Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tüh şanssızlık olmuş bizde selam verip kaçanlardan sandık neyse çok sevindiim kararlı olman sevindirici canım başlıyoruz o halde
Atmadık atmadık estağfurullah
Offf dün gece yarısı bi yedim bi yedim resmen bi tatlı bi tuzlu bi ekşi uzun zamandır böyle bi atak gelmiyordu ne tetikledi bilmiyorum
ah anka
Günaydın hoşgeldiniz
İsveç diyeti özelinde bilmiyorum ama hiç bir diyette ikisi bir arada yok bence onları eve almamakla işe başlayın
Saliya diyetisyene gidiyorum artik benim vucut yeni seyleri seviyor biraz da onunla verirsek sona geldik sayilir artik
A çok iyi hilalcım hayırlı olsun

Keşke öyle olsaydı ama oldu artık hallederiz inşallah
Olur canim donem donem goz donmeleri oluyor. Regl yaklasiyorsa o tetiklemis olabilir ya da gunu az yiyerek bitirdiysen acliktan olabilir. Benim dun ogle yemegi aksama kaldi resmen cok aciktim zaten cuma bugun bi iki biskuvi yiyeyim dedim bi tane bi tane daha derken bi suru yemisim. Yemegi zamaninda hazir etseydim yemegi yiyip gececektim. Bi daha disarda isim olursa sabahtan yemegi yapip cikacagjm ac gelirsem onu yerim en azindan. Bu arada dun biskuvi yedim sabah tost yedim aksam da cok az pilav yedim cok karbonhidrat aldim sabaha kesin arti bilmem kac olirum diyordum 250 gr arti geldim. Toparlariz sıkıntı yok bugun suyunu guzel ic odem atici falan ic gunu de guzel menulerle gecirirsen hemen telafi edersin

Harikasın canım bende tatile geldim geleli 12 13 bin adım yapar oldum yorgunluktan ölüyorum birde + deniz + yaramaz cocuk sen düşün halimi

Eklentiler

• IMG_20210612_122712.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 16
Harikasın canım bende tatile geldim geleli 12 13 bin adım yapar oldum yorgunluktan ölüyorum birde + deniz + yaramaz cocuk sen düşün halimi
Kaptanım vallahi bu sefer tam başladım artık hiçbir şekilde en ufak bi kaçamak bile yapmayacağım zayıflamak istiyorum çünküdüzenlir regl olmamın sebebini de 56 57 kikolarda olmama bağladım o yüzden de vermek istememiştim ama bu sefer daha fazlasını görmek çok üzdü beni artık elimden ne geliyorsa yapacağım

ummhnisa canım izne çıkanları sildim
Özlem Balcı lizozom oldu düzelttim :)

melita09 redsonja87 matteroftime kollontai hu hafta sıkı bir hafta olsun başka menü yazmamazlık yapmayalım olur mu

furusan telefon problemi yaşadığı için dün menüsü yok ona free yazdım bugünden sonra bekliyoruz Zelişcim öpüldünüzzzzz

12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi

M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai

matteroftime
Anka

birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib

Lizozom55
furusan

Kaptım yıldızı

Ben genelde psikolojik yiyorum. Yani bazen tıka basa yiyorum yani ağzıma kadar doluyum ama hala yiyecek bişeyler arıyorum. Bunun için psikolojik yardım alıyorum. İyi gelmişti dün bi sıkıntı da yaşamadım aslında ama işte bilinç altı neye takıldı kimbilir. :))) 5000 adım attım geldim. 5000 daha atarım çocuklar durunca inşallah.

Bence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filan

Bence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filan
Normalde emzirirken olurdu emzirmeyi bırakınca normale dönerdim ama bu sefer dönemedim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…