Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalde de fasting yapıp öğlen başlıyorum yemeye. Rahatsız olduğum için çok öğün atladım.

Beybim menülerin çoksel Özellikle dün neredeyse hiçbir şey yememişsin. Vallahi helal olsun sana. Uykusuzluk ve açlığın seni zorladığını biliyorum, ama hiçbir şey fedakarlık etmeden ya da çok çalışmadan olmuyor biliyorsun. Bu hayatın her alanı için böyle. İş hayatı, sosyal hayat, aşk hayatı vs farketmiyor. Hep bir çaba hep bir emek istiyor. Sen de çok çalıştın, çok yoruldun evet ancak çabanın ve gayretinin mükafatını da alıyorsun ve almaya da devam edeceğine inanıyorum. Pes etmek yok Sen pes edersen biz de motivasyonumuzu kaybederiz, takımla özdeşleştin çünkü, omuzlarında sadece kendi yükün değil bizim de yükümüz var, ehe En tatlı kaptan yardımcısısının bugünkü azim raporunu da merakla bekliyorum. Bakalım bu hafta kaç kilo gitti

Güna

Hosbuldum canım biraz adaptasyon sürecinden sonra hem geldim hem mezun kiloma döndüm:) vermek istedigim bikac kilo icin kaldıgım yerden devam etmek istiyorum Cherry Mom Kaptanım uygun mudur:)
Günaydın canım ne güzel kilonu korumuşsun. Hoşgeldin tekrardan

Günaydın kızlaar:)
Şehir değişikliği, allerji derken alt üst olan beslenmemde -850 gramdayım. Bu da aç kalarak zayıflanmayacağını göstermiş oldu.
Başlangıç:76 kg
Geçen Hafta- 74,15 kg
18.06.2021- 73,30 kg
Yüzde: 1,146
Hedefimi geçen haftaki hedefim yapıp 72 olarak belirliyorum.

Eklentiler

• IMG_20210618_090831[1].webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
Güna

Hosbuldum canım biraz adaptasyon sürecinden sonra hem geldim hem mezun kiloma döndüm:) vermek istedigim bikac kilo icin kaldıgım yerden devam etmek istiyorum Cherry Mom Kaptanım uygun mudur:)
Ne güzel canım tebrik ederim seni onca koşturmaya kilo almamış olman şahane bir şey inşallah bizler de yapabiliriz
Bilmez miyim canım fedakarlık olmak zorunda pes etmem istesem bile vicdanım izin vermiyor en azından açlık neyse ama şu uyku problemimi bitirsem daha iyi hissedeceğim son iki haftam kaldı şu iki haftayı inşallah temiz atlatıp 7yi görüp mezun olacağım Sağ ol canım benim bak utandım şimdi Sabah tartıldım ama eve gidince tekrar tartılacağım belki 100 gr oynar

Geç kaldım sanırım az önce paylaştım ben de, unutmuşum çünkü
Evet azcık geç kaldım ama olsun sorun yok
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…