- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.321
Amanınnn vallahi miBende cok odemli uyandim. Ben gunde en az iki tane soda iciyorum ictgim sodanin tuz orani cok yuksekmis hic bakmıyordum ben gecenlerde bi arkadas soyledi odemle ilgili konusurken tuzu fazlami aliyorsun diye soda da tuz var dikkat diye bugun esimle hesapladik ben sodadan baya gunluk tuz ihtiyaci kadar tuz aliyormusum bi de nrmal beslrnmeden aldigim tuzla cok fazla oluyormus. Tuz oranj dusuk soda alacagim tuttugum odemlerin sebebj omu gorrcegim
Ben dün ilk gününü yapmaya çalıştım biraz ama uyduramadım ama bugün 2.güne başladım tamamlayacağım inşallahOoo listeler iyiymiş . Tesekkurler canim
Canim zaten evde ne piserse onu yemek diyet surecinde de sonrasinda da daha kolay oluyor. Ayri yemek yapmak benim psikolojimi kötü etkiliyor mesela. Ac kalmak yerine porsiyon kontrolu yapmak daha iyi olur. Bende oyle yapiyorum kalori hesapliyorum tartarak yiyorum. Istedigim sonuclari göremezsem o zaman bi kac gun kendime kabak falan yapiyorum. Eger vaktin varsa yemekleri sen yapmayı deneyebilirsin en azindan 1 kasik yag az koyarsin karbonhidrat varsa yanina sebze yemegi yaparsin salatayla yogurtla sofrayi zengilestirirsin. Mutfak kontrolu elde olmayinca zor oluyor. Çünkü diyet modunda degilken yemek olsun diye yemek pişiyoruz. Ne oldugunun ne pistiginin onemi olmuyor. Diyet moduna girince dun karbonhidrat agirlikliydi bugün protein olsun diyorsun. Ben dunden pilav kalirsa bugun sebze protein yiyelim pilavi ertesj gun ısıtırım diyorum dengeyi korumaya calisiyoruz. Ben fatsecret kullaniyorum kalori heaplamak icin sende kendine kolay gelen bir yontem bulup uygularsin.Aynen öyle canim. Liste değil de kalori atsan? Çünkü biliyorsun anne babayla yaşıyorum ve onlar evde ne pişerse onu yiyeceksin diyor yani misal tavuk, kofte felan almama pisirmeme izin yok. Ancak onlar aldığında..
Insallah düzelir ne bilim akışına bıraktım şimdilikCok sıkıntılı bir durummuş Allah yardimcin olsun kafayi yrmemekte mumkun degil. Insallah toparlar. Psikolojik bir yardim almak lazim. Cok kiskanc demek ki.
He vallaha yazin gazli jcecek falan icemeyince serinlemek icin soda iciyorum ben kahvenin yaninda falan hep iciyorum tuz oranina bakinca ben şok ben iptalAmanınnn vallahi mibu aralar içmiyordum soda. Ödemli uyanınca kahvaltıda ananas yedim 1 lt su içtim ip atlayacaktım ama yürüyeyim dedim yağmur başladı biraz zaman geçsin çatıya çıkıp dansa başlayacağım
Yemek yaparım canım o konuda sorun yok. Evet dengelemek çok önemli tabii. Benim uygulamam da Fatsecret :)Canim zaten evde ne piserse onu yemek diyet surecinde de sonrasinda da daha kolay oluyor. Ayri yemek yapmak benim psikolojimi kötü etkiliyor mesela. Ac kalmak yerine porsiyon kontrolu yapmak daha iyi olur. Bende oyle yapiyorum kalori hesapliyorum tartarak yiyorum. Istedigim sonuclari göremezsem o zaman bi kac gun kendime kabak falan yapiyorum. Eger vaktin varsa yemekleri sen yapmayı deneyebilirsin en azindan 1 kasik yag az koyarsin karbonhidrat varsa yanina sebze yemegi yaparsin salatayla yogurtla sofrayi zengilestirirsin. Mutfak kontrolu elde olmayinca zor oluyor. Çünkü diyet modunda degilken yemek olsun diye yemek pişiyoruz. Ne oldugunun ne pistiginin onemi olmuyor. Diyet moduna girince dun karbonhidrat agirlikliydi bugün protein olsun diyorsun. Ben dunden pilav kalirsa bugun sebze protein yiyelim pilavi ertesj gun ısıtırım diyorum dengeyi korumaya calisiyoruz. Ben fatsecret kullaniyorum kalori heaplamak icin sende kendine kolay gelen bir yontem bulup uygularsin.
