- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.901
Fırında mı yoksa yağda mı kızarttın canımcımAfiyet olsun canım ben üşendim yapmaya valla yarın misafirim gelecek bide onlardan sonra ben yatılı misafirliğe gidicem hazırlık yapınca köfteyi kızarttım hemen uğraşmıyayım diye. Ama mutlaka deniycem
Çok az yağda yaptım bu. Sefer canım çocuklar da kızıyor artık herşeyi fırında kızartma diye. Kendime de azcık fırına ayrı yapmadımFırında mı yoksa yağda mı kızarttın canımcım
İğneden olabilir.. İğne öncesi sonrası buz iyi geliyor. Normal kas ağrısı ise sıcak bası yaparsan ağrını hafifletir. Çok geçmiş olsunBu gün keyfim yok ya bacağım çok ağrıyoriğneyi hep aynı taraftan vurdular ondan mı oldu acaba. Hiç benim aklıma gelmedi hemşire de bişy demedi
Haklı çocuklar da en güzel yağda oluyor köfte bayılırım ben deÇok az yağda yaptım bu. Sefer canım çocuklar da kızıyor artık herşeyi fırında kızartma diye. Kendime de azcık fırına ayrı yapmadım
Muhteşem bir menü canım10 haziran
11:00
Yarım simit
Peynir
16:00
1 bardak ayran
10 kiraz
Yarım çay bardağı leblebi
18:00
2 kabak ile kabak soagetti 1 kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor 10 bin adım
hzlsel Cherry Mom ummhnisa
Yeşil çay veya form çayı içerim akşam.
Aynen canım, spor yapamıyorum. Eskiden hiç değilse yürüyüş yapıyordum şimdi ona da fırsatım olmuyor ki, sabah 5 ten beri ayaktayım, ee emniyete git adliyeye git, ofise git, onu ara, bunun dilekçesi yazılmış mıydı, ay onu temyiz etmiş miydik, ay bunun süresi mi kaçtı derken aklımın ucuna bile gelmiyor spor. Eve kendimi zor atıyorum ve uykusuzum. Olsun buna da bin şükür, çalışmak çok güzel. Hele ki şu dönemde şikayet edersem Allahın gücüne giderBen hergün tartılıyorum
Canım bazen daha çok gitmesi için kalori açığı yaratmak ve spor yapmak lazım. Sen az yesende sporla destekleyemediğin için beklediğin kadar gitmemiş olabilir. Bide senin kilon zaten az onu da düşünmek lazım
Evet bebeğimsu, gerçekten artık nefsim de zorlamaya başladı beni, çünkü az yiyorum ama spor yapamadığım için gıdım gıdım gidiyor. Güya topuklularla koştur koştur efor sarfediyorum kesin kilo veriyorumdur sanıyordum ama bana tek getirisi ayağımın bilimum yerlerinden sallanan yara bandları olduNe güzel canım senin kilonda eksi görmek zaten kolay bir iş değil az da olsa gitmesi güzel regl etkili olmuştur tabi ödem için bir şeyler hazırla iç bu akşam
Yeni ip alacağım daha zevkli atlayabilryim diyeAynen canım, spor yapamıyorum. Eskiden hiç değilse yürüyüş yapıyordum şimdi ona da fırsatım olmuyor ki, sabah 5 ten beri ayaktayım, ee emniyete git adliyeye git, ofise git, onu ara, bunun dilekçesi yazılmış mıydı, ay onu temyiz etmiş miydik, ay bunun süresi mi kaçtı derken aklımın ucuna bile gelmiyor spor. Eve kendimi zor atıyorum ve uykusuzum. Olsun buna da bin şükür, çalışmak çok güzel. Hele ki şu dönemde şikayet edersem Allahın gücüne gider
Evet bebeğimsu, gerçekten artık nefsim de zorlamaya başladı beni, çünkü az yiyorum ama spor yapamadığım için gıdım gıdım gidiyor. Güya topuklularla koştur koştur efor sarfediyorum kesin kilo veriyorumdur sanıyordum ama bana tek getirisi ayağımın bilimum yerlerinden sallanan yara bandları oldu
Neyse ki minnoşum mühendisim benim yerime de zıp zıp ip atlıyoryarimuhendis
Al tatlım ben de yeni ip alacağım, benim ipim de bozuk.Yeni ip alacağım daha zevkli atlayabilryim diyediğeri artık atlarken kafama çarpıyor hep
Normalde az ama yarın cuma diye böyle yaptım inşallah eksi gelir tartılmadım bu hafta sanırım hatırlayamadım en son kaçtımMuhteşem bir menü canımyarın eksiler geliyor ben en iyisi hiç paylaşmayım menümü
