- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.881
Sabah artı gelmiştim spordan sonra eksiye geçmişim sevindim baya
Ben hergün tartılıyorum canım ama artı gelsemde çok moral bozmuyorum çünkü günlük iniş çıkışlar olabiliyor haftalık kilomu baz alıyorum yani cumadan cumaya ne kadar verdiğim ya da aldığım önemli olan
Eve gelince güzelce dinlenirsin canım.
Seçimin de iyi
Evet deneme süreci diyelim.
Ama yine de takımda değilim diye salma kendini tamam mı
Gider cumaya sanırım bugünü güzel geçir ve hafif Bi yürüyüş ya da Leslie falan yap baya farkediyor
Ooowww süpersin zeynepcim
Deneyelim bakalım hatta çocuklara da kabak demiycem yaparsam belki sever onlarda yer
Gayet olmuş tarif canım yarın başlayayım aynen hafif gibi gözüküyor ama en iyisi yavaş arttırmak ağrı olunca vazgeçiyorum yapmıyorum bir daha sağ ol kuzumhzlsel canim hareketi tarif edeyim alt bacak için, hafif yüksek bi yerin kenarında mesela kaldırım kenarı gibi düşün evde ona benzeyen bi alan olabilir merdiven kenarı gibi. Topuklarını kaldırıp Parmaklarına ağırlık vererek aşağı yukarı yaylanıyorsun. Topukların hani boşlukta olarak parmakların kaldırımda şeklinde! Adını bilsem yazıcam bak diye umarım olmuştur tarif günde 20 ile başlarsan zamanla yüze kadar yolu var hafif görünür ama sayıyı yüksek tutma tutulursun
Harikasın canım dünkü menün de gayet iyiydi inşallah bugünde o tarz beslenirsen sorunsuz atlatmış olacaksınCanımlar bitanemler yarın daha aktif olacağım arkadaşlarla son günümüz olduğu için telefonları bırakıyoruzşunu belirtmek isterim sabah onalr uyurken kalkıp 45 dklık sporumu yaptım
eve geldim uykusuzluktan ölüyorum taş çatlasa 4 saat uyumuşumdurSabah artı gelmiştim spordan sonra eksiye geçmişim sevindim baya
Ben hergün tartılıyorum canım ama artı gelsemde çok moral bozmuyorum çünkü günlük iniş çıkışlar olabiliyor haftalık kilomu baz alıyorum yani cumadan cumaya ne kadar verdiğim ya da aldığım önemli olan
Eve gelince güzelce dinlenirsin canım.
Seçimin de iyi
Evet deneme süreci diyelim.
Ama yine de takımda değilim diye salma kendini tamam mı
Gider cumaya sanırım bugünü güzel geçir ve hafif Bi yürüyüş ya da Leslie falan yap baya farkediyor
Ooowww süpersin zeynepcim
Deneyelim bakalım hatta çocuklara da kabak demiycem yaparsam belki sever onlarda yer
çok iyi canım gider inşallah yarına eksilerÖğle arası Leslie boosted yaptım, akşamı beklemiyim dedim ödem yapmasın.
Bende öyleyim canım niz genetik olarakda kiloluyuz valla sülale olarak içimizde zayıflar 1elin parmağını geçmez.Bir süre kilo verdikten sonra insanin zayıflaması yavasliyor o süreçte spora yüklenmek lazim ki metabolizma hizlansin diye. Tabi genetik de var ben mesela kilo almaya yakınımdır
Tesekkur ederim evet kilom cok değil de biraz yağlıyim
Bende sabah kahvaltı öncesi yapıyorum hep. Bide bende Leslie bosted falan spor ödemi yapmıyor çok şükür. Mesela yarın sabah kalkınca Bi tartılırım Bi de Leslie sonrası tartılırım genelde spor sonrası Bi 400 gr falan farkediyorÖğle arası Leslie boosted yaptım, akşamı beklemiyim dedim ödem yapmasın.
O zaman ben de öyle yapıyım yarın iyi fikirBende öyleyim canım niz genetik olarakda kiloluyuz valla sülale olarak içimizde zayıflar 1elin parmağını geçmez.
