Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ben iş çıkışı tartılayım yine.. Sabahları şiş oluyorum. Çok fazla
16 gibi mi canım ? Tmmdır
Çok iyi canım tebriklerrr
Etiketler doğru ortağın kaptan kaptan yardımcılarımız sıkıntı yok
Birde haftaya hedefini alırsam şahane olacak
Ona rağmen çok güzel eksi canım tebriklerrr
Günaydın kızlar hedefimi 100 grla kaçırdım
Eki Görüntüle 2863826
Yinede güzel gitmiş canım tebriklerr
Haftaya hedefinide alayım canım
Günaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Harikaaa gitmişşş wuhuuu
Haftaya hedef nedir ?
Geçen Cuma: 64.7
Güncel: 64.6
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Hedef: 64.0 (yine yeniden... )
Cherry Mom @muhursuzpusula @olvidos
Oy pacom sıkma canını inanıyoruz bunların ödem olduğuna senin moralin bozulmasın regli sonrası rahatlayacaksın
başlangıç kilom 74-75 arası. 73.8 olan pazartesi olan kilom. geçen cuma tatrtılmamaıştım. hesap nasıl yapayım karar veremedim
Formda 74 civarı demiştin emin değildin..sonra 73.8 ile tartı bildirimi yaptın o yüzden onu başlangıç aldım canım ondan hesap edebilirsin takıma kesin bildirim yapılan kilo baz alınıyor
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma 84
Bugün 83.9
Fark 0.1
Yüzde 0.11
Hedefim 83
Günaydın canım
Sözünde durdun teşekkür ederiz

Vee rezalet tartı sonucumu paylaşayım
Geçen cuma : 56.7
Bu cuma : 57.8
Fark : +1.1
Yüzde : -1.940 haftaya hedefimi 56.2den değiştirdim hedef 57 allahım nerelere gidemmmm
Cherry Mom birniyetmeselesi

Ortim seni detoxlar yoruyor. çok aç kalıp sonra diğer yiyecekleri görünce dayanamayıp fazla yiyor olabilirsin. Detox değil de bu hafta düzenli bir beslenme listesi hazırlayıp devam etsen daha iyi olur gibi. İstersen benim diyetisyenin örnek menüsünden atabilirim

Ah yazmayı unutmuşum. Pazartesi kontrol sonrası hedef kilo belirtiyorduk diye kalmış aklımda kusura bakma. Kaptanım azar azar ancak temkinli gidiyorum bu sefer sanki, o yüzden çok uçmayayım diyorum. Bu hafta 55.5 dim -500 gram daha versem haftaya 55 diyelim hedef için. Artık gerisi nasip kısmet Cherry Mom

Ya aslında öyle bir şey olmadı bence kuzenlerime gidince onlarla cozuttumyoksa detoks sonralarında çok iyi toparlanabiliyorum ama dediğin gibi de olmuş olabilir bilemedim şimdicanım diyetisyenlerle artık yapamadığımı anladım ben kendi bildiğimle gidince daha iyi oluyor bakalım haftaya nasip kısmet nasıl ilerleyecek ödemliyim onu hissediyorum detoks yapmayacağım ama ödem atıcı ananaslı içecek yapıp gün içinde ondan içeceğim bakalım nasıl olacak teşekkür ederim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…