Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm canım boyun kaç merak ettim, çok sıkı diyet uyguluyorsun , kilon iyi gözüyor. ayrıca 4 lt su tuvaket olarak nasıl çok fark varmı
Boyum 157 canım kilom şu an daha fazla orda görünenden ve ben bir an önce vermek istiyorum bunun için de sıkı diyet şart bana. 4 lt su da 2 saattr bir tuvalete gidiyorum elbette az içtiğim günlerden daha fazla tuvalet ihtiyacım oluyor

C Cagrihilal1 ortim ben -600 üm şuan bugün açlık grevi gibi bişi yapıp yarına 1 kg eksi gelme ümidim var tutarsa tabi planlar, senin nasıl gidiyor şuan diyetisyen listesi durumlar falan

Ben iki gundur diyetisyen listesiyle ilerliyorum azicik yazmis zaten normaldede oylr cok yemiyorum ama liste ya dışına cikamamak beni cok geriyor. Bugun 10 bin adim atacagim sadece suyumu iciyorum yarina net sonucu gorecegiz tarti eksiyi gostermedi ama gostermesi lazim teorik olarak bilime guveniyorum insallah patlatmaz beni ekside olman super misafire ragmrn bozmamissin helal olsun

Süper en azından eksi çıkmazsa da kendini suçlamazsın Yürüyüşü de böyle hafif tempolu yaparsan kaslarını zorlayıp şişirmez sen ölçülerini alarak devam etsene biraz, bel göğüs kalça kol bacak ölçülerini takip et 15 güne bir. Belki de zayıflamıyorsun ama yağı kasa çevirip vücudu sıkılaştırıyorsun, en azından motivasyonunu arttırır
Elimden geldiğince dikkat ettim canım bi iki ufak kaçamak oldu ama genel olarak çok az yedim yine iştahım yok ya garip bi şekilde bak bu saat oldu daha bi kahve içtim bişey yemedim, benim istemeden de olsa if diyeti gibi oluyor beslenmem

Ölçü aliyorum canim kilo vermeyle orantili gidiyor kilo verirsem inceliyorum kilo degismezse olcu degismiyor. Benimki de if gibi ama saat takip etmiyorum artik. 2 ana 1 ara ogun yazdi diyetisyen . Açım ama ben bugun evde tadilat işi vardi kahvalti ayak ustu yedim yine listedekileri ama açım yemegi yesem daha sabaha cok var ara ogunu yapsam doyurmaz beni once yemek yiyip arayi aksama dogru yapacagim artik

C Cagrihilal1 ortim ben -600 üm şuan bugün açlık grevi gibi bişi yapıp yarına 1 kg eksi gelme ümidim var tutarsa tabi planlar, senin nasıl gidiyor şuan diyetisyen listesi durumlar falan
Bende +500 e inmisim yarina ucundan gorurum eksiyi diye dusunuyorum. Zaten menum hafif olacak odem atici falanda icerim bu haftayida atlatiriz boylece

Valla bravo. Ben muhtemeln 7 dakikada 7 tane atlarım

Ay hadi bakalım hilalcım nasıl olacak diyetisyen sonuçları gerçi tam sonuç sayılmaz tam 1 haftalık olmuyor ama yinede kötü etkilemez diye düşünüyorum

D

Dikkat et canım keşke yarın gitseydiniz rahat rahat yerdin
Canım topluluk olunca malesef günü ayarlayamadım onu atlattım da ordan çıkışta olanlar oldu. Pazar günü doğum günüm yarın tatile çıkıcaz evde olmıycam diye arkadaşlarım süpriz yapmışlar pasta falan alıp gelmişler
Helllooo ben evime geldim kızlar nasılsınız
Ooo kaptanım Hoşgeldin evine.

Günaydın, geçti geçti şükür, ama düşündüğüm eksileri göremedim tartıda
Canım umarım sorun hallolmuştur, tartıdaki eksiler artılar lütfen diyetini etkilemesin sabredersen bu yolda başarılı olabilirsin
Oooo kimler gelmiş kimlerrr
Selam canım hoşgeldin biz bıraktığın gibiyiz iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Kilo koruduğunu tahmin ettim sende o iş varken almak ne mümkün şahane oldu sana maşallah diyelim
Cherry Mom kaptanım günaydın. Bugün bildirimde bulunabiliyorum
55.1
-1.2
-%2.1

Büyük oynayıp haftaya kilo hedefimi de 53.5 yapıyorum
Süpersin canımmm teşekkür ederiz fotoğraf için geçen hafta foto olmadığı için yarın listeye alamayız ama eğer hedefini düşürürsen sonraki cuma listeye alabiliriz o konuda kararsız olduğunu yazmıştın dönmedim sana kusura bakma bence boyuna göre idealsin dahada hedefi aşağı çekmene ihtiyac var mı bilemedim bu senin kendini aynada beğenip beğenmemenle ilgili bir durum tabi çevrendekiler ne diyor mesela kilon için ?
Günaydınlar
Kızlar birazdan kahvaltıya gidicem arkadaşlarla hemde açık havada zaten en sevdiğim öğün kahvaltı inşallah çok kaçırmam.
Durum raporu alalım mı
Ay teşekkür ederim
Bugün paylaşınca bugünün tarihini attım simdi de isteyim yarin aksam çıkıcam isten
Tmm tatlım sorun değil zaten dediğim gibi yarın listeye alamayacaktık 2 hafta üst üste foto ve not olması gerekiyor sende geçen hafta not yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…