- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.921
Topuklu giymeyi unuttum eskiden ne çok giyerdimAynen canım, spor yapamıyorum. Eskiden hiç değilse yürüyüş yapıyordum şimdi ona da fırsatım olmuyor ki, sabah 5 ten beri ayaktayım, ee emniyete git adliyeye git, ofise git, onu ara, bunun dilekçesi yazılmış mıydı, ay onu temyiz etmiş miydik, ay bunun süresi mi kaçtı derken aklımın ucuna bile gelmiyor spor. Eve kendimi zor atıyorum ve uykusuzum. Olsun buna da bin şükür, çalışmak çok güzel. Hele ki şu dönemde şikayet edersem Allahın gücüne gider
Evet bebeğimsu, gerçekten artık nefsim de zorlamaya başladı beni, çünkü az yiyorum ama spor yapamadığım için gıdım gıdım gidiyor. Güya topuklularla koştur koştur efor sarfediyorum kesin kilo veriyorumdur sanıyordum ama bana tek getirisi ayağımın bilimum yerlerinden sallanan yara bandları oldu
Neyse ki minnoşum mühendisim benim yerime de zıp zıp ip atlıyor@yarimuhendis
etkilenmez mi bizde öyleyiz evde sadece eşim olmasına rağmen o da benle zayıflıyorAğzının tadını biliyorlar valla istemiyorlar ben diyet yapayım çünkü ucundan kıyısından onlarda nasiplerini alıyorlar.
Az yedim canım 4 küçük köfte yedim
Senin işinde zor canım tabi ki hele kafa yorgunluğu daha da zor
ben en son -500 düm ama yarın mümkün değil eksi göreyim çok şaşıracağım eksi gelirsemNormalde az ama yarın cuma diye böyle yaptım inşallah eksi gelir tartılmadım bu hafta sanırım hatırlayamadım en son kaçtımtartılınca iyi gelmiyor bana artıysam artıyım diye yiyorum eksiysem ohh tamam ben bu işi çözdüm eksim var bu gün yiyim moduna geçiyorum
Paylaş canım nolcak hepimiz kaçırıyoruz aradaMenümü paylaşma konusunda çok kararsızım biraz utanıyorum açıkçası cuma öncesi yapmamam lazımdı bugün yediklerim yarın beni tırmalayacak gibi hissediyorum
Ay ne bileyim cuma öncesi olmasaydı keşkePaylaş canım nolcak hepimiz kaçırıyoruz arada
Sen de bendensin canım demek ama adımların çok iyi hangi şehirdeydin sen ben de köfteci Yusuf’un köftelerine bayılıyorumİyi akşamlar herkese
Sabah 1 tam tahıllı poğaça
Akşam köfteci Yusuf. Detaya girmesem daha iyi.
2 litre kadar su
Dukan birası
1 filtre kahve
16bin adım.
b12 dil altı alıyorum ben , emilmede sıkıntı var bendeDişçiye gitmiştim o rahatsız eden yeri almıştı ertesi gün çekime gel demişti normal çekim yapılamıyormuş. Ertesi gün eşimle tartıştık gitmedim kaldı öyle batan yer gidince rahatsız etmiyor:))
Apa yapmıyorum canım 2 ana 1 ara yapıyorum öyle kafama göre o günki havama göre. Ama çok ödem oluyorum o neden olur bilmiyorum. B12 iğne yapar mı sence. Çok tuz tüketmem yaptığım yemekler herkese tuzsuz gelir. Uykusuzluk desem yıllardır böyle uyku düzenim bozuk bilemedim
babanı da tebrik ederim canım
sabahta moralim bozuktu , gözüm göremdi 10 gündür mustsuzdum. bugün yemedim böylede devam edeceğimMalesef olacagi buydu. Kacamak yapmis olsan bile sonra ac kalmak yerine dengeli bir menuyle devam ettirmen lazim. Sabah bisey yememissin gunu de tatliyla bitirmissin dayanmam mumkun degildi zaten. Ama yarim ekmek yerine yemek yesen daha saglikli olurdu.
