- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.561
Eski ortim kurabiyeler kücuktur inşallahslm kızlarrrr.)
saabh - 2 kurabite fıstık kahve
öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir
kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Ay gecmis olsun. Yine cok az yemissinİyi akşamlar herkese
Midem kendine geldi nihayet
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam dev kase salata ton balıklı mısırlı
Mercimek çorbası
1 avuç kadar da leblebi
1 filtre kahve
2 litre su
15000 adım
Sabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?slm kızlarrrr.)
saabh - 2 kurabite fıstık kahve
öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir
kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz17 haziran
Sabah
1 dlm tahıllı ekmek
1 dilim peynir
Domates
Yarım tk tereyağ
1 tane tavada yumurta
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğleden sonra
Çok ince Bi dilim pasta
Sade Türk kahvesi
Madensuyu
4 5 tane kiraz
Akşam
Biraz yoğurt
1 çay tabağı kadar kabak yemeği
Su:2lt
Cherry Mom @matteroftime
Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun17 haziran
11.00 : 1 yumurta,1dilim peynir,salatalık domates,14 tane kiraz,1 dilim tb ekmek
14.30 : 1 kupa sade nescafe,15 tane fındık
18.15 : 2kepçe çorba,2 tane salatalık yarım dilim tb ekmek
Su : 2.8lt normal,1lt tarçınlı limonlu su
Spor : 20dk bölgesel,1500 tane ip
Cherry Mom ummhnisa @runib
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkese
Midem kendine geldi nihayet
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam dev kase salata ton balıklı mısırlı
Mercimek çorbası
1 avuç kadar da leblebi
1 filtre kahve
2 litre su
15000 adım
Güzel bir Perşembe menüsü hazalcımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim füme hindi, domates, peynir, kiraz saplı çay, 2 wasa, 5 zeytin
Ara
Züber
Ananaslı, yeşilçaylı 1 LT su
Akşam
Fırında kabak, 2 yk yoğurt, az yağsız tuzsuz çeçil peyniri, 2 wasa
2 LT su, beyaz çay
Cherry Mom ummhnisa redsonja87
Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstınSabah 10:00
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalik domates
Ogle 15:00
3 yk tavuk sote
3 yk pilav
Salata
1 kase yogurt
Ara 19:00
200 gr karpuz
1 kk peynir
4 badem
2.5 lt su
spor
10 bin adim
Cherry Mom ummhnisa kollontai
He bir dilim oglende ekmek yerine pilav. Kilo az diyemi boyle verdi uzun zamandir diyetteyim dedim ondan mi boyle verdi anlamadim ben de sonuc acim yaniSabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?
Spor çok iyi
Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz
Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun
Geçmiş olsun canım
Midenden dolayı mı sabah öğle yoktu ? Onlar olmadığı için menü epey az gözüktü gözüme
Adımlar şahane
Güzel bir Perşembe menüsü hazalcım
Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstın
Güzel menü ve adım yarın inşallah eksi gelir
Valla bitti kaptanım yaKız okul bittiydi ya
Olmaz inşallah kaptanım bugün sabah ödemimi atmadan 200gr artıdaydım yarın sabahtan sporumu da yaparım az da olsa eksi görürüm diye umut ediyorum.Sabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?
Spor çok iyi
Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz
Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun
Geçmiş olsun canım
Midenden dolayı mı sabah öğle yoktu ? Onlar olmadığı için menü epey az gözüktü gözüme
Adımlar şahane
Güzel bir Perşembe menüsü hazalcım
Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstın
Güzel menü ve adım yarın inşallah eksi gelir
Hayırlısı canım gönlüne göre olsun her şeyValla bitti kaptanım yaiş arayışlarına başladım bile bakalım hayırlısı
Menüm için de teşekkür ederim kaptanım biliyorum da bir müddet uygulamam sürekli olamadı ama şimdi üst listeye katılınca mecbur sürekliliğini sağlayacak
İnşallah canımOlmaz inşallah kaptanım bugün sabah ödemimi atmadan 200gr artıdaydım yarın sabahtan sporumu da yaparım az da olsa eksi görürüm diye umut ediyorum.
Bu vicdan duygusuyla sen erir gidersinKizlar düngece de uzun zaman sonra bir ruya gördüm. Onda da bir pideyi bitiriyordum sonra da pişman oluyordum
Bence uzun zamandır diyettesin diye olabilir o da biliyor bu noktada artık kısmadan gitmeyeceğini biraz kaçırsan sanki bi kuzuyu yemişsin gibi + olacağınıHe bir dilim oglende ekmek yerine pilav. Kilo az diyemi boyle verdi uzun zamandir diyetteyim dedim ondan mi boyle verdi anlamadim ben de sonuc acim yanidaha diyo karpuzu cok yemissin
Ay inşallah kaptanım ya listedeyken her şey daha güzel düzenli oluyorHayırlısı canım gönlüne göre olsun her şey
Aynen üst liste ile o disiplini el mecbur kuruyorsun canım daha önce yaptın bu sefer son vuruş gelecek ve mezun olacağız
Çok şükür kaptanım ufak ufak işlerimi toparlamaya çalışıyorum, şu sıralar ekonomik kriz dönemindeyim biraz kafam yorgun lakin şükürYa aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarken
Eksi olmamana rağmen yedin heeaşkolsun
Tmmdır o halde canım
Menü yazmak takip etmek kesinlikle faydalı arada bende yeniden başlasam mı diyorum off tatilde kilo aldım ya ödüm kopuyor verdiklerim geri gelecek diye
İnsan yediğini yazmayınca 1 lokma 2 lokma hesap etmiyor sanki hiç onlar yenmemşş gibi kabul ediyor beyin ama yazınca bunlar ara öğün oldu diyorsun bilinçli gidiyorsun
Hoşbuldum canımmm nasılsın ?
Yaaa bende klasik diyetisyen menüsü sandım hani dolu dolu olanlarından
Ortim menü valla süper olmuş ama karpuz akşam saati için biraz fazla şeker oranı yüksek çünkü. Afiyet olsun canımSabah 10:00
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalik domates
Ogle 15:00
3 yk tavuk sote
3 yk pilav
Salata
1 kase yogurt
Ara 19:00
200 gr karpuz
1 kk peynir
4 badem
2.5 lt su
spor
10 bin adim
Cherry Mom ummhnisa kollontai
Evet pek giremiyorum.. Alerji ilacı kullandım geçti tşk ilgine kaptanım malesef ev fena olmuş temizlik le uğraşıyorum birde aşı çıktı git aşı ol, evin eksiği alışveriş koşturmaca geçiyor.. Sen nasılsın kaptanım tatiliniz nasıl gidiyor iyisinizdir umarım.. bu arda güzel bir eksiyle gelcem yarına çok mutluyum kaptanm
AynenBu vicdan duygusuyla sen erir gidersinrüyalarına bile hakim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?