- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.441
Ne emzirenler var be maşallah ben emzirirken 13 kilo aldım bi daha veremedimVlla baktım 10.takımda emziren bi üye canım yoksa seni geçemezdi
Aslında aklıma gelmedi değilBen olabilir miyim kaptanım ve [IMG alt="olvidos"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/465/465867.jpg?1615536860[/IMG] olvidos
valla keselim aşkommm bu hafta içi planlarımda varrrSağolasın canımen sevmediğim yarışmacı gidip hiç selam vermeyip kilo alıp dönen
Ben olabilir miyim kaptanım ve @olvidos
Hoş buldummmm canımmm bi havai fişek patlatalım bi sansebastiancheesecake keselim mi şerefine
İnşallah canım yaa sağolasın
ben de süt annelik mi yapsaydım hahahaVlla baktım 10.takımda emziren bi üye canım yoksa seni geçemezdi
Tamamdır kaptanım not düşüyorum
M monarosaa selam yeni ortimORTAKLAR
(14 Mayıs-21 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
pacman ummhnisa C Cagrihilal1 S seyrulsefer Deniz ve Kum hzlsel Mathildablue kollontai yarimuhendis @Kendinin en iyi hali ol M monarosaa matteroftime melita09 redsonja87
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Teşekkür ederim canım
Bu gün yarın yedik yedik sonra diyete başlıcam benvalla keselim aşkommm bu hafta içi planlarımda varrrhata bütün alıp kaşıkla dalasım var
Teşekkürler kaptancııım. Benim için kendimi tutmak adına zorlu bi haftaydı yalan yok.Eline sağlık canım
Hedef60kgolmak zirvede bıraktın pacman kuzumda çok Güzel bir yüzde yaptı harikasınız
Ahh canım kuşum... Seni çok özleyeceğim.
Aç kalalım biraz sert oldu
Sen de hoş geeldiiin. Muhteşem bir hafta geçirelim inşallah. Seninle orti olarak da çok iyi anlaşacağımıza eminim.
@olvidos aynen azcık karnımız guruldayacak korkma acı yok :Aç kalalım biraz sert oldugel karnımız birlikte azıcık guruldasın diyelim
Aynen valla çok az farkla kısmetMinnacık bir farkla 2. mi oldukkÇok heveslenmiştim püü
Esas ak koyun kara koyun bu hafta belli olacak bence.Aynen valla çok az farkla kısmet
Asla yapmaz benim kızlarım öyle fena şeylerEsas ak koyun kara koyun bu hafta belli olacak bence.Ama biz de iyiye gitmeyebiliriz. Korkuyorum kaptancım...
Ben de teşekkür ederim güzel ortaklığın icinMathildablue elveda ortim çok güzel bir haftaydı canım verdik kilolarımızı hedeflerimizi de tutturduk yeni haftada yeni ortilerimizle bol bol kilo vermeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?