- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.161
O zaman bu duygusal aclik değilmiş hormonal aclikmisNormalde emzirirken olurdu emzirmeyi bırakınca normale dönerdim ama bu sefer dönemedim nedense
Bende de oluyordu diyetten once tokum ama sirf biseylerle oyalanayim vakit gecireyim diye yemeye vuruyordum kendimi yap ye yika diyene kadr bi dunya zaman geçiyordu. Bir de mideyle ilgili cok sorunlarim oluyor boyle agrimiyor ama agriyacakmis gibi bir tuhaflik oliyor hele o gunlerde ne yesem tadini alamiyorum midemde bi tuhaflik oluyor ama bisey yemek istiyorum ne yemek istedigimi bulana kadar bi dunya sey deniyorum. Illaki bi sebebi vardir devam ettirmemek onemli olanBen genelde psikolojik yiyorum. Yani bazen tıka basa yiyorum yani ağzıma kadar doluyum ama hala yiyecek bişeyler arıyorum. Bunun için psikolojik yardım alıyorum. İyi gelmişti dün bi sıkıntı da yaşamadım aslında ama işte bilinç altı neye takıldı kimbilir. :))) 5000 adım attım geldim. 5000 daha atarım çocuklar durunca inşallah.
DüzeltmeBu cuma
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
yarimuhendis asıl listeye giriyorsunuz kızlar bu haftayı çok iyi geçirelim tamam mı
Canım 2013den beri kendi kendime 2014den beri buralarda zayıflamaya çalışıyorum ucundan azcık öğrenmiş olabilirimBu söylediklerin o kadar doğru ki, aynısını ben de yaşıyorum çünkü. Gün içerisinde aldığım kalori miktarı çok düşük olmasına, sürekli bir koşturmaca içerisinde olmama ve akşam geç vakitte yemek yemememe rağmen gide gide 500 kalori gidiyor. 2 haftada 1 kilo aslında fena değil evet ancak bu kadar aç kalmanın karşılığıda bu değil. Muhtemelen almam gereken kalori miktarından daha azını aldığım için vucut korumaya geçiyor ve istediğim kiloları veremiyorum. O yüzden bu hafta yine bir diyetisyenle anlaştım. 1 hafta boyunca kalori hesabımı ve yemeklerimi o hazırlayacak. En son onunla çalıştığımda 1.3 kilo vermiştim. Ki gün içerisinde 2 ara öğünüm ve 3 öğünüm olmasına rağmen. Yani özetle canımcım demem o ki; sen bu işi çözmüşsün ve kesinlikle doğru yoldasın. Ne yapıyorsan onu yapmaya devam et
Sen rahatla mutlu ol spor yap yeter benceEvet haklısın ben bugğn bu zamana kadar nasıl kilo verirken nasıl besleniyorsam yine öyle beslenmeye başlayacağım düzene oturtacağım teşekkür ederim
Ay evet ya ben mezuniyet istiyordum şimdi ne şanslılar aşılanıyor üniversitr tayfaları da yeni dönemde kesin açılırlar
Kaptanım yakında havluyu ıslatıp kendimi kovalıycam, ha bu hafta ha öbür hafta derken en son buralara geldim, bu hafta yine inşallah bu hafta toparlıyorum diyerek başlayalımummhnisa canım izne çıkanları sildim
Özlem Balcı lizozom oldu düzelttim :)
melita09 redsonja87 matteroftime kollontai hu hafta sıkı bir hafta olsun başka menü yazmamazlık yapmayalım olur mu
furusan telefon problemi yaşadığı için dün menüsü yok ona free yazdım bugünden sonra bekliyoruz Zelişcim öpüldünüzzzzz
12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai
matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55
furusan
Yemrğimi yedim az önce biraz ders çalışıp bölgesel çalışacağımCanım 2013den beri kendi kendime 2014den beri buralarda zayıflamaya çalışıyorum ucundan azcık öğrenmiş olabilirimbirde kalıcı olması için gerçekten mesai harcadım bu işlere vücut nasıl çalışır hangi spor nereyi çalıştırır hangi ülkenin hangi beslenme düzeni sağlıklı vs. Vücudunda bi matematiği var bozarsan farklı ve hesap edemediğin şekilde çalışıyor, 1200 kalorinin altı bu konuda çok bariz bir örnek bunun altında beslenme ile hergün halter kaldır yine kilo veremezsin hatta alırsın nereden biliyorum halterde çalıştım o şekilde oradan biliyorum yani yiyin yemeden kilo verilmez, diyetisyen hiç kafama yatmayan bir iş aslında vücudunu dinleyerek uzun vadede kendinin doktoru oluyorsun, meditasyon çok daha fazla yardımcı bence bu hafta sağlıklı yiyoruz diyelim yarimuhendis i de alalım yanımıza valla o da bende bi yerde bayılacaz açlıktan