oratak biz senle gerçekten çok iyi eşleşmişiz :) zor kilo veriyoruz , ayrıca yemeyi seviyoruz.Ortağım ben düne göre de artıdayımbilmiyorum uykusuzluktan mi oluyor yarin kilo bildirimi yapmasam mi
ben korkudan tartılamıyorum .)) yanlız değilim56.6 tartıldım cumaya göre +800 üm
boyun 170 ve kilon 56 olduğuna şaşaırdım. kendim gibi tombik birirni hayal ediyorudum :)))1.70 boyum daha yeniyim grupta zaten. Kilom çok yok ondan daha da az yemem yada bol spor yapmam gerekiyor sanırım. Bu hafta az spor yaptım ama her gün yaptim yine sure olarak azdi
Çok geçmiş olsun kaptanım ve başınız sağ olsun her şey üst üstte gelmiş Allah kolaylık versin
Yaa ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Size çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun rabbim rahmetiyle muamele etsin
Öncelikle çok geçmiş olsun kaptanım inşallah şimdi daha iyisinizdirbaşınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin
Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun her şey üst üste gelmiş
Emniscim çok geçmiş olsun.Çabuk toparlanırsın inşallah. Canım ayrıca başınız sağolsun çok üzüldüm.
Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de ve başınız sağolsun canımrabbim kalanlara sabır versin
Canım canım çok haklısın tabiki her durumda diyet yapılamaz seninde bizde ki yerin ayrı çok teşekkür ederizCanim benim ben teşekkür ederim her daim desteklerin icinhayat sartlari zorladigi icin bazen grup ve diyet ikinci üçüncü plana dusebiliyor. Ama muhtesem katkilari oldu bana 5. takimin her daim yeri ayri olacak
Esracim basınız sagolsun ayrica cok gecmis olsun uzun zamandir girmeyince ilk etiketlerden baslamistim bu mesaji görmemiştim Rabbim sifa versin sizlere de
Selam kızlar nasılsınız :) Nasıl gidiyor?
Cherry Mom Kaptanım 56 kg olmusum:d mezun kiloma dönünce hemen katılmak istiyorum tekrar iş yerine düzene alıştım gibi. 54.85 ilk gördüğüm zaman yazıcam tekrar
Basiniz sagolsun Allah sabir versin. Zorlu bir surec olmus senin icin
Karışık şekilde alıntı yaptım ama hepiniz sağolun kızlar Allah razı olsun çok yorulduk çok yıprandık dediğiniz gibi üst üste geldi şaştık kaldık bizdeÇok geçmiş olsun kaptanım, ne diyeceğimi bilemedim hepsi üst üste gelmiş, Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin
Heyt hiç gözüm arkada kalmamıştı zatenC Caglis hoş geldin canım ben kaptan yardımcısı Hazal aynı zamanda spor listesini tutuyorum menü ve sporlarımızı yazdığımız bir sayfamız daha var en aşağıda veya üstte bulabilirsin yalnız hedef kilonu sanırım biraz aşağı çekmemiz lazım yüzde on şartı var 59,2 yeterli olur kaptanımızCherry Mom daha doğru bilgi verir geldiğinde
Selam kuzumCherry Mom kaptancııım nasılsın? Benim izin hakkım var mı acaba? Merak etme çok uzun değil. 26-27 ve 29 Haziranda çok ciddi 3 sınavım var. Onlara hazırlanıyorum. Hastaneye sürekli gidince buraya çok vakit ayıramıyorum. Öyle de üzülüyorum baya. Hem de hala regl olamadım. Dikkat etsem de kilo (ödem olduğunu biliyorum aslında) aldığımı hissediyorum. Takımı da aşağı düşürdüm.
