Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim menü valla süper olmuş ama karpuz akşam saati için biraz fazla şeker oranı yüksek çünkü. Afiyet olsun canım
Karpuz arada olacak ama dun karisti. Evdr tadilat vardi onlarin isi bitine kadar cok aciktim ara ogunu yesem doymayacaktim. O yuzdrn yemegi yedim arayida aksama sakladim.

Geçen haftaki kilom; 55.0
Bu hafta kilom: 54.2
Fark: -800 gram
Oran %1,4545

Cherry Mom hzlsel yarimuhendis ummhnisa

Kaptanım hedefime doğru yaklaştıkça beni bir hüzün aliyöör. Beni alt listeye düşürsen de(ciddilli) ben birkaç kilo alıp sonra yine vermek için asıl listeye girsem olmaz mı?Hayır asıl listedeyken vicdan yapıp kilo alamıyorum bu da yakın zamanda hedefime ulaşmam ve sizden ayrılmam demek oluyor. Oh nööööö

Eklentiler

• 97861EE2-9B33-4A6E-9DE3-F198A0436035.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 29
Geçen cuma 55,9
Güncel 55,2
Fark 700 gr

Cherry Mom C Cagrihilal1
Tebrik ederim tatlım, azdan az çoktan çok gidiyor. Hele şimdi daha da kritik kilolar bunlar, kilo vermek çok zor oluyor bu sayılarda ancak sen düzenli bir sporla kesinlikle bunun üstesinden gelirsin
Geçen hafta: 69
Bu hafta:68.8
Fark: 200
Yüzde:0.289
Haftaya hedefim : 68.5 olsun regli olucam 4 5 güne çünkü
Cherry Mom Eki Görüntüle 2872933
Tebrik ederim canım çoksel Regl öncesi ödem de tutuyor vucut. O 200 gram için biz nelerden vazgeçiyoruz ne ödünler veriyoruz, dış mihraklar azmimizi sorgulamasınnnnn!!!
Başlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Geçen cuma 59.1
Bu cuma 58.9 fark -200bu hafta artık mecburen mecburen gidecek o kilolar çok mutluyum
Yüzde : 0.338
Haftaya hedef : 58
Cherry Mom
Şeytanın bacağını kırdın, bundan sonrası İP söküğü gibi gelecek eminim (subliminal mesaj verildi)

Günaydın kızlar
Geçen hafta : 72,7
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,5
Yüzde : %0,687
Tebrik ederim
Ahh dün akşam keşke yemeseydim o kadar

Geçen cuma: 64.90
Bu cuma: 64.85

Fark - 50 gram
%0.077
Olsun eksi eksidir haftaya tarti oncesi daha dikkatli olursun
Oysa dün sabah 64.05 görünüyordum. Bir akşam yemeği bu kadar fark eder mi ya çok üzgünüm
Belli ki odem olmus ama eksi hala senin bugun tartiya yansimamis olabilir ama srn o eksiyi gormussun buda haftaya daha guzel sonuclar alacagini gosterir
Hayırlı cumalar kızlar ve tebrikler şimdiden güzel sonuçlar gelecek eminim
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
Cok iyi masallah yuzden 2 ye bolunecekti cok iyi bir eksiyle gelmissin tebrik ederim
guzel dilekler bizde bu noktalara geliriz insallah tebrik ederim

Fark - 50 gram
%0.077
Olsun canım haftaya dikkat edersin eksi gelir
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
ooo tebrikler canım çok çok iyi gitmiş
Oy kuzum tebrikler çok güzel vermişsin ay ayrılma bizden ama kilo da alma tam bir ikilem

Kaptanım ben okuldayım şu an o yüzden hiç bakmaya fırsatım olamayacak

Fark - 50 gram
%0.077
Akşam en hafif geçmesi gereken öğün demi gerçekten çok fark ediyor ama olsun o eksi cebimizde haftaya fazla fazla göreceksin
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
Canım harika sonuç tebrik ederim
Yaa hedefine ulaş ama bizi bırakma sakın
Harika ilerliyorsun tebrik ederim kuşum
Evet canım ödem de olabilir demiii (züğürt tesellisi oluyor bu benimki ) inşallah kağnı gibide olsa gidiyor kilolar daha ne isteyeyim

Toplamda 1 kilo 50 gr verdik ortim. Ama yeni kizlar ucmus gumbur gumbur geliyorlar
Ah bu kızlar pek fenaaaaa
Maalesef hedef 71,9 du tutturamadım 72,1 dim sabah bekleyeyim belki 71,9 gelir dedim ama otururken ödem yaptım galiba 72,2 geldi
500 gr demiştik hedef tuttu sayılır
Karpuz arada olacak ama dun karisti. Evdr tadilat vardi onlarin isi bitine kadar cok aciktim ara ogunu yesem doymayacaktim. O yuzdrn yemegi yedim arayida aksama sakladim.
Hiç önemli değil canım arada oluyor böyle şeyler sen gayet disiplinli gidiyorsun hedefin yakında
Hedefi düşüyoruz efenim böylelikle ayrılmıyoruz
Haklısın canım şu sporu bi düzenleyemedim, yine bu hafta işallak diyorum
8 ler 7 ister 7 ler 6 ister 6 lar 5 ister. Hepimiz bisey istiyoruz
4 istiyorum ben
Kaptanım ben evden çıkacağım şimdi elektriğimi keseceklermiş idareye gitmem lazım, yarimuhendis canım sen ne alemdesin bi kontrol edebilir misin?

Güncelleme yapıyorum kızlar
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.6
Fark:400
Yüzde:0.579
Haftaya hedefim 68.3 olsun
Cherry Mom matteroftime

Kızlar çok şaşkınım sabah spor sonrası tartılmıştım sonrasında biraz bişey yiyip içtim okula gidip geldim öylesine Bi tartılayım dedim tartı beni şok etti

Sağ ol canım

Hoş geldin canım tebrik ederim kilo almadan atlattığın için bu zamanı
Hosbuldum canım aslında 1 kilo almıştım sonra ödemmi gitti o da :)
Günaydın canım ne güzel kilonu korumuşsun. Hoşgeldin tekrardan
Hosbuldum canım:)
İnsallah canım bakalım bundan sonrası daha zor vermek istedigim bi 4 kilo var ve ideal sıkı dikkat etmem lazım. Tek basına zor oluyor motivasyonu koruyamıyor insan

Güna

Hosbuldum canım biraz adaptasyon sürecinden sonra hem geldim hem mezun kiloma döndüm:) vermek istedigim bikac kilo icin kaldıgım yerden devam etmek istiyorum Cherry Mom Kaptanım uygun mudur:)
Selam canım hoşgeldin tekrardan
Tabiki gelebilirsin alt listede mi vereceksin kalan kilonu yoksa asıl listeye mi girmek istersin ? :)

İşte şimdi tartın doğruyu gösterdi canım. Şşşşt 5.takım!! Tartı bozuk bozuk dedim inanmadınız ahan da görün şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…