Cozulmesi gereken bir sorun bence psikolojik şiddet yaptigi resmen. Anlamiyorum bu erkeklerj. Bizim koyde bir adam vardi esini kimse gormesin diye evin onunu hep eski halilar kilimler falan asardi kucukken okula giderdik evin kapisi falan hic gorunmezdi. Gecen sene koye gittigimde duydum adam koydeki kadini eve hapsetmis gitmis merkwzde baska bi kadina ev acmis sok oldumInsallah düzelir ne bilim akışına bıraktım şimdilik
Ben de bi süre yemekten sonra hemen açar içerdim de şu aralar havalar soğuk gidiyor diye içesim gelmiyorHe vallaha yazin gazli jcecek falan icemeyince serinlemek icin soda iciyorum ben kahvenin yaninda falan hep iciyorum tuz oranina bakinca ben şok ben iptal
Bkz. Cinsiyet:erkek Familya:domuz muş o şahıs..Cozulmesi gereken bir sorun bence psikolojik şiddet yaptigi resmen. Anlamiyorum bu erkeklerj. Bizim koyde bir adam vardi esini kimse gormesin diye evin onunu hep eski halilar kilimler falan asardi kucukken okula giderdik evin kapisi falan hic gorunmezdi. Gecen sene koye gittigimde duydum adam koydeki kadini eve hapsetmis gitmis merkwzde baska bi kadina ev acmis sok oldum
O halde tüm maden sularının içeriğine bakıp en az sodyum olanı bulalım.. Bende hangisini bulsam içiyorum. Daha kontrollü tüketmek lazım demekkiBende cok odemli uyandim. Ben gunde en az iki tane soda iciyorum ictgim sodanin tuz orani cok yuksekmis hic bakmıyordum ben gecenlerde bi arkadas soyledi odemle ilgili konusurken tuzu fazlami aliyorsun diye soda da tuz var dikkat diye bugun esimle hesapladik ben sodadan baya gunluk tuz ihtiyaci kadar tuz aliyormusum bi de nrmal beslrnmeden aldigim tuzla cok fazla oluyormus. Tuz oranj dusuk soda alacagim tuttugum odemlerin sebebj omu gorrcegim
Allah korusun ya böyle sıkmaya devam ederse ayrılırım baska care yok kimse kimsenin özgürlüğünü elinden alamaz sonuçta yani herseyin hayırlısı olsun önemli olan buCozulmesi gereken bir sorun bence psikolojik şiddet yaptigi resmen. Anlamiyorum bu erkeklerj. Bizim koyde bir adam vardi esini kimse gormesin diye evin onunu hep eski halilar kilimler falan asardi kucukken okula giderdik evin kapisi falan hic gorunmezdi. Gecen sene koye gittigimde duydum adam koydeki kadini eve hapsetmis gitmis merkwzde baska bi kadina ev acmis sok oldum
Aynen yaBkz. Cinsiyet:erkek Familya:domuz muş o şahıs..
Bu psikolojik bjr sorun iste devam ederse bi aile psikologuyla falan mutlaka görüşun. Insallah sorun olmaz hatasinin farkina varir. Eve hapsetmek cozum degil sonucta ona eziyet sana da.Allah korusun ya böyle sıkmaya devam ederse ayrılırım baska care yok kimse kimsenin özgürlüğünü elinden alamaz sonuçta yani herseyin hayırlısı olsun önemli olan bu
Evet canim bende ne bulsam iciyordum en yakin markette hangisi varsa onu aliyordum. Simdi kontrollu alacagimO halde tüm maden sularının içeriğine bakıp en az sodyum olanı bulalım.. Bende hangisini bulsam içiyorum. Daha kontrollü tüketmek lazım demekki
Aynen öyleBu psikolojik bjr sorun iste devam ederse bi aile psikologuyla falan mutlaka görüşun. Insallah sorun olmaz hatasinin farkina varir. Eve hapsetmek cozum degil sonucta ona eziyet sana da.
