Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fırında mı yoksa yağda mı kızarttın canımcım

Bu gün keyfim yok ya bacağım çok ağrıyor iğneyi hep aynı taraftan vurdular ondan mı oldu acaba. Hiç benim aklıma gelmedi hemşire de bişy demedi
İğneden olabilir.. İğne öncesi sonrası buz iyi geliyor. Normal kas ağrısı ise sıcak bası yaparsan ağrını hafifletir. Çok geçmiş olsun

Çok az yağda yaptım bu. Sefer canım çocuklar da kızıyor artık herşeyi fırında kızartma diye. Kendime de azcık fırına ayrı yapmadım
Haklı çocuklar da en güzel yağda oluyor köfte bayılırım ben de az yemişsindir zaten yarına etki etmez

Muhteşem bir menü canım yarın eksiler geliyor ben en iyisi hiç paylaşmayım menümü

Aynen canım, spor yapamıyorum. Eskiden hiç değilse yürüyüş yapıyordum şimdi ona da fırsatım olmuyor ki, sabah 5 ten beri ayaktayım, ee emniyete git adliyeye git, ofise git, onu ara, bunun dilekçesi yazılmış mıydı, ay onu temyiz etmiş miydik, ay bunun süresi mi kaçtı derken aklımın ucuna bile gelmiyor spor. Eve kendimi zor atıyorum ve uykusuzum. Olsun buna da bin şükür, çalışmak çok güzel. Hele ki şu dönemde şikayet edersem Allahın gücüne gider
Ne güzel canım senin kilonda eksi görmek zaten kolay bir iş değil az da olsa gitmesi güzel regl etkili olmuştur tabi ödem için bir şeyler hazırla iç bu akşam
Evet bebeğimsu, gerçekten artık nefsim de zorlamaya başladı beni, çünkü az yiyorum ama spor yapamadığım için gıdım gıdım gidiyor. Güya topuklularla koştur koştur efor sarfediyorum kesin kilo veriyorumdur sanıyordum ama bana tek getirisi ayağımın bilimum yerlerinden sallanan yara bandları oldu

Neyse ki minnoşum mühendisim benim yerime de zıp zıp ip atlıyor yarimuhendis

Yeni ip alacağım daha zevkli atlayabilryim diyediğeri artık atlarken kafama çarpıyor hep

Muhteşem bir menü canım yarın eksiler geliyor ben en iyisi hiç paylaşmayım menümü
Normalde az ama yarın cuma diye böyle yaptım inşallah eksi gelir tartılmadım bu hafta sanırım hatırlayamadım en son kaçtım tartılınca iyi gelmiyor bana artıysam artıyım diye yiyorum eksiysem ohh tamam ben bu işi çözdüm eksim var bu gün yiyim moduna geçiyorum

İğneden olabilir.. İğne öncesi sonrası buz iyi geliyor. Normal kas ağrısı ise sıcak bası yaparsan ağrını hafifletir. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Kas ağrısı gibi de değil sanki şişmiş gibi ama bakıyorum ekstra diğerinden farklı bi şişlik yok. Farklı bi ağrı. Sabah iğneye gidince doktora bi sorayım bakalım. Yürüyüş de yaptım

Bebeğim pastırma hariç mükemmel menü. Ben yarın en fazla -100 falan olacak. Regl olacak gibiyim ama sana da kısmet olmadı hala şişim. Dikkat ettim ama gitmiyor. Özür dilerim. Menün ve sporun çok iyi. Umarım yarın iyi bi şey yakalarsınn.

Normalde lorlu yumurta yiyecektim, pastırmalıyı eşime yapmıştım ama o bitiremeyince kalan az miktarı ben yiyeyim dedim ziyan olmasın Canım hiç dert etme bu hafta olmaz haftaya olur. Ben de bu hafta çoğunlukla dikkat edemedim malesef ben de özür dilerim Haftaya telafi ederiz artık

Haklı çocuklar da en güzel yağda oluyor köfte bayılırım ben de az yemişsindir zaten yarına etki etmez
Ağzının tadını biliyorlar valla istemiyorlar ben diyet yapayım çünkü ucundan kıyısından onlarda nasiplerini alıyorlar.
Az yedim canım 4 küçük köfte yedim
Senin işinde zor canım tabi ki hele kafa yorgunluğu daha da zor

Sabah 1 poset kahve
Oglen 1 paket eti form
Aksam 2 elma peynir
Spor yok
Su 2.5 litre

Yarın biraz az çıkayım diye hicbir sey yemedim ama umarim peynir tuz tutmaz peyniri biraz fazla yedim
Canım çok az yemişsin gibi geldi bana. Form yerine sebze yesen sabah yumurta zeytin vs yesen az spor yapsan daha etkili olabilir sanki

Onu ben de merak ediyorum nasıl artı geliyorsun. Acaba sporunu mu değiştirsen 1 hafta ya da vücudu şaşırtmak için Bi şeyler mi yapsan
Bilmiyorum ki cumartesi hopaartilarla uyanıyorum obur cumaya kadar . Spor bu hafta kardio yapmadim hep yuruyusle gecti sayilir bakalim neler olacak sabah

Canım çok az yemişsin gibi geldi bana. Form yerine sebze yesen sabah yumurta zeytin vs yesen az spor yapsan daha etkili olabilir sanki
Teşekkür ederim yarin biraz az tartilayim diye iyicene bisey yemedim
Bide işe sabah yedide başlamış oluyorum o kadar erken kalkinca bişey de yemek istemiyorum yemekhane yemekleri de iyi değil aksama kadar pek bisey yenmiyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…