Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecen yil 83 kusurle baslamistim bende kuzum 6 lar hayal gibi biseydi. Imkansiz geliyordu hic tartida gormedigim rakamlardi ama imkansiz degilmis 75 olabilsem yeter deeken simdi 65 leri kovaliyorum. Seninde olur yeter ki vazgecme
Bir de beni düşün canım geçen yaz 120 kiloydum resmen 7ler bile hayaldi şimdi çok az kaldı inşallah bende 6ları görebilirim evlendiğimden beri en zayıf halimdeyim en son şu kiloyu yedi sene önce görmüşüm
Diyet yaparken artilari görmek benim butun motivasyonumu dagitiyor cakiliyorim bi anda vazdagecmiyorum ama yorgunlugumu daha cok anliyorum ama toparladım sanki bu hafta 65 e kadar durmak yok
bence birden gidecek kilolar canım bir bakmışsın bir iki haftaya 65 sin
Kaptanım ben bu gruba düşük yaptıktan dört gün sonra katıldım ertesi gün katılacaktım ama ne vurdumduymaz kadın dersiniz diye birkaç gün bekledim eğer kendimi diyete vermeseydim hem kilo alacaktım yeniden 100 kilo olacaktım hem de yaşadıklarım psikolojimi çok bozacak ve bir depresyona girmem kaçınılmaz olacaktı o yüzden iyiki buradayım 100 kilo olacakken 7li rakamları göreceğim iyiki beni 5. Gruba davet etmişsinizAllahtan çok çabuk kilo veren bir yapım var çok güzel gitti çok çabuk gitti

Ben salı günü farklı Bi diyetisyenle görüştüm 1buçuk 2 aydır 1 verip 2 alıyorum dedim o da vücudu şaşırtmamız lazım dedi. Haftada 1 ya da 2gün ne yasaksa canın ne istiyorsa ye dedi istediğin kadar abart sonra listeye devam et dedi. Dün ona uydum makarna yedim ki çok abartmadım bile bugün tartıda güzel artılar gördüm

Diyet yaparken artilari görmek benim butun motivasyonumu dagitiyor cakiliyorim bi anda vazdagecmiyorum ama yorgunlugumu daha cok anliyorum ama toparladım sanki bu hafta 65 e kadar durmak yok
Benimde son zamanlarda bu takılmalara canım sıkılıyor ama napıcaz pesedersek daha kötü olacak herşey
Yaa kuzum benim sen çok güçlü Bi kadınsın. Ne güzel zayıflıyorsun daha da zayıflayacaksın ve en zevkli kilo alma kısmına geleceksin

Günaydın arkadaşlarım
Diyet ise yarıyor. Az once tartıldım,
67.9 yani -700 bir günde

@runib Mathildablue
Helal olsun ortimm harikasın
Ortiim günaydın. Menu çok iyi akşam protein secimin ozellikle iyi olmus. Sporuna diyecek yok zaten Suyu biraz artirsan mi sanki?
Arttıramıyorum. Santiyede calıstıgım icin santiye icinde su içmek wc acısından sıkıntı oluyor yani su kısmına dikkat edemicem mecburiyetten

Okudum okudum en son güzel kelimesini görünce dedim oh işe yaramışama artı görmen doğal canım bir iki gün böyle besleneceksin sonra normal beslenme düzenine geçince kilo gider
Ay inşallah canım şöyle güzelce sizler gibi 6ları göreyim önce ondan sonra kısmet olursa inşallah verdiklerimizi de tatlı tatlı alırız

Ve takım canlanmışşş 2 sayfa okudum nerdeyseders çalıştım anamlan kahve keyfi yaptım şimdi oturuyorum öylr sizler ne yapıyorsunuz
Ben de dukan biramı içtim şimdi kabak almaya gidiyorum yarın şöyle -200 daha görmek için elimden geleni yapıyorum

