Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin aramiza hep beraber verelim kilolari Allah kolaylik versin sabir versin bol hirs azim dayanma gucu versin. Aminn

Simdi sana dolmanin yanina hic aklina gelmeyecek bisey soyleyecegim kabak yap kabak

Simdi sana dolmanin yanina hic aklina gelmeyecek bisey soyleyecegim kabak yap kabak
Hiç akıl edemedim hakikaten normalde hep makarnayla yerdim dolmayı yarın kabak alayım en iyisi birtanesin ben de çorba mı yapsam diyordum ama o da karbonhidrat çıkamamıştım işin içinden demekki sıkışınca hiç düşinmiycez kabak yapacağız

Merhaba herkese.. Hem forumun hem de buranın acemisiyim. Umarım doğru bir şekilde bilgi verebilmişimdir.
Adım: Halime Güzel
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: Sanırım 72( en son ölçüldüğümde öyleydi tekrar tartılalacağım)
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 5 yaşında ve 8 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz yeme, zaman zaman kontrolsüz iştah ve muhtemelen iradesizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı hissetmek istiyorum

Hoş geldin canım ben de öğretmenim ismim Hazal kaptan yardımcısıyım aynı zamanda spor listesini yapıyorum menülerimizi yazdığımız bir sayfamız var sporunu ve menülerini oraya yazarsın inşallah istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın

Canım menün pek bir dengesiz olmuş sabah akşam yok if yapmıyorsan zaten tek öğün çok sağlıksız, birde o tek öğünde tatlı yemişsin yani ne alsan vücuda depolanır böyle, arada bi meyve bi kase yoğurt vs ama en az 3 öğün yapmak Lazım, o içeceklerde şekerli ise eğer, çubuk tarçını suya atıp günlük suyunu İçerken kan şekerini de dengede tutabilirsin, şifa olsun

redsonja87 canım iyi misin dünden beri yazmadın da merak ettim yoksa bu sessizlik kaçamak sessizliği miii
Beybiiim ay orti mi olmuşuz mü kem mel. Bugünden tezi yok başlıyorum menü bildirimine hiiiiç merak etme, biraz şey oldu da.. ama 13 km yürüyüp 25 kat merdiven çıkmışım dün, bence yediklerim sıfırlanmıştır yaaaa

Aynen ona seviniyorum ben de Ben inanıyorum sen de bu dertten kurtulacaksın benim gibi
Bebeğim ikimiz de menü paylaşmadık farkında mısınn Ben yine uyumuş kalmışım. Çok özür dilerim. Dikkat ediyorum menülerime hala yanlış anlaşılma olmasın. Annem yarın sabah burada olacak çok şükür. O zaman biraz daha rahat olabilirim. Şimdi akşam yemekten sonra sürekli bi şeyleri topluyorum. Sonra da çok yorulmuş oluyorum. Bugün kesin menü yazıcam. Sen de unutma.

Hoşgeldin aramıza canım
Günaydın ortim ooooo dün çok yürümüşmüşsün sıfırlanmıştır yediklerim bu koşuşturmada

Hoş geldiniz aramıza kızlar ben de zeynep kaptan yardımcısıyım

Cherry Mom kaptanım ben cumartesi günü izine ayrılalı 3 ay olmuş oluyor galiba martın 12sinde ayrılmıştım bu haftayı geçrikten sonra üst listeye girme ihtimalim var mıvarsa çok girmek istiyorum ama 9 temmuzda da tatil işi olduğu için biraz çekiniyorum açıkçası bana akıl verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…