- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.261
merhabalarr,
yaz geldi herkes dağıldı bir yerlere. haftasonu hiç uğrayamadım ben de. 2 nikah 1 düğün vardı. gündüz başka gece başka giyin süslen git durumları oldu. amaa fakülteden bir arkadaşımın düğününü beğenen nişanlım, düğün yapmaya karar verdi.. normalde kına nikah yemek olacaktı. canıma minnet dedim. ben o düğünleri sevmiyor diye ısrarcı değildim. önce yeri kesinleştireceğimizden nikah başvurusunu da erteledik şimdilik..
dün sabah kahvaltı edemeden çıktım evden. ofise gelince nesfit yedim..
öğle yemeğimde tavuklu salata yedim ekmeksiz.
akşam da etli patlıcan yemeği vardı. 2 kaşık etli patlıcandan biraz da domates salata yedim.
yalnız kesme maraş dondurma almıştık. bir dilim ondan yedim yemekten sonra..
bugün de regl oldum. bugün tartıda 76.5 çıktım ama nedense cuma günleri hep şiştiğim için sevinemiyorum bu duruma.
bugün sabah
domates biber kavurma
peynir ve bir dilim ekmek yedim
öğle yemeği için de tavuk göğüs vardı buzlukta onu çıkardım. acıkınca birşeyler ayarlıycam artık. nişanlım ankarada büroda yalnız olunca da bişey yapasım gelmiyor vallahi.
amin canım. cümlemize inşallah. benim içimde kalmayacaktı çünkü düğün gibi bir kına yapacaktım. nişanlım hiç oynamaz, ritm duygusu sıfırdır. kulak gıcırdatan müzikleri de sevmez. ben de düğün isteyip onu kasacağıma kınada acısını çıkartırım diyordum. bir de yemekli düğün istediği için masrafı çok olacak diyordum. ama kendisi öyle deyince canıma minnet dedim.. bir kere oluyor sonuçta. ne için çalışıyoruz allah aşkına.. makul bir yer de bulduk. yarın öbür gün görüşmeye gidicez. inşallah istediğimiz tarihlere dolu olmaz da fazla ertelemek zorunda kalmayız..Tuğbacım canım çok sevindim düğün yapmanıza gönlünde uhde kalmamış olur Allahım gönlünden geçen şekilde yapmayı nasip etsin herşeyini . Genell olarak yediklerinde çok dengeli olmuş öpüyorum canım ...
ama hergün illaki giriyorumdur seni yine beğencem taydin
merhaba takımın güzel insanları
Dün akşam yemek yemedim. :76: bu sabah bi tartıldım ideal kiloma gramlar kalmış eheh.akşama da spora gideyim tam olsun.
Bu sabah
Sandiviç yedim çok acıkmıştım sabah kepek ekmeğine sandwiç yaptım.çeyrek ekmek ama.
Öğlen nesfit yedim.
şu anda kahve içiyorum.
akşama da mantar sote yiyicez
Ben galiba bu hafta mezun olucam.48 kilo demiştim ama 48 olursam iskelet olcakmışım gibi geldi.zaten bi çirkinleştim etler gidince.şu an 49 um.bence 49 yeterli.haftaya festivale gidiyoruz zaten 3 gün.ben orda garanti 1 kilo veririm.sizin içinde uygunsa bu cuma mezun olmak istiyorum
Tebrik ederim fulyacım sevindim senin adına elifle konuşursan mezun olmak istediğini bildirir püsküte cuma günü mezun olursun herhalde kimseler yokken takımda ben vardım ve hedefime ulaştım diyorsun :)) azminden dolayı kutluyorum seni canım çokta zayıf olma lütfen sağlıklı kilonda bulunman en güzel nimet öpüyorum canım ...
ayyyh teşekkur ederiim.inşallah hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız en kısa zamanda.zaten topu topu 9 kilo vericektim.4 aydır diyetteyim.her ay 2 kilo vermişim heralde eheh.olsun yaza yetiştim sayılır. sevincimden gidip bikini alcaktım sonra tatile falan gitmeyeceğimi düşünerekten vazgeçtim heheh.şimdi ben ekimde falan evlenicem o zamana kadar bu kiloyu korursam kendimle gurur duyucamevlenincede salcam gitsin ahahha.şaka yabtım.salmıcam.çıtır gelin olucam hep
fulyacım Allah neşeni mutluluğunu hep arttırsın bizi bırakma ama mezun olsan bile olurmu hep takıma gel mahrum etme kendinden inşallah hepimiz veririiz senin gibi bizde hedefimize ulaşırız hoş ben artık kendimden pek umutlu değilim amainşallah çok mutlu olursn istediğin gibi çıtır bir gelin çıtır bir anne çıtır bir eş olursun çok mutlu ol canım salma kendini
ben sizi bırakırmıyım yeaaa.gelir laf atar kaçarım.iyiki tanıdım sizi.takımda herkes aktif olsa süper olucak herkes motive olucak ama olamadı napalım.
