Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de oluyordu diyetten once tokum ama sirf biseylerle oyalanayim vakit gecireyim diye yemeye vuruyordum kendimi yap ye yika diyene kadr bi dunya zaman geçiyordu. Bir de mideyle ilgili cok sorunlarim oluyor boyle agrimiyor ama agriyacakmis gibi bir tuhaflik oliyor hele o gunlerde ne yesem tadini alamiyorum midemde bi tuhaflik oluyor ama bisey yemek istiyorum ne yemek istedigimi bulana kadar bi dunya sey deniyorum. Illaki bi sebebi vardir devam ettirmemek onemli olan

Canım 2013den beri kendi kendime 2014den beri buralarda zayıflamaya çalışıyorum ucundan azcık öğrenmiş olabilirim birde kalıcı olması için gerçekten mesai harcadım bu işlere vücut nasıl çalışır hangi spor nereyi çalıştırır hangi ülkenin hangi beslenme düzeni sağlıklı vs. Vücudunda bi matematiği var bozarsan farklı ve hesap edemediğin şekilde çalışıyor, 1200 kalorinin altı bu konuda çok bariz bir örnek bunun altında beslenme ile hergün halter kaldır yine kilo veremezsin hatta alırsın nereden biliyorum halterde çalıştım o şekilde oradan biliyorum yani yiyin yemeden kilo verilmez, diyetisyen hiç kafama yatmayan bir iş aslında vücudunu dinleyerek uzun vadede kendinin doktoru oluyorsun, meditasyon çok daha fazla yardımcı bence bu hafta sağlıklı yiyoruz diyelim yarimuhendis i de alalım yanımıza valla o da bende bi yerde bayılacaz açlıktan
Sen rahatla mutlu ol spor yap yeter bence
Kaptanım yakında havluyu ıslatıp kendimi kovalıycam, ha bu hafta ha öbür hafta derken en son buralara geldim, bu hafta yine inşallah bu hafta toparlıyorum diyerek başlayalım

Yemrğimi yedim az önce biraz ders çalışıp bölgesel çalışacağımah keşke spor yapmayla yeterli olsaydı yememin de düzenli olması lazımbazen dua ediyorum diyorum ki allahım mideme mutasyon geçirttir yiyeceği kadarını yesin fazlasını kabul etmesin diye

Cherry Mom , teşekkür ederim
Bu hafta için hedefim 63 inşallah. Bugün pek yiyesim yok keyfim yok. Tartım da 64.3 gösteriyor. Bacağımın ağrısı geçerse spor yapacağım inşallah. Çok keyifli oluyor.

Bu arada öneriniz var mı ağrım için? Chloe Ting yaparken oldu, sol kasığım ağrıyor.

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi

Listeye eklemediğim var mı acaba kızlar
Boş olan arkadaşlardan dönüş rica ederim

Bu hafta önemli herkes hedefine sarılsın lütfen yeniden 5.takımı gösterme zamanı çok gerilerde kaldık hem bireyselde derece hemde takıö derecesi almalıyız

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Anka
72,7
71,9
56,55
55,50
55
54,6
??
??
67,95
67,5
59,1
58
69
68,5
69,6
??
83
82,5
55,9
54,9
73,5
72,5
56,3
54,5
runib
73,4
??
74,15
72
64,9
63
82,8
??

Tmmdır canım hedefi aldım
Chloe yaparken çok sakatlanan var ya dikkat et canım kas gevşetici krem var mı iyi gelir

Benim cuma kilom 55.95

M mokapot canım hoş geldin takımımıza burda aktif olurum dersen ortaklar listesine seni de ekleyeyim ama çok aktif olamam sohbete muhabbete çok karışamam dersen eklemeyeyin

ORTAKLAR
(11 Haziran - 18 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Eline sağlık canım

Kızlar herkes ortağının menüsünü lütfen takip etsin mümkün mertebe ortaklardan sız eksiksiz menüler gelsin

Ve lütfen menüleri yorumlayalım burada yorumdan kastımız protein az karbonhidrat fazla makro hesabı değil kaçamaksız biir menüde ortağınıza diyeceğiniiz bir afiyet olsun bile ona dokunmaktır ve bence bu ufak dokunuş bile motivasonunu ve güzel menülerinin devamlılığını sağlar ..

Spor çok önemli yaptığımız güzel farklı eğlenceli videoları grupta paylaşmayı eksik etmeyelim

Merhabalar ortican bu hafta beraberiz. Hadi bakalım güzel eksiler verelim de, bugün ki menün olmamış sanki, adım süper, turşu diyet sürecinde ödem yapıyor bilgin olsun, karpuzda da şeker oranı yüksek olduğu için öyle çok önermiyorlar, akşam yemezsen yarına bence çok halsiz kalkacaksın, salata türü de olsa atıştır. Yemeden az kaloriyle kilo veremezsin, sadece anlık kilo kayıpları yaşarsın ve bir süre sonra diyet yapma isteğin kırılır veya diğer günlerde diyeti bozma yoluna gidersin Diyet değil de sağlıklı beslenme moduna girince daha güzel kilolar veriliyor bol eksiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…