- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.461
Tşkler canımTebrikler canım
Ortim sen her halinle eksisin tartı yönünü şaşırmıştır üzülme
maşallah canım
Tebrikler
Yine eksidesin sıkma canını bi günlük kaçamakla hiçbişi olmaz
Kocaman bi nazar değmesin
Tebrikler
Tebrikler
Düşük kiloda bu kayıplar süper valla
Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
afiyet olsunTeşekkür ederim canım
Bu gün yarın yedik yedik sonra diyete başlıcam ben
aman apa deme gözünü seveyim
üzülmeeeeTeşekkürler kaptancııım. Benim için kendimi tutmak adına zorlu bi haftaydı yalan yok.Ama sonucu için çok mutluyuum.
Ahh canım kuşum... Seni çok özleyeceğim.Tam anlamıyla gitmeyeceğini biliyorum ama yine de insan üzülüyor. Evet yeni ortim de pek tatlışş.
Süpersin canım güzel gidiyorsun koş koş az kaldıTebrikler kuzucuğum haftaya çok daha güzel vereceksin spor yap emi
Muhteşem canım kilon az olmasına rağmen çok iyi gitmiş
Tebrik ederim canım
Muhteşemsin canım
Tebrikler canım bayram haftasında kilo vermek kolay iş değil inşallah bu haftadan sonra güzelce vereceksin Ramazan’ı bitirdik gitsin kilolar
Olur tabi canım evine gel toparlarsın anneciğinin yemeklerini gidene kadar gönül rahatlığıyla ye bu kiloların çoğu ödem zaten
Tebrikler canım çok iyi bir oran
Tebrikler canımbazen duraklamalar olabiliyor çok doğal yine de yarım kiloyu hiç azımsama kilon çok değil sonuçta
Haftaya toparlarsın canım bayram haftasıydı sonuçta gayet normal
Tebrikler canımsana yaklaşıyorum yavaş yavaş ama sen de kaçıyorsun benden
Ben bu hafta iyi giderim deAsla yapmaz benim kızlarım öyle fena şeyler
Evet birbirimize çok uyduğumuzu düşündüm bu haftachloe canımdır ciğerimdir ama spordan soğutuyor o yüzden ben bu hafta full leslie abla takılmayı düşünüyorum Hedef60kgolmak cum canımcım leslie ile verdi kiloların çoğunu ondan kopya çekiyorum
Senin çok güzel Bi enerjin var ve bana da enerji vereceğine inanıyorum canımSen de hoş geeldiiin. Muhteşem bir hafta geçirelim inşallah. Seninle orti olarak da çok iyi anlaşacağımıza eminim.
Senin de öylee.Senin çok güzel Bi enerjin var ve bana da enerji vereceğine inanıyorum canım
Hadi bakalım ortim Allah sonumuzu hayır etsinYaaa öyle mi dersin canımah darısı başımıza canım ben böyle çok yoğun olmayanlardan biraz deneyim dedim zaten bu ara spordan çok cabuk sıkılıyorum yenilik olsun diye demiştim bakalım yarın başlayacağım bugün adımlarımı 10 bin yapacağım
Çok güzel canım sporlarımız da yarın eklenecek zaten mis gibi başlangıç yapıyoruz yarın brn zaten hafta sonu detoks yapacağımSabah
1 yumurta
1parmak peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Salatalık ve domates
Ara
1 avuç içi kadar kabak çekirdeği 3 kaju
Sütlü şekersiz kahve
Akşam
7 kaşık etli nohut
Köz patlıcan salatası
2 kaşık yoğurt
Biraz salata
1 kayısı
Cherry Mom yarimuhendis
Ayy bende yarın detoks suyu yapıcam bak sana da göstereyim sen ne koyuyorsun içineÇok güzel canım sporlarımız da yarın eklenecek zaten mis gibi başlangıç yapıyoruz yarın brn zaten hafta sonu detoks yapacağım
Tebrikler canım harikasınCanlar me'zun oluyorum ama 2 hafta daha tablo sporu günleri burdayıım sonra da arada uğrarım six pack imi oluşturup atmadan me'zun olmuş saymıyorum kendimi
Şimdi 1 Haziran'a kadar kendimi bayram tatiline alıcam
Ben su değil canım huröa detoksu yapıcam ama o günde 21 tane olandan değil farklı bi detoksAyy bende yarın detoks suyu yapıcam bak sana da göstereyim sen ne koyuyorsun içine
benim kadar yapmış olamazsınSlm canım inşallah bol eksili bir hafta olsunbugün bende yaptım kuzum ama birdaha olmayacak söz
Afiyet olsun canımKahvaltı (9.30): 1 haşlanmış yumurta, 40 gr lor, domates, salatalık, maydonoz, 1 közlenmiş kapya biber, yeşil çay,1 form etimek
Ara 1 (12.30): 125 gr yeşil erik (1 porsiyon), 1 türk kahvesi
Ara 2 (16.00): Yarım paket mixmey meyve bar (%100 meyve püresinden oluşuyormuş. Bir paketi 66 kaloriydi galiba. Yarısı da 30 küsür.), 10 gr çiğ kuruyemiş
Akşam (19.15): 1 kepçe mercimek çorbası, 110 gr kadar sini kebabı (Hatay yemeği bu. Borcama baharatlı kıyması yayıp üzerine domates, soğan biber falan koyuyorlar. Sadece etin yağı var yani. Kebap diyince sağlıksız gibi anlaşılmasın.)
Su: 2400 ml
Spor: Market bahanesiyle o kadar yürüdüm ancak 4500 adım oldu ya.Daha da yürürdüm de hiçbir zaman yemeyeceğim beyaz ekmekler fırından yeni çıkmıştı. Sıcaktan terlemesin diye hızlıca eve dönmek zorunda kaldım. Aaaah ah... Sadece çorbanın kalanını sıyırmak için bir parçacık yedim. Güzeldi...
ummhnisa Cherry Mom
Deme öyle demeeeeeSenin de öylee.Çok güzel bir hafta olacak emin ol. Kendini bana bırak ve pizza gömelim.
Hurma çok severim canım da benim çok tansiyonum düşer o yüzden pek diyetimi değiştiremiyorum diyetisyen listeme döndümBen su değil canım huröa detoksu yapıcam ama o günde 21 tane olandan değil farklı bi detoks
Etkiliyorsa seni h girme o toplara ortim boşver zaten en iyisi neyse onu yapHurma çok severim canım da benim çok tansiyonum düşer o yüzden pek diyetimi değiştiremiyorum diyetisyen listeme döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?