Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın canım hiç şüphem yok zaten güzel olacak eminim

Yaaa o kadar mı koptun kuzum
Bayram sonrası bismillah deriz belki
Aynen verdiğim 3-4 kilo bişeydi geri aldım geldim işte pazar başlıyorum inşallah kabul edersen
senin de mübarek olsun balım iyiyiiz mezun oluyorum bugün sen nasılsın inş
Yaaa maşallah canım tebrik ederim harikasın üyelik adı da değişmiş. Hayırlı olsun:))
Selam canım sana da iyi bayramlarbiz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın
Ben de iyiyim çok şükür ramazan bitsin bayram bitsin derken erteledikçe erteledim kilo aldıkça aldım döndüm kürkçü dükkanına

kızlar birazdan yeni ortaklarınızı açıklayacağım herkes bu hafta olan ortaklarıyla vedalaşabilir

matteroftime canım benim bence çok iyi bi ortaklık geçirdik bu hafta güzel sonuçlar da aldık 2.olmuşuz ama benimle ortak olan herkesin kaderi bu galiba sürekli 2.oluyoruzneyse bu haftanın da geçen hafta gibi güzel geçmesini umuyorum

Çok sağol canım benim ilk ortim Sayende çok çabuk adapte oldum, her şey için çok teşekkür ederim. 2. lik çok çok güzel .Umarım diğer haftalarımız da çok güzel geçer

Kızlar yarimuhendis yeni ortakları açıklayacak ama öncesinde bir not ileteyim

Biliyorsunuz ortaklar listesinde mevcut hafta içinde aktif olmayanı öbür hafta çıkarabiliyoruz. Bu haftada izinler,mezunlar müsait olanlardan geriye 15 kişi kaldığı için 1 üyemiz açıkta kalacaktı. Hafta içinde kontrol ettiğimizde ortağı ile en az kontağı kuran ( Zeynep ile tek tek saydık ) maalesef @olvidos sen olmuşsun canım bu sebeple bu hafta ortaklık listesinden seni çıkarmak durumunda kaldık umarız sonraki haftalar daha verimli geçer.

muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
matteroftime
@L O L

ORTAKLAR
(14 Mayıs-21 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Kendinin en iyi hali ol hellööööö canım merhabaaaaa bu hafta baya yoğun ve istikrarlı geçecek ikimiz için çünkü ödem girls olduk iyi bi gayret etmemiz gerekiyor
Ayy ortak mı yaptın bizi bu hafta güzel toparlayalım kuzum ben bugün chole nin bi serisine başlamayı düşünüyorum

Hedef60kgolmak senin bireysel birincilik yine ucuyla gitti yaaa takım 1.liğide ucuyla gitti kısmet
Haydaa Ramazan bayramında bile mi pes yahuuu neyse kısmet değilmiş kaptim kaçıncı oldum ve olduk

pacman

Eline sağlık canım

Hedef60kgolmak zirvede bıraktın pacman kuzumda çok Güzel bir yüzde yaptı harikasınız
en iyi ortimm pacman cim hoşçakal kuzum yine buralarda olcam merak etme

çizkek sağol cnm sen de hoşgeldin tekrar

pacman davşanım ummhnisa ile de çok güzel bir hafta geçirirsin inşallah gelsin eksiler yansın yağlar

Canım tüm öğrencilik yıllarımda hissetmediğim duyguyu hissettim hep çok başarılıydım olsun hakettim ama bu beni ayağa kaldıracak dibi gördüysem yükselişe geçme vakti

Ayy ortak mı yaptın bizi bu hafta güzel toparlayalım kuzum ben bugün chole nin bi serisine başlamayı düşünüyorum
Evet birbirimize çok uyduğumuzu düşündüm bu haftachloe canımdır ciğerimdir ama spordan soğutuyor o yüzden ben bu hafta full leslie abla takılmayı düşünüyorum Hedef60kgolmak cum canımcım leslie ile verdi kiloların çoğunu ondan kopya çekiyorum

Olsun canım sen sahalara dönüyorsun artık halledersin

Eline sağlık kuzum
S seyrulsefer canım teşekkür ederim yoldaşlığın için
pacman hoşgeldin yeni ortim
Bu hafta ikimiz içinde güzel geçer inşallah
İnşallah kuşum senin enerjini aldı pacman o enerjiyi bana da yansıtacak bu hafta

Canım tüm öğrencilik yıllarımda hissetmediğim duyguyu hissettim hep çok başarılıydım olsun hakettim ama bu beni ayağa kaldıracak dibi gördüysem yükselişe geçme vakti
Hayır canım dip demeyelim olur böyle iniş çıkışlar önemli olann yola devam etmek ki eminim sen çok daha iyi devam edeceksin bu hafta kaçamak bile olsa mutlaka menülerini yaZ canım aksatma sakın ortağın olmasada biz zeyneple seni takip ederiz değil mi yarimuhendis

Aşkolsun burası senin çok sevindim
Sağolasın canım en sevmediğim yarışmacı gidip hiç selam vermeyip kilo alıp dönen
Ben olabilir miyim kaptanım ve @olvidos
çizkek sağol cnm sen de hoşgeldin tekrar
Hoş buldummmm canımmm bi havai fişek patlatalım bi sansebastiancheesecake keselim mi şerefine
Olsun canım sen sahalara dönüyorsun artık halledersin
İnşallah canım yaa sağolasın

Hedef60kgolmak hayırlı olsun canım gitme ama buralarda takıl
evet cnm buralarda olucam six pack hayalim var daha

aynnenn leslie candıır kasları çok yormadan inceltiyor ve kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…