- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.601
darısı herkesin başına :):)Evet azcık geç kaldım ama olsun sorun yok
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim
Canım günaydın çok tebrik ederim. Hesaplamanda bir yanlışlık olabilir mi? Kilolarımız epey yakın benim hesaplamam farklı çıkmıştı. %2nin üstü sanırım seninkideEki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8
hadi inş hedefimi geçerim :)
çok mutsuz oluyorum bu diyette , o kurabiyeler benim mutsuzluğumu alıyor. kurabiyenin bi tanesi çatlak kurabiye , diğeri tahıllı bi kurabiye çok tok tutuyor şişiyor mide. istanbulda konak pastanede . :)Menün çok az canım ya diğer günlere de baktım hep ve o kurabiye eksik olmuyor menünde merak ettim nasıl bi kurabiye bitmiyor mu
çok mutsuz oluyorum bu diyette , o kurabiyeler benim mutsuzluğumu alıyor. kurabiyenin bi tanesi çatlak kurabiye , diğeri tahıllı bi kurabiye çok tok tutuyor şişiyor mide. istanbulda konak pastanede . :)
benim geçen hafta ki kilom 73.4 orda yanlışlık var :) 73 ten hesapladım düzeltebilirsem düzelteyim teşşekkeürlerrCanım günaydın çok tebrik ederim. Hesaplamanda bir yanlışlık olabilir mi? Kilolarımız epey yakın benim hesaplamam farklı çıkmıştı. %2nin üstü sanırım seninkide
ben ankaraya taşınacağım , orada bulalamam diyede yiyorum. evet çok güzelle değilmiben diyete başladığımdan beri bakırköydeki konağın önünden geçmiyorum :):) Yol değiştiriyorum
Gayet güzel bir eksi canım inşallah düzenini kurup daha güzel kilolar vereceksinGünaydın kızlaar:)
Şehir değişikliği, allerji derken alt üst olan beslenmemde -850 gramdayım. Bu da aç kalarak zayıflanmayacağını göstermiş oldu.
Başlangıç:76 kg
Geçen Hafta- 74,15 kg
18.06.2021- 73,30 kg
Yüzde: 1,146
Hedefimi geçen haftaki hedefim yapıp 72 olarak belirliyorum.
tebrikler canım çok güzel bir eksiEki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8
hoşgeldin kaptan :)) sabah erken çıkmama gerekiyordu . ayrıca mutlu olmak için :)Sabah keşke kurabiye yerine dolu dolu bir kahvaltı olsa canım kalkınca iştahsız olanlardan mısın ?
Spor çok iyi
Yok sandığım kadar kötü değil ama tabi cuma öncesi miktara bakılmaksızın karbonhidratı sıfırlamak gerekiyor çünkü su tutuyor mübarekler sen incecik yedim diyorsun ama o ödem yapıyor işte maalesef bakalım yarın inşallah korkulan olmaz
Menünde sporunda çok iyi Zeynepcim sen bu işi biliyorsun
Geçmiş olsun canım
Midenden dolayı mı sabah öğle yoktu ? Onlar olmadığı için menü epey az gözüktü gözüme
Adımlar şahane
Güzel bir Perşembe menüsü hazalcım
Kuzu listede sadece 1 dilim mi ekmek var sen mi kıstın
Güzel menü ve adım yarın inşallah eksi gelir
başarılar .)Günaydınnnsaat 10 da sınavım var sınavdan sonra evden çıkacağım için şimdi kalktım sporumu yapıp son kez notlara bakacağım
Ooo süper eksi canım tebriklerEki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8
Tebrikler canım gayet iyi kilon az zaten
Az olsun bizim olsun eksi her türlü candır ama daha az kaçamak yapmaya çalış canımGeçen hafta: 69
Bu hafta:68.8
Fark: 200
Yüzde:0.289
Haftaya hedefim : 68.5 olsun regli olucam 4 5 güne çünkü
Cherry Mom Eki Görüntüle 2872933
Sağolasın canımTebrikler canım gayet iyi kilon az zaten
Az olsun bizim olsun eksi her türlü candır ama daha az kaçamak yapmaya çalış canım
Ortim cok guzel protein yemissin ama tarti öncesi aksami karbonhidrat almazsan daha az tartilirsinUyuyakalmışım.. Hemen dünün menüsünü yazayım ortim sağol
Oo cok iyisin bravoEki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8
Aa hayırlı olsun ankarayi cok severim benben ankaraya taşınacağım , orada bulalamam diyede yiyorum. evet çok güzelle değilmi( nerde oturuyorsun . şirirnevlerdede var şubesi.
Spor yapman lazım canım hiç yapmıyorsun yaparsan bence daha çok giderSağolasın canımAz olunca vermek de iyice zorlaşıyor bakalım nasıl gidecek kalanlar pek ümidim yok
çok iyi canım tebrik ederimBaşlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
Bende 6lıları kIskanıyorum sen yaparsın ya maşşalah güzel vermişsin 7 lilere ne kalmış kiSpor yapman lazım canım hiç yapmıyorsun yaparsan bence daha çok gider
çok iyi canım tebrik ederimay ben de 7leri görmek istiyorum artık kilosu 7lerde olanları çok kıskanıyorum haberiniz olsun nazarım değmez inşallah
Canım kiloma göre çok iyi vermişsin tebrik ederim
Süper başlangıç canım tebrik ederimBaşlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?