- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.641
Karpuz arada olacak ama dun karisti. Evdr tadilat vardi onlarin isi bitine kadar cok aciktim ara ogunu yesem doymayacaktim. O yuzdrn yemegi yedim arayida aksama sakladim.Ortim menü valla süper olmuş ama karpuz akşam saati için biraz fazla şeker oranı yüksek çünkü. Afiyet olsun canım
Tebrik ederim tatlım, azdan az çoktan çok gidiyor. Hele şimdi daha da kritik kilolar bunlar, kilo vermek çok zor oluyor bu sayılarda ancak sen düzenli bir sporla kesinlikle bunun üstesinden gelirsin
Tebrik ederim canım çokselGeçen hafta: 69
Bu hafta:68.8
Fark: 200
Yüzde:0.289
Haftaya hedefim : 68.5 olsun regli olucam 4 5 güne çünkü
Cherry Mom Eki Görüntüle 2872933
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Başlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
Şeytanın bacağını kırdın, bundan sonrası İP söküğü gibi gelecek eminimGeçen cuma 59.1
Bu cuma 58.9 fark -200bu hafta artık mecburen mecburen gidecek o kilolar çok mutluyum
Yüzde : 0.338
Haftaya hedef : 58
Cherry Mom
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen hafta : 72,7
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,5
Yüzde : %0,687
Olsun eksi eksidir haftaya tarti oncesi daha dikkatli olursunAhh dün akşam keşke yemeseydim o kadar
Geçen cuma: 64.90
Bu cuma: 64.85
Fark - 50 gram
%0.077
Belli ki odem olmus ama eksi hala senin bugun tartiya yansimamis olabilir ama srn o eksiyi gormussun buda haftaya daha guzel sonuclar alacagini gosterirOysa dün sabah 64.05 görünüyordum. Bir akşam yemeği bu kadar fark eder mi ya çok üzgünüm
Cok iyi masallah yuzden 2 ye bolunecekti cok iyi bir eksiyle gelmissin tebrik ederimHayırlı cumalar kızlar ve tebrikler şimdiden güzel sonuçlar gelecek eminim
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
Geçen haftaki kilom; 55.0
Bu hafta kilom: 54.2
Fark: -800 gram
Oran %1,4545
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis ummhnisa
Kaptanım hedefime doğru yaklaştıkça beni bir hüzün aliyöör. Beni alt listeye düşürsen de(ciddilli) ben birkaç kilo alıp sonra yine vermek için asıl listeye girsem olmaz mı?Hayır asıl listedeyken vicdan yapıp kilo alamıyorumbu da yakın zamanda hedefime ulaşmam ve sizden ayrılmam demek oluyor. Oh nööööö
8 ler 7 ister 7 ler 6 ister 6 lar 5 ister. Hepimiz bisey istiyoruzAmim şöyle bir zamanlarla kilom 57 yi görsem nasıl güzel ama ben 60 da varım
Her kadının haylinde bi 55 yatar8 ler 7 ister 7 ler 6 ister 6 lar 5 ister. Hepimiz bisey istiyoruz
Olsun canım haftaya dikkat edersin eksi gelirAhh dün akşam keşke yemeseydim o kadar
Fark - 50 gram
%0.077
ooo tebrikler canım çok çok iyi gitmişHayırlı cumalar kızlar ve tebrikler şimdiden güzel sonuçlar gelecek eminim
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
Oy kuzum tebrikler çok güzel vermişsinGeçen haftaki kilom; 55.0
Oran %1,4545
Kaptanım hedefime doğru yaklaştıkça beni bir hüzün aliyöör. Beni alt listeye düşürsen de(ciddilli) ben birkaç kilo alıp sonra yine vermek için asıl listeye girsem olmaz mı?Hayır asıl listedeyken vicdan yapıp kilo alamıyorumbu da yakın zamanda hedefime ulaşmam ve sizden ayrılmam demek oluyor. Oh nööööö
Kaptanım ben okuldayım şu an o yüzden hiç bakmaya fırsatım olamayacakSelam kızlarr dışarıda biraz hastane işim var
Öğleden sonra listeyi toparlayacağım
hzlsel yarimuhendis kollontai kızlar hanginiz müsaitseniz bildirimlerin doğru olup olmadığını kontrol edersiniz sevirim nick tarih vs özellikle üst liste
Akşam en hafif geçmesi gereken öğün demi gerçekten çok fark ediyor ama olsun o eksi cebimizde haftaya fazla fazla göreceksinAhh dün akşam keşke yemeseydim o kadar
Fark - 50 gram
%0.077
Canım harika sonuç tebrik ederimHayırlı cumalar kızlar ve tebrikler şimdiden güzel sonuçlar gelecek eminim
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
Yaa hedefine ulaş ama bizi bırakma sakınGeçen haftaki kilom; 55.0
Oran %1,4545
Evet canım ödem de olabilir demiii (züğürt tesellisi oluyor bu benimkiTebrik ederim tatlım, azdan az çoktan çok gidiyor. Hele şimdi daha da kritik kilolar bunlar, kilo vermek çok zor oluyor bu sayılarda ancak sen düzenli bir sporla kesinlikle bunun üstesinden gelirsin
Tebrik ederim canım çokselRegl öncesi ödem de tutuyor vucut. O 200 gram için biz nelerden vazgeçiyoruz ne ödünler veriyoruz, dış mihraklar azmimizi sorgulamasınnnnn!!!
