize de verilecek 3 5 bişeyler bıraksaydınız
Rica ederim kaptanım
Çok şaşırdım ama biliyormusn kaptanım, eskisi gibi yiyemiyorum midem küçüldüğü için, o yüzden almıyorumNefis birşey olur biliyor musunannende bile bunu başarabildiysen kendi evinde haydi haydi
Hoşbuldum canım tabi etiketlerim seni deHoşgeldin canımben bu aralar fazla aktif olamıyorum o yüzden yeni katılanları görmedim. yada hoşgeldin dediysemde hatırlamıyorum ama olsun yine de hoşgeldin sen ve kollontai :)
kollontai canım senin bu cuma hedefin nedir ? Ben takımın hedef sonuç tablosunu tutuyorum (birde zamanında yapsam ne güzel olcak ) Cuma günleri bildirim yaparken bir sonraki cuma için bir hedef belirlemeniz gerekiyor ve ona beni de etiketlerseniz süper olur
Ooo tıpBebişler öncelikle hepinize günaydın.Gerekli her şeyi alıntıladım. Hepsine itinayla sınavdan sonra cevap vereceğim. Birazdan kilomu yazıp son tekrara gidiciğim. Dua edin güzel geçsin.
Yüksek bende düşündüm lisanstan sonra bi süre ama akademiye pek inancım yok sanırım kendi alanımda en azından sinemacıyım ben o yüzden uzaklaştım oralardanAllaah seenii yaaaa, senin yüzünden bu saatte kalkıp o hareketleri bulup yaptım meraktanAma son hareket yogada da var diye hatırlıyorum. Hatta denemek falan istersen Login • Instagram bu sayfaya bak her gün sabahtan akşama kadar farklı farklı dersleri var zoom üzerinden yapıyorlar ücretsiz. Bir ara giriyodum derslerine hakikaten Hedef60kgolmak burcunun dediği gibi bakınca oo çok basit bu ne bee diyo insan ama yaparken hiç öyle değil vücudumun bilmediğim yerlerinde kasların varlığını öğrenmiştim Bide kilo ile alakası yok hoca bile yaptırırken diyoki aynı yapamayabilirsiniz yapabildiğiniz kadarıyla devam edin zorlamayın. Yani illa ki yapılıyo ben bile yapmaya çalıştığıma göre bu kiloyla sen hayli hayli yaparsın :)))
Bu yazdığına üstte cevap verdim sırf o yüzden alıntılamıştım hahahahah
Canım bu konuda aynıyız, yine çıkıyorum yürümeye ben gerçiama evde spor yapamayanlardanım bende pek. Yapıyorum yine ama ittire kaktıra yani. Ve o makaronu kulağıma söyle
Ben yeni yüksek lisansa başladım özlememek gerekiyormuş onu anladım :)))) 2 ödevim kaldı hala bitirmeye uğraşıyorum çünkü ödev süresinin yarısı hocanın verdiği ödevi anlamakla geçiyoAnlasam yapıcam ama anlama kısmı zor. Zaten ödevler bitince finaller var :))
Ne güzel canım bende 3 hafta izinde annemlerde kilo almamıştım yiyeceğimi sabah öğle yiyip akşamı hafif geçiriyordum bide kalabalıkta benim aklıma yemek gelmez pek evde durmadan beynimin içinde bilet yiyeyim modundayimÇok şaşırdım ama biliyormusn kaptanım, eskisi gibi yiyemiyorum midem küçüldüğü için, o yüzden almıyorumkaçamaksız günüm olmadı ama hep az yedim zorlasam da yiyemedim canım istemedi, inşaAllah hep böyle devam eder
Canım benim hedefim tutmuştu 56.0 cıktım cuma günüEki Görüntüle 2845982 30 NİSAN – 7 MAYIS HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2845983
Evet yaa hakikaten öyle ilk cümle yazıldı mı devamı geliyo ama problem olan o ilk cümleTıp okuyorum ben.4. Sınıfım şu an. Zor tabii, sınavlar da stresli oluyor baya. Ama sorumluluk olmaması güzel.
Bakalım yazın nasıl olacak? Ama her koşulda daha rahat olurum sanırım.Sınavdan sonra cevap vericektim alıntılara. Ama aklımın köşesinde kaldı. Odaklanamadım. Hemen cevaplayım hepsini dedim hahahaha Ben de eksideyim. ) Diğer mesajda yazıcam kilomu. Seninkini de bekliyorum.
Çok güzel bir menü bebişş. Suyun biraz az geldi gözüme sadece.Su kilo vermeye bire bir. Biraz daha zorla kendini, yapabilirsin
Hahahahahaha bak ben sabah 6da kalkıp yaptım bile. İlk günden daha iyi yapıyorum. Ki daha 3. Günüm. O insta hesabına da bi göz atayım sınavdan sonra.
Ya evde spor gerçekten aşırı aşırısı sıkıcı.Kimseyi spor yapmamaya teşvik etmiyorum, aman ha! Spor çok güzeldir. Zaten insan yaptıkça yapmak istiyor. Ama başlaması ve alışkanlık kazanması sabır işi diyeyim.
Yahu önemli olan ödevin ilk paragrafını yazmak. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ve de teslim tarihine doğru açıklanamaz bir şekilde hayal gücün gelişiyor. Bir anda hepsini yapıyorsun. Tecrübeyle sabit.
Ahh canımcım senin de Allah yardımcın olsunn. Ama hepsini başarıyla atlatacağına eminim!Sana güveniyorum.
Hahahahaha yap yap. Yaptıkça insan zevk de alıyor.
Çok geçmiş olsunn.Umarım şimdi daha iyisindir.
Ayy kuzum kusura bakma, uyku sersemliğimin azizliğine uğramışsınAma ama benim hedefim tutmuştucuma günü 56.7 görmüştüm ben
Vaaayyy çok iyi sonuç canım tebrik ederim
Ortim sen ne yaptın böyle yaaa muhteşem muhteşem
Ben oruçluyum o yüzden saat 4 gibi falan tartılacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?