Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalarr,

yaz geldi herkes dağıldı bir yerlere. haftasonu hiç uğrayamadım ben de. 2 nikah 1 düğün vardı. gündüz başka gece başka giyin süslen git durumları oldu. amaa fakülteden bir arkadaşımın düğününü beğenen nişanlım, düğün yapmaya karar verdi.. normalde kına nikah yemek olacaktı. canıma minnet dedim. ben o düğünleri sevmiyor diye ısrarcı değildim. önce yeri kesinleştireceğimizden nikah başvurusunu da erteledik şimdilik..

dün sabah kahvaltı edemeden çıktım evden. ofise gelince nesfit yedim..

öğle yemeğimde tavuklu salata yedim ekmeksiz.

akşam da etli patlıcan yemeği vardı. 2 kaşık etli patlıcandan biraz da domates salata yedim.

yalnız kesme maraş dondurma almıştık. bir dilim ondan yedim yemekten sonra..

bugün de regl oldum. bugün tartıda 76.5 çıktım ama nedense cuma günleri hep şiştiğim için sevinemiyorum bu duruma.

bugün sabah
domates biber kavurma
peynir ve bir dilim ekmek yedim

öğle yemeği için de tavuk göğüs vardı buzlukta onu çıkardım. acıkınca birşeyler ayarlıycam artık. nişanlım ankarada büroda yalnız olunca da bişey yapasım gelmiyor vallahi.

merhaba takımcığım nasılsınız sakin bir gün geçiriyorum ben biraz işlere bakıyorum biraz oyalanıyorum öylesine bir gün işte ne yediğime gelince sabah geç kaldım işe ve 10 gibi nesfit ve yoğurt karışı yedim öğle yemeği için daha bişey yemedim bakalım acıkırsam bakarım bişeyler belki simit ayran yerim belli olmaz şimdilik bu kadar geçmişe bakayım neler olmuş yine uğrarım öpüyorum herkezi ...

Tuğbacım canım çok sevindim düğün yapmanıza gönlünde uhde kalmamış olur Allahım gönlünden geçen şekilde yapmayı nasip etsin herşeyini . Genell olarak yediklerinde çok dengeli olmuş öpüyorum canım ...

amin canım. cümlemize inşallah. benim içimde kalmayacaktı çünkü düğün gibi bir kına yapacaktım. nişanlım hiç oynamaz, ritm duygusu sıfırdır. kulak gıcırdatan müzikleri de sevmez. ben de düğün isteyip onu kasacağıma kınada acısını çıkartırım diyordum. bir de yemekli düğün istediği için masrafı çok olacak diyordum. ama kendisi öyle deyince canıma minnet dedim.. bir kere oluyor sonuçta. ne için çalışıyoruz allah aşkına.. makul bir yer de bulduk. yarın öbür gün görüşmeye gidicez. inşallah istediğimiz tarihlere dolu olmaz da fazla ertelemek zorunda kalmayız..

öğlen yalnız olduğum için yemek hazırlamaya üşendim. sipariş ettim geldi..
2 tavuk but (fırında)
buharda sebze
az ekmek yedim..

dün yapamadığım mesaiyi bugün yapayım.

akşam yemeğinde

zeytinyağlı kabak yemeği ve domatesli biberli pilav vardı.
biraz biraz yedim ikisinden de ve tabii salata.

az önce annem karpuz kesmiş kokusuna dayanamayarak bir üçgen dilim yedim.

günaydın takımcığım az önce bir sürü şey yazdım hepsi gitti malesef neyse yine yazayım . İyisinizdir inşallah yaz rehaveti çöktü takımın üstüne toparlanırız inşallah ben bu sabah 3 kaşık yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekledim yedim zayıflatıyormuş deneyeceğim bakalım üzerinede 3 su bardağı su içtim şu saat oldu daha yeni acıkmaya başladım 12 gibi öğle yemeği yerim yanımda 4 kaşık biber kavurması az yağlı 1 tanede lavaş getirdim lavaş biraz çok oldu ama kepek ekmeğim yoktu o yüzden mecburen getirdim , artık akşam hafifi geçiririm diye düşünüyorum . hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ....

günaydın pınarcım,

bir sen bir de ben kaldık başbaşa galiba fulya arada gelip beğenip gidiyor

takım bize emanet sanırım...

bu sabah

2 yumurtadan omlet
3-4 dilim sucuk
peynir
zeytin birkaç tane yedim..

4 kaşık biberle bir lavaştan bir şey olmaz bence, akşamı ekmeksiz geçirirsin olur biter.

ama hergün illaki giriyorum dur seni yine beğencem taydin
merhaba takımın güzel insanları

Dün akşam yemek yemedim. :76: bu sabah bi tartıldım ideal kiloma gramlar kalmış eheh.akşama da spora gideyim tam olsun.

Bu sabah
Sandiviç yedim çok acıkmıştım sabah kepek ekmeğine sandwiç yaptım.çeyrek ekmek ama.

Öğlen nesfit yedim.

şu anda kahve içiyorum.

akşama da mantar sote yiyicez

Ben galiba bu hafta mezun olucam.48 kilo demiştim ama 48 olursam iskelet olcakmışım gibi geldi.zaten bi çirkinleştim etler gidince.şu an 49 um.bence 49 yeterli.haftaya festivale gidiyoruz zaten 3 gün.ben orda garanti 1 kilo veririm.sizin içinde uygunsa bu cuma mezun olmak istiyorum

merhabalar takımcığım şimdi öğle yemeğimi yedim lavaş lezzetli gitti ama akşamı hafif geçirmeliyim inşallah acıkmam akşama kadar su içmeye çalışıyorum bolca sıcakta fena gitmiyor tek sıkıntı wc problemi hiç sevmem sık sık tuvalet molasını ama napalım artık takımdaki bizler kaldık tuğba fulya ve ben nöbetleşe uğruyoruz artık görüşmek üzere ...

tuğbacım yediklerin güzel kilo verme durumun nasıl canım ne kadar gidiyor haftada ...

