- 23 Mart 2016
- 30.969
- 92.161
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.421
Harikasın canım hiç şüphem yok zaten güzel olacak eminimSelamlar tekrardan
Geçen hafta kilo;57.4
Bu hafta kilo; 57.4
Önümüzdeki hafta hedef 56.4
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Hiiiiç merak etme kaptancım, beni biliyorsun zaten. Bu hafta ramazandan sonra iki gün nefsimi doyurdum yeter. Allahtan bir mani olmazsa bu hafta programım belli. Detoksa da başlayacağım, o iş bende
Aynen verdiğim 3-4 kilo bişeydi geri aldım geldim işteYaaa o kadar mı koptun kuzum
Bayram sonrası bismillah deriz belki
Yaaa maşallah canım tebrik ederim harikasınsenin de mübarek olsun balımiyiyiiz mezun oluyorum bugün sen nasılsın inş
Ben de iyiyim çok şükür ramazan bitsin bayram bitsin derken erteledikçe erteledim kilo aldıkça aldımSelam canım sana da iyi bayramlarbiz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın
Aşkolsun burası seninAynen verdiğim 3-4 kilo bişeydi geri aldım geldim iştepazar başlıyorum inşallah kabul edersen
Çok sağol canım benim ilk ortimkızlar birazdan yeni ortaklarınızı açıklayacağım herkes bu hafta olan ortaklarıyla vedalaşabilir
matteroftime canım benim bence çok iyi bi ortaklık geçirdik bu hafta güzel sonuçlar da aldık 2.olmuşuz ama benimle ortak olan herkesin kaderi bu galiba sürekli 2.oluyoruz neyse bu haftanın da geçen hafta gibi güzel geçmesini umuyorum
|
|
C Cagrihilal1 | S seyrulsefer |
|
|
|
|
|
|
M monarosaa |
|
|
|
Ayy ortak mı yaptın biziKendinin en iyi hali ol hellööööö canım merhabaaaaa bu hafta baya yoğun ve istikrarlı geçecek ikimiz için çünkü ödem girls olduk iyi bi gayret etmemiz gerekiyor
Haydaa Ramazan bayramında bile mi
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
pacman
Veeeee
Hedef60kgolmak
Tebrikler kızlar harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
muhursuzpusula ve @olvidos kızlar sizsiniz
M monarosaa melita09 0,716 ummhnisa S seyrulsefer 2,788 C Cagrihilal1 Deniz ve Kum 1,439 hzlsel Mathildablue 2,783 muhursuzpusula @olvidos 0,186 Hedef60kgolmak pacman 4,293 redsonja87 kollontai 1,,602 yarimuhendis matteroftime 3,247
en iyi ortimmEline sağlık canım
Hedef60kgolmak zirvede bıraktın pacman kuzumda çok Güzel bir yüzde yaptı harikasınız
çizkekAynen verdiğim 3-4 kilo bişeydi geri aldım geldim iştepazar başlıyorum inşallah kabul edersen
Yaaa maşallah canım tebrik ederim harikasınüyelik adı da değişmiş. Hayırlı olsun:))
Ben de iyiyim çok şükür ramazan bitsin bayram bitsin derken erteledikçe erteledim kilo aldıkça aldımdöndüm kürkçü dükkanına
ORTAKLAR
(14 Mayıs-21 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
pacman ummhnisa C Cagrihilal1 S seyrulsefer Deniz ve Kum hzlsel Mathildablue kollontai yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol M monarosaa matteroftime melita09 redsonja87
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Canım tüm öğrencilik yıllarımda hissetmediğim duyguyu hissettim hep çok başarılıydım olsun hakettim ama bu beni ayağa kaldıracak dibi gördüysem yükselişe geçme vaktiKızlaryarimuhendis yeni ortakları açıklayacak ama öncesinde bir not ileteyim
Biliyorsunuz ortaklar listesinde mevcut hafta içinde aktif olmayanı öbür hafta çıkarabiliyoruz. Bu haftada izinler,mezunlar müsait olanlardan geriye 15 kişi kaldığı için 1 üyemiz açıkta kalacaktı. Hafta içinde kontrol ettiğimizde ortağı ile en az kontağı kuran ( Zeynep ile tek tek saydık) maalesef @olvidos sen olmuşsun canım bu sebeple bu hafta ortaklık listesinden seni çıkarmak durumunda kaldık umarız sonraki haftalar daha verimli geçer.
