Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kısçelerrrr selaaaaaaaaaaam :)

17 günlükk güzeller ötesi tatilim bitti vee ben döndüüüm :)

sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorummmm, okdr günden sonra işbaşı yapmak fena koyuyo insana :)

bu arada, 62,9 kg ile çıktığım tatilimii bu sabah itibariyle 63,6 kg ile sona erdirdim, 17 günün, 5 gününü anne yemekleriyle, 10 gününü açık büfe sınırsız yemekli bi tatille geçirdiğim düşünülürse 700 grla dönmüş olmak büyük bir başarıdır değilmiiiiiiii :))))) bir de dün regl oldugumu, ödemimi felan varsayarsamm ohhh misss :)

dikkat ettiğim tek nokta, 6dan sonra yemek yememek, kahvaltı dışında ekmek yememek ve abur cubur tüketmemek oldu, ha bide tatilde 2 gece gaz spazmı rahatsızlığıyla hastaneye acile gittim, toplamda 1,5 kg serum yedim, bi de 4 gün cırcır oldum :) o 4 günde biraz kilo kaybetmiş olabilirim :)

kızlar bu arada farkettim ki elifle duygu ayrılmış, fulya mezun olmuş..
haklarında hayırlısı olsun inşallah..

takımımızda neredeyse kimse kalmadı, hepinizi ayrı ayrı seviyorum ancak bu motivasyonsuzlukla bu takımda bulunmanın bana artık bi faydası olduğuna inanmıyorum.. büyüklere danışarak başka bir takıma geçmeyi talep edicem.. eğer ki talebim olumsuz karşılanırsa da beni bırakmak isterseniz kendi isteğimle ayrılıcam zayıflama yarışmasından..

umarım beni yanlış anlamazsınız.. sizleri seviyorum ve üzerimdeki emekleriniz için çok teşekkür ediyorum..

Günaydın takımcığım sizlerle bir iyi birde kötü haber paylaşıcam . Birkaç gün önce beni eski çalıştığım iş yerinden aradılar gel görüşelim diye cumartesi gittim görüşmeye benimle tekrar çalışmak istediklerini söylediler tatmin edici bir maaş teklif ettiler yalnız tek şartla dediler istanbulda bizimle kalacaksın başka bir şehre evlenip gitmeyeceksin dediler bende uzunca bir süredir evlenip nişanlımın memleketine yerleşmekten korkuyordum bu teklif karşısında geleceğimizi düşünüp kabul ettim şimdi artık sağlam bir işim var istanbulda bundan çok mutluyum üstelik istanbulda yaşamaya devam edeceğim inşallah bu iyi haber benim için , kötü haberse çok yoğun çalışacağım için sizlere vakit ayıramayacağım üzülerek söylüyorum ki takımdan ayrılmak zorundayım ancak belki bazı akşamlar gelir size merhaba diyebiliirim belki onun haricinde artık takımda değilim malesef kızlar ...

Herkez yavaş yavaş ayrılıyor sanırım takım kapanmakla yüzyüze kalacak bu sefer , inşallah başka bir zaman tekrar buluşuruz hepinizi çok seviyorum buralarda olursanız arada gelirim muhakkak tabiki kilo vermeye devam edeceğim alıştığım gibi her cuma sabahı tartılacağım tek fark buraya yazmıyor oluşum ama sizlere söz verdiğim gibi bu kilolardan er yada geç kurtulacağiım ,çarşambaya kadar buralardayım selam veririm sonra ameliyat olacağım tekrar gelemem büyük ihtimal ,kendinize çok iyi bakın güzel günler geçirdik hakkınızı helal edin çok öpüyorum hepinizi ...

kızlaaarrrrr

kına ve düğün belli olduuuu

29 eylül kına - 1 ekimde de düğün varrr

tuğbacım canım çok sevindim tarihlerin belli olmasına inşallah hayırlı olur çok mutlu olursun darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma canım öpüyorum canım ...

Hoşgeldin cerencim güzel bir tatilin ardından dinlendin eğlendin ailenle hasret giderdin geldin çok iyi oldu senin için tatil isteyen bekleyen herkezin başına darısı inşallah canım evet işte malesef takım boşaldı şimdi bende gidiyorum takımdan ayrılarak sende başka yere geçeceksin sanırım hayırlısı olsun amaç kilo vermek ama güzel arkadaşlıklar kurduk yine arada gelir sizleri bulurum ayrılsakta kilo vermek tek hedefimiz çok öpüyorum canım seni kendine iyi bak ...

eeee herkes gitti bir ben mi kaldım şimdi???

nasıl oldu anlamadım..

hepinizin geçerli sebepleri var tabii ki ama üzüldüm ne yalan söyliyeyim..

begüm çarşamba gelicekti di mi? gelsin de biz de ne yapacağımızı bi konuşalım o zaman

5. takım merhabaaa :79: Ben 3. takımın kaptanıyım. Duydum ki sizi takımınız da bizim gibi kötü bir dönem geçiriyor. Gelip neşelendireyim dedim :) Kaptanınız kim bilmiyorum ama madem üye sayınız azaldı, yeni üyeler alıp takımı canlandırmayı düşünmüyor musunuz? Bizim takım da 1 ay öncesinde böyleydi, herkes tatildeydi kimse paylaşım yapmıyordu. Ama kötü zamanında takımımızı bırakmayıp canlandırmak için uğraşan üyelerimiz sayesinde toparlandık. Kimse takımdan bıkıp ayrılmak istemedi. Onun yerine motivasyonu arttırıp az kişiyle çok paylaşım yapabilmek için elimizden geleni yaptık. Şimdi 5 kişi anca varız ama günde 2-3 sayfa ilerliyoruz. Eminim siz de düzeleceksiniz sadece yılmayın yeter :) Ben de cuma günü tatile gidiyorum ama arada uğramaya çalışırım size. Sevgilerrr