Teşekkür ederim canım, dün öyle oldu normalde düzenli menülerim de dün misafir gelince malesef düzensiz olduCanım menün pek bir dengesiz olmuş sabah akşam yok if yapmıyorsan zaten tek öğün çok sağlıksız, birde o tek öğünde tatlı yemişsin yani ne alsan vücuda depolanır böyle, arada bi meyve bi kase yoğurt vs ama en az 3 öğün yapmak Lazım, o içeceklerde şekerli ise eğer, çubuk tarçını suya atıp günlük suyunu İçerken kan şekerini de dengede tutabilirsin, şifa olsun
Evet canim bende ne bulsam iciyordum en yakin markette hangisi varsa onu aliyordum. Simdi kontrollu alacagim
Öyle tipler psikoloğa felan gitmez canim. Gitse de dinlemez. Kuzenimin kocasi da ayni. Onun çözümü avukat benceBu psikolojik bjr sorun iste devam ederse bi aile psikologuyla falan mutlaka görüşun. Insallah sorun olmaz hatasinin farkina varir. Eve hapsetmek cozum degil sonucta ona eziyet sana da.
Yaa bende hiç dikkat etmiyordum ona hangisi varsa onu alıyordum. Bundan sonra uzun uzun bakarız hangisinde çok var hangisinde az var diyeBende cok odemli uyandim. Ben gunde en az iki tane soda iciyorum ictgim sodanin tuz orani cok yuksekmis hic bakmıyordum ben gecenlerde bi arkadas soyledi odemle ilgili konusurken tuzu fazlami aliyorsun diye soda da tuz var dikkat diye bugun esimle hesapladik ben sodadan baya gunluk tuz ihtiyaci kadar tuz aliyormusum bi de nrmal beslrnmeden aldigim tuzla cok fazla oluyormus. Tuz oranj dusuk soda alacagim tuttugum odemlerin sebebj omu gorrcegim
Aaa bende bu hafta bunu deneyelim var. Geçen hafta değil ondan önceki hafta yine aynı kişinin 4 günlük listesini yaptım 1.5kg gitti bende ama bunları yapıp bırakınca da hemen geri alıyorsun o kötü oluyorBen de hiç kalori hesabı bilmem yapmamama benim listemde de pek yemek yok zaten ben vereyim de sen bilirsin
Aaa en çokta Kızılay ve Avşar da varmış. Bizim memleketin bunlar. Benim çocukluğum da Afyon gazlıgöl de Kızılay fabrikasının dışında madensuyu çeşmesi vardı beleşHangi Maden Suyunu Tercih Etmeli? – Diyetisyen Deniz Eriş ile Sağlıklı Beslenme
Ülkemiz su kaynakları açısından oldukça zengin. Maden suyu, yaz-kış, ama özellikle sıcak havalarda tüketimi artan bir içecek. Maden suyunun faydaları saywww.dyteris.com
Buldum fakat resmi yükleyemedim
Ben zaten tam anlamıyla uymuyorum canım uyamıyorum yani sadece ödem atmak amaçlı uydurmaya çalışıyorum ananaslı bi içecek yapıp içeceğim ama güzel olacağından şüphelerim var maydonoz sevmem çünkü hiçYaa bende hiç dikkat etmiyordum ona hangisi varsa onu alıyordum. Bundan sonra uzun uzun bakarız hangisinde çok var hangisinde az var diye
Aaa bende bu hafta bunu deneyelim var. Geçen hafta değil ondan önceki hafta yine aynı kişinin 4 günlük listesini yaptım 1.5kg gitti bende ama bunları yapıp bırakınca da hemen geri alıyorsun o kötü oluyor
Aaa en çokta Kızılay ve Avşar da varmış. Bizim memleketin bunlar. Benim çocukluğum da Afyon gazlıgöl de Kızılay fabrikasının dışında madensuyu çeşmesi vardı beleşherkes gider ordan şişelere doldururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?