Evet artı görmem normal ama artık kafamda vücumda yoruldu diyet modunda olmaktan bugün o kadar açım ki ama yemiycem yarın tartı günü en azından sabit olmalıyım. Şimdi elmalı Bi detoks içeceği hazırladım onu içiyorum akşama da miili yemeğimiz kabak var
Ve takım canlanmışşş 2 sayfa okudum nerdeyseders çalıştım anamlan kahve keyfi yaptım şimdi oturuyorum öylr sizler ne yapıyorsunuz
Evet bugün takım baya canlı tabi yarın tartı günü olunca herkes burda. Finallerin ne zamandı kuzum senin az kaldı sanırım

Ben de dukan biramı içtim şimdi kabak almaya gidiyorum yarın şöyle -200 daha görmek için elimden geleni yapıyorum
Oh süper ben acaba kaç artı göreceğim diye bekliyorumablam tartıl dedi yarına hazırla kendini. Dedim ben kendimi pazartesinden beri yarına hazırladım zatentartılmadım kilomdan haberim yok hiç meraklardayım

14 haziranda başlayıp 22 haziranda bitecek ve ben mezun olacağımmgüzel bir tatil sonrasında iş arama maceresına atılma başlar

14 haziranda başlayıp 22 haziranda bitecek ve ben mezun olacağımmgüzel bir tatil sonrasında iş arama maceresına atılma başlar
Hadi hayırlısı canım son 2 seneyi evden bitirdiniz resmen. Benimde görümcem mühendislik okuyordu o da bu sene mezun olacak nasıl üni okudum anlamıyorum diyor

Oh süper ben acaba kaç artı göreceğim diye bekliyorumablam tartıl dedi yarına hazırla kendini. Dedim ben kendimi pazartesinden beri yarına hazırladım zatentartılmadım kilomdan haberim yok hiç meraklardayım
Ay nasıl durabiliyorsun canım ya ben çoktan tartılmıştım bence en kötü sabit geleceksin canım hatta güzel bir sürprizle karşılaşacağını düşünüyorum
şimdiden hayırlı olsun canım güzelce tatilini yap sonrasında inşallah hemen istediğin gibi bir iş bulabilirsin nerede bakacaksın iş Trabzon mu

Hadi hayırlısı canım son 2 seneyi evden bitirdiniz resmen. Benimde görümcem mühendislik okuyordu o da bu sene mezun olacak nasıl üni okudum anlamıyorum diyor
Evet anlamadım yani ne oldu ne bitti not oku geç ne pratik ne bir şey. Bizi kim işe alacak hepsine hak veriyorum ancak beni öğretecek eğitecek yerlere girip tecrübe kazanmam lazım ki bu zamanda da kimse istemiyor yanına. Valla hakkımızda hayırlısı diyorum

Ay ben hiç sürprizlerle karşılaşmadım ne dediysem oldu ama bakalım hayırlısı

İşi evet trabzonda kovalayacağım artık herkesi bıktırayım benden girmedik delik bırakmayacağımaraya tanıdıkları falan da sokarım. Yani tecrübe kazanana kadar trabzonda ailemin yanında çalışmak istiyorum çünkü yeni işe başlayacak olan birisi başka bir şehirde nasıl geçinir bilmiyorum. Birkaç sene trabzon sonrasında başka şehirleri düşünebilirim

Kaptanım bugün topuklularlan tam 3,5 km bir oraya bir buraya koştur koştur koşturdum, spordan saylanır mı?

Ay sende biraz benim gibisin önce karşı taraf ne düşünür diye dertlenenlerden
Halbuki kilo vermek insanın ruhunuda iyileştiren bir şey bunu en iyi kadınlar anlar o yüzden aynı gün bile gelsen kimse sana ne alaka demezdi eminim önemli olan kendini hazır hissetmiş olman herşeyds bir hayır varmış şimdi formunda bir anne olacaksın inşallah öbür türlüsü zorlayacakmış baya seni kader kısmet iyi ki sende karar verip gelmişsin canım

Kızzzz 1 buçuk 2 aydır süre gelen sorunu durdun durdun metabolizma şaşırsın diye çarşamba perşembe deneyip bizi mi şaşırttın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…