- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.001
Gayet iyi canım anne evinde kilo almamışsın tebrik ederimGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma 84
Bugün 83.9
Fark 0.1
Yüzde 0.11
Hedefim 83
16 gibi mi canım ? TmmdırKaptanım ben iş çıkışı tartılayım yine.. Sabahları şiş oluyorum. Çok fazla
Çok iyi canım tebriklerrrO halde hanımlar günün ilk tartı fotosu eksi ile gelsin, güne güzel başlayalım
Geçen hafta kilom: 56.1
Bu haftaki kilom: 55.5
Fark -600
Oran %1.069
Benim adım hıdır elimden gelen budur
Cherry Mom C Cagrihilal1
yarimuhendis hzlsel (kızlar inşallah sizi yine yerli yersiz etiketlememişimdir, görevlerle kim ilgileniyor hiç takip edemedim kusura bakmayın)
Ona rağmen çok güzel eksi canım tebriklerrrGünaydın kızlar bir tartı da benden ama istediğim gibi olmadı günde 3 defa promalt içince hiç güzel kilo veremedimama sütümü arttırmam gerekti
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel yarimuhendis
Başlangıç kilom:75,5
Güncel:74,70
Fark:-800
Yüzde:1,05
Yinede güzel gitmiş canım tebriklerr
Harikaaa gitmişşş wuhuuuGünaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Oy pacom sıkma canını inanıyoruz bunların ödem olduğuna senin moralin bozulmasın regli sonrası rahatlayacaksınGeçen Cuma: 64.7
Güncel: 64.6
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Hedef: 64.0 (yine yeniden...)
Cherry Mom @muhursuzpusula @olvidos
Formda 74 civarı demiştin emin değildin..sonra 73.8 ile tartı bildirimi yaptın o yüzden onu başlangıç aldım canım ondan hesap edebilirsin takıma kesin bildirim yapılan kilo baz alınıyorbaşlangıç kilom 74-75 arası. 73.8 olan pazartesi olan kilom. geçen cuma tatrtılmamaıştım. hesap nasıl yapayım karar veremedim
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma 84
Bugün 83.9
Fark 0.1
Yüzde 0.11
Hedefim 83
Vee rezalet tartı sonucumu paylaşayım
Geçen cuma : 56.7
Bu cuma : 57.8
Fark : +1.1
Yüzde : -1.940 haftaya hedefimi 56.2den değiştirdim hedef 57 allahım nerelere gidemmmm
Cherry Mom birniyetmeselesi
Ne odemmis arkadaş bi birakmadi yakamizi bekliyorum artikSabah ödemi olabilir canım biraz daha bekle iner inşallah
Ooooo
Bekliyorum bakalim ama cok sinirim bozuluyorOoo hadi bakalım, bekliyorum
Üzülme Hilalcim.Biraz daha bekle istersen belki düşer.
Hahahahaha ay cidden artık öyle yapıcam. Bu ne böyle ya bi 63 göremedim. Deli olcam.
Sağ ol kaptancımOoooo
Maşallah canım sana tebriklerr
Sağ ol canımcım geçen haftanın acısını çıkardım
Stres yapma hilal ya bu haftada böyle olsunBekliyorum bakalim ama cok sinirim bozuluyor
Ya aslında öyle bir şey olmadı bence kuzenlerime gidince onlarla cozuttumOrtim seni detoxlar yoruyor. çok aç kalıp sonra diğer yiyecekleri görünce dayanamayıp fazla yiyor olabilirsin. Detox değil de bu hafta düzenli bir beslenme listesi hazırlayıp devam etsen daha iyi olur gibi. İstersen benim diyetisyenin örnek menüsünden atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?