Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben tşk ederim kaptanım iyiki varsınız

Çok güzel canım hele sporun şahane. Ben de aslında senin gibi beslendiğim zamanlar çok iyiydi insanın midesi bile rahat oluyor

Sen zaten yapmaman gerekeni biliyormuşsun bugün cumartesi canım bir şey olmaz geri kalan günler dikkat edersin onun dışında gayet güzel bir menü spor listesine pazartesi alacağım seni canım kondisyon bisikletini en az 45 dk yap ki listeye ekleyebileyim

DINIZ: Özlem Balcı
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:62
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ:Odyolog
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsizlik, duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha fit görünmek istiyorum

Hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı Hazal spor listesini takip ediyorum pazartesi çarşamba ve cumartesi zorunlu spor günleri ilk sayfada yer alan sporlardan birini yaptığında listeye ekliyorum

Harika olur, teşekkür ederim
Her cuma günü tartı resmimizi paylaşıyoruz canım üzerinde kullanıcı adı ve tarihin olduğu bir kağıtla birlikte pazartesi günleri de kontrol tartısı var resim çekmene gerek yok sadece kilomuzu bildiriyoruz spor ve menülerimizi diğer sayfaya yazıyoruz aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

Tamam canim yaparım. Bilmez miyim

Tatlım tam diyecektimki hem dolma hem makarna bol karbonhidrat ama akşam yemeği yok, sonra farkettim, güzel dengelemişsin

Hoşgeldiniz, iyi kilo vermeler

Tatlım tam diyecektimki hem dolma hem makarna bol karbonhidrat ama akşam yemeği yok, sonra farkettim, güzel dengelemişsin
Bende farkındayım canım bugün çok karbonhidrat oldu ama önce dolmayı yedim doymadım çok acıkacaktım makarnayı yedim anca doydum yarın da menümde dolma var makarna yerine başka bir şey koymaya çalışacağım

Hoşgeldin aramıza
En kısa zamanda
Sağlıcakla ideal kilona ulaşırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…