Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla keselim aşkommm bu hafta içi planlarımda varrr hata bütün alıp kaşıkla dalasım var

Vlla baktım 10.takımda emziren bi üye canım yoksa seni geçemezdi
ben de süt annelik mi yapsaydım hahaha

M monarosaa selam yeni ortim bu hafta inşallah çok güzel eksiler gelir. Ben bugün cozuttum ama hiç başka kaçamak yapmayacağım bu hafta

Eline sağlık canım

Hedef60kgolmak zirvede bıraktın pacman kuzumda çok Güzel bir yüzde yaptı harikasınız
Teşekkürler kaptancııım. Benim için kendimi tutmak adına zorlu bi haftaydı yalan yok. Ama sonucu için çok mutluyuum.
en iyi ortimm pacman cim hoşçakal kuzum yine buralarda olcam merak etme

pacman davşanım ummhnisa ile de çok güzel bir hafta geçirirsin inşallah gelsin eksiler yansın yağlar
Ahh canım kuşum... Seni çok özleyeceğim. Tam anlamıyla gitmeyeceğini biliyorum ama yine de insan üzülüyor. Evet yeni ortim de pek tatlışş.

kollontai Tatlım Kendi sıkıntılarının arasında her gün yorum yaptın menülerime. Desteğin için çok teşekkür ederim. Bu arada umarım problem çözülmüştür. Üzgün iken iştah da gidiyor demiştin ancak kilo alınır verilir hiç önemli değil yeter ki senin huzurun, keyfin yerinde olsun

melita09 Melitacım Selam. Daha önce tanışmamıştık. Bu hafta orti olmuşuz. Pazartesi günü itibariyle bir detoks programına dahil oldum. Sporla birlikte desteklemeyi düşünüyorum bu hafta. Senin için de bu hafta pek beklediğin gibi geçmemiş anladığım kadarıyla. Cuma tartıda şaşırtalım ekibi ne dersin? Cuma günü dönüşümüz muhteşem olsun mu

Mathildablue elveda ortim çok güzel bir haftaydı canım verdik kilolarımızı hedeflerimizi de tutturduk yeni haftada yeni ortilerimizle bol bol kilo vermeye devam
Ben de teşekkür ederim güzel ortaklığın icin iyi geldik birbirimize güzel eksiler gördük kollontai selam yeni ortim güzel bir hafta olsun bol motivasyon bol eksili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…