Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanınnn vallahi mibu aralar içmiyordum soda. Ödemli uyanınca kahvaltıda ananas yedim 1 lt su içtim ip atlayacaktım ama yürüyeyim dedim yağmur başladıbiraz zaman geçsin çatıya çıkıp dansa başlayacağım

Aynen öyle canim. Liste değil de kalori atsan? Çünkü biliyorsun anne babayla yaşıyorum ve onlar evde ne pişerse onu yiyeceksin diyor yani misal tavuk, kofte felan almama pisirmeme izin yok. Ancak onlar aldığında..
Canim zaten evde ne piserse onu yemek diyet surecinde de sonrasinda da daha kolay oluyor. Ayri yemek yapmak benim psikolojimi kötü etkiliyor mesela. Ac kalmak yerine porsiyon kontrolu yapmak daha iyi olur. Bende oyle yapiyorum kalori hesapliyorum tartarak yiyorum. Istedigim sonuclari göremezsem o zaman bi kac gun kendime kabak falan yapiyorum. Eger vaktin varsa yemekleri sen yapmayı deneyebilirsin en azindan 1 kasik yag az koyarsin karbonhidrat varsa yanina sebze yemegi yaparsin salatayla yogurtla sofrayi zengilestirirsin. Mutfak kontrolu elde olmayinca zor oluyor. Çünkü diyet modunda degilken yemek olsun diye yemek pişiyoruz. Ne oldugunun ne pistiginin onemi olmuyor. Diyet moduna girince dun karbonhidrat agirlikliydi bugün protein olsun diyorsun. Ben dunden pilav kalirsa bugun sebze protein yiyelim pilavi ertesj gun ısıtırım diyorum dengeyi korumaya calisiyoruz. Ben fatsecret kullaniyorum kalori heaplamak icin sende kendine kolay gelen bir yontem bulup uygularsin.

He vallaha yazin gazli jcecek falan icemeyince serinlemek icin soda iciyorum ben kahvenin yaninda falan hep iciyorum tuz oranina bakinca ben şok ben iptal

Yemek yaparım canım o konuda sorun yok. Evet dengelemek çok önemli tabii. Benim uygulamam da Fatsecret :)
Kabak mantıklı yani hem tok tutuyor hem kalorisi düşük. Denerim.
Teşekkürler canım önerilerin icin

Insallah düzelir ne bilim akışına bıraktım şimdilik
Cozulmesi gereken bir sorun bence psikolojik şiddet yaptigi resmen. Anlamiyorum bu erkeklerj. Bizim koyde bir adam vardi esini kimse gormesin diye evin onunu hep eski halilar kilimler falan asardi kucukken okula giderdik evin kapisi falan hic gorunmezdi. Gecen sene koye gittigimde duydum adam koydeki kadini eve hapsetmis gitmis merkwzde baska bi kadina ev acmis sok oldum

Bkz. Cinsiyet:erkek Familya:domuz muş o şahıs..

O halde tüm maden sularının içeriğine bakıp en az sodyum olanı bulalım.. Bende hangisini bulsam içiyorum. Daha kontrollü tüketmek lazım demekki

Allah korusun ya böyle sıkmaya devam ederse ayrılırım baska care yok kimse kimsenin özgürlüğünü elinden alamaz sonuçta yani herseyin hayırlısı olsun önemli olan bu

Allah korusun ya böyle sıkmaya devam ederse ayrılırım baska care yok kimse kimsenin özgürlüğünü elinden alamaz sonuçta yani herseyin hayırlısı olsun önemli olan bu
Bu psikolojik bjr sorun iste devam ederse bi aile psikologuyla falan mutlaka görüşun. Insallah sorun olmaz hatasinin farkina varir. Eve hapsetmek cozum degil sonucta ona eziyet sana da.

Teşekkür ederim canım, dün öyle oldu normalde düzenli menülerim de dün misafir gelince malesef düzensiz oldu

Bu psikolojik bjr sorun iste devam ederse bi aile psikologuyla falan mutlaka görüşun. Insallah sorun olmaz hatasinin farkina varir. Eve hapsetmek cozum degil sonucta ona eziyet sana da.
Öyle tipler psikoloğa felan gitmez canim. Gitse de dinlemez. Kuzenimin kocasi da ayni. Onun çözümü avukat bence

Yaa bende hiç dikkat etmiyordum ona hangisi varsa onu alıyordum. Bundan sonra uzun uzun bakarız hangisinde çok var hangisinde az var diye
Ben de hiç kalori hesabı bilmem yapmamama benim listemde de pek yemek yok zatenben vereyim de sen bilirsin
Aaa bende bu hafta bunu deneyelim var. Geçen hafta değil ondan önceki hafta yine aynı kişinin 4 günlük listesini yaptım 1.5kg gitti bende ama bunları yapıp bırakınca da hemen geri alıyorsun o kötü oluyor
Aaa en çokta Kızılay ve Avşar da varmış. Bizim memleketin bunlar. Benim çocukluğum da Afyon gazlıgöl de Kızılay fabrikasının dışında madensuyu çeşmesi vardı beleş herkes gider ordan şişelere doldururdu.

Ben zaten tam anlamıyla uymuyorum canım uyamıyorum yani sadece ödem atmak amaçlı uydurmaya çalışıyorum ananaslı bi içecek yapıp içeceğim ama güzel olacağından şüphelerim var maydonoz sevmem çünkü hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…