Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa cidden artı mısın yok canım
Kaptanım pazartesi salı gümbürledim tartılmadım haberim yok ama %99artıyım hedefimi 56.2 yaptığım zaman hedefe ulaşamıyorum bu sefer ya 56.3 ya 56.1 yapıp 56.2nin uğursuzluğunu kırmak istiyorum
Hadi bakalım kolay gelsin canım umarım gönlüne göre güzel bir iş hemen bulursun
Amin kaptanım inşallah ya

Canım ne mühendisliği okuyordun sen. Gerçekten işiniz zor canım Allah yardımcınız olsun. Benim görümcem de inşaat mühendisliği okuyordu kimi görse yapışıyor bunu neden böyle yaptınız nasıl yaptınız diye
Kızzzz 1 buçuk 2 aydır süre gelen sorunu durdun durdun metabolizma şaşırsın diye çarşamba perşembe deneyip bizi mi şaşırttın
Hiç perşembe dener miyim kaptanım dün makarna yedim ama çok fazla değildi tabi ki dün onu yemeden önce de artı gelmiştim bugün vicdan yaptım aç bekledim biraz önce de günü kapattım.
Yarın ola hayrola diyorum artık ne diyim

Biyomedikal mühendisliği okuyorum canım burda bir hastanede staj yapmıştım ordaki abiler sağ olsunlar mezun olunca da gel biz bir şeyler ayarlamaya çalılırız demişlerdi onun dışında babamın arkadaşı da ben sana medikalcilerde bir şeyler ayarlamaya çalışırım dedi bakalım inşallah bulursam ayarlayabilirsem çok iyi olur olmazsa da eskişehirde veya istanbulda bir şeyler bakarım orda da abim ve ablam var diye yoksa başka şehirlerde kendi başıma yaşamal için bir maaş alacağımı düşünmüyorum ilk etapta

doğru canım başka şehirde çok zor olur hem tanıdıklar vesilesiyle rahat iş bulursun iş tecrübesi okulda asla öğrenilmiyor ya güya staja gönderdiler bizi Çanakkale de 20 kişilik sınıfta staj yaptık ve kadının bize tek yaptırdığı sınav okutmak ve sınavda gözetmenlik yapmak atandım gittim okula 40 kişilik sınıf hepsi birbirinden çılgın öğrenci daha defter doldurmayı bilmiyorum o yüzden okula gidemedik diye düşünme biz gittik de noldu

Azcık var kaptanım bende de başkaları ne düşünür bırak kim ne düşünürse düşünsün ama olmuyor huy işte Evet kesinlikle çok kilolu olacaktım şimdi inşallah kaç kilo oldum diye dert etmeden daha rahat geçireceğim ben zaten diyetin ortasında hamile kalmıştım o yüzden çok hazırdım büyük ihtimalle

empati gücünüz çok fazla olabilir

Diyet aklında kalmıştı desene

Cumadan sonra yapaydin o işi

İnşallah öyle olur babam da öyle diyor mezun olan kimse işi bilerek mezun olmuyor korkma diyehayırlısıyla bir yere girerim inşallah

empati gücünüz çok fazla olabilir
Evet o ben de fazlasıyla var eşim biraz bencildir benim bu huyum yüzünden çok tartıştık kendisi çok farklı olduğu için anlayamıyordu beni
İnşallah öyle olur babam da öyle diyor mezun olan kimse işi bilerek mezun olmuyor korkma diyehayırlısıyla bir yere girerim inşallah
inşallah canım gölüne göre olur ama hiç endişe etme

Ne güzel canım inşallah gönlüne göre olur herşey. Başka şehirde işe girmek kimsen yoksa ilk etapta zor olur tabi ama insan deneyimleyerek pişiyor sonuçta
Cumadan sonra yapaydin o işi
Bende onu dedim hilalcım ah ah macera yaşamak istemiş
Bu hafta da böyle deneyeyim belli mi olur dedim
Aslında niyetim cumaydı da çocuklar bile bıktı valla evde onu yiyemem bunu alma dememden. Diyetisyenin böyle söylemesine benden çok sevindiler resmen

bendede var empati fazlasıda zarar veriyor, karşı taraf mutlu olmadığı sürece mutlu olamıyorum. son yıllarda alışverişi tek yapıyorum. asla arkadaşımla çıkma çünkü onun tercihleri oluyor , . zaman kaybı kendi ihtiyaçlarımı almadan saatlerce gezmiş eve dönüyorum

Ay aynı ben ya kesinlikle tek başıma çıkmak çok daha keyifli başkası olunca onu düşünmekten kendi yapacağım işe konsantre olamıyorum

Cuma olsa daha cok yerdin belki iyi olmus

Valla kuzum seni biliyorumama takımda bu kadar sessizliğe hiç alışmamışım bi garipsedim
Ben bile garipsedim. Bi sabah bi akşam girip bakıyorum şu aralar. Sadece 2-3 sayfa ilerlemiş oluyor. Burası bu hallere mi düşecekti...
Kaptancım ben baya yürüyorum aslında dediğin gibi. Hiç olmadığım kadar hareketliyim. Ama çoğu zaman yazmayı unutuyorum. Bir tek dün 10000 olmadı galiba. Onda da yolu uzatacaktım dediğin gibi ama yürümememize rağmen hep ayaktaydık. O yüzden dermanım kalmamıştı. Bi de eve gelip yemek yap, toparla falan derken iyice bitmişim. Ama ben hala regl olamadım... O yüzden yarın için yine çok korkuyorum. Gecikti baya.

Dostlarım azıcık ara buldum, hemencik buraya geldim. Nasılsınız? Sizleri çok çokk özledim. Sizler de baya sessizsiniz galiba ama olsun. Şimdi size bir sorum olacak. Ben bugün hep hastanede maskeli olduğum için çok az su içebildim. 700 ml falan yani o derece. Şimdi içerim biraz daha. Ama 2200'e tamamlayayım mı sizce? Yarın tartıda fazla mı çıkartır yoksa? Ne yapayım? Takımımızın bekası için soruyorum hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…