Bende sabah kahvaltı öncesi yapıyorum hep. Bide bende Leslie bosted falan spor ödemi yapmıyor çok şükür. Mesela yarın sabah kalkınca Bi tartılırım Bi de Leslie sonrası tartılırım genelde spor sonrası Bi 400 gr falan farkediyor
Yaaaa gerçekten miiii iKızlar eşimle 3 günlük kısa bir doğu karadeniz turu planımız var. Trabzon, Rize ve Artvin düşünüyoruz. Gezilecek görülecek yer tavsiyesi olan var mı? Hiç bilmiyorum o tarafları çünkü.
Eveet çok istiyorum ben oraları görmeyiYaaaa gerçekten miiii itrabzon başlı başına gezilecek görülecek yerler bütünü sümela manastırı uzungöl ayasofya Atatürk köşkü ,ganita(sahil kenarı)
Bonus olarak yenilecekleri de sıralayım mıtrabzon pidesi,simit,hamsiköy sütlacı oh oh ama çok sevindim gelin görün valla buraları☺☺
Yap bence de aç karna daha etkili olduğunu düşünüyorum ben iyi oluyor banaO zaman ben de öyle yapıyım yarın iyi fikir
Yaa çok güzelKızlar eşimle 3 günlük kısa bir doğu karadeniz turu planımız var. Trabzon, Rize ve Artvin düşünüyoruz. Gezilecek görülecek yer tavsiyesi olan var mı? Hiç bilmiyorum o tarafları çünkü.
Yenilecekler ek yapayım bende Trabzon ekmeği tereyağı ve kuymak yemeden dönmeyin sakınYaaaa gerçekten miiii itrabzon başlı başına gezilecek görülecek yerler bütünü sümela manastırı uzungöl ayasofya Atatürk köşkü ,ganita(sahil kenarı)
Bonus olarak yenilecekleri de sıralayım mıtrabzon pidesi,simit,hamsiköy sütlacı oh oh ama çok sevindim gelin görün valla buraları☺☺
Genetik eğilim türk kadınlarınin kötü kaderiBende öyleyim canım niz genetik olarakda kiloluyuz valla sülale olarak içimizde zayıflar 1elin parmağını geçmez.
Bende sabah kahvaltı öncesi yapıyorum hep. Bide bende Leslie bosted falan spor ödemi yapmıyor çok şükür. Mesela yarın sabah kalkınca Bi tartılırım Bi de Leslie sonrası tartılırım genelde spor sonrası Bi 400 gr falan farkediyor
Yaylalar güzel ama oraya gidip kamp yapılınca güzel yoksa dümdüz yeşillik var ağaç vs yok ekstra zaman harcamak lazım yani veEveet çok istiyorum ben oraları görmeyiSüper tavsiyeler, peki yayla vs gitmeyi tavsiye eder misin gerek var mı sence?
UYE | 7 Haziran | 9 Haziran |
| ------ | ------ |
| 6 | 6+7 |
@olvidos | 1 | 1 |
| 1+2 | 2 |
C Cagrihilal1 | 3+4 | 1+4 |
| 2 | 2 |
| 1 | ------ |
| ------ | ------ |
| ------ | 2 |
| 1 | 1 |
| 1 | 1 |
G gibivegibi | 3 | ------ |
| ------ | ------ |
Ben dayanamadım tartıldım bugün ortim. Yine eksilerdeyim çok şükür ama bu kadar az yemeye yine de beklediğim kadar gitmemiş. Bakalım yarın daha çok eksi görürüm umarım. Reglimde yaklaşıyor ödem, stress, sinir had safhada. Yine de ona rağmen eksi görmek sevindirdi tabii.Güzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Yaaa dayan Hayret dayan şurda cuma ya ne kaldı
Kuzum eksilme olmadı mı hiç pazartesiyle aynı mısın
Ona bakarsan dün cuma ya göre _400 düm bugün +300 ne oluyor bana bende anlamıyorum
Canım ne kadar artıdasın çok mu
Bu akşam köfte yapıcam yanına da şu meşhur kabak spagetti yi deneyelim var benim de
Aman Hazal cım çok dikkat et biliyorsun çanlar bizim için çalıyor yarın Bi sürprizle karşılaşmayalım. Bugün okuldasın sen dimi nasıl geçiyor günün yoğun mu
Geçen hafta da öyle diyordun ama azıcıkta olsa eksiyi yakalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine olur canım yapabilirsen spor sende ödem yapmazsa Leslie falan yap ben bu hafta hep Leslie yaptım 2mil yarında tartıda önce yaparım yine
Oooo süper canım daha aramıza katılalı az oldu ve eksiye geçmeye başladın
Ben hergün tartılıyorumBen dayanamadım tartıldım bugün ortim. Yine eksilerdeyim çok şükür ama bu kadar az yemeye yine de beklediğim kadar gitmemiş. Bakalım yarın daha çok eksi görürüm umarım. Reglimde yaklaşıyor ödem, stress, sinir had safhada. Yine de ona rağmen eksi görmek sevindirdi tabii.
