Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hiç hoş gelemedim yaa çok soğuk donduk
Yaa tabi bu hafta İzmir de biraz serindi Ankara daha soğuktur
Iıı şeeyy çok değil ama perşembe için istediğim olmadı bugünde eksi görememiştim yarın bana süpriz olacak tartı

Kaptanım çok teşekkür ederim
Hedefimi 50 yapabilirim. Normalde üniversitede de o kadardim sonra 53 civarında gezindim. Insanlara gore normal kilodayim tabi de kimse oyle dikkat etmiyor
Ne zaman listede olacağım cok onemli değil zaten boyle de cok faydasi oldu bana. Normalde çok binge eating yapıyordum buraya yazıyorum diye yapmıyorum

Demek ki sende hep yavaş yavaş gidiyor Sabır sabır sabır efenim
Bende +500 e inmisim yarina ucundan gorurum eksiyi diye dusunuyorum. Zaten menum hafif olacak odem atici falanda icerim bu haftayida atlatiriz boylece
Süper ortim birinci olacağız bak
Helllooo ben evime geldim kızlar nasılsınız
Hoşgeldin kaptanım

slm kızlarrrr.)

saabh - 2 kurabite fıstık kahve

öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir

kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Menün çok az canım ya diğer günlere de baktım hep ve o kurabiye eksik olmuyor menünde merak ettim nasıl bi kurabiye bitmiyor mu

Ay kaptanım vallahi şişirmese fazla atlaması 2 3 katı da atlardım o kadar iyi geldi bi de o 7dkda terlerimi görseydiniz efsaneydiher fün 15 dk ip atlasam pörfekto yeter
Ya aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarken
Iıı şeeyy çok değil ama perşembe için istediğim olmadı bugünde
Eksi olmamana rağmen yedin hee aşkolsun
Tmmdır o halde canım
Menü yazmak takip etmek kesinlikle faydalı arada bende yeniden başlasam mı diyorum off tatilde kilo aldım ya ödüm kopuyor verdiklerim geri gelecek diye
İnsan yediğini yazmayınca 1 lokma 2 lokma hesap etmiyor sanki hiç onlar yenmemşş gibi kabul ediyor beyin ama yazınca bunlar ara öğün oldu diyorsun bilinçli gidiyorsun
Hoşgeldin kaptanım
Hoşbuldum canımmm nasılsın ?
Kotu etkileyecek bi menu vermedi ki açım resmen
Yaaa bende klasik diyetisyen menüsü sandım hani dolu dolu olanlarından

Oooo kaptanım atlarım tabi 15 dksı 45 dklık cardioya eş değer resmen ama hem cuma öncesi hem de sınava gireceğim diye atlamadım şişirmesin diye

Evet kesinlikle. Yazinca o kadar küçük hesap yapmaya başladım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…