Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım bu sabah yine poğaçaya müracaat ettim malesef geç kalktım sabah bu aralar sabahları uyanamama durumum var nedense hep geç kalıyorum işe keten tohumumu yiyemedim o yüzden aç olduğum içinde poğaça aldım yağlı oldu ama yanımdada bişey getiremedim bakalım ne yiyeceğim öğle yemeğine geçmişe bakayım yine yazarım öpüyorum herkezi ...

Haklısın canım aynı sözleri nişanlımdanda duyuyorum bişey diyemiyorum destek olmaktan başka , çok şükür büyük beklentilerimiz yok ayağımızı yorganımıza göre uzatmasını biliyoruz bizde ama dediğin gibi başlasak hazırlıklara o zaman işte anlayacağız ne olduğunu ona bende inanıyorum Allah hayırlı iş yapana kapıları ardına kadar açarmış hep dilimdedir biz yuva kuruyoruz yuva kurana yardım eder Rabbim diye bakalım artık hayırlısı olsun ...

3 gün üstüste kuaförmü mahvolmuşsundur eminim bir süre gitmek istemezsin kuaföre istediğin gibi olmuştur inşallah saçların güle güle kullan canım .

ohhh ne güzel denize gitmişsin dengesiz beslensende ne güzel yüzmüş hareket etmişsin bişeycik olmaz .

merhaba elificim geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres kötüdür Allah acil şifalar versin . Yarın bildirim için erkenden burda olmaya çalışıcam inşallah yoğun olursam bile yazar çıkarım en kötüsü gelemezsemde aynı geçersin kilomu olurmu canım tekrar geçmiş olsun dikkat et sağlığına hiçbirşey sağlığından önemli değil öpüyorum canım ...

hayırlı olsn cnm düğüne karar vermişsnz,inş çok güzel bi org.ayarlarsnz

oo maşallah cnm,darısı başımıza

aman salma cnm ya,ben hç salmadım sadece hamilelik fena çarptı,dikkat et bilmiyorum bebek düşünüyomsn ama eğer düşünüyosan hamileleiğinde sakın abartma

ayyy kabus gbi 3 gn çekilirmi ya,geçmş olsn cnm,ama ben snn koyu renk saçlarını çok beenmiştm,çok yakışıyodu sana bence,bunu görmedk gerçi bilemem daha da güzel olmuş olabilirsin

slm kızlar ben 2 gn giremedm bir gn oğlumu dr.a götrdk acilen,ağznda bişiler çıkmıştı,snra geri eve grmedk o gn arkadaşlarla takıldk.

dn de misafirim vardı 10 kişi kadar ona hazırlık yap evi hale yola koy vs derkene giremedm.inş herkes iidir. okudm gerçi geçmişi.

ben dün hariç abartmdm ama dn öğle yemeğinde ıspanaklı börek yidim ve akşam da 2-3 kare kadar çiko yedm mlsf,
dolayısıyla kilo verebilmiş diilim,hala cumayla aynı...

bgn akşam yemeğini atlıcm bakalım nlck...

aman salma cnm ya,ben hç salmadım sadece hamilelik fena çarptı,dikkat et bilmiyorum bebek düşünüyomsn ama eğer düşünüyosan hamileleiğinde sakın abartma

yok birdaha zayıflama eziyetine dayanamam zaten.müsliden nesfitten fenalık geldi.kilomu koruycam.bebek düşünmüyoruz.yani en az 3 sene düşünmüyorum.30 umda yapcam bitane beybi

bodoslama girip alıntı yaptım ya.
merhaba kızlarrrrrr
bilin bakalım ne yiyiyorum.döner

sabah nesfşt yedim çok az

öğlen dürüm döner

akşam bamya

arada 1 fincan nescafe

neyse şu yemeğimi bitiriyim gelicem

kızlar ben bildirimimi bugunden yapıyorum.yarın en geç 9.30 da bildirim yapın demiş kaptanı deryam.

Fulias (49.9 / 49 / 0,9 / 1,80 % )

Kaptanım ben mezun olmak istiyorum bu hafta. 49 kg bana kâfi.

merhabalar,

duygucum günaydın mesajını şimdi gördüm ama yüzümü güldürdün bu saatte..

sabah 2 yumurtadan omlet ile penir domates salata kahvaltımı yaptım.

öğlen 5 parça kanat, biraz patates kızartması, biraz ekmek
bi de kola (off bu tarzda yemek yiyince koladan kaçamıyorum)

akşam az atıştırırım artık.

geldim. Turkish cafe içiyoruz tüm ofis

afiyet olsun canımm ben de şimdi içtim bir tane..

ben de bildirimimi yapaym sabah erken giremeyebilirim çnkü.

kilom aynı 58,5

hç oynamamış kilom

yedklerimi de yaziim kızlar.

klasik kahvaltı,bir tatlı kaşığı nutella fazla kaçtı yanlızca.

öğlen:
1 hindistan cevizli kurabiye
1 küçük şeftali

akşam:
1 tavuk dürüm
1 ayran

şimdi de soda içiyorum

akşam yemeğinde

çorba
iki kaşık kuru fasulye
iki kaşık pilav
iki üçgen dilim karpuz yedim.

çok sıcak, çok su içtim.. inşallah sabah içtiğim sulardan dolayı şiş çıkmam...

iyi geceler hepinize..

Günaydın arkadaşlar...
Geçen hafta 59.3
Bu hafta 58.8
Giden:500 gr.

Bende bu hafta ayrılmak istiyorum müsadenizle..
Önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…