- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.061
Canım eksi eksidir bu hafta böyle olacakmış demek ki üzme tatlı canınıhaftaya daha güzel geleceğine eminim ben moral bozmak yok yola devam ☺
Çok iyi canım onca koşturmaca işe yaramış
Harikasın canım çok güzel gitmiş
Olsun canım senin kilolarında böyle olması çok doğal hiç dert etme sana az da gelse kilo vermişsin önemli olan verebilmek
Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin inşallah
Sağolun canlarım moral oldunuz banaHarika bir eksi canım
Eksidesin yine sıkma canını damlaya damlaya göl olurbende bi artı bi eksi oldugu icin artık hedefi düsürdüm moralim bozulmuyor ondan
Sağol canım bu hafta umutluyum şöyle 100 grcık daha gitsin diye bekliyorum azcıkda hareket edeyim belki gider diyorum da kalkamadım hala yerimden.Tekrar başınız sağ olsun canım çok üzücü bir olay Allah sizlere sevdiklerine sabır versin kendini de koy vermemeye çalış canımdün eksiyi gördüm ama bugün daha tartılmadım sabah ödemi gitsin diye bekliyorum ben de inşallah tartı ikimizin de yüzünü güldürür
Çok iyisin canım tebrik ederim
Azda olsa eksidesin canım üzülme tebrik ederimGünaydın kızlar
Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldımHedefi tutturamadım moralim çok bozuk
21 Mayıs : 56,9
28 Mayıs : 56,6
Hedef : 56,2
Fark 0.3 (%0.527)
Cherry Mom @melita09
muhursuzpusula
Yaa geçmiş olsun canım iyi misin şimdiŞöyle şeyler isterim
boru değil o kadar zehirlenme tehlikesi geçirdim dün midem hala bulanıyor
Ohhh ne güzel gidiyor kilolar tebrik ederim canımGeçen hafta 68.9
Güncel 68.0
Fark - 900gr
Şaka yapmıştım canım dün lahana, maydanoz, yeşil çat, form çayı ne bulduysam içtim ondan dedimdiÇok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin inşallah
Oh oh ilk eksiler hayrlı olsun güzel bi günaydınGünaydın herkese . İlk bildirim benden gelsin.
Gecennhafta: 56.4
Bu hafta: 55.1
Fark: -1.3 kg
Hedef: 54.9
Cherry Mom @Cagrihilal1
Süper eksi canım tebrikler
Olsun gram olsun ama eksi olsun kilo az zaten normalGünaydın kızlar
Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldımHedefi tutturamadım moralim çok bozuk
21 Mayıs : 56,9
28 Mayıs : 56,6
Hedef : 56,2
Fark 0.3 (%0.527)
Cherry Mom @melita09
muhursuzpusula
Aman ortim geçmiş olsun iyisindir inşallahŞöyle şeyler isterim
boru değil o kadar zehirlenme tehlikesi geçirdim dün midem hala bulanıyor
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmişsinGeçen hafta 68.9
Güncel 68.0
Fark - 900gr
Tebrikler canım oh bir eksi dahaGeçen hafta 68.9
Güncel 68.0
Fark - 900gr
Kız ne diyim sana benŞaka yapmıştım canım dün lahana, maydanoz, yeşil çat, form çayı ne bulduysam içtim ondan dedimdi
Ay ben de gerçek sandım Allah iyiliğini versin daha uyanamamışım demekŞaka yapmıştım canım dün lahana, maydanoz, yeşil çat, form çayı ne bulduysam içtim ondan dedimdi
Korkuttun bizi haaaŞaka yapmıştım canım dün lahana, maydanoz, yeşil çat, form çayı ne bulduysam içtim ondan dedimdi
Kolay gelsin bebeğimBiz annanemlerin evini temizlemeye gidiyoruz ordan köye gidip halı yıkayıp ordaki evi temizleyecekmişizhepinizi takip ediyor olacağım
Tebrikler canım oh bir eksi daha
Kız ne diyim sana ben
Korkuttun bizi haaa
Ahhh kusura bakmayın kızlar dün yazmıştım ya burda bunları bunları içiyorum ölmez sağ olursam güzel bi eksi gelecek diye onu herkesin okuduğunu düşünüp yazmıştım aslındaAy ben de gerçek sandım Allah iyiliğini versin daha uyanamamışım demek
Kıyamam sıkıntı yapma kuzum haftaya gönderirsin inşallah diyelim ama anne yemekleriyle nasıl olacak kuzum dikkat et nolur? En azından artı gelmemeye çalış canımGünaydınCherry Mom yine zayıflayamadım annemlere gidicem diye birde yol stresi yaptım kilomu yazıyorum fotoya üşendim listede olmadığım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
63.7bir haftada üstüne koyarak ilerlemişim
Herkesten ve ortağımdan çok özür diliyorum M monarosaa
Tebrikler canım ne güzel vermişsinGeçen hafta 68.9
Güncel 68.0
Fark - 900gr
Çok iyi canım ya ne güzel gitmiş tebrik ederim
Kolay gelsin kuzumBiz annanemlerin evini temizlemeye gidiyoruz ordan köye gidip halı yıkayıp ordaki evi temizleyecekmişizhepinizi takip ediyor olacağım
Vayy çok iyi canım tebrik ederimGeçen hafta 75,7
Bu hafta: 73,9
Fark 1,8
Yüzde 2,378
Gelecek hafta hedef:73,1
Cherry Mom kollontai
muhursuzpusula %3 olmadı kusura bakma dolunaydan hep yoksa olurdu
Süper eksi canım tebrik ederim
Naptın kız sen harikasın vallaGeçen hafta 75,7
Bu hafta: 73,9
Fark 1,8
Yüzde 2,378
Gelecek hafta hedef:73,1
Cherry Mom kollontai
muhursuzpusula %3 olmadı kusura bakma dolunaydan hep yoksa olurdu
Ayy ortim muhteşemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?