Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlarrrr.)

saabh - 2 kurabite fıstık kahve

öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir

kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Eski ortim kurabiyeler kücuktur inşallah
İyi akşamlar herkese
Midem kendine geldi nihayet
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam dev kase salata ton balıklı mısırlı
Mercimek çorbası
1 avuç kadar da leblebi
1 filtre kahve
2 litre su
15000 adım
Ay gecmis olsun. Yine cok az yemissin

slm kızlarrrr.)

saabh - 2 kurabite fıstık kahve

öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir

kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Sabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?
Spor çok iyi
Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz
Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun
İyi akşamlar herkese
Midem kendine geldi nihayet
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam dev kase salata ton balıklı mısırlı
Mercimek çorbası
1 avuç kadar da leblebi
1 filtre kahve
2 litre su
15000 adım
Geçmiş olsun canım
Midenden dolayı mı sabah öğle yoktu ? Onlar olmadığı için menü epey az gözüktü gözüme
Adımlar şahane
Güzel bir Perşembe menüsü hazalcım
Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstın
Güzel menü ve adım yarın inşallah eksi gelir

He bir dilim oglende ekmek yerine pilav. Kilo az diyemi boyle verdi uzun zamandir diyetteyim dedim ondan mi boyle verdi anlamadim ben de sonuc acim yani daha diyo karpuzu cok yemissin

Olmaz inşallah kaptanım bugün sabah ödemimi atmadan 200gr artıdaydım yarın sabahtan sporumu da yaparım az da olsa eksi görürüm diye umut ediyorum.

Hayırlısı canım gönlüne göre olsun her şey

Aynen üst liste ile o disiplini el mecbur kuruyorsun canım daha önce yaptın bu sefer son vuruş gelecek ve mezun olacağız

He bir dilim oglende ekmek yerine pilav. Kilo az diyemi boyle verdi uzun zamandir diyetteyim dedim ondan mi boyle verdi anlamadim ben de sonuc acim yani daha diyo karpuzu cok yemissin
Bence uzun zamandır diyettesin diye olabilir o da biliyor bu noktada artık kısmadan gitmeyeceğini biraz kaçırsan sanki bi kuzuyu yemişsin gibi + olacağını

Hayırlısı canım gönlüne göre olsun her şey

Aynen üst liste ile o disiplini el mecbur kuruyorsun canım daha önce yaptın bu sefer son vuruş gelecek ve mezun olacağız
Ay inşallah kaptanım ya listedeyken her şey daha güzel düzenli oluyorçok heyecanlıyım o yüzden

***5.Takım 731. Etap ***

Ummhnisa (69/
Cagrihilal1 (67,95/
monarosaa (83,9/ ) geçtiğimiz etap bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü
Melita09 (69,6/
hzlsel (83/
redsonja87(55/
matteroftime(55,95/
Anka (72,7/

5.takim ortalaması:%

Alt liste

Yarımuhendis(52,9/ 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 14 e bölündü ekstrem durum 2b ( 59.1 geçen hafta )
Kollontai (55,9/
611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)
birniyetmeselesi(73,5/ 661.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü b.t 28.05.21 b.k 75.50 h.k 60
gibivegibi (56,3/55,1 /1,2/%2,131 )yeni üye b.t 29.05.21 b.k 56.9 h.k 50
runib ( 73,4/ yeni üye b.t 29.05.21 b.k 73.8 h.k 69 ( 66.4min *)
Lizozom (74,15/)Yeni üye b.t 05.06.21 b.k 76, h.k 62
Furusan(64,9/Yeni
üye b.t 08.06.21,b.k 66, h.k 53

Çok şükür kaptanım ufak ufak işlerimi toparlamaya çalışıyorum, şu sıralar ekonomik kriz dönemindeyim biraz kafam yorgun lakin şükür Seninde sağlığın sıhhatin iyidir umarım, bi tatil sonrası yorgunluk şimdi

Ortim menü valla süper olmuş ama karpuz akşam saati için biraz fazla şeker oranı yüksek çünkü. Afiyet olsun canım

M monarosaa seninde sesin çıkmıyor canım menü yazıp kaçma nasıl geçti haftan canım? Rahatsızlığın geçti mi ?
Evet pek giremiyorum.. Alerji ilacı kullandım geçti tşk ilgine kaptanım malesef ev fena olmuş temizlik le uğraşıyorum birde aşı çıktı git aşı ol, evin eksiği alışveriş koşturmaca geçiyor.. Sen nasılsın kaptanım tatiliniz nasıl gidiyor iyisinizdir umarım.. bu arda güzel bir eksiyle gelcem yarına çok mutluyum kaptanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…