- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.761
Var mı temiz havada ip atlamak gibisi, neşen daim olsunKaçtık köye geldik buralarda rahat rahat bahçeye çıkalım diye hedefim her gün en az 1000 tane ip atlamak☺☺
Rica ederim canım ne zaman istersen konuşuruz spor ve gezmek en sevdiğim konularVerdiğin ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederiim.Yoga sanıldığı kadar dingin bi uğraş da değil aslında. Baya enerji harcıyorsun yaparken. Eskiden sadece bağdaş kurup “om” demekten ibaret zannederdim. Şimdi çok ilgiliyim ama şu an sadece bilgi topluyorum. Sınavlardan sonra uygulamaya da geçicem inşallah.
evet yaa aynı pozisyonda kalmak çok yoruyorVerdiğin ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederiim.Yoga sanıldığı kadar dingin bi uğraş da değil aslında. Baya enerji harcıyorsun yaparken. Eskiden sadece bağdaş kurup “om” demekten ibaret zannederdim. Şimdi çok ilgiliyim ama şu an sadece bilgi topluyorum. Sınavlardan sonra uygulamaya da geçicem inşallah.
oyyy o maviş gözler kızardı mı yaaaKıskanmadım ki....
canım yine müthişşş bence birinci biziiizzzKahvaltı (9.30): 1 yumurtadan omlet, 1 kapya biber, domates, salatalık, 6 adet siyah zeytin, 1 tane form etimek, yeşil çay
Öğle: 120 gr tavuk ızgara, salata, 1 bardak çok az tuzlu ayran
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, limonlu zeytinyağlı brokoli haşlanmış brokoli salatası
Su: 2400 ml
Spor:
Cherry Mom Hedef60kgolmak ummhnisa
Canım şifa olsun lakin merak ettim wasa ve Züber top nedir.?Bugün menüm
Sahur yulaf unundan lorlu tost, söğüş,maydonoz, yeşil zeytin,yeşil çay
İftar ton balıklı salata,1 wasa
Ara türk kahvesi,3 züber top
2 lt su
10.000 adım,4 mil leslie
Cherry Mom pacman ortim ummhnisa cnm sen kontrol ediyormuşsun menüleri dün etiketlemedim bilmiodum
Şifa olsun canım çok güzel menü spor kaç gün yapıyorsun haftada.? Birde bu macaron dediğimiz tatlı birşey değil mi dünde yemiştin tatlıysa iki gün pek iyi değil9 mayıs menü
Sahura kalkamadım
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Fırında yoğurtlu kabak (bayılazaam artık kabak yemekden lakin süper ödem atıcı, tavsiye ederim)
Fırında tavuk(avuç içinin yarısı kadar)
Yeşil salata(4-5 çatal)
Su (yatana kadar içmeye devam edeceğim)
Ara
Form Slim plus çay +macaron
Cherry Mom ummhnisa kollontai
wasa etimek gibi cnm kuru çavdar ekmeği, 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyor marketlerde var kuzumCanım şifa olsun lakin merak ettim wasa ve Züber top nedir.?
