- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 113
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.301
Teşekkür ederimHoş geldiniz aramıza kızlar ben de zeynep kaptan yardımcısıyım
Günaydın canımCherry Mom kaptanım ben cumartesi günü izine ayrılalı 3 ay olmuş oluyor galiba martın 12sinde ayrılmıştım bu haftayı geçrikten sonra üst listeye girme ihtimalim var mı varsa çok girmek istiyorum ama 9 temmuzda da tatil işi olduğu için biraz çekiniyorum açıkçası bana akıl verebilir misin
Ankaaaaa hoşgeldin sorun çözüldü mü canımSelam kızlar ben geldimnasılsınız
Sabit kaldım 65 kiloda biraz ailesel sıkıntım vardi boşanmanın eşiğine gelip geçtik haliyle biraz yıprandım ister istemez eşim tuttu fırlattı telefonumu kirdi telefonsuz kaldımSelam canım hoşgeldin
Yeniden biranda açıklama yapmaksızın gitmezsen gel tabikisonra ha bugün gelir ha yarın gelir diye listelerden çıkarmıyoruz takip etmeye devam ediyoruz ucu açık kalıyor tatlım karşılıklı haberleşirsek daha güzel olur
Nasılsın neler yaptın kilo aldın mı verdin mi bakalım bu süreçte ?
Ay çok üzüldüm canım şimdi nasıl durumlarSabit kaldım 65 kiloda biraz ailesel sıkıntım vardi boşanmanın eşiğine gelip geçtik haliyle biraz yıprandım ister istemez eşim tuttu fırlattı telefonumu kirdi telefonsuz kaldım
Kaptanım büyük bavulla gideceğim tartıyı bir yere sıkıştırabilirim herhalde 9 temmuz cumaya geliyor o gün normal bildirimimi yaparım sonraki hafta pazar dönüşüm var yani 1 cuma orda bildirim yapmam gerekecek
Çok şükür iyi şimdilik bu ara aşırı kıskanç günüzun perdeleri actirmiyor kilo verdim diye eve kapatıyor balkona çıkıp oturmaya bile karışıyor markete bakkala göndermiyorAy çok üzüldüm canım şimdi nasıl durumlar
Rabbim huzur mutluluğunu daim etsin lakin öyle kıskançlıkla olmaz ki yaw, çok yorucu birşey, ayrıca sen nereye gideceğine camı açıp aşamayacağına kendin karar verirsin koca koca insanlarız, sırf nİkah kıyıyorlar diye hayatının tapusunu almadı ya ! Arkadaşlar biliyor biraz bende kavga dövüş geçen hafta ayrıldım erkek arkadaşımdan hala seviyoruz da ama o da böyle kıskançtı o kim bu kim diyor sürekli ne giydiğime karışıyordu hep oralardan kavga çıkıyordu zaten bu ilişkilerin ben bi faydasını görmedim, bekara karı boşamak kolay gibi düşünme bi kocam vardı onuda boşadım 5 sene evvel iyi ki boşamışım 5 senedir gençleşiyorum yaşlanmak yerineÇok şükür iyi şimdilik bu ara aşırı kıskanç günüzun perdeleri actirmiyor kilo verdim diye eve kapatıyor balkona çıkıp oturmaya bile karışıyor markete bakkala göndermiyorevde kafayı yememi istiyor
Ay çok şaşırdım canım ama bazı insanlar aşırı kıskanç olabiliyor doğruÇok şükür iyi şimdilik bu ara aşırı kıskanç günüzun perdeleri actirmiyor kilo verdim diye eve kapatıyor balkona çıkıp oturmaya bile karışıyor markete bakkala göndermiyorevde kafayı yememi istiyor
Canım bak sen bir gün çok aç bırakıyorsun kendini sonraki güne atak geliyor bence ben sana uygun 4 günlük bi diyet listesi atayım mıGünaydın kızlar
Dün çekirdek, pilav yedim sabah geldi artılar. Yarin da tarti günü bugün adamakilli kapat ceneni demem lazim mideme
Işte ben bu yüzden bekarım yıllardırÇok şükür iyi şimdilik bu ara aşırı kıskanç günüzun perdeleri actirmiyor kilo verdim diye eve kapatıyor balkona çıkıp oturmaya bile karışıyor markete bakkala göndermiyorevde kafayı yememi istiyor
Yaa canım zor Bi durum yıpranmamak elde değil tabi ki. Ama neden böyle davranıyor önceden de mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu. Konuşsanız ikinizde rahatsızlığınızı belirtmeniz acaba çözülmez mi kiSabit kaldım 65 kiloda biraz ailesel sıkıntım vardi boşanmanın eşiğine gelip geçtik haliyle biraz yıprandım ister istemez eşim tuttu fırlattı telefonumu kirdi telefonsuz kaldım
Bende cok odemli uyandim. Ben gunde en az iki tane soda iciyorum ictgim sodanin tuz orani cok yuksekmis hic bakmıyordum ben gecenlerde bi arkadas soyledi odemle ilgili konusurken tuzu fazlami aliyorsun diye soda da tuz var dikkat diye bugun esimle hesapladik ben sodadan baya gunluk tuz ihtiyaci kadar tuz aliyormusum bi de nrmal beslrnmeden aldigim tuzla cok fazla oluyormus. Tuz oranj dusuk soda alacagim tuttugum odemlerin sebebj omu gorrcegimAmanın amanın ben dün gece uyumuş kalmışım ortim C Cagrihilal1 ay öyle de bi uyandım ki davul gibiyim ya yanaklarımın aşağıya sarktığını hissediyorumekstra su yeşil çay içeyim bugün ödem toplamışım belli
Aynen öyle canim. Liste değil de kalori atsan? Çünkü biliyorsun anne babayla yaşıyorum ve onlar evde ne pişerse onu yiyeceksin diyor yani misal tavuk, kofte felan almama pisirmeme izin yok. Ancak onlar aldığında..Canım bak sen bir gün çok aç bırakıyorsun kendini sonraki güne atak geliyor bence ben sana uygun 4 günlük bi diyet listesi atayım mı
Cok sıkıntılı bir durummuş Allah yardimcin olsun kafayi yrmemekte mumkun degil. Insallah toparlar. Psikolojik bir yardim almak lazim. Cok kiskanc demek ki.Çok şükür iyi şimdilik bu ara aşırı kıskanç günüzun perdeleri actirmiyor kilo verdim diye eve kapatıyor balkona çıkıp oturmaya bile karışıyor markete bakkala göndermiyorevde kafayı yememi istiyor
Ben de hiç kalori hesabı bilmem yapmamAynen öyle canim. Liste değil de kalori atsan? Çünkü biliyorsun anne babayla yaşıyorum ve onlar evde ne pişerse onu yiyeceksin diyor yani misal tavuk, kofte felan almama pisirmeme izin yok. Ancak onlar aldığında..
Ooo listeler iyiymiş . Tesekkurler canimBen de hiç kalori hesabı bilmem yapmamama benim listemde de pek yemek yok zaten ben vereyim de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?