- 23 Mart 2016
- 32.211
- 95.156
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.041
Ay ne yaptın ettin eksiyi buldun teşekkür ederizGecen hafta 68.8
Bugun 68.35 zorla
Yuzdeyi neye gore hesaplayacagimi bilemedim
Haftaya hedefim 67.5
Cherry Mom @muhursuzpusula @redsonja87
Eki Görüntüle 2863966
Hilal nick yanlış düzeltGecen hafta 68.8
Bugun 68.35 zorla
Haftaya hedefim 67.5
Eki Görüntüle 2863966
Tebrikler canımGünaydınlar tatlış arkadaşlarımhedefi tutturdum yess
Cherry Mom hzlsel
Mathildablue
Eki Görüntüle 2863958
Aynen öyle şu anda kuzenimle beraber başladık birbirimize gün içinde rapor veriyoruz yaptığımız sporları falan söylüyoruz söz verdik birbirimize 26 haziranda kuzenler buluşması var o gün görüşeceğiz bakalım sonuç ne olacakAynen canım, bir haftada halledersin sen aslında ama tek ihtiyacın olan kendini gaza getirmen senin. Onu kafana koydun mu hallediyorsun zaten.
Canım detoks bir süre yapmayı düşünmüyorum zaten. Sporlarımı da sabah erkenden kalkıp yapıyorum ondan sonra derse oturuyorum o yüzden sporlarımı da aksatmamaya çalışıyorumyarimuhendis kuzum bu hafta bence de detoks yapma normal beslen ders çalışmaktan vaktin kalırsa eskisi gibi spor yap senin sporların hep çok şahane oluyordu bu hafta düzenin bozuldu sizin kilolarda çok etkili oluyor hemen fazla çıkabiliyorsun moral bozma o yüzden inşallah haftaya yüzün gülecek
İyiyim kaptanım sabah iyi uyandım gerçi evin halini görünce tekrar hasta olup yatmak istedimTebrikler canım nasıl oldun ateş falan ?
Teşekkür ederiz canım zahmet oldu
Olsun canım en azından 7li rakamları artık görmeyeceksin yavaş yavaş hedef kilona ulaşacaksın inşallah son kilolar olduğu için uğraştırıyorGeçen hafta: 69.2
Bu hafta: 69.5
Fark: - 300
Yüzde: -0.433
Haftaya hedefim 69 olsun bari Bi kurtulamadım
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2864017
Tebriklr canımGeçen hafta: 69.2
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2864017
Mezuniyetin hayırlı olsun o halde kuzum tebrik ederizGecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.85
Fark: 0.25 kg
Cherry Mom missbellaa
Hedefim 55 di ulaştımCherry Mom Kaptanım ben biraz ara verip dönmek istiyorum. Yogunum aktif olamıyorum zaten. En azından adaptasyon sürecini atlatayım
Rica ederim canim, mailinide hatirlamiyomusTeşekkür ederiz canım zahmet oldu
Mail şifresini hatırlıyorsa kk dan yönetime yazsın maile sıfırlama şifresi gönderiyorlar
Tekrar sağol
Rica ederim canim, mailinide hatirlamiyomusokuyor sizi
yanlışkıl var galiba , ya artı 300 yada 68 olacakGeçen hafta: 69.2
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2864017
Evet yaramiyor nickimi bile unutturmusAy ne yaptın ettin eksiyi buldun teşekkür ederiz
Biraz raahtla lütfen bu stres yaramıyor sana
Günaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Tebrikler kızlarGeçen Cuma: 64.7
Güncel: 64.6
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Hedef: 64.0 (yine yeniden...)
Cherry Mom @muhursuzpusula @olvidos
Bende 10bin adım attım geldim yok gitmiyor yapıştı resmen bu kilolarBen yine artiyim 1 bucuk saat yuruyus yaptim hala artiyim kafayi yiyecegim. Eski tarti yuruyusten sonra azicik oynadi ama yeni tarti gr grmina ayni tartiyor deli olacagim
Olsun canım eksidesin ne güzelGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma 84
Bugün 83.9
Fark 0.1
Yüzde 0.11
Hedefim 83
Canım bu son kilolar bizi epey zorlayacak gibi olsun 1 aya kadar sen verirsinVee rezalet tartı sonucumu paylaşayım
Geçen cuma : 56.7
Bu cuma : 57.8
Fark : +1.1
Yüzde : -1.940 haftaya hedefimi 56.2den değiştirdim hedef 57 allahım nerelere gidemmmm
Cherry Mom @birniyetmeselesi
Harikasın canım
Çok iyi eksi canım tebriklerpazartesi kilom 73.8
bugün 73.1
fark-700 gr
yüzde 0,948
yeni hedef 72
inş tuttururum :)
Canım sıkma canını hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda bekliyoruz seniKaptanım kilom müsaadenizle arkadaşlar düzeni kurduktan sonra tekrar geleceğim inşallah geçen hafta 68 olması, lazım hatırlamıyorum
Günaydınlar tatlış arkadaşlarımhedefi tutturdum yess
Cherry Mom hzlsel
Mathildablue
Eki Görüntüle 2863958
Gecen hafta 68.8
Bugun 68.35 zorla
Haftaya hedefim 67.5
Eki Görüntüle 2863966
Tebrik ederim kızlarGecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.85
Fark: 0.25 kg
Cherry Mom missbellaa
Hedefim 55 di ulaştımCherry Mom Kaptanım ben biraz ara verip dönmek istiyorum. Yogunum aktif olamıyorum zaten. En azından adaptasyon sürecini atlatayım
Evet canım en azından 7 görmedim bugün bu hafta hep inişli çıkışlıydı malesefOlsun canım en azından 7li rakamları artık görmeyeceksin yavaş yavaş hedef kilona ulaşacaksın inşallah son kilolar olduğu için uğraştırıyor
Yaa kaptanım yanlış yazmışım düzeltemiyorum da süresi geçmiş. Benim tiroidler im yavaşlamış bu seferde ondan böyle oluyorum sanırım bakalım ilaçlar etki edecek miTebriklr canım
Anam sen artı mısın-300 yazıncca aşkolsun
Mezuniyetin hayırlı olsun o halde kuzum tebrik ederiz
Senin dün niye canın sıkkındı pizza falan yedim dedin işle ilgili bir durum mu
Artı yazıcağıma eksi yazmışım canım malesef +300yanlışkıl var galiba , ya artı 300 yada 68 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?