çok yorgunum çokkkk
tatilden geldikten hemen sonra bir telefon geldi annem rahatsızloanmış hastaneye kaldırılmış
hemen geri dönmek zorunda kaldım 1 hafta hastanedeydik
şimdi çok şükür iyi durumu
bugün döndüm hemen size yazayım dedim ama
beni listeden tamamen çıkarmışsınız galiba

geçmiş olsun canım
listeden çıakrmadık seni izinli geçtik
izinde olanlar listeye alınmıyo ondan mı bahsediyosun acaba

merhaba canım ince davranışın için teşekkür ederiz
ben eski kaptanıyım takımın
takıma yeni üye almak iyi fikir gözükse bile
paylaşımın olmayışı yeni gelenleri de rahatsız ediyo
bizim takımda bi tutarsızlık var
bazen sayfalarca paylaşım olurken bazen 1 sayfa ilerlemez
ve ben artık takımın sorumluluğunnu tek başına yüklenmekten yoruldum
herkesin kendine göre işi düzeni olabillir ama takımları da motivede eden besleyen tek şey paylaşım
bu da bizde yok..
yoruldum ve çok sıkıldım bu durumdan onun için yeni kaptan ve taze kanla
belki toparlanabilir takım bu saatten sonra iyi dileklerimden başka bişey gelmez elimden

Ben takım aynı bu durumdayken 2 tane yeni üye aldım 2 hafta önce. 1 tanesi yok oldu. Diğeriyse yeni gelmesine rağmen bütün takımın ilgisini çekti ve herkes yeni üyemizi takıma ve diyete alıştırmak için önerilerde bulunurken muhabbet arttı. Bu sayede düzeldi takım. İstekli bir yeni üye her zaman iyidir

yeni üye de aldık ama olmadı onun bile hevesi kaçtı takımdaki sakinliği görünce
yani bi kişinin ya da takım kaptanının uğaşıyla olacak iş değil bu
herkes payına düşeni yapsa sorun olmuyacak ama olmadı mı olmuyo malesef
begüm geldiğinde yeni kararlar alır diye umuyorum o da ayrılmak isterse saygı duymak düşer
takım kapanır çok üzülürüm ama elimden başka da bişey gelmez

Elif sen elinden geleni yaptın canım...
İçin rahat olsun..
Dediğin gibi kaptan tek başına yetmez..Yetemez..
Sonuçta önce kişinin içinden gelicek..
Diyetisyene bile gidiyorsun benim elimde sihirli değnek yok ben yazarım sen uygularsan sonuca birlikte ulaşırız diyor..
Umarım bu takım kapanmaz güzel paylaşımlar yaptık...
Hepinizi öpüyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben artık takımda olmasamda sabah kahvaltımı nesfit ve yoğurt karışımıyla yaptım yazmak istedim buraya alışmışım nasıl sizlere yazmadan geçicek günlerim bilmiyorum neyse hayırlısı inşallah kapanmaz takımda bende arada uğrayabilirim özlerim sizleri çünkü öpüyorum hepinizi ...

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin anneciğine ...

Selammmmmm kızlarrrrr

benn geldimmmmmmmmmmmmmmm

bronzlaşmış bi şekilde işbaşındayım

geçmişi okuyup geliyorum tekrardan

Tuğbacım senin adına çok sevindim düğün günü konmuş
lequimcim tatil güzel geçmiş senin adınada çok sevindim ayrıca az kilo almış olman da sevindirici

bu arada bu şartlar altında takımda 3 kişi falan kaldık herhalde
duyguege gitmiş pınar gitmiş elif gitmiş
bu takım kapanır arkadaşlar
bu kadar kişinin terkettiği bi takımı kurtarmaya çalışmak bile hayal bence ben bu sorumluluğu alamam kızlar çok üzgünüm
takım kaptanının ayrılmış olması nedeniyle kendimi takım kaptanlığından ayrılmış olarak nitelendiriyorum
eğer takıma sahip çıkmak isteyen varsa kalırım
ama onun dışında ipi göğüsleyemem
şevkte kalmadı zaten

hoşgeldin begümcüm bronzlaştınmı ne güzel sevindim senin adına inşallah güzel bir tatil olmuştur senin için benim bu yılda tatil planım yok daha kaç sene tatil yapmadan geçecek acaba neyse canım ben takımdan ayrılmak zorunda kaldım iş değişikliği yapıyorum çok yoğun çalışıyor olacağım ve takip etme şansım olmayacak takımı sizleri mağdur etmek istemem takımda boşuna yer işgali yapmak istemedim o sebeple ayrıldığımı açıkladım . Elif motivasyonsuzluktan haklı olarak memnun değil ve saygı duymak durumunda kaldık duyguda aynı sebepten gitti ve büyük ihtimalle cerende aynı sebepten başka takım arıyor ama belki ceren ve tuğba sana destek olursa takımı kapatmazsınız tabi bu sorumluluğu almak istersen canım eğer istemezsende kızlarla konuşup cuma günü takımın kapanmasını püsküte bildirirsin güzel günler geçirdik kahh kilo aldık kah kilo verdik ama burası bana sanal ortamdada çok güzel arkadaşlıkların olabileceğini bir kez daha gösterdi haklarınızı helal edin hepiniz eğer takım kapanmazsa arada akşamları merhaba demek isterim kapanırsada özel mesaj atarıım çok öpüyorum canım ...

tatlım malesefki bende 2 lişiyle bu işi yürütemem
baksana akşamdan beri kimse yazmamış ben bugün paylaşım alanına bi yazıyım artık bekleyecek bişey kalmadı baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…