- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.581
Günaydın tekrar bol bol başarılarGünaydınnnsaat 10 da sınavım var sınavdan sonra evden çıkacağım için şimdi kalktım sporumu yapıp son kez notlara bakacağım
Kolay gelsin canım sınavında başarılarGünaydınnnsaat 10 da sınavım var sınavdan sonra evden çıkacağım için şimdi kalktım sporumu yapıp son kez notlara bakacağım
Normalde de fasting yapıp öğlen başlıyorum yemeye. Rahatsız olduğum için çok öğün atladım.Sabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?
Spor çok iyi
Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz
Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun
Geçmiş olsun canım
Midenden dolayı mı sabah öğle yoktu ? Onlar olmadığı için menü epey az gözüktü gözüme
Adımlar şahane
Güzel bir Perşembe menüsü hazalcım
Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstın
Güzel menü ve adım yarın inşallah eksi gelir
Hoş geldin canımcımGünaydın kızlar
Hosbuldum canımHoş geldin canımcım
Sağ ol canımKolay gelsin canım sınavında başarılar
Hoş geldin canım tebrik ederim kilo almadan atlattığın için bu zamanıGüna
Hosbuldum canımbiraz adaptasyon sürecinden sonra hem geldim hem mezun kiloma döndüm:) vermek istedigim bikac kilo icin kaldıgım yerden devam etmek istiyorum Cherry Mom Kaptanım uygun mudur:)
Uyuyakalmışım.. Hemen dünün menüsünü yazayım ortim sağol
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, 5 yeşil zeytin, kiraz saplı çay, 1 ince dilim karpuz, peynir, 2 kaşık yulaf ve az sütle krep
Ara
Ananaslı, yeşil çaylı 1 LT su
Akşam
Mangal(yarım kebap, 3 köfte), salata
2,5 LT su, Beyaz çay, Kayısı çayı / 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa redsonja87
Beybim menülerin çokselKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim füme hindi, domates, peynir, kiraz saplı çay, 2 wasa, 5 zeytin
Ara
Züber
Ananaslı, yeşilçaylı 1 LT su
Akşam
Fırında kabak, 2 yk yoğurt, az yağsız tuzsuz çeçil peyniri, 2 wasa
2 LT su, beyaz çay
Cherry Mom ummhnisa redsonja87
Günaydın canım ne güzel kilonu korumuşsun. Hoşgeldin tekrardanGüna
Hosbuldum canımbiraz adaptasyon sürecinden sonra hem geldim hem mezun kiloma döndüm:) vermek istedigim bikac kilo icin kaldıgım yerden devam etmek istiyorum Cherry Mom Kaptanım uygun mudur:)
12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai
matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55
furusan
Ne güzel canım tebrik ederim seni onca koşturmaya kilo almamış olman şahane bir şey inşallah bizler de yapabilirizGüna
Bilmez miyim canım fedakarlık olmak zorunda pes etmem istesem bile vicdanım izin vermiyor en azından açlık neyse ama şu uyku problemimi bitirsem daha iyi hissedeceğim son iki haftam kaldı şu iki haftayı inşallah temiz atlatıp 7yi görüp mezun olacağımBeybim menülerin çokselÖzellikle dün neredeyse hiçbir şey yememişsin. Vallahi helal olsun sana. Uykusuzluk ve açlığın seni zorladığını biliyorum, ama hiçbir şey fedakarlık etmeden ya da çok çalışmadan olmuyor biliyorsun. Bu hayatın her alanı için böyle. İş hayatı, sosyal hayat, aşk hayatı vs farketmiyor. Hep bir çaba hep bir emek istiyor. Sen de çok çalıştın, çok yoruldun evet ancak çabanın ve gayretinin mükafatını da alıyorsun ve almaya da devam edeceğine inanıyorum. Pes etmek yok Sen pes edersen biz de motivasyonumuzu kaybederiz, takımla özdeşleştin çünkü, omuzlarında sadece kendi yükün değil bizim de yükümüz var, ehe En tatlı kaptan yardımcısısının bugünkü azim raporunu da merakla bekliyorum. Bakalım bu hafta kaç kilo gitti
Evet azcık geç kaldım ama olsun sorun yokGeç kaldım sanırım az önce paylaştım ben de, unutmuşum çünkü
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederimGünaydın kızlaar:)
Şehir değişikliği, allerji derken alt üst olan beslenmemde -850 gramdayım. Bu da aç kalarak zayıflanmayacağını göstermiş oldu.
Başlangıç:76 kg
Geçen Hafta- 74,15 kg
18.06.2021- 73,30 kg
Yüzde: 1,146
Hedefimi geçen haftaki hedefim yapıp 72 olarak belirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?