ama hergün illaki giriyorumdur seni yine beğencem taydin
merhaba takımın güzel insanları
Dün akşam yemek yemedim. :76: bu sabah bi tartıldım ideal kiloma gramlar kalmış eheh.akşama da spora gideyim tam olsun.
Bu sabah
Sandiviç yedim çok acıkmıştım sabah kepek ekmeğine sandwiç yaptım.çeyrek ekmek ama.
Öğlen nesfit yedim.
şu anda kahve içiyorum.
akşama da mantar sote yiyicez
Ben galiba bu hafta mezun olucam.48 kilo demiştim ama 48 olursam iskelet olcakmışım gibi geldi.zaten bi çirkinleştim etler gidince.şu an 49 um.bence 49 yeterli.haftaya festivale gidiyoruz zaten 3 gün.ben orda garanti 1 kilo veririm.sizin içinde uygunsa bu cuma mezun olmak istiyorum
merhabalar takımcığım şimdi öğle yemeğimi yedim lavaş lezzetli gitti ama akşamı hafif geçirmeliyim inşallah acıkmam akşama kadar su içmeye çalışıyorum bolca sıcakta fena gitmiyor tek sıkıntı wc problemi hiç sevmem sık sık tuvalet molasını ama napalım artık takımdaki bizler kaldık tuğba fulya ve ben nöbetleşe uğruyoruz artık görüşmek üzere ...
tuğbacım yediklerin güzel kilo verme durumun nasıl canım ne kadar gidiyor haftada ...
ayyyh teşekkur ederiim.inşallah hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız en kısa zamanda.zaten topu topu 9 kilo vericektim.4 aydır diyetteyim.her ay 2 kilo vermişim heralde eheh.olsun yaza yetiştim sayılır. sevincimden gidip bikini alcaktım sonra tatile falan gitmeyeceğimi düşünerekten vazgeçtim heheh.şimdi ben ekimde falan evlenicem o zamana kadar bu kiloyu korursam kendimle gurur duyucamevlenincede salcam gitsin ahahha.şaka yabtım.salmıcam.çıtır gelin olucam hep
oooo iki tane ekim gelini var desene. tarih belli mi fulya.. biz de ekim istiyoruz, bugün yarın kesinleşecek tarih. pınarcım ben unutkan biriyim kusura bakma arada sırada aradığım bilgilere ulaşamıyorum beynimde. senin tarih ne zamanlarda. daha uzayacak mı nişanlılık
ehe ben de seni biyendimmm... kaffen için affiyet ossun.. ben de yapayım kendime bir kaffe..
eee sen de mezun olunca pınarla ben mi kalcaz
herkes gitmedi bilkiyom ama işler güçler tatiller koşturmacalar, hareket baya azaldı.. napalım sen de haklısın, o ka kilo verip mezun olmak senin hakkın..
afiyet olsun canım..
bilmiyorum pınarcım. son bir aydır bir eksi bir artı takıldım kaldım. 6 kilo sınırında. kıpırdamıyor. sinir olmaya başladım ama strese sokmamaya çalışıyorum kendimi. yaz geldi zaten pek birşey yiyesim de yok. regl haftasındayım ama 2 hafta olucak biraz biraz disipline girdim yeniden. bu cumayı ben de merak ediyorum canım..
bir yandan veremediğime üzülüyorum ama bir yandan da geri almıyorum. genel anlamda sabit bir bünyeye sahibim. gram gram gidiyor. vücudum sabitleme dönemine geçti sanırım..
şimdilik 15 ekim gibi gözüküyor.ama henüz evi alabilmiş değiliz.o yüzden biraz daha uzayabilir belki.belki daha erken olabilir.herşey eve bağlı yani.şimdilik 15 ekim diyoruz(evlilik iznini bayram tatiliyle birleştirme çabaları eheheh) 1 senedir nişanlıyım 25 temmuzdu galiba ya da 24.acelem yok o yüzden bu işleri de aceleye getirmek istemiyoruz.önceklikli derdimiz ev.butun planladığımız şeyleri srasıyla yaptık bugune kadar.inşallah problemsiz olarak bu işide atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?