Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben regl oldum hadi etkilen benden ve sen de regl ol bu işler böyle

Eğer su içince çok tuvalete çıkıyorsan 2 olmasa bile 1.5 iç bence 8e kadar. Şahsen ben cumaları hiç o suyu hesaba karöazdım içerdim yatana kadar ç0nkü tuvalete çok çıkarım

Eğer su içince çok tuvalete çıkıyorsan 2 olmasa bile 1.5 iç bence 8e kadar. Şahsen ben cumaları hiç o suyu hesaba karöazdım içerdim yatana kadar ç0nkü tuvalete çok çıkarım
Çıkıyorum aslında. Ben de hiç hesaba katmam normalde de zaten kilo veremedim. Emin olamadım o yüzden. Gerçekten delirmek üzereyim. Sürekli dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum hiç.... Bana kaderimin bir oyunu mu bu......
Hahahaa aayy ne güzel tesasüf olmuş. Evren sana trabzon diyor gel trabzona diyor
Hahahahaha cidden öyle yaa En kötü diyorum ki zorunlu hizmete oraya giderim.

Akşam 9a kadar içebilirsin bence canım susuz bırakma kendini

8e kadar iç bence susuz kalma. Aynı ben de biraz coştum pazartesi salı ondan artı geleceğim yarın ama bir şekilde tutturamadım düzenimi

Ay kız ne en kötüsüüüüüüü trabzon gibi bi şehirde rahatlık batar sana bak gel göreveen güzel zorunlu hizmet olur

Akşam 9a kadar içebilirsin bence canım susuz bırakma kendini
Evet hazalcım, sizi dinleyip içmeye başladım Yine sağlığımı düşünen bir 5. takım. Ponçikler sizi.
İçiyorum bebek. 3 bardak içtim şimdiden. Susamıştım zaten. Ama artıya geçmekten bi çekindim. Artı da çıkarsam artık... 5. Takım beni yine bağrına basar inanıyorumç Ay hemşehrim tek ben artı gelmemiş olurum teşekkür ederim.
Bakalım hele bi mezun olayım da Eğer zorunluya gidecek olursam aklımın köşesinde.

Merhabalar o kadar hastayım ki dünden beri yataktan çıkamıyorum pacman canım hiç destek olamadım bu hafta bademciklerim şiş çok ateşim var kusura bakma ne olur giremiyorum
Canımcım önemli değil... Sen iyi misin? Dün de menü yazmayınca yine lgs yoğunluğundan yazamadığını düşündüm. Covid değilsin di mi? Aman dikkat et. Sen beni düşünme, çok güzel bir ortiydin.

Sen artı gelmeyeceksin canım inanmıyorumay kız özlemişim he bayadır konuşmamıştık bu kadar

Yok bugün +200düm. Ben de çok özlemişim valla. Sadece yazılanları okuyup menü yazıyordum kaç gündür. Bana da iyi geldi azıcık da olsa burada takılmak
+200 nedir canım ya gidiverir hemencikay evet burası konuşulunca çok eğlenceli ama susulunca sıkıcı oluyor burayı sevdiren gerçekten içindeki insanlar

+200 nedir canım ya gidiverir hemencikay evet burası konuşulunca çok eğlenceli ama susulunca sıkıcı oluyor burayı sevdiren gerçekten içindeki insanlar
Eveeet çok doğru. Kimse konuşmayınca konuşasım olsa bile yazamıyorum. 10-15 dk durup çıkıyorum mecbur. Neden kimse yok, neden böyle olduk biz. Ben bi ara konuşmalara yetişemezdim. Hey gidi..

Bende yine Begonya2 yansimasi olusmaya basladi. Bugun yemegim gec kaldi yemek gec kalinca arada meyve yemek zorunda meyveyi yedim yemegi yemesem mi dedim kahvaltiyi 9 bucukta yapmistim dedim gece bitmez. Hem yemegi gec yedim hemde meyve yedim. Yarin gece regl olurum ben dun 68.3 gormustum bugun 68.6 cikti yarin artar mi azalir mi offf spor yapsam yarina odem yaparsa ya yapmazsa ama ya yaparsa keske dusunmekte kalori yaktirsaydi

Kahvaltıyı daha geç yapma imkanın yok mu canım çok erkenmiş ben dün saat 3 te kahvaltıdan kalktım üzerine 5te ara öğün yaptım 7de akşam yemeği yedim o yüzden bence çok etkilemez sporu hafif yapabilirsin Leslie gibi

Sabah erken yapiyorum kahvalti oglende 3 4 gibi yiyip bitiriyorum gunu bugun gece kaldi yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…