- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.141
Tüh şanssızlık olmuş bizde selam verip kaçanlardan sandıkMerhaba, memnun oldum.
Çok şükür güzel gidiyorum fakat iki gün önce telefonum arızalandı. Yeni açıldı. Buraya da girip yazamadım kilomu, çok üzgünüm. 64.90 olmuşum.
Benim küçük danam hala emiyor ve bırakmaya hiç niyeti yok. O da beni biraz zorluyor doğrusu. Ama burası bana çok iyi geldi. Pes etmek yok
Atmadık atmadık estağfurullahCherry Mom , 66.3 ile başlamıştım ve 64.9 olmuşum, reglim de bitti biraz da ödem attım fakat dün spor yaparken kasığıma bir şey oldu ağrıyor, yanlış bir şey yaptım sanırım
Telefonum da şarj olmadı iki gün kapalı kaldı. Daha önce de yapmıştı bunu, o nedenle giremedim aklımdaydınız.. Beni atmazsınız değil mi?
Offf dün gece yarısı bi yedim bi yedim resmen bi tatlı bi tuzlu bi ekşiuzun zamandır böyle bi atak gelmiyordu ne tetikledi bilmiyorum
Günaydın hoşgeldinizGünaydın kizlar aranıza yeni katıldım ,açıkçası çok da kullanamıyorum bu siteyi karışık geliyor bana,42 yaşındayım ,dört çocuk annesiyim,78 kiloyum bugün İsveç diyete başlamaya karar verdim ,sade kahve kesme şeker diyor kahvaltı da ,peki onun yerine ikisi bir arada içsem olurmmu
A çok iyi hilalcım hayırlı olsunSaliya diyetisyene gidiyorum artik benim vucut yeni seyleri seviyor biraz da onunla verirsek sona geldik sayilir artik
Çok üzgünümah anka
Keşke öyle olsaydı ama oldu artık hallederiz inşallahKemal sunalin filmi gibi sonunda mesela yani yi aradjm resmen gelmedi. Zorlu bi hafta seni bekliyor o zaman kiliclari kusan
Aaa yok yok, 53 olmadan bir yere gitmeye niyetim yokTüh şanssızlık olmuş bizde selam verip kaçanlardan sandıkneyse çok sevindiim kararlı olman sevindirici canım başlıyoruz o halde
Olur canim donem donem goz donmeleri oluyor. Regl yaklasiyorsa o tetiklemis olabilir ya da gunu az yiyerek bitirdiysen acliktan olabilir. Benim dun ogle yemegi aksama kaldi resmen cok aciktim zaten cuma bugun bi iki biskuvi yiyeyim dedim bi tane bi tane daha derken bi suru yemisim. Yemegi zamaninda hazir etseydim yemegi yiyip gececektim. Bi daha disarda isim olursa sabahtan yemegi yapip cikacagjm ac gelirsem onu yerim en azindan. Bu arada dun biskuvi yedim sabah tost yedim aksam da cok az pilav yedim cok karbonhidrat aldim sabaha kesin arti bilmem kac olirum diyordum 250 gr arti geldim. Toparlariz sıkıntı yok bugun suyunu guzel ic odem atici falan ic gunu de guzel menulerle gecirirsen hemen telafi edersinKeşke öyle olsaydı ama oldu artık hallederiz inşallah
Harikasin helal olsun.Ay ay ben 1saat 15dk da adımlarımı 10bine tamamladım eve geldimama yürürken bacaklarım ve göbek kısmım sanki hamlamış gibi ağırıyordu onun da sebebi vücudumda aşırı ödem olması hep öyle olurum çünkü
Haftaya listeye giriş var hafta hızlı başlamasın da ne olsunHarikasin helal olsun.haftaya hizli basladik
Biz gecen yil 100 gr 200 gr la zayiflarken ne kadar sabirliymisiz ya artik 500 gr alti beni deli ediyor.Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Kızlar bu cuma toparlanıyoruz iyice yayıldınız bakıyorum
Hiç kilo veremeyen -500 en az bekliyorm onun dışında artı gelen kabul etmiyorum ona göre
Harikasın canım bende tatile geldim geleli 12 13 bin adım yapar oldum yorgunluktan ölüyorum birde + deniz + yaramaz cocuk sen düşün halimiAy ay ben 1saat 15dk da adımlarımı 10bine tamamladım eve geldimama yürürken bacaklarım ve göbek kısmım sanki hamlamış gibi ağırıyordu onun da sebebi vücudumda aşırı ödem olması hep öyle olurum çünkü
Kaptanım vallahi bu sefer tam başladım artık hiçbir şekilde en ufak bi kaçamak bile yapmayacağım zayıflamak istiyorum çünküHarikasın canım bende tatile geldim geleli 12 13 bin adım yapar oldum yorgunluktan ölüyorum birde + deniz + yaramaz cocuk sen düşün halimi
HarikasınnnnnGünaydınLeslie boosted yaptım bol sporlu hafta olsun inşallah
Kaptanım 58 olsun benim hedefimHedef listesini akşam yapacağım bu hafta hedefini yazmayan beni etiket yapsın kızlar
Kaptım yıldızıummhnisa canım izne çıkanları sildim
Özlem Balcı lizozom oldu düzelttim :)
melita09 redsonja87 matteroftime kollontai hu hafta sıkı bir hafta olsun başka menü yazmamazlık yapmayalım olur mu
furusan telefon problemi yaşadığı için dün menüsü yok ona free yazdım bugünden sonra bekliyoruz Zelişcim öpüldünüzzzzz
12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai
matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55
furusan
Ben genelde psikolojik yiyorum. Yani bazen tıka basa yiyorum yani ağzıma kadar doluyum ama hala yiyecek bişeyler arıyorum. Bunun için psikolojik yardım alıyorum. İyi gelmişti dün bi sıkıntı da yaşamadım aslında ama işte bilinç altı neye takıldı kimbilir. :))) 5000 adım attım geldim. 5000 daha atarım çocuklar durunca inşallah.Olur canim donem donem goz donmeleri oluyor. Regl yaklasiyorsa o tetiklemis olabilir ya da gunu az yiyerek bitirdiysen acliktan olabilir. Benim dun ogle yemegi aksama kaldi resmen cok aciktim zaten cuma bugun bi iki biskuvi yiyeyim dedim bi tane bi tane daha derken bi suru yemisim. Yemegi zamaninda hazir etseydim yemegi yiyip gececektim. Bi daha disarda isim olursa sabahtan yemegi yapip cikacagjm ac gelirsem onu yerim en azindan. Bu arada dun biskuvi yedim sabah tost yedim aksam da cok az pilav yedim cok karbonhidrat aldim sabaha kesin arti bilmem kac olirum diyordum 250 gr arti geldim. Toparlariz sıkıntı yok bugun suyunu guzel ic odem atici falan ic gunu de guzel menulerle gecirirsen hemen telafi edersin
Bence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filanBen genelde psikolojik yiyorum. Yani bazen tıka basa yiyorum yani ağzıma kadar doluyum ama hala yiyecek bişeyler arıyorum. Bunun için psikolojik yardım alıyorum. İyi gelmişti dün bi sıkıntı da yaşamadım aslında ama işte bilinç altı neye takıldı kimbilir. :))) 5000 adım attım geldim. 5000 daha atarım çocuklar durunca inşallah.
Normalde emzirirken olurdu emzirmeyi bırakınca normale dönerdim ama bu sefer dönemedim nedenseBence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?