- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.509
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.021
Aman Allahım neler görüyorum. Umarım okuma yazmayı unutmuşumdur.Vee rezalet tartı sonucumu paylaşayım
Geçen cuma : 56.7
Bu cuma : 57.8
Fark : +1.1
Yüzde : -1.940 haftaya hedefimi 56.2den değiştirdim hedef 57 allahım nerelere gidemmmm
Cherry Mom @birniyetmeselesi
Pazartesi salı beni gümletti gerçekten isteyince yapıyorum onu biliyorum ama nazar var bende dediğin gibi okutacağım kendimi ciddi anlamda ama haftaya bomba gibi geliyorum tatile son 1 ay kaçan kurtulamayacak artıkAman Allah’ım neler görüyorum. Umarım okuma yazmayı unutmuşumdur.
Bebeğimsu sen asla böyle değildin, isteyince bir anda kilo verebiliyordun aslında, ip atlama hususuna değinmiyorum bile. Üstadımızdın. Ay kesin nazar var bu kızın üstünde
Teşekkürler canımpazartesi kilom 73.8
bugün 73.1
fark-700 gr
yüzde 0,948
yeni hedef 72
inş tuttururum :)
Ah edacımmKaptanım kilom müsaadenizle arkadaşlar düzeni kurduktan sonra tekrar geleceğim inşallah geçen hafta 68 olması, lazım hatırlamıyorum
Oy kuzum tmm bekleriz melitada o saatlerde gelecek zaten ama çok aç bırakma kendini eziyet olmasınCherry Mom Kaptanım ben regl olamadım çok şişim. Şu an biraz artı gözüküyorum, o yüzden takımı negatif etkilmemek adına mümkün olduğu kadar geç tartılmak istiyorum. 3-4 arası tartılsam olur mu?
hzlsel yarimuhendis
İdeal canım olur inşallah hadi bakalımAh yazmayı unutmuşum. Pazartesi kontrol sonrası hedef kilo belirtiyorduk diye kalmış aklımda kusura bakma. Kaptanım azar azar ancak temkinli gidiyorum bu sefer sanki, o yüzden çok uçmayayım diyorum. Bu hafta 55.5 dim -500 gram daha versem haftaya 55 diyelim hedef için. Artık gerisi nasip kısmetCherry Mom
Tebrikler canım nasıl oldun ateş falan ?
Yok kaptanım şişkinlikten bir şey yiyecek halim yok zatenTeşekkürler canım
İnşallah had bakalım
Ah edacımm
Çok iyi bak kendine moralin bozma lütfen eminim herşey yoluna girecekteşekkür ederiz her şey için kısa zamanda bekliyoruz tatlım
Oy kuzum tmm bekleriz melitada o saatlerde gelecek zaten ama çok aç bırakma kendini eziyet olmasın
İdeal canım olur inşallah hadi bakalım
Tebrikler canım nasıl oldun ateş falan ?
Günaydınnn teşekkür ederiz canım bende kesin birinden gönderir diyordumGünaydin kizlar, hayirli cumalar, Ankanin kilosunu ben bildirecegim
Sağ ol canımcım yaaa yok bu hafta güzel verdim inkar edemem7 li rakamlara rota oluşturuldu. Hedef 50 mt sonra sağınızda
Beybim beybimmmsen o veremediğini iddia ettiğin kilolalarını verdikçe ben burada motive oluyorum. Çözdün sen bu işi ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam et bayıldım bayıldım şahanesin
Teli bozuk instegramdan yazisiyoruzGünaydınnn teşekkür ederiz canım bende kesin birinden gönderir diyordumtelefonumu vermeyi akıl etmemişim kıza
Çok teşekkür ederim. Burasi cok iyi geldi banaVayyy çok iyi canım tebeik ederim
Aynen canım, bir haftada halledersin sen aslında ama tek ihtiyacın olan kendini gaza getirmen senin. Onu kafana koydun mu hallediyorsun zaten.Pazartesi salı beni gümletti gerçekten isteyince yapıyorum onu biliyorum ama nazar var bende dediğin gibi okutacağım kendimi ciddi anlamda ama haftaya bomba gibi geliyorum tatile son 1 ay kaçan kurtulamayacak artık
Kraaaalll. Helal kızSağ ol canımcım yaaa yok bu hafta güzel verdim inkar edememaz kaldı 7lere gerçekten 2 ay önce 98dim 14 kilo verdim inşallah önümüzdeki ay 7leri kucaklayacağım
Tebriklr cnm harika notlu bildirim yapmann mümkün mü yemek yemediysen diğer kızlar gibiGünaydınlar tatlış arkadaşlarımhedefi tutturdum yess
Cherry Mom hzlsel
Mathildablue
Eki Görüntüle 2863958
Haftaya hedefim 54.9 hep psikolojik sınırı aşmaya çalışıyorum16 gibi mi canım ? Tmmdır
Çok iyi canım tebriklerrr
Etiketler doğru ortağın kaptan kaptan yardımcılarımız sıkıntı yok
Birde haftaya hedefini alırsam şahane olacak
Ona rağmen çok güzel eksi canım tebriklerrr
Yinede güzel gitmiş canım tebriklerr
Haftaya hedefinide alayım canım
Harikaaa gitmişşş wuhuuu
Haftaya hedef nedir ?
Oy pacom sıkma canını inanıyoruz bunların ödem olduğuna senin moralin bozulmasın regli sonrası rahatlayacaksın
Formda 74 civarı demiştin emin değildin..sonra 73.8 ile tartı bildirimi yaptın o yüzden onu başlangıç aldım canım ondan hesap edebilirsin takıma kesin bildirim yapılan kilo baz alınıyor
Günaydın canım
Sözünde durdun teşekkür ederiz
Ay o da doğru tel yok ki piyasadaTeli bozuk instegramdan yazisiyoruz
Gel canım bir an önce gel özletme çok kendiniKaptanım kilom müsaadenizle arkadaşlar düzeni kurduktan sonra tekrar geleceğim inşallah geçen hafta 68 olması, lazım hatırlamıyorum
Tebrikler canımGünaydınlar tatlış arkadaşlarımhedefi tutturdum yess
Cherry Mom hzlsel
Mathildablue
Eki Görüntüle 2863958
Yavaş verseydim kesin pes ederdimAynen canım, bir haftada halledersin sen aslında ama tek ihtiyacın olan kendini gaza getirmen senin. Onu kafana koydun mu hallediyorsun zaten.
Kraaaalll. Helal kızmaşallah hızlı da kilo veriyorsun, bu kadar çile çekip bu kiloları verdikten sonra zaten istesen de koyvermezsin sen artık. Biz affetsek vicdanın affetmez seni
Onu bilmiyorum canim
Onu bilmiyorum canim
Bende bilemedimTablette olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?