- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.881
Bir de beni düşün canım geçen yaz 120 kiloydum resmenGecen yil 83 kusurle baslamistim bende kuzum 6 lar hayal gibi biseydi. Imkansiz geliyordu hic tartida gormedigim rakamlardi ama imkansiz degilmis 75 olabilsem yeter deeken simdi 65 leri kovaliyorum. Seninde olur yeter ki vazgecme
bence birden gidecek kilolar canım bir bakmışsın bir iki haftaya 65 sinDiyet yaparken artilari görmek benim butun motivasyonumu dagitiyor cakiliyorim bi anda vazdagecmiyorum ama yorgunlugumu daha cok anliyorum ama toparladım sanki bu hafta 65 e kadar durmak yok
Kaptanım ben bu gruba düşük yaptıktan dört gün sonra katıldım ertesi gün katılacaktım ama ne vurdumduymaz kadın dersiniz diye birkaç gün bekledimhzlsel :)
Başlangıç kg 98,1
Güncel 85.5 ====>>>> giden 12,6 kg ( 2 ay )
hzlsel (92,4/90,7/1,7/%1,840) yeni üye başlangıç tarihi 03.04.21 başlangıç kg 98,1 hedef kg 75
hzlsel (90,7/89,7/1/%1,103)
hzlsel (89,7/88,6/1,1/%1,226)
hzlsel (88,6/87,4/1,2/%1,354)
hzlsel (87,4/86,2/1,2/%1,373)hedefi 80 e revize etmek istiyor
hzlsel (86,2/85,5/0,8/%0,812)
Benimde son zamanlarda bu takılmalara canım sıkılıyor ama napıcaz pesedersek daha kötü olacak herşeyDiyet yaparken artilari görmek benim butun motivasyonumu dagitiyor cakiliyorim bi anda vazdagecmiyorum ama yorgunlugumu daha cok anliyorum ama toparladım sanki bu hafta 65 e kadar durmak yok
Yaa kuzum benim sen çok güçlü Bi kadınsın. Ne güzel zayıflıyorsun daha da zayıflayacaksın ve en zevkli kilo alma kısmına geleceksinBir de beni düşün canım geçen yaz 120 kiloydum resmen7ler bile hayaldi şimdi çok az kaldı inşallah bende 6ları görebilirim evlendiğimden beri en zayıf halimdeyim en son şu kiloyu yedi sene önce görmüşüm
bence birden gidecek kilolar canım bir bakmışsın bir iki haftaya 65 sin
Kaptanım ben bu gruba düşük yaptıktan dört gün sonra katıldım ertesi gün katılacaktım ama ne vurdumduymaz kadın dersiniz diye birkaç gün bekledimeğer kendimi diyete vermeseydim hem kilo alacaktım yeniden 100 kilo olacaktım hem de yaşadıklarım psikolojimi çok bozacak ve bir depresyona girmem kaçınılmaz olacaktı o yüzden iyiki buradayım 100 kilo olacakken 7li rakamları göreceğim iyiki beni 5. Gruba davet etmişsiniz Allahtan çok çabuk kilo veren bir yapım var çok güzel gitti çok çabuk gitti
Helal olsun ortimm harikasınGünaydın arkadaşlarım
Diyet ise yarıyor. Az once tartıldım,
67.9 yani -700 bir günde
@runibMathildablue
Arttıramıyorum. Santiyede calıstıgım icin santiye icinde su içmek wc acısından sıkıntı oluyorOrtiim günaydın. Menu çok iyi akşam protein secimin ozellikle iyi olmus. Sporuna diyecek yok zatenSuyu biraz artirsan mi sanki?
Okudum okudum en son güzel kelimesini görünce dedim oh işe yaramışBen salı günü farklı Bi diyetisyenle görüştüm 1buçuk 2 aydır 1 verip 2 alıyorum dedim o da vücudu şaşırtmamız lazım dedi. Haftada 1 ya da 2gün ne yasaksa canın ne istiyorsa ye dedi istediğin kadar abart sonra listeye devam et dedi. Dün ona uydum makarna yedim ki çok abartmadım bile bugün tartıda güzel artılar gördüm
Ay inşallah canım şöyle güzelce sizler gibi 6ları göreyim önce ondan sonra kısmet olursa inşallah verdiklerimizi de tatlı tatlı alırızBenimde son zamanlarda bu takılmalara canım sıkılıyor ama napıcaz pesedersek daha kötü olacak herşey
Yaa kuzum benim sen çok güçlü Bi kadınsın. Ne güzel zayıflıyorsun daha da zayıflayacaksın ve en zevkli kilo alma kısmına geleceksin
Ben de dukan biramı içtim şimdi kabak almaya gidiyorumVe takım canlanmışşş 2 sayfa okudum nerdeyseders çalıştım anamlan kahve keyfi yaptım şimdi oturuyorum öylr sizler ne yapıyorsunuz
Evet artı görmem normal ama artık kafamda vücumda yoruldu diyet modunda olmaktan bugün o kadar açım ki ama yemiycem yarın tartı günü en azından sabit olmalıyım. Şimdi elmalı Bi detoks içeceği hazırladım onu içiyorum akşama da miili yemeğimiz kabak varOkudum okudum en son güzel kelimesini görünce dedim oh işe yaramışama artı görmen doğal canım bir iki gün böyle besleneceksin sonra normal beslenme düzenine geçince kilo gider
Ay inşallah canım şöyle güzelce sizler gibi 6ları göreyim önce ondan sonra kısmet olursa inşallah verdiklerimizi de tatlı tatlı alırız
Evet bugün takım baya canlı tabi yarın tartı günü olunca herkes burda. Finallerin ne zamandı kuzum senin az kaldı sanırımVe takım canlanmışşş 2 sayfa okudum nerdeyseders çalıştım anamlan kahve keyfi yaptım şimdi oturuyorum öylr sizler ne yapıyorsunuz
