- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.021
Bi şeycik olmaz bebeğim. Çok heyecanlandım senin tartın için şimdiden.Tartıda bugün azcuk güzel bir şeyler görmüş olabilirim yarına da lahmacun artı çıkarmaz herhalde yayeşil çay içiyorum şu anda sağ ol canım hemen senin menüne dönüyorum
Yok yaa çok umutsuzum ortciğim. Kendimi tuttum yine ama sonuç hüsran. Yarın son tartı vakti kaça kadardı? Olmazsa okuldan gelince paylaşayım ben.Bak ortim demedi deme o minik çikolata sana bir şey yapmaz ama içimden bir ses yarına güzel eksi gelmene vesile olacak diyor(yanlış anlaşılmasın içeriğinden kaynaklı demiyorum)hadi yarın ola hayrolaa
Ortim en son kaçta paylaşılıyor bilmiyorum ama en geç kaç gibi paylaşabilirsinBi şeycik olmaz bebeğim. Çok heyecanlandım senin tartın için şimdiden.Ben su bile içmeyi bıraktım hahahah Aaa suyu da 2400 içtim bu arada. Yazmayı unuttum, şimdi aklıma geldi.
Yok yaa çok umutsuzum ortciğim. Kendimi tuttum yine ama sonuç hüsran. Yarın son tartı vakti kaça kadardı? Olmazsa okuldan gelince paylaşayım ben.
Tşkler canım.. inşallah birlikte verelimSenin menüler şahane kuzumaman nazar değmesin bu hafta çok güzel kilolar vereceksin
Ayyy ne diyeyim göz açıp kapayıncaya kadar geçsin 1 hafta
Ay o işlerin online olanı çıkmadı mı kuzum yaaa ne öyle 250 saatlik program mı doldurulurSağ ol kaptanımbiraz geç yazdım okula gittim defter doldurmaya parmaklarım koptu 250 saatlik defter doldurdum şimdi de kv geldik eşim mantı yiyor ben ise yeşil çayımı içiyorum
AA canım gördüm yazmışsın gençmiş galiba çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah sabır versin ailesineEline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu
Canım istersen öğlenden sonra 16 ya kadar falan bekleriz ama aç kalmanıda istememKaptancııım, gerçekten çok üzgünüm. Hayır bi de dikkat etmesem diycem ki ne yaptın ki ne bekliyorsun. Ama böyleyken çok moralimi bozdu. Cumartesi 64.5 gördüm. Şimdi böyle... Yarın kaça kadar bildirim yapabiliyoruz kaptancım? Ben aç okula gidip öğleden sonra bildirim yapsam olar mı?
Bugün de kaptan yardımcısı olamadık.Olsundu... Ben demirbaş üyeyim.
Kolay gelsin tatlımmYiaaa HazalcımÇok yoğundum bu hafta. Bir adliye, bir emniyet, bir savcılık, bir ofis derken koştur koştur işlerimi halletmeye çalışıyorum. O yüzden çok fazla giremedim buralara ancak hepiniz aklımdasınız Yarın da yoğun olacağım sanırım, sabahtan tartılıp kilo bildirimini yaparım akabinde yine ben vınn Sen nasılsın, iyi misin? Yarın kilo bildirimi yaparken beni de etiketlesene, yoğunluktan bakamazsam mesajların hepsine diye seninkini kaçırmayayım
Ay kaptancım sorma öğretmen eksiği var diye bir derste üç sınıf beraber ders işliyoruz normal zamandan üç kat daha fazla sınıfımız varAy o işlerin online olanı çıkmadı mı kuzum yaaa ne öyle 250 saatlik program mı doldurulurmantı niyetine yeşil çay içtin he güzel
Hiç belli olmaz canım belki de yarın bir sürprizle karşılaşacaksın hem menün de hiç öyle kötü değilÜzülme, her koşulda daha kötüler var takımda (bendeniz)
Söz tabikide.. süperr kaptanımCanım o halde senden bu 2 hafta içinde sadece artı gelmeme sözü alalım sabit yada az bir eksi ile 2 haftayı geçirebilirsek ne mutlu bize .. hem senin içinde bir oto kontrol olur yoksa tatiller inan bana çok tehlikeli bizim için
Tartını götürüp bildirim yaparsan bir sıkıntı yaratmayacaktır.
Oy canım şimdi bende çok mutlu oldumSöz tabikide.. süperr kaptanımtşkler herşey için.. bian bırakıyorum dedim alt listeden devam ederim diye kuruyodum yazamadığım zaman rahatsız oluyorum okadar alıştım ki menü yazmaya spor yapmayınca nasıl yazarım diye vs. inanılmaz sorumlu hissediyorum.. Sizin sayenizde çok teşekkür ederim iyiki varsınız çokk dikkat edicem tatil diyip rahatlama olmayacakk sözz
İnşallah kaptanım tşkler sizi seviyorumOy canım şimdi bende çok mutlu oldumhaklısın bırakmak için erken ve zmansız olurdu daha birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah
Bizde seni Ümrancımİnşallah kaptanım tşkler sizi seviyorum
U
Listede olma şartı yok Max 3 dedim ama 4 olabilir daha fazla olabilir tabiki takım için ne kadar takip destek o kadar başarıson çare olmasın sen de kaptan yardımcısı ol canım çok sevindim teşekkür ederiz
Haklısın valla insan çiçeğe kediye bile alışıyor birde yalnız kalıcam yarından sonra annem gidiyor bir boşluk olacak tabi lakin hep tekrarlayarak güzel günler gelecek diye ve meditasyon yaparak bi şekilde alışırım diye umuyorum birde bu regl üstüne gelmeseydi aslında daha iyi olacaktı ama kısmet. Bugün yarın regl olursam biraz rahatlarım gecikmez umarımAynen canım çık gez kafa dağıt bazen evde duran eşyaya bile alışıyor insan kırılınca kaybolunca yokluğunu hissediyor zamanla daha iyi olacak inşallah
Sıkıntı yapma canım insanız herşeye alışıyoruzU
Haklısın valla insan çiçeğe kediye bile alışıyor birde yalnız kalıcam yarından sonra annem gidiyor bir boşluk olacak tabi lakin hep tekrarlayarak güzel günler gelecek diye ve meditasyon yaparak bi şekilde alışırım diye umuyorum birde bu regl üstüne gelmeseydi aslında daha iyi olacaktı ama kısmet. Bugün yarın regl olursam biraz rahatlarım gecikmez umarım
Ay bende oldum mu şimdi yardımcı içim bi kıpır kıpır oldu, elimden geldiğince takıma daha çok destek olmaya çalışacağım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?