- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.121
Ben artı gelebilirim o zaman kaptanım bu hafta 1 kilo vererek 2 haftayı kapatmış oluyorumKonu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Kızlar bu cuma toparlanıyoruz iyice yayıldınız bakıyorum
Hiç kilo veremeyen -500 en az bekliyorm onun dışında artı gelen kabul etmiyorum ona göre
Hedefimiz -500 demedim canımBen artı gelebilirim o zaman kaptanım bu hafta 1 kilo vererek 2 haftayı kapatmış oluyorum
İnşallah kaptanımHedefimiz -500 demedim canımaaaaaaa üstüme iyilik sağlık
Listede en az kilo veren -500 olacak oradan yukarı çıkıyoruz
Canım oldukça az 800 kalori, zaten sağlıklı bir beden için minimum gereken 1200 bu un altı sana ileride sağlık problemleri yaratır, kesinlikle tavsiye etmem. Çok gençsin zararlarını farketmeyebilirsin ama vücut dengeni bozar. Eğer veremiyorsan bir noktadan sonra daha değişik sporlar ara zumba dene, bu kalorilerle sen ağır bi spora giremezsin antrenörümün beni derse almadığı olmuştu :/ biraz kalori arttır vücudun koruma kafasından çıksın, belli bi yerden sonra kilo gitmiyorsa zaten zorlama o senin sağlıklı kilo aralığındadır, tartıyla değil aynayla ilgilen, belki eksilmez kilon ama incelirsinHaftaya güzel bir yüzdeyle listeye giriyorum dimi kaptanımmmm
Ya aslında az yediğimi düşünmüyorum yani 800 900 kalori civarı besleniyorum 1200lerle ben kilo veremiyorum çünkü. artık sınav haftam geliyor evden çıkmayacağım 2 hafta bu 2 haftaya asla dengemin şaşmaması lazım irademin de düzenimin de gelmesini istiyorum cidden artık ya
Merhaba Zeliş hoşgeldin canım kusura bakma gecikmeli oldu benim bu hafta işlerim sarpa sardı
Fazlılığın çok yok eminim kısa zamnda bu güzel grupla gönderecksin o kiloları yeterki düzeni katılım ve istikrar olsun
Bu arada bende Esra, 35 yaşındayım takım kaptanıyım biir oğlum var 4.5 yaşında
Tekrardan hoşgeldin hayırlı olsun inşallah
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 sb süt, 2 wasa, 2 çatal krem peynir
Ara
Züber
Akşam
Mangal vardı
Yarım sucuk, 1 ufak kebap, 3 yk közlenmiş patlıcan salatası(yağsız, sarımsaklı yoğurt), 1 yk pilav
2.5 LT su
Cherry Mom Anka @ummhnisa
Bi sor bakalım evden bitirmek istediler miYaa resmen evden üni bitirdiniz.
Offf dün gece yarısı bi yedim bi yedim resmen bi tatlı bi tuzlu bi ekşiKonu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Kızlar bu cuma toparlanıyoruz iyice yayıldınız bakıyorum
Hiç kilo veremeyen -500 en az bekliyorm onun dışında artı gelen kabul etmiyorum ona göre
Bu söylediklerin o kadar doğru ki, aynısını ben de yaşıyorum çünkü. Gün içerisinde aldığım kalori miktarı çok düşük olmasına, sürekli bir koşturmaca içerisinde olmama ve akşam geç vakitte yemek yemememe rağmen gide gide 500 kalori gidiyor. 2 haftada 1 kilo aslında fena değil evet ancak bu kadar aç kalmanın karşılığıda bu değil. Muhtemelen almam gereken kalori miktarından daha azını aldığım için vucut korumaya geçiyor ve istediğim kiloları veremiyorum. O yüzden bu hafta yine bir diyetisyenle anlaştım. 1 hafta boyunca kalori hesabımı ve yemeklerimi o hazırlayacak. En son onunla çalıştığımda 1.3 kilo vermiştim. Ki gün içerisinde 2 ara öğünüm ve 3 öğünüm olmasına rağmen. Yani özetle canımcım demem o ki; sen bu işi çözmüşsün ve kesinlikle doğru yoldasın. Ne yapıyorsan onu yapmaya devam etCanım oldukça az 800 kalori, zaten sağlıklı bir beden için minimum gereken 1200 bu un altı sana ileride sağlık problemleri yaratır, kesinlikle tavsiye etmem. Çok gençsin zararlarını farketmeyebilirsin ama vücut dengeni bozar. Eğer veremiyorsan bir noktadan sonra daha değişik sporlar ara zumba dene, bu kalorilerle sen ağır bi spora giremezsin antrenörümün beni derse almadığı olmuştu :/ biraz kalori arttır vücudun koruma kafasından çıksın, belli bi yerden sonra kilo gitmiyorsa zaten zorlama o senin sağlıklı kilo aralığındadır, tartıyla değil aynayla ilgilen, belki eksilmez kilon ama incelirsinsporlarında ciddi ağırlıkta antremanlar yok ağır yağ yakmayı gerçekten zorlamak istiyorsan antremanlarını sertleştirmen lazım! Özetle anlatmaya çalıştığım senin kilonda boyunda biri o beslenmeyle kiloyu korur veremez, vücudun sağlıklı çünkü sen ancak sıkı antrenmanla bunu sağlarsın
