- 23 Mart 2016
- 30.942
- 92.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.901
Aaaa cidden artı mısınOh süper ben acaba kaç artı göreceğim diye bekliyorumablam tartıl dedi yarına hazırla kendini. Dedim ben kendimi pazartesinden beri yarına hazırladım zaten tartılmadım kilomdan haberim yok hiç meraklardayım
Hadi bakalım kolay gelsin canım umarım gönlüne göre güzel bir iş hemen bulursun14 haziranda başlayıp 22 haziranda bitecek ve ben mezun olacağımmgüzel bir tatil sonrasında iş arama maceresına atılma başlar
Kaptanım pazartesi salı gümbürledim tartılmadım haberim yok ama %99artıyım hedefimi 56.2 yaptığım zaman hedefe ulaşamıyorum bu sefer ya 56.3 ya 56.1 yapıp 56.2nin uğursuzluğunu kırmak istiyorumAaaa cidden artı mısınyok canım
Amin kaptanım inşallah yaHadi bakalım kolay gelsin canım umarım gönlüne göre güzel bir iş hemen bulursun
Canım ne mühendisliği okuyordun sen. Gerçekten işiniz zor canım Allah yardımcınız olsun. Benim görümcem de inşaat mühendisliği okuyordu kimi görse yapışıyor bunu neden böyle yaptınız nasıl yaptınız diyeEvet anlamadım yani ne oldu ne bitti not oku geç ne pratik ne bir şey. Bizi kim işe alacak hepsine hak veriyorum ancak beni öğretecek eğitecek yerlere girip tecrübe kazanmam lazım ki bu zamanda da kimse istemiyor yanına. Valla hakkımızda hayırlısı diyorum
Hiç perşembe dener miyim kaptanım dün makarna yedim ama çok fazla değildi tabi ki dün onu yemeden önce de artı gelmiştim bugün vicdan yaptım aç bekledim biraz önce de günü kapattım.Kızzzz1 buçuk 2 aydır süre gelen sorunu durdun durdun metabolizma şaşırsın diye çarşamba perşembe deneyip bizi mi şaşırttın
Biyomedikal mühendisliği okuyorum canım burda bir hastanede staj yapmıştım ordaki abiler sağ olsunlar mezun olunca da gel biz bir şeyler ayarlamaya çalılırız demişlerdi onun dışında babamın arkadaşı da ben sana medikalcilerde bir şeyler ayarlamaya çalışırım dedi bakalım inşallah bulursam ayarlayabilirsem çok iyi olur olmazsa da eskişehirde veya istanbulda bir şeyler bakarım orda da abim ve ablam var diye yoksa başka şehirlerde kendi başıma yaşamal için bir maaş alacağımı düşünmüyorum ilk etaptaCanım ne mühendisliği okuyordun sen. Gerçekten işiniz zor canım Allah yardımcınız olsun. Benim görümcem de inşaat mühendisliği okuyordu kimi görse yapışıyor bunu neden böyle yaptınız nasıl yaptınız diye
Hiç perşembe dener miyim kaptanım dün makarna yedim ama çok fazla değildi tabi ki dün onu yemeden önce de artı gelmiştim bugün vicdan yaptım aç bekledim biraz önce de günü kapattım.
Yarın ola hayrola diyorum artık ne diyim
doğru canım başka şehirde çok zor olur hem tanıdıklar vesilesiyle rahat iş bulursunAy ben hiç sürprizlerle karşılaşmadım ne dediysem oldu ama bakalım hayırlısı
İşi evet trabzonda kovalayacağım artık herkesi bıktırayım benden girmedik delik bırakmayacağımaraya tanıdıkları falan da sokarım. Yani tecrübe kazanana kadar trabzonda ailemin yanında çalışmak istiyorum çünkü yeni işe başlayacak olan birisi başka bir şehirde nasıl geçinir bilmiyorum. Birkaç sene trabzon sonrasında başka şehirleri düşünebilirim
Azcık var kaptanım bende de başkaları ne düşünür bırak kim ne düşünürse düşünsün ama olmuyor huy işteAy sende biraz benim gibisin önce karşı taraf ne düşünür diye dertlenenlerden
Halbuki kilo vermek insanın ruhunuda iyileştiren bir şey bunu en iyi kadınlar anlar o yüzden aynı gün bile gelsen kimse sana ne alaka demezdi eminim önemli olan kendini hazır hissetmiş olmanherşeyds bir hayır varmış şimdi formunda bir anne olacaksın inşallah öbür türlüsü zorlayacakmış baya seni kader kısmet iyi ki sende karar verip gelmişsin canım
empati gücünüz çok fazla olabilirAzcık var kaptanım bende de başkaları ne düşünür bırak kim ne düşünürse düşünsün ama olmuyor huy işteEvet kesinlikle çok kilolu olacaktım şimdi inşallah kaç kilo oldum diye dert etmeden daha rahat geçireceğim ben zaten diyetin ortasında hamile kalmıştım o yüzden çok hazırdım büyük ihtimalle
Diyet aklında kalmıştı deseneAzcık var kaptanım bende de başkaları ne düşünür bırak kim ne düşünürse düşünsün ama olmuyor huy işteEvet kesinlikle çok kilolu olacaktım şimdi inşallah kaç kilo oldum diye dert etmeden daha rahat geçireceğim ben zaten diyetin ortasında hamile kalmıştım o yüzden çok hazırdım büyük ihtimalle
