- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.816
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.541
Ay hiç hoş gelemedim yaa çok soğuk dondukOoo kaptanım Hoşgeldin evine.
Hoş geldin kaptanım kaptanım özlemişimHelllooo ben evime geldim kızlar nasılsınız
Ay kaptanım vallahi şişirmese fazla atlaması 2 3 katı da atlardım o kadar iyi geldi bi de o 7dkda terlerimi görseydiniz efsaneydiHarikasın yaaaa
Çok teşekkür ederim, halloldu şükür.Canım umarım sorun hallolmuştur, tartıdaki eksiler artılar lütfen diyetini etkilemesin sabredersen bu yolda başarılı olabilirsin
Yaa tabi bu hafta İzmir de biraz serindi Ankara daha soğukturAy hiç hoş gelemedim yaa çok soğuk donduk
Iıı şeeyyCanım umarım sorun hallolmuştur, tartıdaki eksiler artılar lütfen diyetini etkilemesin sabredersen bu yolda başarılı olabilirsin
Oooo kimler gelmiş kimlerrr
Selam canım hoşgeldinbiz bıraktığın gibiyiz iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Kilo koruduğunu tahmin ettim sende o iş varken almak ne mümkün şahane oldu sana maşallah diyelim
Süpersin canımmm teşekkür ederiz fotoğraf için geçen hafta foto olmadığı için yarın listeye alamayız ama eğer hedefini düşürürsensonraki cuma listeye alabiliriz o konuda kararsız olduğunu yazmıştın dönmedim sana kusura bakma bence boyuna göre idealsin dahada hedefi aşağı çekmene ihtiyac var mı bilemedim bu senin kendini aynada beğenip beğenmemenle ilgili bir durum tabi çevrendekiler ne diyor mesela kilon için ?
Durum raporu alalım mı
Tmm tatlım sorun değil zaten dediğim gibi yarın listeye alamayacaktık 2 hafta üst üste foto ve not olması gerekiyor sende geçen hafta not yoktu
Kaptanım çok teşekkür ederimCanım umarım sorun hallolmuştur, tartıdaki eksiler artılar lütfen diyetini etkilemesin sabredersen bu yolda başarılı olabilirsin
Oooo kimler gelmiş kimlerrr
Selam canım hoşgeldinbiz bıraktığın gibiyiz iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Kilo koruduğunu tahmin ettim sende o iş varken almak ne mümkün şahane oldu sana maşallah diyelim
Süpersin canımmm teşekkür ederiz fotoğraf için geçen hafta foto olmadığı için yarın listeye alamayız ama eğer hedefini düşürürsensonraki cuma listeye alabiliriz o konuda kararsız olduğunu yazmıştın dönmedim sana kusura bakma bence boyuna göre idealsin dahada hedefi aşağı çekmene ihtiyac var mı bilemedim bu senin kendini aynada beğenip beğenmemenle ilgili bir durum tabi çevrendekiler ne diyor mesela kilon için ?
Durum raporu alalım mı
Tmm tatlım sorun değil zaten dediğim gibi yarın listeye alamayacaktık 2 hafta üst üste foto ve not olması gerekiyor sende geçen hafta not yoktu
Demek ki sende hep yavaş yavaş gidiyorÖlçü aliyorum canim kilo vermeyle orantili gidiyor kilo verirsem inceliyorum kilo degismezse olcu degismiyor. Benimki de if gibi ama saat takip etmiyorum artik. 2 ana 1 ara ogun yazdi diyetisyen . Açım ama ben bugun evde tadilat işi vardi kahvalti ayak ustu yedim yine listedekileri ama açım yemegi yesem daha sabaha cok var ara ogunu yapsam doyurmaz beni once yemek yiyip arayi aksama dogru yapacagim artik
Süper ortim birinci olacağız bakBende +500 e inmisim yarina ucundan gorurum eksiyi diye dusunuyorum. Zaten menum hafif olacak odem atici falanda icerim bu haftayida atlatiriz boylece
Hoşgeldin kaptanımHelllooo ben evime geldim kızlar nasılsınız
Menün çok az canım ya diğer günlere de baktım hep ve o kurabiye eksik olmuyor menünde merak ettim nasıl bi kurabiye bitmiyor muslm kızlarrrr.)
