Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Çok güzel gitmiş canım tebrik ederim
Regl olsan gidecek o kilolar canım inşallah bir an önce olursun önemli olan eksi gelmek canım o yüzden sıkma tatlı canını

Çok güzel gitmiş canım tebrik ederim

Regl olsan gidecek o kilolar canım inşallah bir an önce olursun önemli olan eksi gelmek canım o yüzden sıkma tatlı canını
Birtanesiniz. Hala olmadı işte, çok üzülüyorum. En kötü bu hafta ortim olmasın, başkalarını da etkilemek istemiyorum. Sen paylaştın mı bebiş? Göremedim seninkini.

başlangıç kilom 74-75 arası. 73.8 olan pazartesi olan kilom. geçen cuma tatrtılmamaıştım. hesap nasıl yapayım karar veremedim

Birtanesiniz. Hala olmadı işte, çok üzülüyorum. En kötü bu hafta ortim olmasın, başkalarını da etkilemek istemiyorum. Sen paylaştın mı bebiş? Göremedim seninkini.
Yok canım daha paylaşmadım dün güzel bir eksim vardı bakalım bugün ne olacak birazdan tartılacağım

Yok canım daha paylaşmadım dün güzel bir eksim vardı bakalım bugün ne olacak birazdan tartılacağım
Ooo hadi bakalım, bekliyorum
Ben yine artiyim 1 bucuk saat yuruyus yaptim hala artiyim kafayi yiyecegim. Eski tarti yuruyusten sonra azicik oynadi ama yeni tarti gr grmina ayni tartiyor deli olacagim
Üzülme Hilalcim. Biraz daha bekle istersen belki düşer.
Olsun canım bu da bir şeydir haftaya hedefini bence 64 değil de ya 63.9 ya 64.1 yap lanetli o 64benim de 56.2 ne zaman hedef 56.2 desem ulaşamıyorum bu hafta değiştireceğim
Hahahahaha ay cidden artık öyle yapıcam. Bu ne böyle ya bi 63 göremedim. Deli olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…