Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım
Aynen bu haftadan sonra girebiliyorsun zaten yüzde 5 den fazla kg de var kuralı karşıyoruz
9 temmuzdaki tatil ne kadar sürecek tatlım ?
Yanına tartı götürme ihtimalin olur mu
Olur dersen aynı M monarosaa da yaptığımız gibi o haftaları sabit azıcık 100 eksi flaan kotarırız ?

Sabit kaldım 65 kiloda biraz ailesel sıkıntım vardi boşanmanın eşiğine gelip geçtik haliyle biraz yıprandım ister istemez eşim tuttu fırlattı telefonumu kirdi telefonsuz kaldım

Kaptanım büyük bavulla gideceğim tartıyı bir yere sıkıştırabilirim herhalde 9 temmuz cumaya geliyor o gün normal bildirimimi yaparım sonraki hafta pazar dönüşüm var yani 1 cuma orda bildirim yapmam gerekecekama işte orda 100 200 gram eksiyle kurtarabilir miyim bi onu düşündüm

Ay çok üzüldüm canım şimdi nasıl durumlar
Çok şükür iyi şimdilik bu ara aşırı kıskanç günüzun perdeleri actirmiyor kilo verdim diye eve kapatıyor balkona çıkıp oturmaya bile karışıyor markete bakkala göndermiyor evde kafayı yememi istiyor

Rabbim huzur mutluluğunu daim etsin lakin öyle kıskançlıkla olmaz ki yaw, çok yorucu birşey, ayrıca sen nereye gideceğine camı açıp aşamayacağına kendin karar verirsin koca koca insanlarız, sırf nİkah kıyıyorlar diye hayatının tapusunu almadı ya ! Arkadaşlar biliyor biraz bende kavga dövüş geçen hafta ayrıldım erkek arkadaşımdan hala seviyoruz da ama o da böyle kıskançtı o kim bu kim diyor sürekli ne giydiğime karışıyordu hep oralardan kavga çıkıyordu zaten bu ilişkilerin ben bi faydasını görmedim, bekara karı boşamak kolay gibi düşünme bi kocam vardı onuda boşadım 5 sene evvel iyi ki boşamışım 5 senedir gençleşiyorum yaşlanmak yerine hayat bizim, kontrolüde bize ait olmalı, nacizane benim düşüncem

Ay çok şaşırdım canım ama bazı insanlar aşırı kıskanç olabiliyor doğruönceden var mıydı böyle kıskançlıklar biliyor muydun yani

Günaydın kızlar
Dün çekirdek, pilav yedim sabah geldi artılar. Yarin da tarti günü bugün adamakilli kapat ceneni demem lazim mideme
Canım bak sen bir gün çok aç bırakıyorsun kendini sonraki güne atak geliyor bence ben sana uygun 4 günlük bi diyet listesi atayım mı

Işte ben bu yüzden bekarım yıllardır
Ben katıyım özgürlük konusunda, babami bile karşıma aldım.
Kimsenin kölesi değilim , bu hayati bir defa yaşayacağım ve hayat "benim". Vücudum da benim, ruhumda. Öldün mü hayatın bitecek ve o yüzden ölene dek neden mutlu huzurlu yaşamak dururken ağlayım..
Bu senin için de geçerli, benim icinde. Tüm kadinlara..

Sabit kaldım 65 kiloda biraz ailesel sıkıntım vardi boşanmanın eşiğine gelip geçtik haliyle biraz yıprandım ister istemez eşim tuttu fırlattı telefonumu kirdi telefonsuz kaldım
Yaa canım zor Bi durum yıpranmamak elde değil tabi ki. Ama neden böyle davranıyor önceden de mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu. Konuşsanız ikinizde rahatsızlığınızı belirtmeniz acaba çözülmez mi ki

Bende cok odemli uyandim. Ben gunde en az iki tane soda iciyorum ictgim sodanin tuz orani cok yuksekmis hic bakmıyordum ben gecenlerde bi arkadas soyledi odemle ilgili konusurken tuzu fazlami aliyorsun diye soda da tuz var dikkat diye bugun esimle hesapladik ben sodadan baya gunluk tuz ihtiyaci kadar tuz aliyormusum bi de nrmal beslrnmeden aldigim tuzla cok fazla oluyormus. Tuz oranj dusuk soda alacagim tuttugum odemlerin sebebj omu gorrcegim

Canım bak sen bir gün çok aç bırakıyorsun kendini sonraki güne atak geliyor bence ben sana uygun 4 günlük bi diyet listesi atayım mı
Aynen öyle canim. Liste değil de kalori atsan? Çünkü biliyorsun anne babayla yaşıyorum ve onlar evde ne pişerse onu yiyeceksin diyor yani misal tavuk, kofte felan almama pisirmeme izin yok. Ancak onlar aldığında..

Cok sıkıntılı bir durummuş Allah yardimcin olsun kafayi yrmemekte mumkun degil. Insallah toparlar. Psikolojik bir yardim almak lazim. Cok kiskanc demek ki.

Aynen öyle canim. Liste değil de kalori atsan? Çünkü biliyorsun anne babayla yaşıyorum ve onlar evde ne pişerse onu yiyeceksin diyor yani misal tavuk, kofte felan almama pisirmeme izin yok. Ancak onlar aldığında..
Ben de hiç kalori hesabı bilmem yapmamama benim listemde de pek yemek yok zatenben vereyim de sen bilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20210603-153546_Instagram.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210603-153543_Instagram.webp
    56 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210603-153534_Instagram.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210603-153528_Instagram.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…