29unda dönecek şekilde izin kullanabilir miyim acaba? Yine kendim dikkat edicem merak etme.Sadece buraya uğrayamayacağım o kadar. İnş oluyordur hahahaha
sayılar nasıl ayarlanıyor benim 1 oluyor hep7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 7 Haziran 9 Haziran @kollontai ------ ------ @yarimuhendis 6 6+7 @olvidos 1 1 ummhnisa 1+2 2 C Cagrihilal1 3+4 1+4 hzlsel 2 2 @pacman 1 ------ @redsonja87 ------ ------ matteroftime ------ 2 @Anka 1 1 runib 1 1 @gibivegibi 3 ------ @birniyetmeselesi ------ ------
başınız sağolsun ben sizi tatile gitti zanttentim. biriyle karıştırdım herhalde. hatta eşiniz hastaydı . ayrıca yarın tartıda olmasam haftaya devam etsem olurmu :)Selam burnumda tüttünüz resmen kızlar
Nasılsınız biz işlerimizi güçlerimizi bitirdik İstanbula gittik son görevimizi yaptık. Ankara'ya geri geldik biraz dinlenip valiz vs toplanıp bugünde 10 saate yakın yol yaptık Anamura geldik tatil hastalık cenaze vs derken 4 5 gün gecikmeli başlayacak bizim için ama olsun cocuk uyur uyumazda size yazdım takıma yeni gelenler var sanırım geçmiş fena birikmiş bakacağım inşallah
Bence yakın zamanda Bi tahlil yaptır Sağlıkocaklarında da yapılıyor zatenYaptirmadim hic. Bilmiyorum
Canım benimde 2 gündür aklımdaydın. Bugün yazayım diyordum tel den ki gelmişsinSelam burnumda tüttünüz resmen kızlar
Nasılsınız biz işlerimizi güçlerimizi bitirdik İstanbula gittik son görevimizi yaptık. Ankara'ya geri geldik biraz dinlenip valiz vs toplanıp bugünde 10 saate yakın yol yaptık Anamura geldik tatil hastalık cenaze vs derken 4 5 gün gecikmeli başlayacak bizim için ama olsun cocuk uyur uyumazda size yazdım takıma yeni gelenler var sanırım geçmiş fena birikmiş bakacağım inşallah
Geldim kuzum geldimBence yakın zamanda Bi tahlil yaptır Sağlıkocaklarında da yapılıyor zaten
Canım benimde 2 gündür aklımdaydın. Bugün yazayım diyordum tel den ki gelmişsin
Ay valla canım bende kendimi tatilde sanıyordumbaşınız sağolsun ben sizi tatile gitti zanttentim. biriyle karıştırdım herhalde. hatta eşiniz hastaydı . ayrıca yarın tartıda olmasam haftaya devam etsem olurmu :)
Saglik ocaginda yaptirdiklarim hep yanlis cikiyor. Kani alip bekletiyorlar belli bi saate hastaneye gidiyor bekledigi icin sanirim her yaptirdigimda yanlis cikiyor. Sonra hastaneye kosuyorum panikle orda bambaska cikiyorBence yakın zamanda Bi tahlil yaptır Sağlıkocaklarında da yapılıyor zaten
Canım benimde 2 gündür aklımdaydın. Bugün yazayım diyordum tel den ki gelmişsin
kilo aldım galiba ondanAy valla canım bende kendimi tatilde sanıyordumplanlar öyleydi ama önce hastalık çıktı sonra vefat maalesef
Neden bildirm yapamayacak mısın canım ? Alt listede olduğun için sorun olmaz ama merak ettim :)
Merhaba Zeliş hoşgeldin canım kusura bakma gecikmeli oldu benim bu hafta işlerim sarpa sardıADINIZ: Zeliş
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/ 2 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kapanma zamanında büyük bir iştahla yediğim tatlılar ve hamur işleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerime girebilmek ve aynadaki halimi yeniden sevmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?