Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

hadi inş hedefimi geçerim :)
Canım günaydın çok tebrik ederim. Hesaplamanda bir yanlışlık olabilir mi? Kilolarımız epey yakın benim hesaplamam farklı çıkmıştı. %2nin üstü sanırım seninkide

Menün çok az canım ya diğer günlere de baktım hep ve o kurabiye eksik olmuyor menünde merak ettim nasıl bi kurabiye bitmiyor mu
çok mutsuz oluyorum bu diyette , o kurabiyeler benim mutsuzluğumu alıyor. kurabiyenin bi tanesi çatlak kurabiye , diğeri tahıllı bi kurabiye çok tok tutuyor şişiyor mide. istanbulda konak pastanede . :)

ben diyete başladığımdan beri bakırköydeki konağın önünden geçmiyorum :):) Yol değiştiriyorum
çok mutsuz oluyorum bu diyette , o kurabiyeler benim mutsuzluğumu alıyor. kurabiyenin bi tanesi çatlak kurabiye , diğeri tahıllı bi kurabiye çok tok tutuyor şişiyor mide. istanbulda konak pastanede . :)

Canım günaydın çok tebrik ederim. Hesaplamanda bir yanlışlık olabilir mi? Kilolarımız epey yakın benim hesaplamam farklı çıkmıştı. %2nin üstü sanırım seninkide
benim geçen hafta ki kilom 73.4 orda yanlışlık var :) 73 ten hesapladım düzeltebilirsem düzelteyim teşşekkeürlerr

Gayet güzel bir eksi canım inşallah düzenini kurup daha güzel kilolar vereceksin
Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

tebrikler canım çok güzel bir eksi

hoşgeldin kaptan :)) sabah erken çıkmama gerekiyordu . ayrıca mutlu olmak için :)

Uyuyakalmışım.. Hemen dünün menüsünü yazayım ortim sağol
Ortim cok guzel protein yemissin ama tarti öncesi aksami karbonhidrat almazsan daha az tartilirsin
Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

Oo cok iyisin bravo
ben ankaraya taşınacağım , orada bulalamam diyede yiyorum. evet çok güzelle değilmi ( nerde oturuyorsun . şirirnevlerdede var şubesi.
Aa hayırlı olsun ankarayi cok severim ben

Sağolasın canım Az olunca vermek de iyice zorlaşıyor bakalım nasıl gidecek kalanlar pek ümidim yok
Spor yapman lazım canım hiç yapmıyorsun yaparsan bence daha çok gider
Başlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
çok iyi canım tebrik ederim ay ben de 7leri görmek istiyorum artık kilosu 7lerde olanları çok kıskanıyorum haberiniz olsun nazarım değmez inşallah

Bende 6lıları kIskanıyorum sen yaparsın ya maşşalah güzel vermişsin 7 lilere ne kalmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…