- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.981
Pazartesi daha fazla vermiştim ya promalta başlayınca almışım bakalım haftaya hedefim 73,70Ooo süpersin canım tebrik ederim
Canım daha ne olsun azmı verdiğin kilo
Tebrik ederim
Teşekkür ederim kaptanTebrik ederim canım ne güzel gitmiş
olsun canım sen emziriyorsun çok doğal ayrıca çok da güzel gitmiş
Teşekkürler orticanım salı tartılmıştım galiba keşke o kilom olsaydıÇok güzel canım tebeik ederim
Gayet güzel gitmiş canım az gitti falan deme 800 gram eksi ne demek keşke benden de gitse
Olur öyle şeyler olaun çok iyi bi sonuçTeşekkürler orticanım salı tartılmıştım galiba keşke o kilom olsaydıneyse artık haftaya inşallah
Vayyy çok iyi canım tebeik ederimGünaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Çok güzel gitmiş canım tebrik ederimGünaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Regl olsan gidecek o kilolar canım inşallah bir an önce olursun önemli olan eksi gelmek canım o yüzden sıkma tatlı canınıBenim bu aralar kilo vermem durdu.Hala regl olamadım akdjsjdjsj 34. Günüm oh oh... Takımcım çok özür dilerim sadece 100 gr eksi görünüyor. Onu bile beklemiyordum. Her hafta 100 gitse 26262 yıl sonra hedefime ulaşıyorum. Teşekkürler.
bende yabancı izliyorum bu ara ispanyol dizilerine taktımBen de sadece yabancı izliyorum canımyarın bir bakıyım. Gerçi hala game of thrones a bile bakamadım
Birtanesiniz.Çok güzel gitmiş canım tebrik ederim
Regl olsan gidecek o kilolar canım inşallah bir an önce olursun önemli olan eksi gelmek canım o yüzden sıkma tatlı canını
başlangıç kilom 74-75 arası. 73.8 olan pazartesi olan kilom. geçen cuma tatrtılmamaıştım. hesap nasıl yapayım karar veremedimKızlar yarın herkesten fotoğraflı bildirim rica ederim nick tarih yanlış olmasın lütfen
Yeni kızlar için örnek baskül foto ekte
***5.Takım 729. Etap ***
karabiber01 (68/ ) izne ayrılmak istiyor
Ummhnisa (69,2/
Cagrihilal1 (68,85/) baskül değişimi 5 gramlık artış başlangıç kgsine eklenmiştir
monarosaa (84/
Melita09 (71,55/
pacman (64,7/
olvidos(71,4/
hzlsel (85,5/
mathildablue(55,1/
redsonja87(56,1/
matteroftime (56,65/ baskül değişimi 5 gramlık artış başlangıç kgsine eklenmiştir
Anka (73,9/
5.takim ortalaması:%
Alt liste
Yarımuhendis(56,7/717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye
L O L (76,4/ mezun
Kendinin en iyi hali ol(63,7/) 724.etap izin
Kollontai (55,3/ 611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)
missbella (68,6/) yeni üye başlangıç tarihi 28.05.21 b.k 68.6 h.k 60
birniyetmeselesi ( 75,5/) 661.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü h.k 60
gibivegibi (56,9/) yeni üye b.t 29.05.21 b.k 56.9 h.k 53*
runib ( 73,8 /) yeni üye b.t 29.05.21 b.k 73.8 h.k 69 ( 66.4min *)
Yok canım daha paylaşmadım dün güzel bir eksim vardı bakalım bugün ne olacak birazdan tartılacağımBirtanesiniz.Hala olmadı işte, çok üzülüyorum. En kötü bu hafta ortim olmasın, başkalarını da etkilemek istemiyorum. Sen paylaştın mı bebiş? Göremedim seninkini.
Burda bildirdiğin ilk kiloyla hesap yapacaksın canım 73.8le yanibaşlangıç kilom 74-75 arası. 73.8 olan pazartesi olan kilom. geçen cuma tatrtılmamaıştım. hesap nasıl yapayım karar veremedim
Olsun canım bu da bir şeydir haftaya hedefini bence 64 değil de ya 63.9 ya 64.1 yap lanetli o 64Geçen Cuma: 64.7
Güncel: 64.6
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Hedef: 64.0 (yine yeniden...)
Cherry Mom muhursuzpusula @olvidos
Sabah ödemi olabilir canım biraz daha bekle iner inşallahBen yine artiyim 1 bucuk saat yuruyus yaptim hala artiyim kafayi yiyecegim. Eski tarti yuruyusten sonra azicik oynadi ama yeni tarti gr grmina ayni tartiyor deli olacagim
Ooo hadi bakalım, bekliyorumYok canım daha paylaşmadım dün güzel bir eksim vardı bakalım bugün ne olacak birazdan tartılacağım
Üzülme Hilalcim.Ben yine artiyim 1 bucuk saat yuruyus yaptim hala artiyim kafayi yiyecegim. Eski tarti yuruyusten sonra azicik oynadi ama yeni tarti gr grmina ayni tartiyor deli olacagim
Hahahahaha ay cidden artık öyle yapıcam. Bu ne böyle ya bi 63 göremedim. Deli olcam.Olsun canım bu da bir şeydir haftaya hedefini bence 64 değil de ya 63.9 ya 64.1 yap lanetli o 64benim de 56.2 ne zaman hedef 56.2 desem ulaşamıyorum bu hafta değiştireceğim
Olsun canım eksi eksidir. Şey soracaktım sana canım ortaklar listesine ekleyeyim mi bu hafta seniGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma 84
Bugün 83.9
Fark 0.1
Yüzde 0.11
Hedefim 83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?