saabh - 2 kurabite fıstık kahve
öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir
kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Kotu etkileyecek bi menu vermedi ki açım resmenAy hadi bakalım hilalcım nasıl olacak diyetisyen sonuçları gerçi tam sonuç sayılmaz tam 1 haftalık olmuyor ama yinede kötü etkilemez diye düşünüyorum
Her gun sessiz persembe acayip sessizÇılgın bir perşembe sessizliği
Ya aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarkenAy kaptanım vallahi şişirmese fazla atlaması 2 3 katı da atlardım o kadar iyi geldi bi de o 7dkda terlerimi görseydiniz efsaneydiher fün 15 dk ip atlasam pörfekto yeter
Eksi olmamana rağmen yedin heeIıı şeeyyçok değil ama perşembe için istediğim olmadı bugünde
Tmmdır o halde canımKaptanım çok teşekkür ederim
Hedefimi 50 yapabilirim. Normalde üniversitede de o kadardim sonra 53 civarında gezindim. Insanlara gore normal kilodayim tabi de kimse oyle dikkat etmiyor
Ne zaman listede olacağım cok onemli değil zaten boyle de cok faydasi oldu bana. Normalde çok binge eating yapıyordum buraya yazıyorum diye yapmıyorum
Hoşbuldum canımmm nasılsın ?Hoşgeldin kaptanım
Yaaa bende klasik diyetisyen menüsü sandım hani dolu dolu olanlarındanKotu etkileyecek bi menu vermedi ki açım resmen
Yarınki sonuçlara göre listede darbe yapacağım beni bekleyinHer gun sessiz persembe acayip sessizben de merakla yarini bekliyorum
Oooo kaptanım atlarım tabi 15 dksı 45 dklık cardioya eş değer resmen ama hem cuma öncesi hem de sınava gireceğim diye atlamadım şişirmesin diyeYa aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarken
Eksi olmamana rağmen yedin heeaşkolsun
Tmmdır o halde canım
Menü yazmak takip etmek kesinlikle faydalı arada bende yeniden başlasam mı diyorum off tatilde kilo aldım ya ödüm kopuyor verdiklerim geri gelecek diye
İnsan yediğini yazmayınca 1 lokma 2 lokma hesap etmiyor sanki hiç onlar yenmemşş gibi kabul ediyor beyin ama yazınca bunlar ara öğün oldu diyorsun bilinçli gidiyorsun
Hoşbuldum canımmm nasılsın ?
Yaaa bende klasik diyetisyen menüsü sandım hani dolu dolu olanlarından
Ne sınavıOooo kaptanım atlarım tabi 15 dksı 45 dklık cardioya eş değer resmen ama hem cuma öncesi hem de sınava gireceğim diye atlamadım şişirmesin diye
Kız okul bittiydi yaFinallerim başladı da pazartesi günğ kaptanım
Evet kesinlikle. Yazinca o kadar küçük hesap yapmaya başladım kiYa aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarken
Eksi olmamana rağmen yedin heeaşkolsun
Tmmdır o halde canım
Menü yazmak takip etmek kesinlikle faydalı arada bende yeniden başlasam mı diyorum off tatilde kilo aldım ya ödüm kopuyor verdiklerim geri gelecek diye
İnsan yediğini yazmayınca 1 lokma 2 lokma hesap etmiyor sanki hiç onlar yenmemşş gibi kabul ediyor beyin ama yazınca bunlar ara öğün oldu diyorsun bilinçli gidiyorsun
Hoşbuldum canımmm nasılsın ?
Yaaa bende klasik diyetisyen menüsü sandım hani dolu dolu olanlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?