- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.941
Ben hariçBu ara herkes yaza girdi herhalde herkesin bi işi var
If gibi yani, çok iyi ya bu düzeni oturtmak. Valla tebrik ederimSabah erken yapiyorum kahvalti oglende 3 4 gibi yiyip bitiriyorum gunu bugun gece kaldi yemek
Bakma ben de çok konuşurumBen hariç5.takim çok konuşanlar listesi temel üyesi
Ama sıkıcı bir yarım saat ders çalışmasından sonra burdaki güzel insanlara, tatlış kadınlara mesaj atmak çok iyi geliyor napiyim(arada saçmalıyor muyum diye düşünsem de:))
Ooooo kaptanım, demirden korksak trene binmezdik (alkıııış ısllııııık)Ooo şahane bakalım yarın eksi gelirse sayılıp sayılmadığını göreceğiz:))))
Evet if yapiyorum 16/8 yapiyorum ama cogunlukla 18/6 gibi oluyorIf gibi yani, çok iyi ya bu düzeni oturtmak. Valla tebrik ederim
Baya erken bitiriyormuşsun sen ama bir günden bir şey olmaz hem belki şaşırtmışsındır vücuduSabah erken yapiyorum kahvalti oglende 3 4 gibi yiyip bitiriyorum gunu bugun gece kaldi yemek
Ben de bu ara gece gündüz dizi izleme modundayımBen hariç5.takim çok konuşanlar listesi temel üyesi
Ama sıkıcı bir yarım saat ders çalışmasından sonra burdaki güzel insanlara, tatlış kadınlara mesaj atmak çok iyi geliyor napiyim(arada saçmalıyor muyum diye düşünsem de:))
Adi ne canım yabanci mi??Ben de bu ara gece gündüz dizi izleme modundayımne zamandır bu kadar saran dizi izlememiştim
Evet canım ben zaten hiç Türk dizisi izleyemiyorumAdi ne canım yabanci mi??
Bu menülerle bizim şimdiye çoktan 0 beden olmamız gerekiyordu, açız aç diye bağırasım var şu an. Menün çok iyi yarını iple çekiyorum.Kahvalti
1 yumurta ile omlet
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Zeytin
Ara
10 yesil erik
5 yeni dunya
2 salatalik
aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt
2.5 lt su
Spor
15 bin adim
30 dk bolgesel
Cherry Mom @ummhnisa redsonja87
Siz benim gözümde 0 bedensiniz zatenBu menülerle bizim şimdiye çoktan 0 beden olmamız gerekiyordu, açız aç diye bağırasım var şu an. Menün çok iyi yarını iple çekiyorum.
Ben cekemiyorum sabahlar olmasin modundayimBu menülerle bizim şimdiye çoktan 0 beden olmamız gerekiyordu, açız aç diye bağırasım var şu an. Menün çok iyi yarını iple çekiyorum.
Ben de sadece yabancı izliyorum canımEvet canım ben zaten hiç Türk dizisi izleyemiyorumbelki izlemişsindir çok yeni bir dizi değil ama ben niyeyse başlamamışım better call saul breaking bad dizisinin öncesi
Benim ki supriz tarti benim ki ama asil supriz senden cikacak gibi3 haziran menü
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
Öğle
Kabak ve yoğurt
1 tane çiğ köfte
1 tane makaron
Akşam
Ayran
Ara
Türk kahvesi
su 2.5 lt
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1
Aaa o zaman önce game of thrones izleBen de sadece yabancı izliyorum canımyarın bir bakıyım. Gerçi hala game of thrones a bile bakamadım
Dur ben yarın başlayım o zamanAaa o zaman önce game of thrones izleher sene en baştan izlerim
Final yaptı canım iki sene önce 8. Sezonla mutlaka başlaDur ben yarın başlayım o zamankaçıncı sezonda acaba su an biliyor msun canım?
bendede var empati fazlasıda zarar veriyor, karşı taraf mutlu olmadığı sürece mutlu olamıyorum. son yıllarda alışverişi tek yapıyorum. asla arkadaşımla çıkmaçünkü onun tercihleri oluyor , . zaman kaybı kendi ihtiyaçlarımı almadan saatlerce gezmiş eve dönüyorum
Hahahha e bu saat olmuş içmişsindir içeceğini artıkDostlarım azıcık ara buldum, hemencik buraya geldim. Nasılsınız?Sizleri çok çokk özledim. Sizler de baya sessizsiniz galiba ama olsun. Şimdi size bir sorum olacak. Ben bugün hep hastanede maskeli olduğum için çok az su içebildim. 700 ml falan yani o derece. Şimdi içerim biraz daha. Ama 2200'e tamamlayayım mı sizce? Yarın tartıda fazla mı çıkartır yoksa? Ne yapayım? Takımımızın bekası için soruyorum hahahahah
Canım çok geçmiş olsunMerhabalar o kadar hastayım ki dünden beri yataktan çıkamıyorum @pacman canım hiç destek olamadım bu hafta bademciklerim şiş çok ateşim var kusura bakma ne olur giremiyorum
Mathildablue ortiim inş yarın ne artı ne eksi çıkarım da seni yarı yolda bırakmamış olurum. Iradesizligim tuttu tam da cuma arifesi.. Sen bari bugün diyeti bozmamış olaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?