Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartıda bugün azcuk güzel bir şeyler görmüş olabilirim yarına da lahmacun artı çıkarmaz herhalde yayeşil çay içiyorum şu andasağ ol canım hemen senin menüne dönüyorum
Bi şeycik olmaz bebeğim. Çok heyecanlandım senin tartın için şimdiden. Ben su bile içmeyi bıraktım hahahah Aaa suyu da 2400 içtim bu arada. Yazmayı unuttum, şimdi aklıma geldi.
Bak ortim demedi deme o minik çikolata sana bir şey yapmaz ama içimden bir ses yarına güzel eksi gelmene vesile olacak diyor(yanlış anlaşılmasın içeriğinden kaynaklı demiyorum)hadi yarın ola hayrolaa
Yok yaa çok umutsuzum ortciğim. Kendimi tuttum yine ama sonuç hüsran. Yarın son tartı vakti kaça kadardı? Olmazsa okuldan gelince paylaşayım ben.

Ortim en son kaçta paylaşılıyor bilmiyorum ama en geç kaç gibi paylaşabilirsin

Sağ ol kaptanımbiraz geç yazdım okula gittim defter doldurmaya parmaklarım koptu 250 saatlik defter doldurdum şimdi de kv geldik eşim mantı yiyor ben ise yeşil çayımı içiyorum
Ay o işlerin online olanı çıkmadı mı kuzum yaaa ne öyle 250 saatlik program mı doldurulur mantı niyetine yeşil çay içtin he güzel

Canım istersen öğlenden sonra 16 ya kadar falan bekleriz ama aç kalmanıda istemem çok artı olacağını sanmıyorum ekipte geçen hafta artı stoklarımızı doldurduk ne de olsa bence çok zorlama kendini

Kolay gelsin tatlımm

Ay o işlerin online olanı çıkmadı mı kuzum yaaa ne öyle 250 saatlik program mı doldurulur mantı niyetine yeşil çay içtin he güzel
Ay kaptancım sorma öğretmen eksiği var diye bir derste üç sınıf beraber ders işliyoruz normal zamandan üç kat daha fazla sınıfımız var çok ısrar ettiler bir tane at ağzına nefsini körelt diye ama yarını düşünerek hayır dedim

Kızlar yarın bildirimleri yaparken
28.05 + nick yazmayı ihmal etmeyelim fotoğrafın okunur olması önemli yoksa bildirim geçersiz oluyor tekrar hatırlatalım

***5.Takım 727. Etap ***

karabiber01 (68,9/
Ummhnisa (70,7/
Cagrihilal1 (68,8/
monarosaa (84,8/
Melita09 (73,2/
pacman (65,2/
olvidos(71,9/
hzlsel (86,2/
seyrulsefer (56,4/
mathildablue(56,4/
redsonja87(56,2/
matteroftime (56,9/
Anka (75,7/

5.takim ortalaması:%

Alt liste

Yarımuhendis(57,8/ 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye
L O L (75,5/- mezun
Kendinin en iyi hali ol(62,1) 724.etap izin
Kollontai (56,4/)
611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)
Hedef54kilo (56/) 726.etapta mezun olan üye

Söz tabikide.. süperr kaptanım tşkler herşey için.. bian bırakıyorum dedim alt listeden devam ederim diye kuruyodum yazamadığım zaman rahatsız oluyorum okadar alıştım ki menü yazmaya spor yapmayınca nasıl yazarım diye vs. inanılmaz sorumlu hissediyorum.. Sizin sayenizde çok teşekkür ederim iyiki varsınız çokk dikkat edicem tatil diyip rahatlama olmayacakk sözz

Oy canım şimdi bende çok mutlu oldum haklısın bırakmak için erken ve zmansız olurdu daha birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah

kollontai sen nasılsın canım alışabildin mi yeni düzenine
U

Aynen canım çık gez kafa dağıt bazen evde duran eşyaya bile alışıyor insan kırılınca kaybolunca yokluğunu hissediyor zamanla daha iyi olacak inşallah
Haklısın valla insan çiçeğe kediye bile alışıyor birde yalnız kalıcam yarından sonra annem gidiyor bir boşluk olacak tabi lakin hep tekrarlayarak güzel günler gelecek diye ve meditasyon yaparak bi şekilde alışırım diye umuyorum birde bu regl üstüne gelmeseydi aslında daha iyi olacaktı ama kısmet. Bugün yarın regl olursam biraz rahatlarım gecikmez umarım
Ay bende oldum mu şimdi yardımcı içim bi kıpır kıpır oldu, elimden geldiğince takıma daha çok destek olmaya çalışacağım hayırlısı

Sıkıntı yapma canım insanız herşeye alışıyoruz

Oldun oldun hayırlı olsun ama kaptan yardımcısı ekibe en büyük örnektir menüleri aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…