• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun ortim. Evden götüremiyorum buzdolabi yok koyamıyorum ama iştede de vakit olmuyor zaten hababam çalışıyorum 😅

😀😀 aynen ondan eski ortim. Ama bence kilo verdik pis tartı göstermedi 😀 hastanede çalışıyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha😅😂

Nöbetler, yoğunluk derken eminim çok zor oluyordur. Ama sağlıksız şeyler yemeye de vakit kalmıyordur😁

Kabak+spor 👌💪

Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay

Ara
Çıldırmış gibi ne bulduysam yedim🥺
2 kuru kayısı, züber Antep fıstıklı bar, 1.5 avuç kuruyemiş, yeşil çay, Lifalif bitter çikolatalı bar

Akşam
2,5 kabak fırında baharatlı yağsız kızartma, 3 yk haşlanmış bulgur

Ara
Beyaz çay

2,5 LT su/ 3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa redsonja87 redsonja87
Aslında kaçamakların olmasa menün çok güzel beybim. Ama ah o kaçamaklar yok mu o kaçamaklar. Minnacık da yesen kalori bombası olarak dönüyor geriye insana. Sinsi bunlar sinsi.

Pztsinden itibaren nefsimize hakim oluyoruz ortikuşum, bak ben yarın itibariyle diyetisyen eşliğinde sıkı bir programa başlıyorum. Senin menünde abur cubur görürsem ben de dayanamam kaçamak yaparım sonra ona göre😜 günaha sokma beni 🙊

Aslında kaçamakların olmasa menün çok güzel beybim. Ama ah o kaçamaklar yok mu o kaçamaklar. Minnacık da yesen kalori bombası olarak dönüyor geriye insana. Sinsi bunlar sinsi.

Pztsinden itibaren nefsimize hakim oluyoruz ortikuşum, bak ben yarın itibariyle diyetisyen eşliğinde sıkı bir programa başlıyorum. Senin menünde abur cubur görürsem ben de dayanamam kaçamak yaparım sonra ona göre😜 günaha sokma beni 🙊
Sorma canım ya hiç böyle olmazdım ama bugün gözüm döndü resmen söz yemeyeceğim yarın itibariyle🥺
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Tulum

Akşam
Izgara köfte

Ara 1
Türk kahvesi
Ara 2
3 tane tuzlu kraker

2.5 Lt su
Spor: 100 zıp zıp ip atlama (dalga geçmeyin🥳)

Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel ummhnisa ummhnisa
Benimkinin aksine menün çok iyi canım😍 spor da başlangıç için iyi arttırırsın diğer günler zıpları ben bir kez denedim yapmayı ama göğüslerim izin vermedi🤣🤣

7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE7 Haziran9 Haziran12 Haziran
kollontai kollontai ------------------
yarimuhendis yarimuhendis 66+71
ummhnisa ummhnisa 1+221
C Cagrihilal1 3+41+43+4
hzlsel hzlsel 22------
redsonja87 redsonja87 ------------------
matteroftime matteroftime ------22
Anka Anka 11------
runib runib 111
G gibivegibi 3------------
birniyetmeselesi birniyetmeselesi ------------------

Üç gün de spor yapan:spor: yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1 runib runib tebrik ederim kızlar:KK9: :KK200: :KK60: Bu hafta aldığımız kötü dereceyi de düşünürsek sporu ihmal etmememiz gerekiyor:KK39:hadi canlanalım kızlar sporsuz ve kaçamaklı menülere elveda diyelim geçen haftanın acısını çıkaralım:rolleyes::confused:

Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay

Ara
Çıldırmış gibi ne bulduysam yedim🥺
2 kuru kayısı, züber Antep fıstıklı bar, 1.5 avuç kuruyemiş, yeşil çay, Lifalif bitter çikolatalı bar

Akşam
2,5 kabak fırında baharatlı yağsız kızartma, 3 yk haşlanmış bulgur

Ara
Beyaz çay

2,5 LT su/ 3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa redsonja87 redsonja87
Nazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeyler😘😘
iyi akşamlar kızlar

Sabah:2 haşlanmış yumurta bol yeşillik, peynir,pekmez,helva,3 dilim ekmek

ara:Türk kahvesi ve 4 adet kuru kayısı

akşam: fırında but, bir kase yoğurt

su:3 Lt
Spor yok

@Lizozom55 Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel nisa
Çok güzel canım benim tebrik ederim😊azcık birazcık 1 mile leslie bile yapsan ne güzel etki eder sana😘
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Tulum