Ne demekk.izledim canım teşekkürlernefes ve meditasyon vs. Daha önce geceleri filan yapıyordum Bu videoda ki nefes alış verişlerinin de detaylı olan şeklindekini izledim sağol. Evrende herşeyin enerji ve frekans ile ilgili olduğuna inanıyorum ❤ umarım bunun da faydasını görür ve sonrasın da daha fazla yoga ve meditasyona da zaman ayırabiliriz inşallah
Bekliyorum o zaman.Ayyy atarım tabi kuzum atmam mıburası bugün yağışlıydı yarın bakalım nasıl olacak duruma göre yollarım fotolar
İnşallah gelirsiniz de buraların tadını çıkarırsınız yazın
Çok iyi menü ortim, bizi bu hafta kimse tutamaz.Bugün menüm
Sahur yulaf unundan lorlu tost, söğüş,maydonoz, yeşil zeytin,yeşil çay
İftar ton balıklı salata,1 wasa
Ara türk kahvesi,3 züber top
2 lt su
10.000 adım,4 mil leslie
Cherry Mom pacman ortim ummhnisa cnm sen kontrol ediyormuşsun menüleri dün etiketlemedim bilmiodum
Ben de pandemiden önce gezerdim kendi çapımda...Var mı temiz havada ip atlamak gibisi, neşen daim olsun
Rica ederim canım ne zaman istersen konuşuruz spor ve gezmek en sevdiğim konularfitness crossfit çalıştıktan sonra yoga beni bna çok hafif diyordum bende öyle om sanıyordum mevzuyu şimdi bazı yerlerde halter kaldırsam daha kolay deyip mata yapışınca anlıyorum umarım kendi motivasyonunu yakalarsın uygun vakitte ve şifasını alırsın öğrencisin anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin
Hahahahahaha bence pilatesten bile zor hareketleri var ya. Pilatesi iyi kötü yapıyorsun da yoga ı-ıh...evet yaa aynı pozisyonda kalmak çok yoruyorne var ki duruyo işte diyorsun ama ne kasların varmış çalışmayan ya sabır çekiyorsun inşallah sakinleştirdiği günler de gelir hayalim dinlenme günlerimde en az 30 dk yoga yapmak rahatlamak cınıms ( bi kez menüne yazmıştın çok hoşuma gitti )
oyyy o maviş gözler kızardı mı yaaaüzülme şennnn okul ara verince gidersiniz bütünlemeye de kalmıcaksınn
canım yine müthişşş bence birinci biziiizzz
Çok sağ ol canım benimVar mı temiz havada ip atlamak gibisi, neşen daim olsun
Yasaklardan önce haftada 4 ya da 5 gün yürüyordum. Ancak bu hafta resmi tatil sebebiyle full kapanma olduğu için dışarı çıkamayacağın muhtemelen. Belki ofise gider gelirim bilmiyorum. Evde yapılan sporlarda pek beni açmıyor maalesef. Evet makaron tatlı. Ekmek yemiyorum, sahurda yapmadığım için hakkımı makarondan yana kullanayım dedim, aslında tatlıyı severim fakat aramam. Lakin makarona hayır diyemiyorum. Bir de şimdi yeni bir markanın makaronunu keşfettim, efsane yapmışlar. Kimsenin günahına girmeyeyim diye marka ismi vermiyorumŞifa olsun canım çok güzel menü spor kaç gün yapıyorsun haftada.? Birde bu macaron dediğimiz tatlı birşey değil mi dünde yemiştin tatlıysa iki gün pek iyi değilAllah kabul etsin
Menü çok sağlıklı ortim cardio da var harika gidiyorsun9 mayıs
Sahur : 1yumurtalı domatesli omlet,60gr peynir,5 badem,salatalık domates 1 dilim tb ekmek
İftar : 1 tabak lorlu mercimek,ayran,havuç,yarım dilim tb ekmek
Su : 2 lt devam
Spor : 20dk cardio
Cherry Mom ummhnisa matteroftime
Tam da bugün internetten atlama ipi bakmıştım eğlenceli ve kalori yakıcı olur diyeKaçtık köye geldik buralarda rahat rahat bahçeye çıkalım diye hedefim her gün en az 1000 tane ip atlamak☺☺
Züber eğlenceli gibi bi denemek lazımwasa etimek gibi cnm kuru çavdar ekmeği, 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyor marketlerde var kuzum
züber lokma aslında ama loka tatlısı gibi anlaşılr diye top yazıyorumşu an indirimde cnm denemek istersen trendyolda bi de migrostan alıyorum cnm hurmalı kakaolu fındık fıstık ezmeli toplar
zaten ip kendi başına efsane bi işÇok sağ ol canım benimköyde intermet sıkıntısı olduğu için açıp bir şeyler yapamıyorum o yüzden yokuşlu yollarda yürüyüş yapıp ip atlayabilirim sadece
Evde Leslie falan belki çok sıkılırsan yürüyüş gibi işini görür ama tabi açık havada yürüyüşün yerini hiç tutar mıYasaklardan önce haftada 4 ya da 5 gün yürüyordum. Ancak bu hafta resmi tatil sebebiyle full kapanma olduğu için dışarı çıkamayacağın muhtemelen. Belki ofise gider gelirim bilmiyorum. Evde yapılan sporlarda pek beni açmıyor maalesef. Evet makaron tatlı. Ekmek yemiyorum, sahurda yapmadığım için hakkımı makarondan yana kullanayım dedim, aslında tatlıyı severim fakat aramam. Lakin makarona hayır diyemiyorum. Bir de şimdi yeni bir markanın makaronunu keşfettim, efsane yapmışlar. Kimsenin günahına girmeyeyim diye marka ismi vermiyorumancak mikemmellll olmuş mikemmeel..