Sen rahatla mutlu ol spor yap yeter bence
Geliyor canım birazdan ders çalışıyordum ara verdim yemek yedim hemen hazırlıyorum
Canım yazmıştım ama gördün mü bu hafta beni alma yine. Tekrar gidecek benim telefonum kamera çalışmıyorGeliyor canım birazdan ders çalışıyordum ara verdim yemek yedim hemen hazırlıyorum
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
72,7 | 71,9 | ||
56,55 | 55,50 | ||
55 | 54,6 | ||
?? | ?? | ||
C
Cagrihilal1
| 67,95 | 67,5 | |
59,1 | 58 | ||
69 | 68,5 | ||
69,6 | ?? | ||
83 | 82,5 | ||
55,9 | 54,9 | ||
73,5 | 72,5 | ||
G
gibivegibi
| 56,3 | 54,5 | |
73,4 | ?? | ||
74,15 | 72 | ||
64,9 | 63 | ||
82,8 | ?? | ||
Tmmdır canım hedefi aldımCherry Mom , teşekkür ederim
Bu hafta için hedefim 63 inşallah. Bugün pek yiyesim yok keyfim yok. Tartım da 64.3 gösteriyor. Bacağımın ağrısı geçerse spor yapacağım inşallah. Çok keyifli oluyor.
Bu arada öneriniz var mı ağrım için? Chloe Ting yaparken oldu, sol kasığım ağrıyor.
Yaa ben de bir benimdir diye düşündüm doğrusu. Acemi olunca...Tmmdır canım hedefi aldım
Chloe yaparken çok sakatlanan var ya dikkat et canım kas gevşetici krem var mı iyi gelir
Benim cuma kilom 55.95Listeye eklemediğim var mı acaba kızlar
11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
Boş olan arkadaşlardan dönüş rica ederim
Bu hafta önemli herkes hedefine sarılsın lütfen yeniden 5.takımı gösterme zamanı çok gerilerde kaldık hem bireyselde derece hemde takıö derecesi almalıyız
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇAnka 72,7 71,9 56,55 55,50 55 54,6 ?? ?? C Cagrihilal1 67,95 67,5 59,1 58ummhnisa 69 68,5melita09 69,6 ??hzlsel 83 82,5 55,9 54,9 73,5 72,5 G gibivegibi 56,3 54,5runib 73,4 ?? 74,15 72furusan 64,9 63 82,8 ??
Biliyorum canımCanım yazmıştım ama gördün mü bu hafta beni alma yine. Tekrar gidecek benim telefonum kamera çalışmıyor
C Cagrihilal1 |
|
|
|
|
|
| G gibivegibi |
|
|
| M mokapot |
| bütün takım |
Ay önceki haftayı almışım tmmdır kuzum güncellerimBenim cuma kilom 55.95
Eline sağlık canımORTAKLAR
(11 Haziran - 18 Haziran )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
C Cagrihilal1 kollontai matteroftime ummhnisa hzlsel redsonja87 furusan G gibivegibi birniyetmeselesi Lizozom55 runib M mokapot yarimuhendis bütün takım
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Merhabalar ortican bu hafta beraberiz. Hadi bakalım güzel eksiler verelim de, bugün ki menün olmamış sanki, adım süper, turşu diyet sürecinde ödem yapıyor bilgin olsun, karpuzda da şeker oranı yüksek olduğu için öyle çok önermiyorlar, akşam yemezsen yarına bence çok halsiz kalkacaksın, salata türü de olsa atıştır. Yemeden az kaloriyle kilo veremezsin, sadece anlık kilo kayıpları yaşarsın ve bir süre sonra diyet yapma isteğin kırılır veya diğer günlerde diyeti bozma yoluna gidersinGece 04.00 işkembe çorbası
Sabah 8.00 peynir domates zeytinli kahvaltı tabağı
Öğlen salatalık turşusu biraz da karpuz
Akşam yemedim yemeyi düşünmüyorum.
15bin adım attım. Tüm gün temizlik yaptım. Gerçekten tüm gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?