Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğle arası Leslie boosted yaptım, akşamı beklemiyim dedim ödem yapmasın.

Gayet olmuş tarif canım yarın başlayayım aynen hafif gibi gözüküyor ama en iyisi yavaş arttırmak ağrı olunca vazgeçiyorum yapmıyorum bir daha sağ ol kuzum
Canımlar bitanemler yarın daha aktif olacağım arkadaşlarla son günümüz olduğu için telefonları bırakıyoruzşunu belirtmek isterim sabah onalr uyurken kalkıp 45 dklık sporumu yaptım
Harikasın canım dünkü menün de gayet iyiydi inşallah bugünde o tarz beslenirsen sorunsuz atlatmış olacaksın
eve geldim uykusuzluktan ölüyorum taş çatlasa 4 saat uyumuşumdur ama direniyorum uyursam yediklerim kilo yapar kahvaltıyı geç ettim çünkü
çok iyi canım gider inşallah yarına eksiler

Bende öyleyim canım niz genetik olarakda kiloluyuz valla sülale olarak içimizde zayıflar 1elin parmağını geçmez.

Bende sabah kahvaltı öncesi yapıyorum hep. Bide bende Leslie bosted falan spor ödemi yapmıyor çok şükür. Mesela yarın sabah kalkınca Bi tartılırım Bi de Leslie sonrası tartılırım genelde spor sonrası Bi 400 gr falan farkediyor

O zaman ben de öyle yapıyım yarın iyi fikir

Kızlar eşimle 3 günlük kısa bir doğu karadeniz turu planımız var. Trabzon, Rize ve Artvin düşünüyoruz. Gezilecek görülecek yer tavsiyesi olan var mı? Hiç bilmiyorum o tarafları çünkü.
Yaaaa gerçekten miiii itrabzon başlı başına gezilecek görülecek yerler bütünü sümela manastırı uzungöl ayasofya Atatürk köşkü ,ganita(sahil kenarı)

Bonus olarak yenilecekleri de sıralayım mıtrabzon pidesi,simit,hamsiköy sütlacı oh ohama çok sevindim gelin görün valla buraları☺☺

Eveet çok istiyorum ben oraları görmeyi Süper tavsiyeler, peki yayla vs gitmeyi tavsiye eder misin gerek var mı sence?

O zaman ben de öyle yapıyım yarın iyi fikir
Yap bence de aç karna daha etkili olduğunu düşünüyorum ben iyi oluyor bana
Kızlar eşimle 3 günlük kısa bir doğu karadeniz turu planımız var. Trabzon, Rize ve Artvin düşünüyoruz. Gezilecek görülecek yer tavsiyesi olan var mı? Hiç bilmiyorum o tarafları çünkü.
Yaa çok güzel yarimuhendis canımcım Trabzonlu zaten saymış sana ne güzel yerleri benim nacizane fikrim Artvin merkeze gitmeyin çok küçük Bi yer zaten yeşillik doğası dışında hiçbişey yok onun yerine hopa ya gidin ordan Batum a geçin. Rize de küçük biyer ama güzel. Trabzon harika sümela manastırı falan çok iyi. Zaten Trabzon da gezmek istersen öyle 1 gün yetmez
Yenilecekler ek yapayım bende Trabzon ekmeği tereyağı ve kuymak yemeden dönmeyin sakın matteroftime

Genetik eğilim türk kadınlarınin kötü kaderi

Eveet çok istiyorum ben oraları görmeyi Süper tavsiyeler, peki yayla vs gitmeyi tavsiye eder misin gerek var mı sence?
Yaylalar güzel ama oraya gidip kamp yapılınca güzel yoksa dümdüz yeşillik var ağaç vs yok ekstra zaman harcamak lazım yani ve ummhnisa cım nasıl unuturum kuymağı ekmeği pardonnn

Ben dayanamadım tartıldım bugün ortim. Yine eksilerdeyim çok şükür ama bu kadar az yemeye yine de beklediğim kadar gitmemiş. Bakalım yarın daha çok eksi görürüm umarım. Reglimde yaklaşıyor ödem, stress, sinir had safhada. Yine de ona rağmen eksi görmek sevindirdi tabii.

Ben hergün tartılıyorum
Canım bazen daha çok gitmesi için kalori açığı yaratmak ve spor yapmak lazım. Sen az yesende sporla destekleyemediğin için beklediğin kadar gitmemiş olabilir. Bide senin kilon zaten az onu da düşünmek lazım

Çok teşekkür ederim, tavsiyelere uyacağım Batuma gitmek çok istiyorum ama yurtdışı çıkışımız yok şu an malesef, daha sonra Batum'a ayrıca gideceğim.
Yaylalar güzel ama oraya gidip kamp yapılınca güzel yoksa dümdüz yeşillik var ağaç vs yok ekstra zaman harcamak lazım yani ve ummhnisa cım nasıl unuturum kuymağı ekmeği pardonnn
Biz aslında kamp çok severiz ama hava nasıl olur bilemedim hep yazın egede yaptık. Bir de uğraştırabilir çadır vs kurmak tabi.

Pazartesine gore 800 eksiyim ama hala 300 u duruyor. Ben arti nasil oldum o kismi anlamıyorum.

Ne güzel canım senin kilonda eksi görmek zaten kolay bir iş değil az da olsa gitmesi güzel regl etkili olmuştur tabi ödem için bir şeyler hazırla iç bu akşam

ummhnisa kabak spagetti yaptım harika oldu canım nefis yemek tariflerindeki tarifi yaptım tavsiye ederim
Afiyet olsun canım ben üşendim yapmaya valla yarın misafirim gelecek bide onlardan sonra ben yatılı misafirliğe gidicem hazırlık yapınca köfteyi kızarttım hemen uğraşmıyayım diye. Ama mutlaka deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…