Sen de öyle canımMenü çok sağlıklı ortim cardio da var harika gidiyorsun
Apartman içinde sıkıntı olabilir canım ses çıkarabilir ama ben yurtta odamda atlıyordum rahatsız olsalardı kesin bi şikayet gelirdi affetmezlerdiTam da bugün internetten atlama ipi bakmıştım eğlenceli ve kalori yakıcı olur diyeama apartmandayım şikayet gelir mi çok gürültü olur mu emin olamadım köye gitmen süper olmuş temiz hava, açık havada spor ohh mis
Ay evet baya iyi takılmadan da atlıyorum öyle olunca daha zevkli oluyorzaten ip kendi başına efsane bi işiyi tatiller
lav yu tuuuuuÇok iyi menü ortim, bizi bu hafta kimse tutamaz.Her şeyiyle çok besleyici ve dengeli. Lav yu.
Hahahahahaha bence pilatesten bile zor hareketleri var ya. Pilatesi iyi kötü yapıyorsun da yoga ı-ıh...Rabbim bize de amuda kalktığımız günleri gösterir inş. Instaya havalı foto atarız.
Yok bebeğim, bütünleme yüzünden değil. Yıl içinde almadığımız stajların telafisini yazın yapacaklar.O yüzden yazın çok büyük ihtimal şehir dışına çıkamayacağım. Yıkılmadım ama ayakta da değilim.
Yarın 13’te sınavım. Sonrasında bi pilates ya da spor yapayım hemen iyice yaklaşalım birinciliğe.İnş kilo vermişimdir ama... Yarın her şey ortaya çıkacak.
çokk hem deZüber eğlenceli gibi bi denemek lazım
Kötü olmuş canım inşallah açık yer bulursun. Evde bilgisayar tablet varsa onlardan da girebilirsin forumaummhnisa Cherry Mom
Telefonum bozuldu eşimin telefonuyla giriyorum. Yarın açık bi tamirci bulurum inşallahTüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Biraz geç oldu ama
Ortim hem yulaf hem simit ikisi fazla olmus karbonhidrat oranı acısından biri varken birini yeme benceKahvaltı
Peynirli yulaf kek, çeyrek simit
Ara
Yeşil çay
Akşam
Sulu köfte, 5yk yağsız bulgur pilavı, 2 yk yoğurt
(Bugün kahvaltıyı çok geç ettiğim için ara öğün yapmadım )
2.5 lt su
3 mil Leslie, 30 dk bölgesel
Cherry Mom ummhnisa Mathildablue
O simiti yememem gerektiğini hissetmiştim zatenOrtim hem yulaf hem simit ikisi fazla olmus karbonhidrat oranı acısından biri varken birini yeme benceonun dısında cok güzel bu arada aksam menümüz aynıymış bizde de bulgur pilavı sulu köfte vardı, tesadüfe bak
Afiyet olsun canım özellikle çilekli dondurma9 mayıs
Sahur
Lorlu maydonozlu 1 yumurtadan omlet, 1 ceri domates, 1 salatalık, kiraz sapı cayı
İftar
230 gr sulu köfte yemegi ( suyunu süzüp aldım), salata , 1 bardak şekersiz kayısı suyu
İftardan sonra
Fit çilekli dondurmakendim yaptım 110 kaloricik, 10 erik, kahve
Su: 1.7 lt
Spor : 45 dk kardiyo(chloe ting), 5500 adım
hzlsel Cherry Mom ummhnisa
Yazılım mühendisliği mi okuyorsunSaat 2den beri uygulamalı ödevim vardı onunla uğraşıyorum kod yazıuorum hata beriyor çalıştıramıyorum al başa geriburaya gelmeye bile fırsat bulamadım daha bir bölümü yeni bitti bir bölüm daha var sporumu da yapamadım henüz bi araya sıkıştırmam lazım
matteroftime sen nasılsın ortim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?