Tebrik ederim fulyacım sevindim senin adına elifle konuşursan mezun olmak istediğini bildirir püsküte cuma günü mezun olursun herhalde kimseler yokken takımda ben vardım ve hedefime ulaştım diyorsun :)) azminden dolayı kutluyorum seni canım çokta zayıf olma lütfen sağlıklı kilonda bulunman en güzel nimet öpüyorum canım ...

ayyyh teşekkur ederiim.inşallah hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız en kısa zamanda.zaten topu topu 9 kilo vericektim.4 aydır diyetteyim.her ay 2 kilo vermişim heralde eheh.olsun yaza yetiştim sayılır. sevincimden gidip bikini alcaktım sonra tatile falan gitmeyeceğimi düşünerekten vazgeçtim heheh.şimdi ben ekimde falan evlenicem o zamana kadar bu kiloyu korursam kendimle gurur duyucam evlenincede salcam gitsin ahahha.şaka yabtım.salmıcam.çıtır gelin olucam hep

fulyacım Allah neşeni mutluluğunu hep arttırsın bizi bırakma ama mezun olsan bile olurmu hep takıma gel mahrum etme kendinden inşallah hepimiz veririiz senin gibi bizde hedefimize ulaşırız hoş ben artık kendimden pek umutlu değilim ama inşallah çok mutlu olursn istediğin gibi çıtır bir gelin çıtır bir anne çıtır bir eş olursun çok mutlu ol canım salma kendini

ben sizi bırakırmıyım yeaaa.gelir laf atar kaçarım.iyiki tanıdım sizi.takımda herkes aktif olsa süper olucak herkes motive olucak ama olamadı napalım.

ben sizi bırakırmıyım yeaaa.gelir laf atar kaçarım.iyiki tanıdım sizi.takımda herkes aktif olsa süper olucak herkes motive olucak ama olamadı napalım.

Aslında herkezin birden aktif olması iyi olurdur ama zor , hele yaz döneminde böyle bir motivasyon eksikliği yaşanması bence normal herkezin işi oluyor yaz tatili malum sürekli aynı tempoda olamaz herkez ama inşallah çabuk toparlannırız bu rehaveti atarız .

ehe ben de seni biyendimmm... kaffen için affiyet ossun.. ben de yapayım kendime bir kaffe..

eee sen de mezun olunca pınarla ben mi kalcaz

herkes gitmedi bilkiyom ama işler güçler tatiller koşturmacalar, hareket baya azaldı.. napalım sen de haklısın, o ka kilo verip mezun olmak senin hakkın..

afiyet olsun canım..

bilmiyorum pınarcım. son bir aydır bir eksi bir artı takıldım kaldım. 6 kilo sınırında. kıpırdamıyor. sinir olmaya başladım ama strese sokmamaya çalışıyorum kendimi. yaz geldi zaten pek birşey yiyesim de yok. regl haftasındayım ama 2 hafta olucak biraz biraz disipline girdim yeniden. bu cumayı ben de merak ediyorum canım..

bir yandan veremediğime üzülüyorum ama bir yandan da geri almıyorum. genel anlamda sabit bir bünyeye sahibim. gram gram gidiyor. vücudum sabitleme dönemine geçti sanırım..

oooo iki tane ekim gelini var desene. tarih belli mi fulya.. biz de ekim istiyoruz, bugün yarın kesinleşecek tarih. pınarcım ben unutkan biriyim kusura bakma arada sırada aradığım bilgilere ulaşamıyorum beynimde. senin tarih ne zamanlarda. daha uzayacak mı nişanlılık

şimdilik 15 ekim gibi gözüküyor.ama henüz evi alabilmiş değiliz.o yüzden biraz daha uzayabilir belki.belki daha erken olabilir.herşey eve bağlı yani.şimdilik 15 ekim diyoruz (evlilik iznini bayram tatiliyle birleştirme çabaları eheheh) 1 senedir nişanlıyım 25 temmuzdu galiba ya da 24.acelem yok o yüzden bu işleri de aceleye getirmek istemiyoruz.önceklikli derdimiz ev.butun planladığımız şeyleri srasıyla yaptık bugune kadar.inşallah problemsiz olarak bu işide atlatırız.

Sakın sinir olma canım aman sinir stres yemeyi tetikliyor hazır düğün arifesi sen bu koşturmayla verirsin bir kaç kilo daha aman yediklerin çok iyi giddiyor bence abartmıyorsun regl sonrası 1 kilo oynarsın eminim ondan sonrası telaşeyle gram gram gider merak etme ...

inşallah canım ya. istediğiniz gibi bir ev alırsınız inşallah.. biz de geçen hafta cuma evrakları topladık nikah için. cuma gelinlik kumaşı için terziyle çarşıya çıktık, yetişmedi. cumartesi bir arkadaşımın düğününü beğenen nişanlım aynı yerde dğün yapmaya karar verdi. bugün yarın gidip konuşmamız lazım. bakalım istediğimiz tarih boş mu. biz de 22-23 ekim haftası istiyoruz ama boş olmassa biraz öteleyebiliriz.evimiz hazır şükür. şu tarihi kesinleştirsek, badana boya eşya derdine düşücez.

bu arada çaktırmadan öğle yemeğimi yazayım.

bir orta mc chicken menü
patatesinin ve kolasının hepsini tüketmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…