Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ara herkes yaza girdi herhalde herkesin bi işi var
Ben hariç 5.takim çok konuşanlar listesi temel üyesi
Ama sıkıcı bir yarım saat ders çalışmasından sonra burdaki güzel insanlara, tatlış kadınlara mesaj atmak çok iyi geliyor napiyim(arada saçmalıyor muyum diye düşünsem de:))

Bakma ben de çok konuşurumders çalışmak insana zulüm geliyor artık vallahi insan saracak yer arıyor

Ben de bu ara gece gündüz dizi izleme modundayım ne zamandır bu kadar saran dizi izlememiştim

Bu menülerle bizim şimdiye çoktan 0 beden olmamız gerekiyordu, açız aç diye bağırasım var şu an. Menün çok iyi yarını iple çekiyorum.

Evet bende öyleyim en iyi alışveriş tek yaptığım
Hahahha e bu saat olmuş içmişsindir içeceğini artık geç gördüm :))
Merhabalar o kadar hastayım ki dünden beri yataktan çıkamıyorum @pacman canım hiç destek olamadım bu hafta bademciklerim şiş çok ateşim var kusura bakma ne olur giremiyorum
Canım çok geçmiş olsun yoğun bir hafta oldu galiba vücut yorgun yakalandı
Oraları bilmiyorum ama Ankara'da çok soğuk bende devamlı üşüyorum tatil öncesi hasta olmasam bari
Mathildablue ortiim inş yarın ne artı ne eksi çıkarım da seni yarı yolda bırakmamış olurum. Iradesizligim tuttu tam da cuma arifesi.. Sen bari bugün diyeti bozmamış olaydın
Gördüm cheeseburgeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…