Oh süper ben acaba kaç artı göreceğim diye bekliyorumBen de dukan biramı içtim şimdi kabak almaya gidiyorumyarın şöyle -200 daha görmek için elimden geleni yapıyorum
14 haziranda başlayıp 22 haziranda bitecek ve ben mezun olacağımmEvet artı görmem normal ama artık kafamda vücumda yoruldu diyet modunda olmaktan bugün o kadar açım ki ama yemiycem yarın tartı günü en azından sabit olmalıyım. Şimdi elmalı Bi detoks içeceği hazırladım onu içiyorum akşama da miili yemeğimiz kabak var
Evet bugün takım baya canlı tabi yarın tartı günü olunca herkes burda. Finallerin ne zamandı kuzum senin az kaldı sanırım
Hadi hayırlısı canım son 2 seneyi evden bitirdiniz resmen. Benimde görümcem mühendislik okuyordu o da bu sene mezun olacak nasıl üni okudum anlamıyorum diyor14 haziranda başlayıp 22 haziranda bitecek ve ben mezun olacağımmgüzel bir tatil sonrasında iş arama maceresına atılma başlar
Ay nasıl durabiliyorsun canım ya ben çoktan tartılmıştımOh süper ben acaba kaç artı göreceğim diye bekliyorumablam tartıl dedi yarına hazırla kendini. Dedim ben kendimi pazartesinden beri yarına hazırladım zaten tartılmadım kilomdan haberim yok hiç meraklardayım
şimdiden hayırlı olsun canım güzelce tatilini yap sonrasında inşallah hemen istediğin gibi bir iş bulabilirsin nerede bakacaksın iş Trabzon mu14 haziranda başlayıp 22 haziranda bitecek ve ben mezun olacağımmgüzel bir tatil sonrasında iş arama maceresına atılma başlar
Evet anlamadım yani ne oldu ne bitti not oku geç ne pratik ne bir şey. Bizi kim işe alacak hepsine hak veriyorum ancak beni öğretecek eğitecek yerlere girip tecrübe kazanmam lazım ki bu zamanda da kimse istemiyor yanına. Valla hakkımızda hayırlısı diyorumHadi hayırlısı canım son 2 seneyi evden bitirdiniz resmen. Benimde görümcem mühendislik okuyordu o da bu sene mezun olacak nasıl üni okudum anlamıyorum diyor
Ay ben hiç sürprizlerle karşılaşmadım ne dediysem oldu ama bakalım hayırlısıAy nasıl durabiliyorsun canım ya ben çoktan tartılmıştımbence en kötü sabit geleceksin canım hatta güzel bir sürprizle karşılaşacağını düşünüyorum
şimdiden hayırlı olsun canım güzelce tatilini yap sonrasında inşallah hemen istediğin gibi bir iş bulabilirsin nerede bakacaksın iş Trabzon mu
Bahtsız Bedevi böyle dilime düşersin işteKaptanım, hep yapıyorum ben ama bi dün yapamadım yorgundum. Tesadüfen spor listesine denk geliyor.
Kaptanım bugün topuklularlan tam 3,5 km bir oraya bir buraya koştur koştur koşturdum, spordan saylanır mı?Eline sağlık canım
Kızlar sporsuz kilo veremeyiz lütfen burayı aksatmayalım
Özellikle üst listenin sorumluluğu da ayrı
@olvidos nerede şahane adımların canım hadi
@pacman sende aslında baya bir adım yapıyor olmalısın ama 10.000 e tamamlanmıyor mu zorla biraz kendini bahaneyle :)) uzat yolları
redsonja87 @matteroftime pilates yoga yokmu kızlar bir şeyler hadi ama
Ay sende biraz benim gibisin önce karşı taraf ne düşünür diye dertlenenlerdenBir de beni düşün canım geçen yaz 120 kiloydum resmen7ler bile hayaldi şimdi çok az kaldı inşallah bende 6ları görebilirim evlendiğimden beri en zayıf halimdeyim en son şu kiloyu yedi sene önce görmüşüm
bence birden gidecek kilolar canım bir bakmışsın bir iki haftaya 65 sin
Kaptanım ben bu gruba düşük yaptıktan dört gün sonra katıldım ertesi gün katılacaktım ama ne vurdumduymaz kadın dersiniz diye birkaç gün bekledimeğer kendimi diyete vermeseydim hem kilo alacaktım yeniden 100 kilo olacaktım hem de yaşadıklarım psikolojimi çok bozacak ve bir depresyona girmem kaçınılmaz olacaktı o yüzden iyiki buradayım 100 kilo olacakken 7li rakamları göreceğim iyiki beni 5. Gruba davet etmişsiniz Allahtan çok çabuk kilo veren bir yapım var çok güzel gitti çok çabuk gitti
Ooo şahane bakalım yarın eksi gelirse sayılıp sayılmadığını göreceğizKaptanım bugün topuklularlan tam 3,5 km bir oraya bir buraya koştur koştur koşturdum, spordan saylanır mı?
KızzzzBen salı günü farklı Bi diyetisyenle görüştüm 1buçuk 2 aydır 1 verip 2 alıyorum dedim o da vücudu şaşırtmamız lazım dedi. Haftada 1 ya da 2gün ne yasaksa canın ne istiyorsa ye dedi istediğin kadar abart sonra listeye devam et dedi. Dün ona uydum makarna yedim ki çok abartmadım bile bugün tartıda güzel artılar gördüm
Aferin kızımaVe takım canlanmışşş 2 sayfa okudum nerdeyseders çalıştım anamlan kahve keyfi yaptım şimdi oturuyorum öylr sizler ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?