Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Topuklu giymeyi unuttum eskiden ne çok giyerdim illa efor sarf ediyorsun etkisi oluyordur ama tabi üzerine bir şeyler koymak gerekiyor sen de haklısın bütün gün yoruluyorsun ben bugün aylar sonra işe gittim şu an ölüyorum uykusuzluktan bu halde asla spor yapamam
etkilenmez mi bizde öyleyiz evde sadece eşim olmasına rağmen o da benle zayıflıyor
ben en son -500 düm ama yarın mümkün değil eksi göreyim çok şaşıracağım eksi gelirsem yaa bende de bu hafta bir rahatlık ne olacaksa olsun modundayım kafaya da takmıyorum şımardım biraz beni gören herkes iltifat yağmuruna tutuyor ben de kendimi zayıf zannediyorum

Menümü paylaşma konusunda çok kararsızım biraz utanıyorum açıkçası cuma öncesi yapmamam lazımdı bugün yediklerim yarın beni tırmalayacak gibi hissediyorum

İyi akşamlar herkese
Sabah 1 tam tahıllı poğaça
Akşam köfteci Yusuf. Detaya girmesem daha iyi.
2 litre kadar su
Dukan birası
1 filtre kahve
16bin adım.
Sen de bendensin canım demek ama adımların çok iyi hangi şehirdeydin sen ben de köfteci Yusuf’un köftelerine bayılıyorum

b12 dil altı alıyorum ben , emilmede sıkıntı var bende

sabahta moralim bozuktu , gözüm göremdi 10 gündür mustsuzdum. bugün yemedim böylede devam edeceğim

Selam burnumda tüttünüz resmen kızlar
Nasılsınız biz işlerimizi güçlerimizi bitirdik İstanbula gittik son görevimizi yaptık. Ankara'ya geri geldik biraz dinlenip valiz vs toplanıp bugünde 10 saate yakın yol yaptık Anamura geldik tatil hastalık cenaze vs derken 4 5 gün gecikmeli başlayacak bizim için ama olsun cocuk uyur uyumazda size yazdım takıma yeni gelenler var sanırım geçmiş fena birikmiş bakacağım inşallah

Çok geçmiş olsun kaptanım ve başınız sağ olsun her şey üst üstte gelmiş Allah kolaylık versin

Yaa ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Size çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun rabbim rahmetiyle muamele etsin

Öncelikle çok geçmiş olsun kaptanım inşallah şimdi daha iyisinizdir başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin

Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun her şey üst üste gelmiş

Emniscim çok geçmiş olsun. Çabuk toparlanırsın inşallah. Canım ayrıca başınız sağolsun çok üzüldüm.

Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de ve başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır versin

Canim benim ben teşekkür ederim her daim desteklerin icin hayat sartlari zorladigi icin bazen grup ve diyet ikinci üçüncü plana dusebiliyor. Ama muhtesem katkilari oldu bana 5. takimin her daim yeri ayri olacak
Canım canım çok haklısın tabiki her durumda diyet yapılamaz seninde bizde ki yerin ayrı çok teşekkür ederiz
Esracim basınız sagolsun ayrica cok gecmis olsun uzun zamandir girmeyince ilk etiketlerden baslamistim bu mesaji görmemiştim Rabbim sifa versin sizlere de

Harikasın canım çok sevindim
Basiniz sagolsun Allah sabir versin. Zorlu bir surec olmus senin icin

Çok geçmiş olsun kaptanım, ne diyeceğimi bilemedim hepsi üst üste gelmiş, Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin
Karışık şekilde alıntı yaptım ama hepiniz sağolun kızlar Allah razı olsun çok yorulduk çok yıprandık dediğiniz gibi üst üste geldi şaştık kaldık bizde
Heyt hiç gözüm arkada kalmamıştı zaten
Aynen kuzum doğrudur C Caglis hoşgeldiniz takımımıza hedef kilo 59.2 zorlar mı sizi kural gereği kayıtlara öyle düşmek gerek
Selam kuzum

Olur olur

başınız sağolsun ben sizi tatile gitti zanttentim. biriyle karıştırdım herhalde. hatta eşiniz hastaydı . ayrıca yarın tartıda olmasam haftaya devam etsem olurmu :)

Yaptirmadim hic. Bilmiyorum
Bence yakın zamanda Bi tahlil yaptır Sağlıkocaklarında da yapılıyor zaten
Canım benimde 2 gündür aklımdaydın. Bugün yazayım diyordum tel den ki gelmişsin

Geldim kuzum geldim
Yolda da emre canımıza okudu valla ben anlamıyorum bu cocuğu bi cocuk 10 saatlik yolda nasıl uyumaz biz araba kullanırken uyuycaz nerdeyse adam arkada yastk mastık uyumuyor

başınız sağolsun ben sizi tatile gitti zanttentim. biriyle karıştırdım herhalde. hatta eşiniz hastaydı . ayrıca yarın tartıda olmasam haftaya devam etsem olurmu :)
Ay valla canım bende kendimi tatilde sanıyordum planlar öyleydi ama önce hastalık çıktı sonra vefat maalesef
Neden bildirm yapamayacak mısın canım ? Alt listede olduğun için sorun olmaz ama merak ettim :)

Saglik ocaginda yaptirdiklarim hep yanlis cikiyor. Kani alip bekletiyorlar belli bi saate hastaneye gidiyor bekledigi icin sanirim her yaptirdigimda yanlis cikiyor. Sonra hastaneye kosuyorum panikle orda bambaska cikiyor

Merhaba Zeliş hoşgeldin canım kusura bakma gecikmeli oldu benim bu hafta işlerim sarpa sardı
Fazlılığın çok yok eminim kısa zamnda bu güzel grupla gönderecksin o kiloları yeterki düzeni katılım ve istikrar olsun

Bu arada bende Esra, 35 yaşındayım takım kaptanıyım biir oğlum var 4.5 yaşında
Tekrardan hoşgeldin hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…