Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin canım tatil dönüşü hoş bi manzara değil ama
bu gerçeği erteleye erteleye bu günlere geldik
benim daha idare edecek enerjim kalmadı kaptanlığa aday da çıkmadı
sadece kaptanla yardımcının zoruyla olmaması lazım
herkesin özverili olması lazım ama yok
onun için şu durum bile içimden hiç uğraşmayı getirmiyo

valla tatlım benimde içimden hiç bişey yapmak gelmiyo şuan zaten kimsede yooki
bi tuğbayla ben kaldık
tuğbanında düğün telaşı var
bi ben yani :)) sap gibi

paylaşıma kapatılsın die yazdım zaten

püsküt abla cevap vermiş
takım olarak izne ayrılma durumu varmış
takımın kapatılmasındansa izne ayrılmasını tercih ederim
bi vefa borcumuz var bu takıma
ama ramazanda izin dönemi bittiğinde takımın dinamosu kimler olacak
kim bu sorumluluğu alacak ben yeterince sorumluluk aldığımı düşünüyorum
ah vah tüh tüh demek yerine elini taşın altına koyacak birileri varsa
takım kapanmaz

selamlar kızlar,
paylaşımdan takip ettiğim kadarıyla takımın kapanma durumu var.
ben, takımlara ilk katıldığımda da 5. takımda sorunlar vardı. ferihan yoğun olduğu için ilgilenemiyordu. o sırada elini taşın altına "takyon" koydu ve takım bugünlere geldi.
şimdi ise mevsim yaz. katılımlar düşüyor. bizim takım içinde de epey düşüş var ama çabalıyoruz elimizden geldiğince. hala burada olan 5. takım mensupları, takımınız kapanmasın diye uğraşmalısınız bence. biz, kardeş takımınız olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.:97:

Takım kapatılmasın çok üzülürüm. Kardeş takımınızla birlikte biz de size yardım etmek isteriz. Şimdi takım arkadaşlarıma söylüyorum, bu başlığa da yazarız bol bol. tatildekiler dönene kadar idare ederiz pes etmeyin hemen. biz de 4-5 kişiyiz ama yeteriz size :)

merhaba kızlar
bır suredır tatıldeyım yunanıstandayım gıremıyorum yarın cuma kılo bıldırımı ıçın zar zor bır ınt buldum kılom sanırım aynı tartı bulamadım gecmısı cok okuyamadım ama galıba takım kapanıyormus uzuldum ama paylasım yapılamıyor yaz nedenıyle neyse devam ederse benı ayırabılırsınız yada ızınlı sayabılırsınız sız bılırsınız cunku bır sure daha tatıldeyım burdan ıtalyaya gececegım yanı gelecek cuma bıldırım yapamayacagım ramazandada rejım yapmak zor cıdden ıyıce nefret ettım kendımden neyse hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakın

ben yinede bildirimimi yapıyım, adet yerini bulsun..

başlangıç : 75 kg ( 28 mart )
2 hafta önce : 62,9
bu hafta : 63,1
gelen : 200 gr
toplamda giden : 11.900 gr
hedef : yüksek müsadelerinizleeeeeeeeee artık 56

takımın kapanmasını kimse istemiyo ama kimsede aday olmuyo kaptanlığa o nasıl olcak elifim

tamam takım kapanmasın ama hani nerde kimse yok.zaten herkes terketti gemiyi çoktan
herkes kapanmasın diyo ama kimse sorumluluk almak istemiyo

Bende tatilden kilo almış bi şekilde geri döndüm malesef.
Ama çok gü<el bi tatil geçirdim değdi yani
82,6 geliyorum (

2 kadar kilo almışım yaklaşık 15 günde

begümcüm haklısın canım
ne yapmalı ben bilmiyorum
yine kimse sorumluluk almak istemiyo
ve takım kapanacak gibi
senin yorumun ne bu konuda
takımcak izne ayrılıp dönüşte yeni sıfır
üyelerle başlamak mı gerek
ama bu yükü ben almak istemiyorum artık

Kızlar takım kapanmasın bende istemem her ne kadar yenide olsam aranızda burda çok güzel paylaşımlar oldu...
Ama motivasyon şart bu aşamada ne yapılabilir bunu sorgulamalı...

valla elifcim inan bende almak istemiyorum
kimsede çıkmassa kapansın valla ne diyeyim

Kızlar takım kapanmasın bende istemem her ne kadar yenide olsam aranızda burda çok güzel paylaşımlar oldu...

haklısın canım
ne yapılır bilmiyorum kimse çıkıpta sahip çıkmıyo takıma
fikir üreten de yok çözüm üretemiyoruz

tatlım iyi güzel diyosun da kimse sahip çıkmıyo ki takıma,nasıl kapanmasın ?

selam kızlar...
buarada kalmak isteyen kaç üyeniz var bilmiyorum..
.benim nacizane fikrim bundan sonra katılmak isteyenleri burada toplayalım yeni üye canlanma demek inanın...
kaptanlığınızı da ben yaparım isterseniz...
cumaları listeyi hazırlarım yeni üyelere yol gösteririm...
yani kendi takımımda yaptığım herşeyi buradada yaparım...
5-6 üye alsak bu takım gerçekten canlanır...
yeter ki siz devam ettirmek isteyin...
kim taşın altına koyuyor elini...

merhaba kızlar nasılsınız ben 3. takımdayım listede yokum ama hala paylaşım yapıyorum hamile kaldım ama ayrılamadım kaptanımız size destek olmamızı istedi ben de takım kaptanıydım bir süre 2-3 kişi kaldığımız hiç paylaşımın olmadığı zamanlar atlattık moralinizi bozmayın yeni üyeler davet edin toparlayın takımı derim ya da hiç olmuyorsa bizim takımla birleşirsiniz

merhabalar,

kötü bir hafta geçirdim ve hiç uğrayamadım buralara.

begümcüm hoşgeldin. bir sen bir de ben kalmışız takımda.

salı günü çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim. 43 yaşında kalpten gitti. salı çarşamba cenaze telaşı ile geçti.çarşamba defnedildi ama hala kabullenemedik gidişini.. sesi kulaklarımda, yüzü gözümün önünde. sanki arasam telefonunu açacak abicim naber diyecek bana..

dün ıspartada duruşmam vardı mecburen gittim. bu sabah döndüm ama ne tartılabildim, ne b,ildirebildim.

şimdi ofisteyim. okudum geçmişi. ben taşın altına elimi koymak istiyorum aslında. takımın kapanmasına gönlüm razı değil. ancak işim yoğun oluyor, düğün telaşım var. başaramamaktan korkuyorum yalnızca. sonuçta bir sorumluluğu üzerime aldığımda hakkıyla yerine getirebilmem lazım.

şimdilik üzerime alıp sıkıştığımda devredebileceğim bir durum olmalı. ne dersin begümcüm takımı çıkarabilir miyiz bu buhrandan.. yeni üye alalım. hareket gelir belki...

yeni üye katılımı olup takım canlanırsa ve bize sahip cıkıcak bi kaptanımız olursa bende takımımda devam etmekten zevk duyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…