Evet haklısın ben bugğn bu zamana kadar nasıl kilo verirken nasıl besleniyorsam yine öyle beslenmeye başlayacağım düzene oturtacağım teşekkür ederimCanım oldukça az 800 kalori, zaten sağlıklı bir beden için minimum gereken 1200 bu un altı sana ileride sağlık problemleri yaratır, kesinlikle tavsiye etmem. Çok gençsin zararlarını farketmeyebilirsin ama vücut dengeni bozar. Eğer veremiyorsan bir noktadan sonra daha değişik sporlar ara zumba dene, bu kalorilerle sen ağır bi spora giremezsin antrenörümün beni derse almadığı olmuştu :/ biraz kalori arttır vücudun koruma kafasından çıksın, belli bi yerden sonra kilo gitmiyorsa zaten zorlama o senin sağlıklı kilo aralığındadır, tartıyla değil aynayla ilgilen, belki eksilmez kilon ama incelirsinsporlarında ciddi ağırlıkta antremanlar yok ağır yağ yakmayı gerçekten zorlamak istiyorsan antremanlarını sertleştirmen lazım! Özetle anlatmaya çalıştığım senin kilonda boyunda biri o beslenmeyle kiloyu korur veremez, vücudun sağlıklı çünkü sen ancak sıkı antrenmanla bunu sağlarsın
Ay evet ya ben mezuniyet istiyordum şimdi ne şanslılar aşılanıyor üniversitr tayfaları da yeni dönemde kesin açılırlarBi sor bakalım evden bitirmek istediler miAllahım inşallah gelecek yıl evli evinde okullu okulunda olur çok amin
Canım ilk sayfamızda bulunan katılım formunu doldurup buraya atarsan daha iyi olurGünaydın kizlar aranıza yeni katıldım ,açıkçası çok da kullanamıyorum bu siteyi karışık geliyor bana,42 yaşındayım ,dört çocuk annesiyim,78 kiloyum bugün İsveç diyete başlamaya karar verdim ,sade kahve kesme şeker diyor kahvaltı da ,peki onun yerine ikisi bir arada içsem olurmmu
BravoBen bugün şimdi kalkıp sahile yürüyüşe gideceğim uzun zamandır üşeniyorum oraya kadar gitmeye ama bu sefer yapacağım
Aynen öyle düzenli beslenerek bir yere kadar kilo veriliyor zaten sonrası sporda başlıyorBravovalla grupça fazla spora ihtiyacımız var haftaya paşa paşa ve bol bol sporumu yapicam. Kilo verdiğim zamanları hatırlıyorum hepsinde bol spor yaptım tek farki o.
Saliya diyetisyene gidiyorum artik benim vucut yeni seyleri seviyor biraz da onunla verirsek sona geldik sayilir artikSporunu ve yeme düzenini hiç değiştirdin mi canım?
A canım çok tatlısın hiç öyle düşünmedim
Huuuu ne güzelll umarım faydalı olur canımmm hadi bakalım
Hoşgeldin canım takımımızaa
Teşekkür ederiz form için
Yaşın genç sana engel olacak sağlık sorunu coluk cocuk yoluna taş koyacak eş yokbence yürür gidersin
Her gün menülerimizi aşağıdaki sayfaya yazıyoruz canım düzenli paylaşmak kilo vermede çok etkili.. onun dışında sayfada ne kadar aktif olursan o kadar çok verim alabildiğini göreceksin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ben Esra, takım kaptanıyım 35 yaşındayım 4.5 yaşında bir oğlum vartekrardan hayırlı olsun bol boll kilo vermeler inşallah
Oy oyy artık sen okullu değil misin
Hayırlı olsun Zeynepcim darısı güzel bir işe inşallah
Kemal sunalin filmi gibi sonunda mesela yani yi aradjm resmen gelmedi. Zorlu bi hafta seni bekliyor o zaman kiliclari kusanOfff dün gece yarısı bi yedim bi yedim resmen bi tatlı bi tuzlu bi ekşiuzun zamandır böyle bi atak gelmiyordu ne tetikledi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?