Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefimiz -500 demedim canım aaaaaaa üstüme iyilik sağlık
Listede en az kilo veren -500 olacak oradan yukarı çıkıyoruz
İnşallah kaptanım Allahtan anne evinde bir gün kaldım yoksa baya kilo alıp geri dönerdim

Canım oldukça az 800 kalori, zaten sağlıklı bir beden için minimum gereken 1200 bu un altı sana ileride sağlık problemleri yaratır, kesinlikle tavsiye etmem. Çok gençsin zararlarını farketmeyebilirsin ama vücut dengeni bozar. Eğer veremiyorsan bir noktadan sonra daha değişik sporlar ara zumba dene, bu kalorilerle sen ağır bi spora giremezsin antrenörümün beni derse almadığı olmuştu :/ biraz kalori arttır vücudun koruma kafasından çıksın, belli bi yerden sonra kilo gitmiyorsa zaten zorlama o senin sağlıklı kilo aralığındadır, tartıyla değil aynayla ilgilen, belki eksilmez kilon ama incelirsin sporlarında ciddi ağırlıkta antremanlar yok ağır yağ yakmayı gerçekten zorlamak istiyorsan antremanlarını sertleştirmen lazım! Özetle anlatmaya çalıştığım senin kilonda boyunda biri o beslenmeyle kiloyu korur veremez, vücudun sağlıklı çünkü sen ancak sıkı antrenmanla bunu sağlarsın

Merhaba, memnun oldum.
Çok şükür güzel gidiyorum fakat iki gün önce telefonum arızalandı. Yeni açıldı. Buraya da girip yazamadım kilomu, çok üzgünüm. 64.90 olmuşum.

Benim küçük danam hala emiyor ve bırakmaya hiç niyeti yok. O da beni biraz zorluyor doğrusu. Ama burası bana çok iyi geldi. Pes etmek yok

Cherry Mom , 66.3 ile başlamıştım ve 64.9 olmuşum, reglim de bitti biraz da ödem attım fakat dün spor yaparken kasığıma bir şey oldu ağrıyor, yanlış bir şey yaptım sanırım

Telefonum da şarj olmadı iki gün kapalı kaldı. Daha önce de yapmıştı bunu, o nedenle giremedim aklımdaydınız.. Beni atmazsınız değil mi?

Offf dün gece yarısı bi yedim bi yedim resmen bi tatlı bi tuzlu bi ekşi uzun zamandır böyle bi atak gelmiyordu ne tetikledi bilmiyorum

Bu söylediklerin o kadar doğru ki, aynısını ben de yaşıyorum çünkü. Gün içerisinde aldığım kalori miktarı çok düşük olmasına, sürekli bir koşturmaca içerisinde olmama ve akşam geç vakitte yemek yemememe rağmen gide gide 500 kalori gidiyor. 2 haftada 1 kilo aslında fena değil evet ancak bu kadar aç kalmanın karşılığıda bu değil. Muhtemelen almam gereken kalori miktarından daha azını aldığım için vucut korumaya geçiyor ve istediğim kiloları veremiyorum. O yüzden bu hafta yine bir diyetisyenle anlaştım. 1 hafta boyunca kalori hesabımı ve yemeklerimi o hazırlayacak. En son onunla çalıştığımda 1.3 kilo vermiştim. Ki gün içerisinde 2 ara öğünüm ve 3 öğünüm olmasına rağmen. Yani özetle canımcım demem o ki; sen bu işi çözmüşsün ve kesinlikle doğru yoldasın. Ne yapıyorsan onu yapmaya devam et

Günaydın kizlar aranıza yeni katıldım ,açıkçası çok da kullanamıyorum bu siteyi karışık geliyor bana,42 yaşındayım ,dört çocuk annesiyim,78 kiloyum bugün İsveç diyete başlamaya karar verdim ,sade kahve kesme şeker diyor kahvaltı da ,peki onun yerine ikisi bir arada içsem olurmmu

Evet haklısın ben bugğn bu zamana kadar nasıl kilo verirken nasıl besleniyorsam yine öyle beslenmeye başlayacağım düzene oturtacağım teşekkür ederim
Bi sor bakalım evden bitirmek istediler mi Allahım inşallah gelecek yıl evli evinde okullu okulunda olur çok amin
Ay evet ya ben mezuniyet istiyordum şimdi ne şanslılar aşılanıyor üniversitr tayfaları da yeni dönemde kesin açılırlar

Canım ilk sayfamızda bulunan katılım formunu doldurup buraya atarsan daha iyi olurve isceç diyeti hakkında bir fikrim yok ama o katı bir diyet hiç şaşılmaması gerekiyor diye biliyorum

Ben bugün şimdi kalkıp sahile yürüyüşe gideceğim uzun zamandır üşeniyorum oraya kadar gitmeye ama bu sefer yapacağım
Bravo valla grupça fazla spora ihtiyacımız var haftaya paşa paşa ve bol bol sporumu yapicam. Kilo verdiğim zamanları hatırlıyorum hepsinde bol spor yaptım tek farki o.

Bravo valla grupça fazla spora ihtiyacımız var haftaya paşa paşa ve bol bol sporumu yapicam. Kilo verdiğim zamanları hatırlıyorum hepsinde bol spor yaptım tek farki o.
Aynen öyle düzenli beslenerek bir yere kadar kilo veriliyor zaten sonrası sporda başlıyor

Saliya diyetisyene gidiyorum artik benim vucut yeni seyleri seviyor biraz da onunla verirsek sona geldik sayilir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…