Çok teşekkür ederim, tavsiyelere uyacağımYap bence de aç karna daha etkili olduğunu düşünüyorum ben iyi oluyor bana
Yaa çok güzelyarimuhendis canımcım Trabzonlu zaten saymış sana ne güzel yerleri benim nacizane fikrim Artvin merkeze gitmeyin çok küçük Bi yer zaten yeşillik doğası dışında hiçbişey yok onun yerine hopa ya gidin ordan Batum a geçin. Rize de küçük biyer ama güzel. Trabzon harika sümela manastırı falan çok iyi. Zaten Trabzon da gezmek istersen öyle 1 gün yetmez
Yenilecekler ek yapayım bende Trabzon ekmeği tereyağı ve kuymak yemeden dönmeyin sakınmatteroftime
Biz aslında kamp çok severiz ama hava nasıl olur bilemedim hep yazın egede yaptık. Bir de uğraştırabilir çadır vs kurmak tabi.Yaylalar güzel ama oraya gidip kamp yapılınca güzel yoksa dümdüz yeşillik var ağaç vs yok ekstra zaman harcamak lazım yani veummhnisa cım nasıl unuturum kuymağı ekmeği pardonnn
AB rh - canim bi el ativerYok bunlar çok az canım naptın sen. Bu hafta beraber ayarlayalım mı menülerini. Kan grubun neydi senin.
Pazartesine gore 800 eksiyim ama hala 300 u duruyor. Ben arti nasil oldum o kismi anlamıyorum.Güzel menü canım bakalım yarına ne çıkacağız tartıda
Yaaa dayan Hayret dayan şurda cuma ya ne kaldı
Kuzum eksilme olmadı mı hiç pazartesiyle aynı mısın
Ona bakarsan dün cuma ya göre _400 düm bugün +300 ne oluyor bana bende anlamıyorum
Canım ne kadar artıdasın çok mu
Bu akşam köfte yapıcam yanına da şu meşhur kabak spagetti yi deneyelim var benim de
Aman Hazal cım çok dikkat et biliyorsun çanlar bizim için çalıyor yarın Bi sürprizle karşılaşmayalım. Bugün okuldasın sen dimi nasıl geçiyor günün yoğun mu
Geçen hafta da öyle diyordun ama azıcıkta olsa eksiyi yakalamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yine olur canım yapabilirsen spor sende ödem yapmazsa Leslie falan yap ben bu hafta hep Leslie yaptım 2mil yarında tartıda önce yaparım yine
Oooo süper canım daha aramıza katılalı az oldu ve eksiye geçmeye başladın
Ne güzel canım senin kilonda eksi görmek zaten kolay bir iş değil az da olsa gitmesi güzel regl etkili olmuştur tabi ödem için bir şeyler hazırla iç bu akşamBen dayanamadım tartıldım bugün ortim. Yine eksilerdeyim çok şükür ama bu kadar az yemeye yine de beklediğim kadar gitmemiş. Bakalım yarın daha çok eksi görürüm umarım. Reglimde yaklaşıyor ödem, stress, sinir had safhada. Yine de ona rağmen eksi görmek sevindirdi tabii.
Onu ben de merak ediyorum nasıl artı geliyorsun. Acaba sporunu mu değiştirsen 1 hafta ya da vücudu şaşırtmak için Bi şeyler mi yapsanPazartesine gore 800 eksiyim ama hala 300 u duruyor. Ben arti nasil oldum o kismi anlamıyorum.
Afiyet olsun canım ben üşendim yapmaya valla yarın misafirim gelecek bide onlardan sonra ben yatılı misafirliğe gidicem hazırlık yapınca köfteyi kızarttım hemen uğraşmıyayım diye. Ama mutlaka deniycemummhnisa kabak spagetti yaptım harika oldu canım nefis yemek tariflerindeki tarifi yaptım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?