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
@L O L
Evet birbirimize çok uyduğumuzu düşündüm bu haftaAyy ortak mı yaptın bizibu hafta güzel toparlayalım kuzum ben bugün chole nin bi serisine başlamayı düşünüyorum
Olsun canım sen sahalara dönüyorsun artık halledersinAynen verdiğim 3-4 kilo bişeydi geri aldım geldim iştepazar başlıyorum inşallah kabul edersen
Yaaa maşallah canım tebrik ederim harikasınüyelik adı da değişmiş. Hayırlı olsun:))
Ben de iyiyim çok şükür ramazan bitsin bayram bitsin derken erteledikçe erteledim kilo aldıkça aldımdöndüm kürkçü dükkanına
Eline sağlık kuzumORTAKLAR
(14 Mayıs-21 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
pacman ummhnisa C Cagrihilal1 S seyrulsefer Deniz ve Kum hzlsel Mathildablue kollontai yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol M monarosaa matteroftime melita09 redsonja87
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
İnşallah kuşum senin enerjini aldıHaydaa Ramazan bayramında bile mipes yahuuu neyse kısmet değilmiş kaptim kaçıncı oldum ve olduk
pacman
en iyi ortimmpacman cim hoşçakal kuzum yine buralarda olcam merak etme
çizkeksağol cnm sen de hoşgeldin tekrar
pacman davşanım ummhnisa ile de çok güzel bir hafta geçirirsin inşallah gelsin eksiler yansın yağlar
Hayır canım dip demeyelim olur böyle iniş çıkışlar önemli olann yola devam etmek ki eminim sen çok daha iyi devam edeceksinCanım tüm öğrencilik yıllarımda hissetmediğim duyguyu hissettim hep çok başarılıydım olsun hakettim ama bu beni ayağa kaldıracak dibi gördüysem yükselişe geçme vakti
Sağolasın canımAşkolsun burası seninçok sevindim
Ben olabilir miyim kaptanım ve @olvidosKızlaryarimuhendis yeni ortakları açıklayacak ama öncesinde bir not ileteyim
Biliyorsunuz ortaklar listesinde mevcut hafta içinde aktif olmayanı öbür hafta çıkarabiliyoruz. Bu haftada izinler,mezunlar müsait olanlardan geriye 15 kişi kaldığı için 1 üyemiz açıkta kalacaktı. Hafta içinde kontrol ettiğimizde ortağı ile en az kontağı kuran ( Zeynep ile tek tek saydık) maalesef @olvidos sen olmuşsun canım bu sebeple bu hafta ortaklık listesinden seni çıkarmak durumunda kaldık umarız sonraki haftalar daha verimli geçer.
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
@L O L
Hoş buldummmm canımmm bi havai fişek patlatalım bi sansebastiancheesecake keselim mi şerefineçizkeksağol cnm sen de hoşgeldin tekrar
İnşallah canım yaa sağolasınOlsun canım sen sahalara dönüyorsun artık halledersin
Vlla baktım 10.takımda emziren bi üye canım yoksa seni geçemezdiHaydaa Ramazan bayramında bile mipes yahuuu neyse kısmet değilmiş kaptim kaçıncı oldum ve olduk
evet cnm buralarda olucam
aynnenn leslie candıırEvet birbirimize çok uyduğumuzu düşündüm bu haftachloe canımdır ciğerimdir ama spordan soğutuyor o yüzden ben bu hafta full leslie abla takılmayı düşünüyorum Hedef60kgolmak cum canımcım leslie ile verdi kiloların çoğunu ondan kopya çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?