Cumadan sonra yapaydin o işiBen salı günü farklı Bi diyetisyenle görüştüm 1buçuk 2 aydır 1 verip 2 alıyorum dedim o da vücudu şaşırtmamız lazım dedi. Haftada 1 ya da 2gün ne yasaksa canın ne istiyorsa ye dedi istediğin kadar abart sonra listeye devam et dedi. Dün ona uydum makarna yedim ki çok abartmadım bile bugün tartıda güzel artılar gördüm
Bende öyleyim ama bazen kötü oluyor mesela anne babamı aramak istiyorumempati gücünüz çok fazla olabilir
Bende onu dedim hilalcım ah ah macera yaşamak istemişCumadan sonra yapaydin o işi
İnşallah öyle olurdoğru canım başka şehirde çok zor olur hem tanıdıklar vesilesiyle rahat iş bulursuniş tecrübesi okulda asla öğrenilmiyor ya güya staja gönderdiler bizi Çanakkale de 20 kişilik sınıfta staj yaptık ve kadının bize tek yaptırdığı sınav okutmak ve sınavda gözetmenlik yapmak atandım gittim okula 40 kişilik sınıf hepsi birbirinden çılgın öğrenci daha defter doldurmayı bilmiyorum o yüzden okula gidemedik diye düşünme biz gittik de noldu
Evet o ben de fazlasıyla var eşim biraz bencildir benim bu huyum yüzünden çok tartıştık kendisi çok farklı olduğu için anlayamıyordu beniempati gücünüz çok fazla olabilir
inşallah canım gölüne göre olur ama hiç endişe etmeİnşallah öyle olurbabam da öyle diyor mezun olan kimse işi bilerek mezun olmuyor korkma diye hayırlısıyla bir yere girerim inşallah
Ne güzel canım inşallah gönlüne göre olur herşey. Başka şehirde işe girmek kimsen yoksa ilk etapta zor olur tabi ama insan deneyimleyerek pişiyor sonuçtaBiyomedikal mühendisliği okuyorum canım burda bir hastanede staj yapmıştım ordaki abiler sağ olsunlar mezun olunca da gel biz bir şeyler ayarlamaya çalılırız demişlerdi onun dışında babamın arkadaşı da ben sana medikalcilerde bir şeyler ayarlamaya çalışırım dedi bakalım inşallah bulursam ayarlayabilirsem çok iyi olur olmazsa da eskişehirde veya istanbulda bir şeyler bakarım orda da abim ve ablam var diye yoksa başka şehirlerde kendi başıma yaşamal için bir maaş alacağımı düşünmüyorum ilk etapta
Cumadan sonra yapaydin o işi
Bu hafta da böyle deneyeyim belli mi olur dedimBende onu dedim hilalcım ah ah macera yaşamak istemiş
bendede var empati fazlasıda zarar veriyor, karşı taraf mutlu olmadığı sürece mutlu olamıyorum. son yıllarda alışverişi tek yapıyorum. asla arkadaşımla çıkmaBende öyleyim ama bazen kötü oluyor mesela anne babamı aramak istiyorum
Öğle saati kesin koltukta uyuyakalmışlardır aramayayım
Akşam saati kesin yemek yiyorlardır
Geç oldu erken oldu derken bi bakmışım insanları hiç arayamıyorum
Ay aynı ben ya kesinlikle tek başıma çıkmak çok daha keyifli başkası olunca onu düşünmekten kendi yapacağım işe konsantre olamıyorumbendede var empati fazlasıda zarar veriyor, karşı taraf mutlu olmadığı sürece mutlu olamıyorum. son yıllarda alışverişi tek yapıyorum. asla arkadaşımla çıkmaçünkü onun tercihleri oluyor , . zaman kaybı kendi ihtiyaçlarımı almadan saatlerce gezmiş eve dönüyorum
Cuma olsa daha cok yerdin belki iyi olmusNe güzel canım inşallah gönlüne göre olur herşey. Başka şehirde işe girmek kimsen yoksa ilk etapta zor olur tabi ama insan deneyimleyerek pişiyor sonuçta
Bu hafta da böyle deneyeyim belli mi olur dedim
Aslında niyetim cumaydı da çocuklar bile bıktı valla evde onu yiyemem bunu alma dememden. Diyetisyenin böyle söylemesine benden çok sevindiler resmen
Ben bile garipsedim. Bi sabah bi akşam girip bakıyorum şu aralar. Sadece 2-3 sayfa ilerlemiş oluyor.Valla kuzum seni biliyorumama takımda bu kadar sessizliğe hiç alışmamışım bi garipsedim
Kaptancım ben baya yürüyorum aslında dediğin gibi. Hiç olmadığım kadar hareketliyim.Eline sağlık canım
Kızlar sporsuz kilo veremeyiz lütfen burayı aksatmayalım
Özellikle üst listenin sorumluluğu da ayrı
@olvidos nerede şahane adımların canım hadi
pacman sende aslında baya bir adım yapıyor olmalısın ama 10.000 e tamamlanmıyor mu zorla biraz kendini bahaneyle :)) uzat yolları
@redsonja87 @matteroftime pilates yoga yokmu kızlar bir şeyler hadi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?