Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaçtık köye geldik buralarda rahat rahat bahçeye çıkalım diye hedefim her gün en az 1000 tane ip atlamak☺☺
Var mı temiz havada ip atlamak gibisi, neşen daim olsun
Rica ederim canım ne zaman istersen konuşuruz spor ve gezmek en sevdiğim konular fitness crossfit çalıştıktan sonra yoga beni bna çok hafif diyordum bende öyle om sanıyordum mevzuyu şimdi bazı yerlerde halter kaldırsam daha kolay deyip mata yapışınca anlıyorum umarım kendi motivasyonunu yakalarsın uygun vakitte ve şifasını alırsın öğrencisin anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin

evet yaa aynı pozisyonda kalmak çok yoruyor ne var ki duruyo işte diyorsun ama ne kasların varmış çalışmayan ya sabır çekiyorsun inşallah sakinleştirdiği günler de gelir hayalim dinlenme günlerimde en az 30 dk yoga yapmak rahatlamak cınıms ( bi kez menüne yazmıştın çok hoşuma gitti )

Kıskanmadım ki....
oyyy o maviş gözler kızardı mı yaaa üzülme şennnn okul ara verince gidersiniz bütünlemeye de kalmıcaksınn

canım yine müthişşş bence birinci biziiizzz

Canım şifa olsun lakin merak ettim wasa ve Züber top nedir.?

Şifa olsun canım çok güzel menü spor kaç gün yapıyorsun haftada.? Birde bu macaron dediğimiz tatlı birşey değil mi dünde yemiştin tatlıysa iki gün pek iyi değil Allah kabul etsin

Canım şifa olsun lakin merak ettim wasa ve Züber top nedir.?
wasa etimek gibi cnm kuru çavdar ekmeği, 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyor marketlerde var kuzum

züber lokma aslında ama loka tatlısı gibi anlaşılr diye top yazıyorum şu an indirimde cnm denemek istersen trendyolda bi de migrostan alıyorum cnm hurmalı kakaolu fındık fıstık ezmeli toplar

Ne demekk. Meditasyon da seviyorum evet ama evde birileri olduğunda o konsantrasyonu yakalayamıyorum ben, hemen dikkatim dağılıyor.
Ayyy atarım tabi kuzum atmam mıburası bugün yağışlıydı yarın bakalım nasıl olacak duruma göre yollarım fotolar

İnşallah gelirsiniz de buraların tadını çıkarırsınız yazın
Bekliyorum o zaman. İnşallah yaa çok özledim valla. Havası bile bi başka.
Çok iyi menü ortim, bizi bu hafta kimse tutamaz. Her şeyiyle çok besleyici ve dengeli. Lav yu.
Ben de pandemiden önce gezerdim kendi çapımda... Yoga çok zor bi şey gerçekten. Hem güç hem de denge gerektiriyor. Bakalım inşallah en yakın zamanda o gücü bulurum kendimde. Evet öğrenciyim. Teşekkür ederim, halimden baya mutluyum aslında. Öğrencilik çok güzel bi şey. Biraz da parası olsa tadından yenmez.
Hahahahahaha bence pilatesten bile zor hareketleri var ya. Pilatesi iyi kötü yapıyorsun da yoga ı-ıh... Rabbim bize de amuda kalktığımız günleri gösterir inş. Instaya havalı foto atarız.

Yok bebeğim, bütünleme yüzünden değil. Yıl içinde almadığımız stajların telafisini yazın yapacaklar. O yüzden yazın çok büyük ihtimal şehir dışına çıkamayacağım. Yıkılmadım ama ayakta da değilim.

Yarın 13’te sınavım. Sonrasında bi pilates ya da spor yapayım hemen iyice yaklaşalım birinciliğe. İnş kilo vermişimdir ama... Yarın her şey ortaya çıkacak.

Şifa olsun canım çok güzel menü spor kaç gün yapıyorsun haftada.? Birde bu macaron dediğimiz tatlı birşey değil mi dünde yemiştin tatlıysa iki gün pek iyi değil Allah kabul etsin
Yasaklardan önce haftada 4 ya da 5 gün yürüyordum. Ancak bu hafta resmi tatil sebebiyle full kapanma olduğu için dışarı çıkamayacağın muhtemelen. Belki ofise gider gelirim bilmiyorum. Evde yapılan sporlarda pek beni açmıyor maalesef. Evet makaron tatlı. Ekmek yemiyorum, sahurda yapmadığım için hakkımı makarondan yana kullanayım dedim, aslında tatlıyı severim fakat aramam. Lakin makarona hayır diyemiyorum. Bir de şimdi yeni bir markanın makaronunu keşfettim, efsane yapmışlar. Kimsenin günahına girmeyeyim diye marka ismi vermiyorum ancak mikemmellll olmuş mikemmeel..

Kaçtık köye geldik buralarda rahat rahat bahçeye çıkalım diye hedefim her gün en az 1000 tane ip atlamak☺☺
Tam da bugün internetten atlama ipi bakmıştım eğlenceli ve kalori yakıcı olur diye ama apartmandayım şikayet gelir mi çok gürültü olur mu emin olamadım köye gitmen süper olmuş temiz hava, açık havada spor ohh mis

Züber eğlenceli gibi bi denemek lazım

Evde Leslie falan belki çok sıkılırsan yürüyüş gibi işini görür ama tabi açık havada yürüyüşün yerini hiç tutar mı baya az yemişsin bende şaşırdım sahurda yapmadan iyi dayanmışsın valla hiç yemedim macaron belki vesile olur canım çeker de yerim

Menü çok sağlıklı ortim cardio da var harika gidiyorsun
Sen de öyle canım
Apartman içinde sıkıntı olabilir canım ses çıkarabilir ama ben yurtta odamda atlıyordum rahatsız olsalardı kesin bi şikayet gelirdi affetmezlerdi
zaten ip kendi başına efsane bi iş iyi tatiller
Ay evet baya iyi takılmadan da atlıyorum öyle olunca daha zevkli oluyorsağ ol canım

lav yu tuuuuu

evet kesinlikle atarız tabiiii ben fleks yaparken de istiyorum sırtımı dönüp filan cıkıs cıkıs

hıım anladım canım ama senin iyiliğine bence ara verirler hocalar da tatile çıkacak

tamam canım Allah zihin açıklığı versin şimdiden kilonu da bekliyoruum ben de eksideyimmm

Züber eğlenceli gibi bi denemek lazım
çokk hem de

ummhnisa Cherry Mom
Telefonum bozuldu eşimin telefonuyla giriyorum. Yarın açık bi tamirci bulurum inşallahTüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Biraz geç oldu ama
Kötü olmuş canım inşallah açık yer bulursun. Evde bilgisayar tablet varsa onlardan da girebilirsin foruma

Ortim hem yulaf hem simit ikisi fazla olmus karbonhidrat oranı acısından biri varken birini yeme bence onun dısında cok güzel bu arada aksam menümüz aynıymış bizde de bulgur pilavı sulu köfte vardı, tesadüfe bak

O simiti yememem gerektiğini hissetmiştim zaten
Afiyet olsun canım özellikle çilekli dondurmaÇok güzel menü ortim gayet dengeli spor da aynı şekilde Nasıl denk gelmiş gerçekten sulu köfte yapmak zor geliyor bana genelde o köfteleri tek tek yuvarlarken çok sıkılıyorumBen de dikkat ettim suyundan almamaya ama tartım olmadığı için göz kararı koyuyorum bir mutfak tartısı mı alsam acaba Kiraz saplı çayın poşet mi ortim yoksa sapları mı kaynatıyorsun

Yazılım mühendisliği mi okuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…