Teşekkür ederimİğneden olabilir.. İğne öncesi sonrası buz iyi geliyor. Normal kas ağrısı ise sıcak bası yaparsan ağrını hafifletir. Çok geçmiş olsun
Bebeğim pastırma hariç mükemmel menü. Ben yarın en fazla -100 falan olacak. Regl olacak gibiyim ama sana da kısmet olmadı hala şişim.10 Haziran
Kahvaltı öncesi maydanoz limon kürü
Kahvaltı:
Tek yumurtadan az pastırmalı yumurta
1 dilim peynir, 5 6 zeytin, 1 kaşık kahvaltılık sos, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 küçük bardak yağsız süt
Ara:
Sade Türk kahvesi
7 çiğ badem, yarım avuç kiraz
Akşam:
1 büyük tabak Kabak spagetti
1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 30 min Leslie boosted
Cherry Mom ummhnisa pacman
Normalde lorlu yumurta yiyecektim, pastırmalıyı eşime yapmıştım ama o bitiremeyince kalan az miktarı ben yiyeyim dedim ziyan olmasınBebeğim pastırma hariç mükemmel menü. Ben yarın en fazla -100 falan olacak. Regl olacak gibiyim ama sana da kısmet olmadı hala şişim.Dikkat ettim ama gitmiyor. Özür dilerim. Menün ve sporun çok iyi. Umarım yarın iyi bi şey yakalarsınn.
Ağzının tadını biliyorlar valla istemiyorlar ben diyet yapayım çünkü ucundan kıyısından onlarda nasiplerini alıyorlar.Haklı çocuklar da en güzel yağda oluyor köfte bayılırım ben deaz yemişsindir zaten yarına etki etmez
Senin işinde zor canım tabi ki hele kafa yorgunluğu daha da zorAynen canım, spor yapamıyorum. Eskiden hiç değilse yürüyüş yapıyordum şimdi ona da fırsatım olmuyor ki, sabah 5 ten beri ayaktayım, ee emniyete git adliyeye git, ofise git, onu ara, bunun dilekçesi yazılmış mıydı, ay onu temyiz etmiş miydik, ay bunun süresi mi kaçtı derken aklımın ucuna bile gelmiyor spor. Eve kendimi zor atıyorum ve uykusuzum. Olsun buna da bin şükür, çalışmak çok güzel. Hele ki şu dönemde şikayet edersem Allahın gücüne gider
Evet bebeğimsu, gerçekten artık nefsim de zorlamaya başladı beni, çünkü az yiyorum ama spor yapamadığım için gıdım gıdım gidiyor. Güya topuklularla koştur koştur efor sarfediyorum kesin kilo veriyorumdur sanıyordum ama bana tek getirisi ayağımın bilimum yerlerinden sallanan yara bandları oldu
Neyse ki minnoşum mühendisim benim yerime de zıp zıp ip atlıyoryarimuhendis
Canım çok az yemişsin gibi geldi bana. Form yerine sebze yesen sabah yumurta zeytin vs yesen az spor yapsan daha etkili olabilir sankiSabah 1 poset kahve
Oglen 1 paket eti form
Aksam 2 elma peynir
Spor yok
Su 2.5 litre
Yarın biraz az çıkayım diye hicbir sey yemedim ama umarim peynir tuz tutmaz peyniri biraz fazla yedim
Bilmiyorum ki cumartesi hopaartilarla uyanıyorum obur cumaya kadar . Spor bu hafta kardio yapmadim hep yuruyusle gecti sayilir bakalim neler olacak sabahOnu ben de merak ediyorum nasıl artı geliyorsun. Acaba sporunu mu değiştirsen 1 hafta ya da vücudu şaşırtmak için Bi şeyler mi yapsan
Teşekkür ederimCanım çok az yemişsin gibi geldi bana. Form yerine sebze yesen sabah yumurta zeytin vs yesen az spor yapsan daha etkili olabilir sanki
Ben de senin gibiyim sanırımBilmiyorum ki cumartesi hopaartilarla uyanıyorum obur cumaya kadar . Spor bu hafta kardio yapmadim hep yuruyusle gecti sayilir bakalim neler olacak sabah
Tahlil yaptırdın mı hiç yakın zamanda belki değerlerin ile alakalı olabilir canımBilmiyorum ki cumartesi hopaartilarla uyanıyorum obur cumaya kadar . Spor bu hafta kardio yapmadim hep yuruyusle gecti sayilir bakalim neler olacak sabah
Yaptirmadim hic. BilmiyorumTahlil yaptırdın mı hiç yakın zamanda belki değerlerin ile alakalı olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?