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Şeytanın bacağını kırdın, bundan sonrası İP söküğü gibi gelecek eminim(subliminal mesaj verildi )
Ah bu kızlar pek fenaaaaaToplamda 1 kilo 50 gr verdik ortim. Ama yeni kizlar ucmus gumbur gumbur geliyorlar
Maalesef hedef 71,9 du tutturamadım72,1 dim sabah bekleyeyim belki 71,9 gelir dedim ama otururken ödem yaptım galiba 72,2 geldi
Hiç önemli değil canım arada oluyor böyle şeyler sen gayet disiplinli gidiyorsun hedefin yakındaKarpuz arada olacak ama dun karisti. Evdr tadilat vardi onlarin isi bitine kadar cok aciktim ara ogunu yesem doymayacaktim. O yuzdrn yemegi yedim arayida aksama sakladim.
Hedefi düşüyoruz efenim böylelikle ayrılmıyoruzGeçen haftaki kilom; 55.0
Oran %1,4545
Haklısın canım şu sporu bi düzenleyemedim, yine bu hafta işallak diyorumTebrik ederim tatlım, azdan az çoktan çok gidiyor. Hele şimdi daha da kritik kilolar bunlar, kilo vermek çok zor oluyor bu sayılarda ancak sen düzenli bir sporla kesinlikle bunun üstesinden gelirsin
Tebrik ederim canım çokselRegl öncesi ödem de tutuyor vucut. O 200 gram için biz nelerden vazgeçiyoruz ne ödünler veriyoruz, dış mihraklar azmimizi sorgulamasınnnnn!!!
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Şeytanın bacağını kırdın, bundan sonrası İP söküğü gibi gelecek eminim(subliminal mesaj verildi )
4 istiyorum ben8 ler 7 ister 7 ler 6 ister 6 lar 5 ister. Hepimiz bisey istiyoruz
Kaptanım ben evden çıkacağım şimdi elektriğimi keseceklermiş idareye gitmem lazım,Selam kızlarr dışarıda biraz hastane işim var
Öğleden sonra listeyi toparlayacağım
hzlsel yarimuhendis kollontai kızlar hanginiz müsaitseniz bildirimlerin doğru olup olmadığını kontrol edersiniz sevirim nick tarih vs özellikle üst liste
Hosbuldum canımSağ ol canım
Hoş geldin canım tebrik ederim kilo almadan atlattığın için bu zamanı
Hosbuldum canım:)Günaydın canım ne güzel kilonu korumuşsun. Hoşgeldin tekrardan
İnsallah canımNe güzel canım tebrik ederim seni onca koşturmaya kilo almamış olman şahane bir şey inşallah bizler de yapabiliriz
Bilmez miyim canım fedakarlık olmak zorunda pes etmem istesem bile vicdanım izin vermiyor en azından açlık neyse ama şu uyku problemimi bitirsem daha iyi hissedeceğim son iki haftam kaldı şu iki haftayı inşallah temiz atlatıp 7yi görüp mezun olacağımSağ ol canım benim bak utandım şimdi Sabah tartıldım ama eve gidince tekrar tartılacağım belki 100 gr oynar
Selam canım hoşgeldin tekrardanGüna
Hosbuldum canımbiraz adaptasyon sürecinden sonra hem geldim hem mezun kiloma döndüm:) vermek istedigim bikac kilo icin kaldıgım yerden devam etmek istiyorum Cherry Mom Kaptanım uygun mudur:)
Kaptanım ben okuldayım şu an o yüzden hiç bakmaya fırsatım olamayacak
Tmm canlar ozmann yanlış bildirim yapmıyoruz 5.takımKaptanım ben evden çıkacağım şimdi elektriğimi keseceklermiş idareye gitmem lazım,yarimuhendis yarimuhendis canım sen ne alemdesin bi kontrol edebilir misin?
Ben kendimi kontrol ettim dogruu benimkiTmm canlar ozmann yanlış bildirim yapmıyoruz 5.takım
İşte şimdi tartın doğruyu gösterdi canım. Şşşşt 5.takım!! Tartı bozuk bozuk dedim inanmadınız ahan da görün şimdiGüncelleme yapıyorum kızlar
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.6
Fark:400
Yüzde:0.579
Haftaya hedefim 68.3 olsun
Cherry Mom matteroftime
Kızlar çok şaşkınım sabah spor sonrası tartılmıştım sonrasında biraz bişey yiyip içtim okula gidip geldim öylesine Bi tartılayım dedim tartı beni şok etti Eki Görüntüle 2873035
Bunu kulağıma küpe yaptım ortim, geç oldu biraz ama olsunOrtim cok guzel protein yemissin ama tarti öncesi aksami karbonhidrat almazsan daha az tartilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?