Akşam
Izgara köfte

Ara 1
Türk kahvesi
Ara 2
3 tane tuzlu kraker

2.5 Lt su
Spor: 100 zıp zıp ip atlama (dalga geçmeyin🥳)

Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel ummhnisa ummhnisa
Senin zıplarını sevsinler e miiii😂😂😘😘
Sabah
Patatesli yumurta
Salatalık
1kk beyaz peynir

Öğlen
İki tabak kısır 😪

Akşam
Bir muz
Küçük bir parça bitter çikolata

Bir bardak limonlu su+ 2 lt su
Spor: leslie 1mil, chloe 30dk, bölgesel 30 dk ummhnisa ummhnisa Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir😘😘
Kahvalti 11:00
2 yumurtadan omlet

Aksam 17:30
1 tane simit
Salata
250 gr karpuz

2.5 lt su

Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus
20 dk bölgesel

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa kollontai kollontai
Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosun😂😂

Nazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeyler😘😘

Çok güzel canım benim tebrik ederim😊azcık birazcık 1 mile leslie bile yapsan ne güzel etki eder sana😘

Senin zıplarını sevsinler e miiii😂😂😘😘

Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir😘😘

Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosun😂😂
Evde zararlı bir şey yoktu Allahtan🤭🤭 regl vaktim yaklaştı ona bağlıyorum müthiş açıldı iştahım🥺 zaten artıydım bugün yarın daha da artı olacağım Allahım kendime gelmem lazım🤣

Evde zararlı bir şey yoktu Allahtan🤭🤭 regl vaktim yaklaştı ona bağlıyorum müthiş açıldı iştahım🥺 zaten artıydım bugün yarın daha da artı olacağım Allahım kendime gelmem lazım🤣
Bu zamana kadar böyle gelebilmen müthiş bir iradeye sahip olduğunu gösterir bu zamanı da böyle atlatırsın sıkıntı yok🤣🤣

ummhnisa ummhnisa 1+221
C Cagrihilal1 3+41+43+4
hzlsel hzlsel 22------
Anka Anka 11------
runib runib 111

Üç gün de spor yapan:spor: yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1 runib runib tebrik ederim kızlar:KK9: :KK200: :KK60: Bu hafta aldığımız kötü dereceyi de düşünürsek sporu ihmal etmememiz gerekiyor:KK39:hadi canlanalım kızlar sporsuz ve kaçamaklı menülere elveda diyelim geçen haftanın acısını çıkaralım:rolleyes::confused:
Canım eline sağlık 😘 ne kadar azalmış grup ayolll :KK35:

Ben de içeride şişsin de akşam tok hissedeyim diye niyet ettim canım 😁 yarınki tartı hiç aklıma geldi mi ki

melita09 melita09 :sinirli::sinirli::sinirli: hafta başında bir çarpı daha gelirse bozuşacağız
Özür dilerim beklettim bildirim menü paylaşımı yapamadım çok özür diliyorum cezam neyse çekmeye razıyım inanın sağlık problemiyle uğraştım.. yoksa böyle bir sorumsuzluk yapmazdım size nolur kusura bakmayın bugün döndüm evime 😔
Geçmiç olsun merak ettik hayırdır canım
Tahmin ettim bilerek yapmadığını üzülme iyi misin ?
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

kollontai kollontai :KK9:

Veeeee

birniyetmeselesi birniyetmeselesi :KK9:

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi açık ara sizsinizz 😍😍😍

Sonuncular maalesef
yarimuhendis yarimuhendis bendeniz ve C Cagrihilal1 ikimiziz canım bu hafta bomba gibi geliyoruz amaaaa :KK24: :KK43:

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee :KK55:

Eline sağlık Zeynepcim

kollontai kollontai birniyetmeselesi birniyetmeselesi başarınız bu haftada yeni ortaklarınızla devam etsin inşallah kızlar ♥️

yarimuhendis yarimuhendis C Cagrihilal1 dinamiti koymuş 🤣🙈🙈🙈

ummhnisa ummhnisa 1+221
C Cagrihilal1 3+41+43+4
hzlsel hzlsel 22------
Anka Anka 11------
runib runib 111

redsonja87 redsonja87 kalbin kadar temiz spor tablosu 🤣🤣

Eline sağlık hazalcım teşekkür ederiz 😘

Back
X