- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.041
Maşallah canım çok iyisin tebrik ederimGünaydın herkese . İlk bildirim benden gelsin.
Gecennhafta: 56.4
Bu hafta: 55.1
Fark: -1.3 kg
Hedef: 54.9
Cherry Mom C Cagrihilal1
Günaydın canım tartı psikolojisi böyle bişey işteGünaydın kızlargece sürekli kabuslarla uğraştım önce gittim dondurma yedim sonra köfte yedim hem de ekmekle en son da ayı saldırısından kurtuldum psikolojim ne alemde siz tahmin edin
Ohh perşembe menünde güzelmiş bugün gelsin eksiklerKahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek
Ara
10 fındık, activia yoğurt
Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su
Yeşil çay, kiraz saplı çay
Spor yok
Cherry Mom ummhnisa
İnşallah canım bekliyorum tartılmak için biraz vakit geçsin diyeMaşallah canım çok iyisin tebrik ederim
Günaydın canım tartı psikolojisi böyle bişey işte
Ohh perşembe menünde güzelmiş bugün gelsin eksikler
Dün zorla yedirdi onları da arkadaşım bugün daha iyiyim şükür çok üzüldüm abiye ben bu tarz olaylardan çok çabuk etkileniyorum dün annemlerde panik oldular beni bildikleri için. Dün cenazeyi köyüne yolcu ettik hayat devam ediyor bizim için. Sana da dün yazamadım yalnız bıraktım sen nasılsın dün eksiyi gördün mü? Ben de bekliyorum birazdan tartılırım sabah ödemim gitsinİnşallah canım bekliyorum tartılmak için biraz vakit geçsin diyesen zaten dün kuş kadar yemişsin nasılsın iyi misin
Tekrar başınız sağ olsun canım çok üzücü bir olay Allah sizlere sevdiklerine sabır versin kendini de koy vermemeye çalış canımDün zorla yedirdi onları da arkadaşım bugün daha iyiyim şükür çok üzüldüm abiye ben bu tarz olaylardan çok çabuk etkileniyorum dün annemlerde panik oldular beni bildikleri için. Dün cenazeyi köyüne yolcu ettik hayat devam ediyor bizim için. Sana da dün yazamadım yalnız bıraktım sen nasılsın dün eksiyi gördün mü? Ben de bekliyorum birazdan tartılırım sabah ödemim gitsin
Canım çok iyi tebrik ederimGünaydın herkese . İlk bildirim benden gelsin.
Cherry Mom C Cagrihilal1
Canım eksi eksidir bu hafta böyle olacakmış demek ki üzme tatlı canınıGünaydın kızlar
Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldımHedefi tutturamadım çok moralim bozuk
21 Mayıs : 56,9
28 Mayıs : 56,6
Hedef : 56,2
Fark 0.3 (%0.527)
Cherry Mom melita09
muhursuzpusula
Günaydın herkese . İlk bildirim benden gelsin.
Cherry Mom C Cagrihilal1
Kızlar harikasınız
Çok iyi canım onca koşturmaca işe yaramışGünaydın herkese . İlk bildirim benden gelsin.
Cherry Mom C Cagrihilal1
Harikasın canım çok güzel gitmiş
Olsun canım senin kilolarında böyle olması çok doğal hiç dert etme sana az da gelse kilo vermişsin önemli olan verebilmekGünaydın kızlar
Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldımHedefi tutturamadım moralim çok bozuk
Fark 0.3 (%0.527)
Cherry Mom melita09
muhursuzpusula
Çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin inşallahŞöyle şeyler isterim
boru değil o kadar zehirlenme tehlikesi geçirdim dün midem hala bulanıyor
Harika bir eksi canım
Eksidesin yine sıkma canını damlaya damlaya göl olurGünaydın kızlar
Ben malesef pazartesiye göre sabitim. Kahvaltı yapmam gerektiği için çok bekleyemeden tartıldımHedefi tutturamadım moralim çok bozuk
Fark 0.3 (%0.527)
Cherry Mom melita09
muhursuzpusula
Yok kaptanım şimdi daha bi sorumlu hissederim inşallahSıkıntı yapma canım insanız herşeye alışıyoruz
Oldun oldun hayırlı olsunama kaptan yardımcısı ekibe en büyük örnektir menüleri aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?