• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:D hııım yaz geldi boşver diyetii :D sonbaharda gelsinler bakalım ;)
Bir tanemmmmmmm bende geldim okumaya aklımdan burası hiç çıkmıyor arada okumaya geliyorum sessizce, belki okumuşsundur bizşm tayinimiz Diyarbakıra çıktı ben toplanmayla uğraşıyorum inşallah bir yerleşelim düzen kurayım bir buralarda olurum inşallah

Eylülde coşar buralar burcum 🙈 nasılsın ☺️☺️
ben de eylüle anca bitiririm son seviyeme ulaşmayı 😍
iyiyimm kapti kuşum 55.8 di bu sabah, 54 olunca korumaya geçmeyi planlıyorum e yavaştan sporu ve kalorimi arttırıcam deneyerek o da vakit alıcak biraz :KK76:
sen nasılsıın tatil nasıl ;)

iyiyimm kapti kuşum 55.8 di bu sabah, 54 olunca korumaya geçmeyi planlıyorum e yavaştan sporu ve kalorimi arttırıcam deneyerek o da vakit alıcak biraz :KK76:
sen nasılsıın tatil nasıl ;)
Ay çok özlemişim hepinizi

Bir tanemmmmmmm bende geldim okumaya aklımdan burası hiç çıkmıyor arada okumaya geliyorum sessizce, belki okumuşsundur bizşm tayinimiz Diyarbakıra çıktı ben toplanmayla uğraşıyorum inşallah bir yerleşelim düzen kurayım bir buralarda olurum inşallah
:rolleyes::KK200: yok kuzum okumamıştım hayırlı olsun 😘 mutlu oldun mu yoksa istemiyo muydun sanki istemiyodun diye hatırladım ama hayırlısı olur inşallah canım :KK200::dua:

sen nasılsıın tatil nasıl :KK66:
Vay be geldin yolun sonuna tatlım 🤩
Gerçi koruma olayıda başka bir incelik istiyor 🙈🙈😅
İyiyim canım deniz yürüyüş çık yemek ye gel cocuk olunca biraz hızlı ve yorucu geçiyor ama iyi memnun kaldık 9 10 saate yakın yol sürdü değdi çok şükür :)
Kaptanım işte bende ancak ozamana burdayım
Bekliyoruz canım ☺️☺️ kontrolü elden bırakmak yok aman ha 🤩🤩

Ben de niyet ettim tatile kadar 55 kilo olmaya amin çok amin daha fazlasında gözüm yok 55leri göreyim yeterli sonrası tatilden sonraya kalsın😂
Ben niyet etmeye de korkuyorum şu yaşıma kadar niyet edipte yaptigim tek sey oruç tutmak otesi olmadi 🙈🙈

Ben niyet etmeye de korkuyorum şu yaşıma kadar niyet edipte yaptigim tek sey oruç tutmak otesi olmadi 🙈🙈
Ah canın vallahi benim artık vermem gerekiyordu bunun için de üst listeye girmem lazımdı o da cuma günü olacak inşallah ondan sonrası daha kolay 😊sen de kıracaksın şeytanın bacağını az kaldı

Sabah
Patatesli yumurta
Salatalık
1kk beyaz peynir

Öğlen
İki tabak kısır 😪

Akşam
Bir muz
Küçük bir parça bitter çikolata

Bir bardak limonlu su+ 2 lt su
Spor: leslie 1mil,

Aslında tabak boyutu ve parça boyutlari da önemli. Küçücük kase var kocaman tabak var onlara da dikkat et bence canım.

Vay be geldin yolun sonuna tatlım 🤩
Gerçi koruma olayıda başka bir incelik istiyor 🙈🙈😅
İyiyim canım deniz yürüyüş çık yemek ye gel cocuk olunca biraz hızlı ve yorucu geçiyor ama iyi memnun kaldık 9 10 saate yakın yol sürdü değdi çok şükür :)
vallahi az kaldı yolun sonuna 😍 deneyerek bulcam bakalım kaptim :D

Marmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım🤣🤣
canım bikini giyiyorsan alt karnını toplar zaten 😉

vallahi az kaldı yolun sonuna 😍 deneyerek bulcam bakalım kaptim :KK70:

canım bikini giyiyorsan alt karnını toplar zaten 😉
Hafif yüksek bel bikini altı kullanıyorum canım alt göbeği kapatıyot😂😂hilelik asla bitmez bende🤣🤣ama yine de kökten gitse hileliğe gerek kalmasa süper olacak onu da yapacağım tekrar💃💃

Back
X